פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 המשחק מחר נדחה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הנהלה נשלח - 24/02/2011 : 19:46:43
המשחק לא ייערך מחר, מכיוון שהמשטרה לא אישרה את המבשרת-ארינה.

נכון לעכשיו, המשחק ייערך ביום שלישי, 1.3.2011, אבל בממלכתו של בן גיגי הכל עוד יכול לקרות.

לכו, תבלו עם המשפחות. או שתסעו למרחבים...
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
amos נשלח - 27/02/2011 : 06:50:05
חברים, כפאראנואיד ותיק,ועם כל הכבוד לפאראנויות ולתיאוריות קונספירציה צריך לזכור -

אנחנו צריכים לנצח את מבשרת.
אנחנו צריכים לנצח את מבשרת ביום ששי או ביום שלישי או ביום חמישי או בלילה שבין ראשון לשני.
אנחנו צריכים לנצח את מבשרת על מגרש חול, דשא, חצץ, בוץ, פרקט, אבן, או על חול ים.
אנחנו צריכים לנצח את מבשרת אצלם, אצלנו, באמירויות, או בנלסון-מנדלה.
אנחנו צריכים לנצח את מבשרת.
נקודה.

קטמון ותיק נשלח - 26/02/2011 : 18:46:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

קיים חשד סביר שהם יעדיפו לספוג טכני מאשר לקבל 6-7 שערים והשפלה גדולה.

גדעון, אני חושד שיש צדק בדבריך. לפי מה שותיק אמר בזמנו, על שתי אי-הופעות ראשונות מקבלים הפסדים טכניים, והשלישית כבר גוררת הפסקת פעילות. למבשרת בינתיים יש הפסד טכני יחיד, לא בלתי-סביר שיעדיפו לקבל את השני עכשיו.
הייתי רוצה להאמין שאין חוסר-ספורטיביות בהתנהלות שלהם, בעיקר לאור מעורבותו המחודשת של אלון ליאל במערכת, אבל אולו זו נאיביות.

למען הדיוק:
ביום 30.1.2011 מבשרת הועמדה לדין לאחר שלא הופיעה למשחק נגד שדרות.
על הקבוצה הוטל עונש של הפסקת פעילות אם עד גמר העונה לא תתייצב פעמיים נוספות. כמו כן שדרות זכתה בנצחון טכני.

אם מסיבה כזו או אחרת המשחק מול קטמון לא יתקיים, אזי "ישאר" למבשרת עוד משחק אחד לא להופיע בו קודם להפסקת פעילות מתוקף תקנון המשמעת.
רגל עץ נשלח - 26/02/2011 : 15:44:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

גדעון, אני חושד שיש צדק בדבריך. לפי מה שותיק אמר בזמנו, על שתי אי-הופעות ראשונות מקבלים הפסדים טכניים, והשלישית כבר גוררת הפסקת פעילות. למבשרת בינתיים יש הפסד טכני יחיד, לא בלתי-סביר שיעדיפו לקבל את השני עכשיו.
הייתי רוצה להאמין שאין חוסר-ספורטיביות בהתנהלות שלהם, בעיקר לאור מעורבותו המחודשת של אלון ליאל במערכת, אבל אולו זו נאיביות.
gideon נשלח - 26/02/2011 : 09:49:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

מבשרת ידעו שהמגרש לא אושר כבר ביום שני, אבל טרחו להודיע רק אתמול.

אתה בטוח גדעון? לי נאמר שהמשטרה הודיעה למבשרת רק ביום חמישי, יום לפני המשחק המיועד.
הסיבה לאי-אישור המגרש, אגב, היא שאין במקום עמדה לכיבוי אש. מוזר שפתאם המשטרה מתעקשת שתהיה עמדה כזאת (יש זרנוק) לאחר שבמשך שנים רבות היא אישרה את המגרש ללא צורך בעמדת כיבוי מיוחדת.

כך נאמר בתכנית הרדיו "בדרך למגרש" ביום שישי בצהריים.
זאת במסגרת הדיווח על "המשחק שלא שוחק" והטענות שהועלו ע"י הנהלת קטמון.
אני מוכן להוסיף טל"ח, בהתחשב בקבס הכללי שהתכנית הזו מעלה.
אבו קלבצ'ה נשלח - 26/02/2011 : 00:42:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אתה בטוח גדעון? לי נאמר שהמשטרה הודיעה למבשרת רק ביום חמישי, יום לפני המשחק המיועד.
הסיבה לאי-אישור המגרש, אגב, היא שאין במקום עמדה לכיבוי אש. מוזר שפתאם המשטרה מתעקשת שתהיה עמדה כזאת (יש זרנוק) לאחר שבמשך שנים רבות היא אישרה את המגרש ללא צורך בעמדת כיבוי מיוחדת.
רגל עץ נשלח - 25/02/2011 : 15:51:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אה, שטויות. היה פה איזה אחד שהבטיח ששעריים לא תהווה יריבה. לא משנה מה, בטוח הם לא יתמודדו מולנו. אז ממה אתה מודאג?

