ס ק י ר ת נ ו ש א |
שלמה מזרחי |
נשלח - 14/04/2011 : 18:16:37 מה שיפה כאן זה שמדובר באלפי אוהדים ולכן העוצמה של הניהול הכלכלי הוא עצום.
הדרך לליגת העל ביכולת ובניהול הזה בהישג יד תוך שנתיים. אני מחזיק להם אצבעות. |
3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
h.k.j.f.c |
נשלח - 14/04/2011 : 18:29:02 שלמה, יא טרול חביב שכמוך, באמא שלך, לך תציק לקבוצה אחרת. אם בא לך על קבוצות אוהדים דווקא, לך תכתוב באתר של אוסישקין ותקרא לפיוס היסטורי עם שאול אייזנברג. או שאולי תנסה לשכנע את אוהדי בית"ר (אלו שיודעים קרוא וכתוב) ש"מוות לערבים" זה קצת מוגזם וטועמה דווקא בנאדם זהב. |
קראנקו |
נשלח - 14/04/2011 : 18:27:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי
מה שיפה כאן זה שמדובר באלפי אוהדים ולכן העוצמה של הניהול הכלכלי הוא עצום.
הדרך לליגת העל ביכולת ובניהול הזה בהישג יד תוך שנתיים. אני מחזיק להם אצבעות.
וואלה שלמה, הפעלתי על זה גוגל טרנסלייט וזה מה שיצא לי, קלוט: "בוא נראה עד כמה האוהדים פה מטומטמים כדי להתחיל להגיב לפרובוקציה בגרוש שלי ואז להתחיל לחשוב אם קבוצת אוהדים היא המודל הנכון, ואולי אין לזה עתיד כל כך מבטיח, ואז הם יחזרו הבייתה ויבקשו מהסאסים ועוזריהם סליחה".
רואה דרכך הגוגל טרנסלייט הזה, אה?
ויקטור, תסתכל על החתימה שלו, תפעיל את הראשון ותיפטר מהשני, הוא צודק, באמת עדיף. גם אם זה טרול, בטרולים של הפועל הכלל הוא הפוך מעניים, אלה מחוץ לעיר קודמים. |
Victor Paco |
נשלח - 14/04/2011 : 18:22:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי
מה שיפה כאן זה שמדובר באלפי אוהדים ולכן העוצמה של הניהול הכלכלי הוא עצום.
הדרך לליגת העל ביכולת ובניהול הזה בהישג יד תוך שנתיים. אני מחזיק להם אצבעות.
וואלה שלמה, הפעלתי על זה גוגל טרנסלייט וזה מה שיצא לי, קלוט: "בוא נראה עד כמה האוהדים פה מטומטמים כדי להתחיל להגיב לפרובוקציה בגרוש שלי ואז להתחיל לחשוב אם קבוצת אוהדים היא המודל הנכון, ואולי אין לזה עתיד כל כך מבטיח, ואז הם יחזרו הבייתה ויבקשו מהסאסים ועוזריהם סליחה".
רואה דרכך הגוגל טרנסלייט הזה, אה? |
|
|