ס ק י ר ת נ ו ש א |
iddo |
נשלח - 25/03/2011 : 15:06:22 לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל אנחנו עם רגל וחצי בליגה א'!!!! ניצחון על שעריים יהיה משחק העלייה הכי מתוק בעולם |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קלי |
נשלח - 29/03/2011 : 06:33:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
על פי אחד מאתרי הליגות הנמוכות - חלק מאותם 250 קיללו את השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה כחוסר שביעות רצון מהתיקו מול מרמורק
אני לא מקנא בקהל הזה - הקבוצה שלו עולה ליגה והם מקללים - הם לא שייכים לקבוצה הזו
הודעה מתנשאת (ומיותרת)
אכן מתנשאת,אכן מיותרת ...התנשאות היא פן מסוים אצלנו לעתים עם כל הצער. |
babiji |
נשלח - 28/03/2011 : 22:50:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
על פי אחד מאתרי הליגות הנמוכות - חלק מאותם 250 קיללו את השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה כחוסר שביעות רצון מהתיקו מול מרמורק
אני לא מקנא בקהל הזה - הקבוצה שלו עולה ליגה והם מקללים - הם לא שייכים לקבוצה הזו
הודעה מתנשאת (ומיותרת) |
הנהר האדום |
נשלח - 27/03/2011 : 18:07:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי daniels
המשחק יוצא בחול המועד פסח, שזה מצד אחד חופש, אבל מצד שני יהיו הרבה משפחות שיצאו לנופש. אז צריך להביא את כל מי שנשאר בירושלים.
סתם הערה קטנה...יש אוהדים שהם לא מירושלים,ככה שזה יכול להגדיל את כמות האנשים שיבואו
ובנוסף... מישהו יודע למה באתר ההתאחדות כבר כתוב שהמשחק מול שעריים יתרחש בשעה 13:30 (למרות שלא כתובה אף שעה למשחקים של קבוצות אחרות)בטדי, לעומת כמה אנשים שטענו שהוא יהיה בגבעת רם... |
daniels |
נשלח - 27/03/2011 : 17:25:11 לדעתי לא צריך להעריך כמה אוהדים הולכים להיות אלא להביא כמה שיותר. (לעשות! לא לדבר) במשחק האחרון הביתי נגד מעלה אדומים צריך להתחיל לחלק הזמנות כבר שבועיים לפני המשחק!! ולטלות פוסטרים בכל העיר!!! המשחק יוצה בחול המועד פסח, שזה מצד אחד חופש, אבל מצד שני יהיו הרבה משפחות שיצאו לנופש. אז צריך להביא את כל מי שנשאר בירושלים. |
רגל עץ |
נשלח - 27/03/2011 : 16:47:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול [br אני רק מבקש שבמשחקים האחרונים,לא יהיו בזיונות על המגרש,השחקנים לא יתאמצו והקהל יישאר עם טעם רע בסוף העונה.תנו עוד כמה משחקים טובים וניפרד לחופשת הקיץ כידידים.
אמנם עוד מוקדם, ועוד לא עלינו וכל זה, אבל אני מצטרף לבקשה הזו. הגיוני לגמרי בעיני ששחקנים שהתאמנו חזק כל העונה ומיעטו לשחק (גולה, אברהמי, מזרחי, חוג'ה, חנוכייב, אוחיון, פנחס, ג'וני) יקבלו צ'אנס לשחק במשחקים האלה, גם כי מגיע להם וגם כי זו כנראה תהיה הזדמנות אחרונה לראות את רובם משחקים במדי הפועל או בכלל. אבל... עוד לא שכחנו את הבזיון באחיסמך בסוף העונה שעברה, וראוי שהעונה הנפלאה הזו תסתיים עם טעם הרבה יותר טוב. אני מקווה שיהיה מי שישדר את זה בצורה ברורה לשחקנים.
|
yarond |
נשלח - 27/03/2011 : 16:42:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
אה פרופו מספרים, אני יודע שזה לא חשוב, לא רלוונטי וכו, אבל בשישי הייתי בקניון מלחה לפני המשחק של הפועל סאדר ירושלים. עצרתי במגרש החניה ולמרות מזג האוויר הסביר ראיתי, אם אני מאוד מתאמץ לעגל למעלה, לא יותר מ 250 איש מגיעים. ואולי הצטרפו בודדים אחרי שנסעתי. מה רוצה לומר? מצבנו מצוין, הרבה יותר ממה שניתן היה לחלום עליו בתחילת העונה. מה שלא מוריד את חשיבות גיוס הקהל לקראת משחק ההכתרה וגו'.
אני לא מקנא בקהל הזה - הקבוצה שלו עולה ליגה והם מקללים - הם לא שייכים לקבוצה הזו |
עוגן ק. |
נשלח - 27/03/2011 : 16:39:22 אה פרופו מספרים, אני יודע שזה לא חשוב, לא רלוונטי וכו, אבל בשישי הייתי בקניון מלחה לפני המשחק של הפועל סאדר ירושלים. עצרתי במגרש החניה ולמרות מזג האוויר הסביר ראיתי, אם אני מאוד מתאמץ לעגל למעלה, לא יותר מ 250 איש מגיעים. ואולי הצטרפו בודדים אחרי שנסעתי. מה רוצה לומר? מצבנו מצוין, הרבה יותר ממה שניתן היה לחלום עליו בתחילת העונה. מה שלא מוריד את חשיבות גיוס הקהל לקראת משחק ההכתרה וגו'. |
amos |
נשלח - 27/03/2011 : 13:17:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
צריך להפסיד בכוונה אין מה להגיד חייבים לעלות בטדי מול שעריים. אפשר גם תיקו.. משחקים בונקר?
