פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עידוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אלי בן רימוז נשלח - 11/03/2011 : 16:56:11
אחת הסגולות של קטמון זה הקהל המדהים. קהל שמגיע לכל משחק בכל חור, מעודד ללא הפסקה, תומך בהפסדים, לא מקלל ולא מגיב לפרובוקציות של אוהדים ערסים מקומיים. אבל נדמה לי שאנחנו מגזימים. נדמה שהשירה (הערבה ביותר) מתרחשת ללא קשר למשחק כדורגל. לפעמים רואים את חלק מהאוהדים שמנצחים על השירה עומדים עם הגב למשחק (!). לו היינו מנסים לנצל את המשחק להעביר מסר חברתי, אז אנחנו עושים זאת היטב. זאת במה מצוינת להוכיח מנו משהו. אבל אנחנו מאבדים ייתרון עצום.

קבוצה שמביאה כל כך הרבה קהל למשחקי חוץ ועוד קהל ווקאלי כל כך יכולה לתת יתרון בייתיות לקבוצת החוץ. אבל זה לא ממש קורה. הסיבה לכך היא שהשירה אינה קשורה לכדורגל. המילים של השירים יותר חשובים מהתזמון שלהם.

הנה כמה דוגמאות:
לו היינו היום מפסיקים את השירה בדקה 30 ובמשך 15 דקות עד ההפסקה שורקים בווז לשופט ומקניטים אותו, אולי זה לא היה אתי אולי זה היה הופך אותנו לקצת יותר נורמלים, אבל זה היה (אולי) קצת מחליץ את השופט.
לו היינו מפסיקים את השירה במחצית השנייה ופשוט שורקים בווז ארוך אחד לכל פעם שהיריב נח לו על הרצפה, אולי השופט היה עושה משהו בנידון במקום להוסיף כמה שניות בסוף.
לו היינו צורחים פנדל בתגובה לעבירה ברורה ברחבה אולי זה קצת היה משפיע על השופט והיינו מקבלים פנדל.
לו היינו מפעילים קצת לחץ על השופט היינו מנצלים את ייתרון הקהל אפילו במשחק חוץ.
דקה 80 - אנחנו בהתקפה מתפרצת שיכולה להביא לשיוויון. במקום לעודד את הקבוצה, הקהל עסוק בתרגיל האצבע שיוצר שקט דממה בזמן ההתקפה. נכון שכמה שניות אח"כ הייתה שירה אדירה, אבל ההתקפה כבר הסתיימה. משהו בכלל ראה?

אבל אפילו כשחשקן שלנו מוכשל ברחבה, שופט פוסל גול חוקי למהדרין, השחקנים היריבים מתפתלים על הרצפה ומכסחים אותנו הקהל שלנו שר את השירים הרגילים שלו. הרבה מאד מחקרים הראו ששופטים נוטים יותר לקבוצות ביתיות בגלל הקהל. אנחנו יכולים לייצר ייתרון זה אפילו במשחקי חוץ ואנחנו מפספסים זאת. במשחקי בית זה פחות בולט מכיוון שיש קהל אחר מעבר לתנועת הנוער שמגיב למתרחש במשחק. במשחקי חוץ זה בולט מאד.

הייתי שמח לראות קהל מיוחד כמו שלנו ממשיך עם השירים הנהדרים שלנו, בעיקר אחרי הפסדים וברגעי משבר. אבל שגם קצת יותר יגיב למתרחש במשחק.
14   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אלי בן רימוז נשלח - 12/03/2011 : 14:25:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

הדם הרע שזורם פה חייב להפסיק, זה הופך להיות בלתי נסבל.

אין פה דם רע. רק ויכוח מהי הדרך הטובה ביותר שתדחוף את הקבוצה קדימה.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 12/03/2011 : 12:37:31
לדעתי חשוב מאוד שיהיה מישהוא שיעמוד עם הגב למגרש : זה מזכיר לאוהדים ביציע שצריך לעודד וגם אם מישהוא שכך\לא יודע את המילים הוא יכול לקרוא את השפתים וככה להיזכר במילים ולעזור בעידוד.
בכשר לשריכות בוז: אני חושב שטוב לשרוק בוז במהלך התקפה של הקבוצה היריב. לא לכלל את השופט או שחקן מסוים, בעיני זה מיוטר.
orky נשלח - 12/03/2011 : 12:24:34
הדם הרע שזורם פה חייב להפסיק, זה הופך להיות בלתי נסבל.
חברים, הכח הגדול שלנו הוא האיחוד שלנו והמטרה המשותפת.

