פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 איזה כיף:)

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
subcomendante נשלח - 02/10/2009 : 15:45:50
גם משחק קרוב לבית, גם 6-0, גם גולה מרגש, גם קהל אדום, גם אין שוער מחליף....

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קטמון ותיק נשלח - 06/10/2009 : 20:49:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

הוזכר פה שמו של יאן חנוכייב, בחיי שהקארמה מפתיעה כל פעם מחדש. לא הלכתי להמון משחקים של הנוער בחיי, רק לדרבים ומשחקים חשובים. אחד כזה היה לפני תשע (?) שנים בבת-ים, חצי גמר גביע לנוער מול מכבי ת"א. במשחק בלט קשר אחורי קשוח שעשה רושם מבטיח, אך איש מהאוהדים שהיו שם לא ידע במי מדובר . בסוף המשחק ראינו שני קווקזים ענקיים ממתינים לשחקני הפועל עם כלב אימתני. התברר שהם מחכים לאחד, יאן חנוכייב, שהתברר כאותו קשר אחורי מבטיח.
מדובר בלי ספק בסיפור שמסעיר את הדימיון, קשר אחורי, כלב ענק, קווקזים, לכן כמובן שציפיתי בכיליון עיניים לעלייתו המיוחלת של אותו חנוכייב לבוגרים, עליה שבעצם לא ממש התרחשה (הוא היה בסגל לדעתי, אך לא נראה לי שיותר מזה). עכשיו היא מתרחשת.

במחשבה נוספת, לאחר קריאת דבריו של בלאש - יש קווי דמיון פיזיים בין חנוכייב במימדיו כעת לבין המבנה הפיזי של עלי עותמן בימיו הגדולים
בלאש ביקו נשלח - 06/10/2009 : 20:05:12
הוזכר פה שמו של יאן חנוכייב, בחיי שהקארמה מפתיעה כל פעם מחדש. לא הלכתי להמון משחקים של הנוער בחיי, רק לדרבים ומשחקים חשובים. אחד כזה היה לפני תשע (?) שנים בבת-ים, חצי גמר גביע לנוער מול מכבי ת"א. במשחק בלט קשר אחורי קשוח שעשה רושם מבטיח, אך איש מהאוהדים שהיו שם לא ידע במי מדובר . בסוף המשחק ראינו שני קווקזים ענקיים ממתינים לשחקני הפועל עם כלב אימתני. התברר שהם מחכים לאחד, יאן חנוכייב, שהתברר כאותו קשר אחורי מבטיח.
מדובר בלי ספק בסיפור שמסעיר את הדימיון, קשר אחורי, כלב ענק, קווקזים, לכן כמובן שציפיתי בכיליון עיניים לעלייתו המיוחלת של אותו חנוכייב לבוגרים, עליה שבעצם לא ממש התרחשה (הוא היה בסגל לדעתי, אך לא נראה לי שיותר מזה). עכשיו היא מתרחשת.
הסלע האדום נשלח - 05/10/2009 : 11:03:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
תקציר המשחק יעלה לאתר בתחילת השבוע הבא.

יש חדש?מצפים בקוצר רוח
yarond נשלח - 04/10/2009 : 19:29:34
בבית צפאפא נמצא את עלי עותמן שלנו
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=595
עדו האדום נשלח - 04/10/2009 : 16:57:49
זה קצת מוקדם וקצת יומרני אבל מותר לחלום: איצטדיון חדש בירושלים, המכיל 5000-7000 מקומות ומיועד לקהל האדום בעיר. זה היעד שאליו צריך לשאוף ולכוון. הדרך לשם עוד ארוכה אבל ברור שלא האוניברסיטה ולא טדי מתאימים לנו בטווח הרחוק. אצטדיון חדש צריך להיות חלק מהמטרות שלנו בעתיד.
עוז לניצחון נשלח - 04/10/2009 : 12:24:11
במחזור ה-9 אנחנו מארחים ובמחזור ה-20 הם מארחים (בגבעת זאב?) ראה כאן: http://www.katamon.co.il/fixtures.asp
כלב במגרש נשלח - 04/10/2009 : 11:59:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

לגבי האצטדיון-החסרונות ברורים, אבל זה מה יש. מגרש אידיאלי עבורנו היה משהו כמו המגרש ברמת השרון-שכונתי, קטן ויציעים קרובים למגרש. כל עוד אין כזה, נשאר באוניברסיטה. לפחות אפשר לקוות שקבוצות ננסיות לא יתלהבו מהאיצטדיון והמגרש וישחילו לנו שלישיות על בסיס קבוע, כפי שהורגלנו בשנים האחרונות.

