פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שיווק משחק העונה(עליה?) קטמון- שעריים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 02/04/2011 : 08:33:34
לא נהוג לדבר על משחק לפני שנגמר השחק שלפניו, אבל לפחות בענייני שיווק המשחק אין לנו ברירה כי הסיטואציה שנוצרה היא שאחרי המשחק מול קרית גת לא יישאר זמן מספיק כדי לשווק את המשחק ולדאוג לכמות קהל גבוהה.

מהבחינה הזאת דווקא התוצאה המאכזבת של אתמול הפכה בסבירות גבוהה את המשחק מול שעריים למשחק עונה אמיתי(בתקווה עליה) מה שאמור להקל מאד את הבאת האנשים מהמעגלים השני/שלישי וכו'.

אז יאללה-שכל אחד יתחיל כבר עכשיו לצלצל לכל אחד מעשרות חבריו/משפחתו/מכריו ויודיע להם שב 12.4 בערב הם בטדי כדי לסגור חשבון פעם נוספת עם שמריה.אם כל אחד יביא 10 אנשים שלא רגילים לבוא תהיה תפאורה יפה.עשינו את זה מעולה מול אשקלון שנה שעברה,אין סיבה שלא נצליח שוב.

אגב ,הנהלה.כדאי שכמה שיותר מוקדם תהיה הודעה על שעת משחק כדי שמי שנשכנע יוכל להתכונן.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
איתמר נשלח - 04/04/2011 : 19:54:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

יום שישי זה משחק העונה האמיתי. בואו ונביא המון אהדים. מגרש מצויין משחק שאולי ואפילו נעלה בו ליגה. חייבים לדבר רק עליו ואך ורק עליו. יאללה לקרית גת

נכון, ולכן כולם להרשם להסעה כבר בימים הקרובים.
סאריץ נשלח - 03/04/2011 : 20:37:13
יום שישי זה משחק העונה האמיתי. בואו ונביא המון אהדים. מגרש מצויין משחק שאולי ואפילו נעלה בו ליגה. חייבים לדבר רק עליו ואך ורק עליו. יאללה לקרית גת
קלי נשלח - 03/04/2011 : 18:00:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מי הוביל בשנה שעברה את נושא הזמנת שחקני הפועל הותיקים ?

אני ,ולקחתי על עצמי את זה גם השנה.
במקביל אני מקווה שכמו שנה שעברה תדאגו "להשתלט" (כל מי שיכול) על התוכנית אוהדים ביום שלישי השבוע להזמין למשחק(שבוע הבא יהיה מאוחר מדי)

מזכיר לכל מי שרוצה 0508000101 (אם לא השתנה)
yarond נשלח - 03/04/2011 : 17:22:00
מי הוביל בשנה שעברה את נושא הזמנת שחקני הפועל הותיקים ?
נער קאזו נשלח - 03/04/2011 : 13:12:55
אייזה כייף שנה חלמתי להרגיש את הרגע והמתחת לפני כמו המשחק מול אשקלון פעם אחת עשינו את זה כבר בשנה שעברה אני אז הבאתי 8 אנשים שלו קשורים- או רחוקים יותר אני ינסה עכשיו להביא אנשים מהחברים שלי בירושלים, והחברים בצפון עכשיו זה המקום לפתוח אייזה תפאורה אנחנו רוצים במשחק קונפטי- גלילי נייר בלונים???
כי בשנה שעברה זה אחד הדברים שעזר למשחק להראות כל כך ווב בכל מקרה אני ישמח לעזור במה שצריך
יפתחמ נשלח - 03/04/2011 : 11:21:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

משיחה שהיתה לי בזמנו עם אשר הכיוון הוא 7 וחצי בערב.

יש סיכוי לפרסם בכל המקומונים וכו' חצי שעה מוקדם מדי כדי שאנשים אשכרה יגיעו בזמן? אולי לתכנן איזה טקס בחצי שעה הראשונה כדי למשוך זמן...

עדכון - 7 בערב...
גלעד נשלח - 03/04/2011 : 11:07:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

יש סיכוי לפרסם בכל המקומונים וכו' חצי שעה מוקדם מדי כדי שאנשים אשכרה יגיעו בזמן? אולי לתכנן איזה טקס בחצי שעה הראשונה כדי למשוך זמן...
יפתחמ נשלח - 03/04/2011 : 10:37:47
רגל עץ נשלח - 03/04/2011 : 09:01:43
קיימת האפשרות לתלות פוסטרים בלוחות המודעות של העירייה, אבל זה כרוך בעלויות. מלבד העיצוב וההדפסה, עלות התלייה של 70 פוסטרים היא 287 ש"ח לגודל רבע גיליון (42 על 32 ס"מ) או 490 ש"ח לחצי גיליון (70 על 50 ס"מ). להערכתי רבע גיליון אמור להספיק למודעה על משחק כדורגל. את הפוסטרים יש להעביר לעירייה ביום ראשון בבוקר, כדי שהתלייה תתבצע בלילה שבין ראשון לשני.
אם יש לכך רצון ותקציב אני יכול לעזור בהעברת הפוסטרים לחברת אריאל של העירייה ביום ראשון.
orky נשלח - 03/04/2011 : 00:04:17
שש וחצי שבע גן עדן, טדי מואר - ערב ירושלמי קריר.
האנשים שעם הילדים עוד יוכלו לבוא. תענוג!
קראנקו נשלח - 02/04/2011 : 22:41:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי benz

למה המשחק הוקדם ליוםשלישי?

זה לא הוקדם, כל המחזור נקבע כך מזמן, בגלל הפלייאוף...
benz נשלח - 02/04/2011 : 20:53:52
למה המשחק הוקדם ליוםשלישי?
tampopo נשלח - 02/04/2011 : 11:51:31
שו שו שולמית
רגל עץ נשלח - 02/04/2011 : 11:20:07
באתר התהתאחדות כתבו על כל המשחקים שלנו מראש שהם ב-13:30 בטדי, ואז לקראת המועד זה התעדכן לשעה הנכונה. אל תתרגשו מזה.
אני ממליץ על 19:00. מי שעובד יכול להגיע, ילדים בחופשה בודאי יכולים להגיע, לא חם מדי, ומי שלא יהיה שיכור מדי יוכל להספיק לראות את הגומלין של צ'לסי נגד מנצ'סטר יונייטד ברבע גנר ליגת האלופות אחר-כך...

lazy נשלח - 02/04/2011 : 10:49:52
לפני שנוכל להתחיל בשיווק המשחק, צריך קודם כל לסגור את השעה...

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07