בן רימוז', גם אני לפעמים חושב שצריך להפסיק לשיר, כי אולי ככה השחקנים יבינו שהם צריכים להתחיל לרוץ. מצד שני, השחקנים מחוייבים לנו גם ככה מאוד, ראית איך אחרי הגול הם השתגעו - ובסוף המשחק התנצלו. בטח במשחק שיש 100 אוהדים, זה עוד יותר קל לראות את זה.

לי אגב נראה הזוי שיש "שיטת" עידוד, מתי כל שיר, מתי לא עושים אצבע (אגב, בדרך כלל זה לא נעשה בזמן מומנטום) ועוד ועוד... ממש פילוסופיה שלמה והזויה. לצערי, אני לא באמת חושב שזה מה שיציל אותנו או להיפך. בוא נגיד שבאמת הכי טוב שיכול להיות זה שנתאגד כולם, ושנשיר כולם - וכן, אם מתישהו אתה חושב שצריך לשיר משהו אחר - לך ותגיד את זה למי ששר.
הנהר האדום נשלח - 12/03/2011 : 11:00:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
יש לי פתרון בשבילך, קח ואסוף את כל הלא מעודדים - שהם עדיין הרוב- ושכנע אותם לבצע עמך את שלל הקריאות האלה. את המעודדים תשחרר, זה יעזור לכולם.

צודק.
בלאש ביקו נשלח - 12/03/2011 : 10:27:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

בתור כזה שעומד עם הגב למשחק הרבה פעמים זה ממש לא אמור לעניין אותך מה אני עושה בזמן המשחק. אני עושה את מה שאני עושה כי יש לו חשיבות מבחינת העידוד והטירוף (מה שלא ראיתי מאז שעריים).

אז מה , כדורגל לא מעניין אותך ? או שאתה מקריב עצמך לטובת הכלל?
אולי אפשר לשפר את השירה האדירה ע"י זה שבמקום שיהיה מנצח עם הגב למשחק יהיו 2 מנצחים, אחד ליד שצופה במשחק ונותן סימנים מתי לשיר, מתי תרגיל האצבע, מתי לשרוק בווז לשופט, ומתי לדחוף קדימה. אני ממש לא רוצה שאף אחד יקלל. זה לא יעזור לשום דבר, לא במשחקים ולא בפורום.

דווקא הגבנו לא מעט למשחק, מבחינתי אפילו יותר מדי. אבל יש לי פתרון בשבילך, קח ואסוף את כל הלא מעודדים - שהם עדיין הרוב- ושכנע אותם לבצע עמך את שלל הקריאות האלה. את המעודדים תשחרר, זה יעזור לכולם.
אלי בן רימוז נשלח - 12/03/2011 : 07:03:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

בתור כזה שעומד עם הגב למשחק הרבה פעמים זה ממש לא אמור לעניין אותך מה אני עושה בזמן המשחק. אני עושה את מה שאני עושה כי יש לו חשיבות מבחינת העידוד והטירוף (מה שלא ראיתי מאז שעריים).

אז מה , כדורגל לא מעניין אותך ? או שאתה מקריב עצמך לטובת הכלל?
אולי אפשר לשפר את השירה האדירה ע"י זה שבמקום שיהיה מנצח עם הגב למשחק יהיו 2 מנצחים, אחד ליד שצופה במשחק ונותן סימנים מתי לשיר, מתי תרגיל האצבע, מתי לשרוק בווז לשופט, ומתי לדחוף קדימה. אני ממש לא רוצה שאף אחד יקלל. זה לא יעזור לשום דבר, לא במשחקים ולא בפורום.
orky נשלח - 12/03/2011 : 01:38:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

אותי חינכו וגידלו על זה שלהיות הפועל ירושלים זה לעודד לא משנה מה.
חינכו אותי לזה שליגת הכדורסל מכורה ושימון דיקטטור אבל יש בנו אהבה והיא תנצח.
חינכו אותי לזה שבית"ר ערסים שבאים לדקור ולהרוס אבל להמשיך ללכת עם ראש מורם וחולצה אדומה.