בכלליות לגבי המשחק, הופתעתי לטובה מהקבוצה (אולי כי לא ציפיתי לכלום). יש פוטנציאל, רואים עבודת צוות ומאמן טוב ויש סמל אדום אחד אמיתי במרכז המגרש, דבר מרגש מאין כמותו.

הדבר שאותי מטריד, על אף שאין משהו שניתן לעשות בעניין, הוא שייקח שנים (אם בכלל) עד שנחזור להיות שם דבר בכדורגל הישראלי, מבחינת כדורגל נטו כמובן. לא שהליגות הגבוהות מרגשות יתר על המידה (במיוחד עם אימפריות כמו עכו ורעננה שמככבות בליגה הראשונה), אבל נראה שעד ששוב נראה קבוצה ישראלית "בכירה" משחקת נגד הפועל שלנו, שלא נדבר על דרבי, יעברו שנים רבות מאד.
הדברים כמובן לא קשורים לאמונה המלאה שלי בדרך שלנו-סתם מחשבה חסרת פואנטה שקצת מעציבה.

לפחות בדבר אחד אפשר לנחם אותך. יש דרבי! כבר ב-19 בדצמבר הפועל קטמון ירושלים מארחת את הפועל בני בית צפפה.

מי מארח?

gideon נשלח - 04/10/2009 : 09:25:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

הדבר שאותי מטריד, על אף שאין משהו שניתן לעשות בעניין, הוא שייקח שנים (אם בכלל) עד שנחזור להיות שם דבר בכדורגל הישראלי, מבחינת כדורגל נטו כמובן. לא שהליגות הגבוהות מרגשות יתר על המידה (במיוחד עם אימפריות כמו עכו ורעננה שמככבות בליגה הראשונה), אבל נראה שעד ששוב נראה קבוצה ישראלית "בכירה" משחקת נגד הפועל שלנו, שלא נדבר על דרבי, יעברו שנים רבות מאד.
הדברים כמובן לא קשורים לאמונה המלאה שלי בדרך שלנו-סתם מחשבה חסרת פואנטה שקצת מעציבה.

אתה כמובן צודק, אבל וזה אבל גדול מאוד: ראית כמה ילדים מתחת לגיל 12 היו בשישי? הערכה זהירה ושמרנית עד מאוד שלי, כ 20% מקהל. יש דור שיגדל ויחכה לימים שאתה מדבר עליהם. אותי לפחות זה משמח.
קלי נשלח - 04/10/2009 : 08:47:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אתה לא לבד בתחושות- בסופו של דבר לאורך זמן גם הכדורגל יהיה צריך להיות חלק מהעניין ולא רק מה שמסביב....אבל ימים יגידו מה יהיה
עוז לניצחון נשלח - 04/10/2009 : 07:52:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

לגבי האצטדיון-החסרונות ברורים, אבל זה מה יש. מגרש אידיאלי עבורנו היה משהו כמו המגרש ברמת השרון-שכונתי, קטן ויציעים קרובים למגרש. כל עוד אין כזה, נשאר באוניברסיטה. לפחות אפשר לקוות שקבוצות ננסיות לא יתלהבו מהאיצטדיון והמגרש וישחילו לנו שלישיות על בסיס קבוע, כפי שהורגלנו בשנים האחרונות.

בכלליות לגבי המשחק, הופתעתי לטובה מהקבוצה (אולי כי לא ציפיתי לכלום). יש פוטנציאל, רואים עבודת צוות ומאמן טוב ויש סמל אדום אחד אמיתי במרכז המגרש, דבר מרגש מאין כמותו.

לפחות בדבר אחד אפשר לנחם אותך. יש דרבי! כבר ב-19 בדצמבר הפועל קטמון ירושלים מארחת את הפועל בני בית צפפה.
yaron נשלח - 04/10/2009 : 02:27:56

