ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 03/04/2011 : 22:17:56 אם אני קורא את הטבלה נכון, מחכה לנו מאבק בשיניים מול קבוצה שנלחמת על החיים שלה.
קריית גת זה משחק העונה, העלייה, המה שתרצו שלנו. אין משחק אחר. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
amos |
נשלח - 10/04/2011 : 10:59:18 יפתחמ - כי בשרשור הזה הבנתי את זה
|
גלעד |
נשלח - 10/04/2011 : 09:34:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
השרשור הזה הוא ההוכחה שאוהדי הועל קטמון ירושלים הם סרוטים ברמות יוצאות דופן.
וואלה לא ידעתי
למה? במה שונה שרשור זה מכל שאר השרשורים?
... מכל השרשורים מכל השרשורים... |
יפתחמ |
נשלח - 10/04/2011 : 01:04:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
השרשור הזה הוא ההוכחה שאוהדי הועל קטמון ירושלים הם סרוטים ברמות יוצאות דופן.
וואלה לא ידעתי
למה? במה שונה שרשור זה מכל שאר השרשורים? |
amos |
נשלח - 09/04/2011 : 21:44:20 השרשור הזה הוא ההוכחה שאוהדי הועל קטמון ירושלים הם סרוטים ברמות יוצאות דופן.
וואלה לא ידעתי
|
יפתחמ |
נשלח - 09/04/2011 : 17:45:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
ציטוט: [i]מתי בדיוק עלה אוהד מהיציע והבקיע שער?!
ממתי היציע נמצא מתחת למגרש ? נדמה לי שאוהד יכול רק לרדת למגרש לא לעלות מהיציע.
מטפאורית, בן רימוז, מטאפורית.. נראה לי שלאור החתימה שלך אתה מבין מה זו מטאפורה... |
orky |
נשלח - 09/04/2011 : 17:09:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
נראה שדעתנו השתבשה עלינו. אנחנו מובילים בתשע נקודות הפרש בשלב כמעט סופי של העונה, יש לנו קבוצה לוחמת ומאוחדת, מאמן מעולה וביום שלישי יהיה טוב. אם הייתי אוהד שעריים, מצבי היה רע בהרבה.
ברור, כי אם היית אוהד שעריים, כנראה שהיית תימני.
השאלה מה יותר מבאס - להיות תימני ואוהד שעריים, או סתם תימני? |
אלי בן רימוז |
נשלח - 09/04/2011 : 16:58:42 ציטוט: [i]מתי בדיוק עלה אוהד מהיציע והבקיע שער?!
ממתי היציע נמצא מתחת למגרש ? נדמה לי שאוהד יכול רק לרדת למגרש לא לעלות מהיציע. |
החולצה האדומה |
נשלח - 09/04/2011 : 13:15:29 http://www.katamon.co.il/news.asp?id=882
תמונות: http://www.katamon.co.il/Galleryin.asp?id=121 |
יפתחמ |
נשלח - 09/04/2011 : 00:53:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
מדלולה, אני איתך בזה. כבר כתבתי בעבר, אנחנו לעיתים מתנהגים כמו יחצ"נים, מתעסקים במסיבות והזמנות ושוכחים שצריך לנצח ולהתעסק בכדורגל. בטח שזה מחלחל, וכמה שליאור זועק שזה לא נגמר, אנשים חושבים שהוא הוזה. נכון, השחקנים צריכים לעשות את העבודה שלהם ללא קשר אלינו, אבל זה משפיע. עדיין, לא קרה שום אסון. זה הסוף הזה שמסרב להגיע. כמו סיום של שמירה, כמו הציפייה לשחרור מהצבא בימים האחרונים. עייפים, מותשים, פצועים, חסרי מזל. וגם היכולת לא כתמול שלשום. ובגלל הכל, שמחת העלייה תהיה נהדרת כפליים. ושום מילה על שום שיר. לפחות לא ממני.