שני הדברים האלה היום באו במבחן ולפי דעתי התוצאות חיוביות. על פי אלי בן רימוז' התוצאות שליליות.

קפוץ לי
יאללה הפועל!

אני אהיה קצת יותר גס. מר בן רימוז' היקר. אם העידוד לא מוצא חן בעיניך, ואתה חושב שאנחנו צריכים לקלל יותר ולעודד פחות, מבחינתי אתה יותר ממוזמן לחזור לקבוצה המקורית. אני בטוח שנצליח להסתדר מצויין גם עם חבר עמותה אחד פחות. אני בטוח ששם תשמע הרבה יותר קללות והרבה פחות שירי עידוד.

אני לא מבין בשביל מה התגובה הזו הייתה נחוצה, לא כעסו עלינו - מישהו אמר את דעתו. אני חושב שהדעה חשובה, אפילו אם אני ואתה לא מסכימים איתה - להגיד שיעבור - עשה לי טובה, אני מודה על כל אוהד ואוהד ובטח על אנשים שמעניין אותם באמת מה הולך עם הקהל, ולא סתם קנו מניה כי זה מגניב.
lazy נשלח - 11/03/2011 : 23:01:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

חינכו אותי לזה שבית"ר ערסים שבאים לדקור ולהרוס אבל להמשיך ללכת עם ראש מורם וחולצה אדומה.

שני הדברים האלה היום באו במבחן ולפי דעתי התוצאות חיוביות. על פי אלי בן רימוז' התוצאות שליליות.

קפוץ לי
יאללה הפועל!

אני אהיה קצת יותר גס. מר בן רימוז' היקר. אם העידוד לא מוצא חן בעיניך, ואתה חושב שאנחנו צריכים לקלל יותר ולעודד פחות, מבחינתי אתה יותר ממוזמן לחזור לקבוצה המקורית. אני בטוח שנצליח להסתדר מצויין גם עם חבר עמותה אחד פחות. אני בטוח ששם תשמע הרבה יותר קללות והרבה פחות שירי עידוד.
איתמר נשלח - 11/03/2011 : 22:11:23

קפוץ לי
יאללה הפועל!
haizomer נשלח - 11/03/2011 : 21:57:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

מסכים איתך.. ואני חושב שלעודד ולדחוף לאווירה טובה ועידוד ללא קללות 90 דקות הוא הדבר הכי חשוב ואפילו אם זה גורם לזה שלא ישרקו שריקות לטובתנו כמו שנאמר בנושא זה עדיף כי זה הייחוד של הקבוצה הזאת וזאת הסיבה שאני כל כך אוהב להיות שייך לקהל הזה.
איתמר נשלח - 11/03/2011 : 21:01:37
אלי בן רימוז נשלח - 11/03/2011 : 18:22:41
אני עושה בדיוק את מה שאני כותב שצריך לעשות, אלא שקולי אינו נשמע מכיוון שיש שירה אדירה במשך 90 דקות. הפעם היחידה שנשמע קולי הייתה כשהייתה דממה מוחלטת בזמן ההתקפה המתפרצת שכמעט הסתיימה בגול וניסותי לדחוף אותם קדימה (תרגיל האצבע). בשאר הזמן מה אני יכול לעשות יותר מזה?
אמיר גולה נשלח - 11/03/2011 : 18:11:52
כיף לשמוע תלונות וזלזול. לא טוב לך בוא תעמוד איפה שצריך במגרש ותשפיע. אל תשב בצד ותזלזל באחרים
orky נשלח - 11/03/2011 : 17:22:38
לא היה גול חוקי למהדרין, היה נבדל חוקי למהדרין.

ובואו לא נחפש אשמים שלא קשורים לשחקנים\מאמן - משחק רע, ניהול משחק רע ומגרש רע ויום נאחס. אלה הסיבות לניצחון.

מה גם שבאותה מידה שהוא יטה את החלטותיו לטובתינו בגלל לחץ שנפעיל עליו, הוא גם יכול באותה המידה לעשות דווקא, שזה נשמע יותרהגיוני בליגות האלה, ואני לא אתפלא עם זו אחת הסיבות לשריקות החד צדדיות שלו, אחרי שכל שריקה שלו חצי קטמון היו לו על הגב.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07