עוגן ק. נשלח - 03/10/2009 : 20:42:16
נמלא אותו ידידי, נמלא.. אבל נדמה לי שהתכולה שלו יותר קרובה לשעשרת אלפים מאשר לששת אלפים..
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A6%D7%98%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F_%D7%92%D7%91%D7%A2%D7%AA_%D7%A8%D7%9D
קראנקו נשלח - 03/10/2009 : 20:09:58
עבור השימוש בטדי העלות השנתית במונחים של העונה, קרי 10 עד 12 משחקי בית, יכלה בקלות רבה להגיע לאיזור ה 200 אלף שקלים, שזה קצת פחות מהתקציב הכולל שיש לנו כרגע, אז אפשר לשכוח מהבית של ביטר, ולאמץ בחום את המגרש העתיק והגרוע אובייקטיבית ( שברזומה שלו, אגב, יש גם גמר גביע אחד עם 15 אלף צופים ). בשבילי כל בידול ומקום שהוא שלי, גם אם תקוע בו עמוד באמצע מתייבשים בקיץ ונרטבים בחורף הוא טוב כי הוא שלי ולא של ביטר דה פקטו כמו טדי, עוד נראה בו ימים יפים ונמלא את כל 6000 המושבים הקיימים אינשאללה עוד השנה.
קטמון ותיק נשלח - 03/10/2009 : 19:50:40
קלי נשלח - 03/10/2009 : 18:17:46
--------------------------------------------------------------------------------
מכיוון שאינני מכיר את הנושא הכלכלי (ואני מניח שהוא המכריע) אין גרוע מאצטדיון האוניברסיטה.למעשה יש בו את החסרונות של כל המגרשים.
יש בו את כל החסרונות .מצד אחד - מגרש שלא מתאים לקבוצה בעלת קהל (יחסית) מועט:ריחוק עצום מהמגרש,אקוסטיקה נוראית וכו'.
מצד שני כל מזג אוויר שונה מהממוצע יבריח נשים, ילדים, זקנים וישאיר אותנו רק עם "הקומץ".
בקיצור החרא של טדי בלי הנוחות של טדי.

רגל עץ נשלח - 03/10/2009 : 18:37:44

גודל משטח הדשא אולי עומד בתקני הכדורגל מבחינה פורמלית, אבל ראית את המרחק מדגל הקרן לפינת רחבת ה-16?
נדמה לי שרוחב המגרש בגבעת רם הוא 53 מ', שזה די בדיחה, ויעלה לנו ביוקר כשיריבות ישחקו בונקר צפוף נגדנו.

ברור מאליו שהתנאים לצופים הרבה יותר נוחים בטדי.
אבל צריך לחשוב במונחים מעשיים:
א. האם יש לנו די תקציב למימון 9 משחקים נוספים בטדי? לעניין זה מעניין היה לקבל מידע: מהי עלות משחק בטדי לעומת עלות משחק בגבעת רם.
ב.הלגיטימציה לאצטדטיון בגבעת רם כמגרש כדורגל צריכה לדרבן את רשות הספורט, ראש העיריה ואולי אפילו קרן ירושלים להשקיע את הסכומים הנדרשים, ולדעתי הם יחסית לא גבוהים, לשיפור ותיקון הבעיות הקיימות באצטדיון שהועלו פה .
ג. גודל המשטח - די דומה לזה שבטדי לפיכך אין רלוונטיות לשיטת המשחק של הקבוצה היריבה. אפשר וצריך, במהלך האימונים להכיר את היתרונות והחסרונות של גודל המגרש.
אמיר גולה נשלח - 03/10/2009 : 19:43:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

שימו לב גם שבכל פעם שהשחקנים יורדים מהמגרש הם יורדים ממנו ביחד. קודם כל מתאספים באמצע ורק אחר כך עוזבים אותו, כקבוצה.

בקשר לאצטדיון. אין ספק שהוא לא האצטדיון האידאלי, אבל הוא טוב בהרבה מטדי, בשבילנו. בטדי, גם אם נביא את מלוא פוטנציאל האוהדים שלנו, נמלא בקושי חצי. כאן, זה אצטדיון שקל הרבה יותר להשתלט עליו. בעיני. בכל אופן, כשאתם מתבאסים מהמרחק מהדשא (שהוא הבעיה העיקרית של האצטדיון הזה) תיזכרו באצטדיון רמת גן, וכל התסכולים בנושא ייעלמו. אני מקווה שעם הזמן נוכל לשפר את האצטדיון כך שיהפוך לאצטדיון הביתי של הפועל בכל ליגה שבה נשחק.
אם אתם רוצים אצטדיון אידאלי, תשקיעו כמה גרושים ותקנו את הקומפלקס של גני קטמון. זה אחלה מיקום לאצטדיון נפלא.

מצד אחד, לא מעודד אותי שיש איצטדיונים גרועים יותר, ואין ספק שאיצטדיון האוניברסיטה הוא נוראי מכל בחינה בקשר לאוהדים.
מצד שני, טדי חוץ מהנוחות לאוהדים, הוא סמל הפירוק של הפועל, הוא הדבר הגרוע ביותר שקרה לנו, וכבר ראינו מה קורה כשקבוצות בליגות האלה מגיעות לטדי, לכן כרגע באין חלופה מתאימה איצטדיות האוניברסיטה הוא הרע במיעוטו

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07