לא מבין את החלק הראשון של ההודעה הזו.. מי שאמור לנצח משחקים אלו השחקנים, לא האוהדים.. מתי בדיוק עלה אוהד מהיציע והבקיע שער?! אני חושב שזו בדיוק הזכות של האוהדים לדבר על עלייה, מי שרוצה, עוד לפני העלייה.. זה ממש לא ברור להאשים את האוהדים שבזה שהם כבר מדברים על עלייה אז הם מביאים נזק.. רבאק, אנחנו אוהדים! ההנהלה והמאמן תפקידם למקד את השחקנים והתפקיד שלנו זה לעודד, לקטר, לפנטז, לקלל, להתעצבן, להיות מתוחים, לשמוח וכיו"ב.
|
אבו אדהם |
נשלח - 08/04/2011 : 22:55:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
נראה שדעתנו השתבשה עלינו. אנחנו מובילים בתשע נקודות הפרש בשלב כמעט סופי של העונה, יש לנו קבוצה לוחמת ומאוחדת, מאמן מעולה וביום שלישי יהיה טוב. אם הייתי אוהד שעריים, מצבי היה רע בהרבה.
ברור, כי אם היית אוהד שעריים, כנראה שהיית תימני. |
רגל עץ |
נשלח - 08/04/2011 : 20:50:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
הגול העצמי היה של יבגני ?
לפי דאבלפס של יבגני, לפי אתר ההתאחדות של גולה.
|
יוגי |
נשלח - 08/04/2011 : 20:48:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אולי תפסיקו כבר לזיין את המוח על השיר הזה וותעסקו בעיקר?? מה אתם חושבים, שהשחקנים שומעים את השיר ופתאום מפסיקים לשחק? הוא לא מספיק טוב להם?
ברגע שהשחקנים נכנסים לפורום ורואים את כל העולם מדבר על שעריים כבר שבועיים ועל איזה חגיגה ועל איפה כדאי לחגוג, בקרית גת או בשעריים זה מוציא אותם מהפוקוס, ולמען האמת, אי אפשר כ"כ להאשים אותם.
מדלולה, אתה לא כאן. תחזור לאשרם או לסדנת הויפאסנה שלך.
אוהב אותך, אבל איו לך שום זכות להעביר ביקורת במצב הנוכחי. |
קטמון ותיק |
נשלח - 08/04/2011 : 20:00:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
סיבות לאופטימיות: ב. יש לנו קבוצה עם לב גדול ועם מאמן מצוין על הקווים. אני סומך על ליאור שיידע להרים לחבר'ה את הראש ולהכין אותם כראוי לשעריים. פשוט לעשות סוויץ' גמור מהיום ומהשבועות האחרונים, ולבוא חדשים וחדורי לחימה למשחק גמר בשלישי. ג. אולי סוף-סוף נלמד לא לסגור את העונה לפני שהיא גמורה, לא בתקשורת ולא עם עצמנו. הדיונים פה בשבועות האחרונים כאילו שהכל נגמר מעידים על יהירות ועל חוסר הבנה בסיסית של כדורגל. שכחנו שיש יריבות, ושגם הן רוצות לנצח. במקרה שלנו זה אפילו יותר גרוע, כי למרחבים, קריית גת, וגם לשעריים אין מה להפסיד נגדנו.
אולי כל עכבה לטובה ומעז ייצא מתוק - ממש כמו שקרה לקבוצה אחרי משחק הבית נגד בני יצלאל... |
חיים ברעם |
נשלח - 08/04/2011 : 19:35:01 נראה שדעתנו השתבשה עלינו. אנחנו מובילים בתשע נקודות הפרש בשלב כמעט סופי של העונה, יש לנו קבוצה לוחמת ומאוחדת, מאמן מעולה וביום שלישי יהיה טוב. אם הייתי אוהד שעריים, מצבי היה רע בהרבה. |
הסלע האדום |
נשלח - 08/04/2011 : 19:18:53 חייבים להיפטר מהתכונה האהובה על אוהד ספורט בכלל ואוהד הפועל בפרט,וזה המאניה -דיפרסיה. לא עלינו כמו שדיברנו לפני שבועיים זה נכון,אבל גם לא איבדנו את העלייה היום.בתכלס כל אחד פה אם היה במצב של שעריים היה די מיואש. אז זה כנראה יהיה קשה כמו שעליה קורית לרוב.יהיה צריך דם יזע ודמעות,אבל בסוף זה יהיה דמעות של אושר וימות העולם. |