פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מייקל פינדר בירושלים הבירה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
lazy נשלח - 28/03/2011 : 20:52:48

איזה נשמה שי אהרון. ואיזה שקסי אורי וורנר עם המגבת...

http://www.sport2.co.il/?q=video&clip_id=628562&cat_id=5986&block_item_id=13401
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
h.k.j.f.c נשלח - 01/04/2011 : 08:48:50
מחאיי, זו תופעה פסיכולוגית ידועה...רציתי לראות את האיש שאני מתעב זחוח ומלא בעצמו, וזה מה שהייתי רואה בסרט הזה גם אם סאסי היה נופל על הברכיים, מתחיל לבכות, וומספר למייקל פינדר "קטמון צדקו לאורך כל הדרך...מה עשיתי להפועל?!". כל השאר באמת נחמדים מאד.
מחאיי נשלח - 31/03/2011 : 23:04:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

ומעל לכולם הוד מעלתו סאסי הראשון, זחוח ומלא בעצמו שבא להקיא. הראיתי לאשתי שתבין למה הקמנו את קטמון, ואני ממליץ בתור חומר חינוכי לדור שלא ידע את יוסף.

לא מבין איך הגעת למסקנה הזו. הוא נראה כמו כולם, מחויך ולא ממש מבין מה רוצים ממנו. לופא בכלל מככב כשהוא מתרומם שמה עם הסיגריה בפה ועוצר את המכות. אנשי הפועל ירושלים יוצאים חביבים מאוד בשני הסרטים.
האחים מרילי נשלח - 30/03/2011 : 16:18:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל
דרך אגב יש לו דיסק מדהים שנקרא How to be shy

קטע. הייתי בטוח שיש שני שי נובלמנים עד עכשיו. דיסק מעולה.

יש רק אחד והוא אוהד ביתר אאל"ט. למרות זאת הוא אחלה מוזיקאי וגם משעשע למדי
ארמדיל נשלח - 30/03/2011 : 15:30:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל
דרך אגב יש לו דיסק מדהים שנקרא How to be shy

קטע. הייתי בטוח שיש שני שי נובלמנים עד עכשיו. דיסק מעולה.
גלעד נשלח - 29/03/2011 : 15:25:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

ציטוט:

תסתכלו באותו לינק למטה, מייקל הולך לחפש איצטדיון לאומי חדש ברמת גן ומוצא את סאדר משחקת נגד רמת חן-השיקמה. כולם שם- לופא, העכברוש, קומץ אוהדים שגם הולכים משום מה מכות בחדר הלבשה, ומעל לכולם הוד מעלתו סאסי הראשון, זחוח ומלא בעצמו שבא להקיא. הראיתי לאשתי שתבין למה הקמנו את קטמון, ואני ממליץ בתור חומר חינוכי לדור שלא ידע את יוסף.

עצוב היה לי לראות שגם אחרי שנים רבות, דני קוזו עדיין חוטף מכות. עצוב, אם כי מובן.

דני קוזו דני קוזו מי היה מאמין...
שלומי דנינו נשלח - 29/03/2011 : 12:34:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

ציטוט:

תסתכלו באותו לינק למטה, מייקל הולך לחפש איצטדיון לאומי חדש ברמת גן ומוצא את סאדר משחקת נגד רמת חן-השיקמה. כולם שם- לופא, העכברוש, קומץ אוהדים שגם הולכים משום מה מכות בחדר הלבשה, ומעל לכולם הוד מעלתו סאסי הראשון, זחוח ומלא בעצמו שבא להקיא. הראיתי לאשתי שתבין למה הקמנו את קטמון, ואני ממליץ בתור חומר חינוכי לדור שלא ידע את יוסף.

עצוב היה לי לראות שגם אחרי שנים רבות, דני קוזו עדיין חוטף מכות. עצוב, אם כי מובן.

באמת עצוב שדני קוזו מקבל מכות.. עד מתי???
ויקטוריה הסודית נשלח - 29/03/2011 : 11:50:48
ציטוט:

ויקטוריה הסודית נשלח - 29/03/2011 : 11:39:34
[quote]נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

סייד קשוע בא למשחקים שלנו? מגניב!
[/quote

משום מה מסרב להצטרף לעמותה
h.k.j.f.c נשלח - 29/03/2011 : 09:58:00
amos נשלח - 29/03/2011 : 09:05:07
הקטע של הטלפון לויקטור הוא באמת השיא
גלעד נשלח - 29/03/2011 : 08:33:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

איזה נשמה שי אהרון. ואיזה שקסי אורי וורנר עם המגבת...

http://www.sport2.co.il/?q=video&clip_id=628562&cat_id=5986&block_item_id=13401

תכלס מצחיק
אהבתי!

נביא אותו גם שבוע הבא שיתקשר לויקטור יונה.
elads נשלח - 28/03/2011 : 23:28:07
למה זה באנגלית אבל????
אריאל נשלח - 28/03/2011 : 23:22:40
מייקל פינדר הלא הוא יועד אלפרון הלא הוא שי נובלמן הגדול מכולם. נובלמן החל בפינתו האגדית בוואלה ספורט לפני כשלוש שנים, בה הוא מציג עצמו כיענו מגיש מקצועי שעושה צחוק מכל הבא ליד (http://sports.walla.co.il/?w=//927616) בקיאותו בספורט הישראלי מדהימה (והולכת אחורה עד שנות השבעים העליזות). דרך אגב יש לו דיסק מדהים שנקרא How to be shy, בסגנון רוקפור רק קליל יותר ופחות פסיכודלי. עד כאן שישים שניות ממעריץ של יועד אלפרון.
אלי בן רימוז נשלח - 28/03/2011 : 22:26:59
ענק! כל הכבוד.
davidkipod נשלח - 28/03/2011 : 22:07:08
מקסים.
ראיתי אותו במשחק, באמת לא הבנתי מאיפה הוא צץ.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07