אני מציע גם להפסיד לשעריים כדי לפוצץ את טדי בקהל בדרבי עלייה מרגש נגד מעלה אדומים במחזור ה-29.
למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה.
מענג. מעניין. מצחיק |
יפתחמ |
נשלח - 27/03/2011 : 12:38:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
צריך להפסיד בכוונה אין מה להגיד חייבים לעלות בטדי מול שעריים. אפשר גם תיקו.. משחקים בונקר?
אני מציע גם להפסיד לשעריים כדי לפוצץ את טדי בקהל בדרבי עלייה מרגש נגד מעלה אדומים במחזור ה-29.
למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה.
מעצבן. טרחן. לא מצחיק.
בעיני זה דווקא מאוד מצחיק. |
שומר החומות |
נשלח - 27/03/2011 : 11:03:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
מעצבן. טרחן. לא מצחיק.
תודה על תרומתך החיובית.
משחק עלייה, אם וכאשר, הוא חשוב נקודה, אין סיבה שלא יבוא אליו מספר אדיר של צופים, זה תלוי במידה רבה ביכולת הגיוס שלנו, אבל לא רק, זה הזמן להביא חברים שכל השנה התנדנדו, הם יבואו כי זה מרגש וזה עלייה וזהו, יותר חשוב להביא מאשר לדבר על כמה יש. אני לא יודע כמה יש, וגם לא ממש מבין למה זה חשוב לדבר תיאורטית על כמה שיש. כמה שיש זה אפילו לא אחד פחות מכמה שיש, אחרת זה לא היה מה שהיה |
גאסטון |
נשלח - 27/03/2011 : 09:58:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
מעצבן. טרחן. לא מצחיק. |
פרננדו פסואה |
נשלח - 27/03/2011 : 09:38:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
למה לעצור שם? עדיף להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה, לפוצץ את כל משחקי הבית כדי להביא להפחחת נקודות מאסיבית, להשתחל ברגע האחרון לפליי-אוף תחתון, להחתים לפליי-אוף את חגי ממן וינאי דרעי ולאפשר להם שוב למכור משחקים, לשיר את שיר המנחוס בזמן הפנדלים המכריעים, וכך לרדת ברגע האחרון לליגה ג. זה יאפשר לנו לבנות בתקציב יחסית נמוך קבוצה שתוכל גם בשנה הבאה להתמודד על עלייה, לראות עוד כמה כפרים בדואיים, ולנצח סוף סוף את בית שמש. אני מעלה את זה עכשיו להצבעה בפורום חברי עמותה. |
אושר גדול |
נשלח - 26/03/2011 : 11:18:54 משחק העליה לא צריך להיות מול שעריים,אלא מול מעלה אדומים במשחק הבית האחרון.כך נהוג.ואם המשחק נגד שעריים הוא ביום שלישי,אז כל שכן. אני רק מבקש שבמשחקים האחרונים,לא יהיו בזיונות על המגרש,השחקנים לא יתאמצו והקהל יישאר עם טעם רע בסוף העונה.תנו עוד כמה משחקים טובים וניפרד לחופשת הקיץ כידידים. הפועל קטמון נתנה עונה גדולה.צריך להודות בכך.שלא יגמר לעולם. |
האחים מרילי |
נשלח - 26/03/2011 : 10:56:29 נדמה שיש כאלה שמפחדים מכמות אוהדים גדולה. כאילו שזה יקבע את קטמון כקבוצה נפרדת ומרחיק את ה"איחוד". אחרי כל משחק רב קהל יש תמיד כמה מומחים להערכת כמויות שיודיעו לכל העולם כמה בעצם אנחנו מעטים ומנופחים. אני לא רואה סיבה לא לשאוף לחמשת אלפים במשחק עם שעריים. זה אפשרי וזה תלוי בנו. כמו שהבאנו המונים למשחק העליה בשנה שעברה (כן, יש כאלה שיטענו שלא עברנו את האלפיים) אפשר להביא לפחות אותו מספר השנה. צריך לייצר hype ומאמץ של כל אחד מאיתנו להביא כמה שיותר חברים. מעבר לחשיבות של הבאת כמה שיותר קהל שחלקו בוודאי ימשיך להגיע גם למשחקים רגילים, יש פה הזדמנות להכנסה גדולה ולסגירת עונה מאוזנת, אם לא רווחית. |
אליה |
נשלח - 25/03/2011 : 23:26:14 אמרתי פעמים רבות וגם באסיפות- לאט לכם תיהו צנועים ואל תדאגו תוך מספר שנים יהיה פה קהל רב ועצום בנתיים גם 1200 זה מעולה...יאללה הפועל |
|
|