אשתדל להימנע מציניות למרות גישתך המתריסה. כמו שנמנעתי מלומר "אמרתי לכם" אחרי שניצחנו אותם בחוץ די בקלילות תוך הפגנת עליונות ברורה.
אז התשובה העניינית היא ששעריים בהחלט מפתיעה אותי בעקשנות שלה ובכושר העמידה, בעיקר אחרי ההפסד מולנו. ציפיתי שזה ישבור אותם ויוביל לאובדן נקודות, מה שלא קרה, ובאמת מגיע להם כל הכבוד על כך. עם זאת, אני ממש לא מודאג, בודאי לא אחרי שעברנו את המשוכות של שיכון ויצ'לאל בחוץ, ועדיין סבור שמבחינת הרמה והיכולת אנחנו עולים עליהם בבירור.
מה שכן, אני מניח שהנחישות הזו של שעריים תעזור לנו לשמור על מיקוד בשבועות הקרובים, כי אין מקום לשאננות מול שום יריבה כרגע.
שלומי מלכה נשלח - 25/02/2011 : 15:39:14
אה, שטויות. היה פה איזה אחד שהבטיח ששעריים לא תהווה יריבה. לא משנה מה, בטוח הם לא יתמודדו מולנו. אז ממה אתה מודאג?
רגל עץ נשלח - 25/02/2011 : 14:44:43
השעריים האלה כל-כך מעצבנים. מובילים 0-1 במרחבים, דקה 70. הם לא מרפים...

עריכה: 0-2 דקה 85. האמת, כל הכבוד להם שהם לא נשברים.
אדום88 נשלח - 25/02/2011 : 14:13:43
המשחק ייערך השבוע מתישהו?
gideon נשלח - 25/02/2011 : 13:42:37

שירת ה "בן גיגי שלום....בן גיגי שלום...." המופלאה מהסיבוב הראשון ממש השפיע עליו, הוא ועושי דברו ממש הגיבו לזה בזעם תוך כדי המשחק.
שומר החומות נשלח - 25/02/2011 : 13:13:22
אם אפילו הותיק נושא אצבע מאשימה סימן שיש יסוד סביר לחשד.
ותיק, אתה יכול לספר מה האפשרויות העומדות בפנינו? והאם יש בהן טעם?
קטמון ותיק נשלח - 25/02/2011 : 12:09:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

חברים שלום,

אכן דז'ה-וו, והחשד שלי הוא שהעניינים הרבה יותר בנאליים מהקונספירציות שהועלו:

המגרש במבשרת לא מתאים לארח 1500-2000 אוהדים, כפי שהיו צפויים להגיע היום, והמגרש בשגב-שלום לא התאים לארח משחק עונה עם מאות אוהדים מכל קבוצה. שני המגרשים מתאימים לשמש כמגרשי כדורגל בליגות המדוברות.

במקום צוו סגירה מפוקפקים, מוטב להגביל את כמות האוהדים. מבאס - אבל הוגן. המצב בו משחקים בכאילו כך שמבשרת תתקן מספר "ליקוים" ותקיים את המשחק בשעה בלתי אפשרית לא משרת שום אינטרס. התמודדות כנה עם העובדה שמגרשי ליגה ב' לא חייבים לאפשר חוויית צפייה לאלפי צופים עדיפה.

מסייג את עצמי, כמובן, בכך שצווי סגירה מפוקפקים התבררו, מספר פעמים, כמוצדקים ביותר. כמו בהתראות פיגועים.

אולי מצדיק פנייה לאבי לוי - למען המשחקים שיבואו.

הדברים שלעיל הם, בעיני, תמימות.
לגבי המשחק נגד שגב, הנה קישור לידיעה שפורסמה בזמנו בדאבלפס: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1054.
הסיפור של מאות אוהדים של הקבוצה המקומית, בשגב שלום ובוודאי במבשרת הם עורבא פרח.
באשר לקטמון, דבר ידוע הוא שאוהדי קטמון מגיעים למשחקי חוץ במספרים גבוהים למדי.
אז פתאום, ערב המשחק, מתקבלת החלטה שלא לאשר את המגרש/המשחק?
ואם עסקינן בבטיחות לאוהדים - הכיצד אותה משטרת ישראל אישרה לקיים את המשחק בקרית משה?
בקיצור - אין מקום לתמימות.
צפוני נשלח - 25/02/2011 : 11:03:33
חברים שלום,

אכן דז'ה-וו, והחשד שלי הוא שהעניינים הרבה יותר בנאליים מהקונספירציות שהועלו:

המגרש במבשרת לא מתאים לארח 1500-2000 אוהדים, כפי שהיו צפויים להגיע היום, והמגרש בשגב-שלום לא התאים לארח משחק עונה עם מאות אוהדים מכל קבוצה. שני המגרשים מתאימים לשמש כמגרשי כדורגל בליגות המדוברות.

במקום צוו סגירה מפוקפקים, מוטב להגביל את כמות האוהדים. מבאס - אבל הוגן. המצב בו משחקים בכאילו כך שמבשרת תתקן מספר "ליקוים" ותקיים את המשחק בשעה בלתי אפשרית לא משרת שום אינטרס. התמודדות כנה עם העובדה שמגרשי ליגה ב' לא חייבים לאפשר חוויית צפייה לאלפי צופים עדיפה.

מסייג את עצמי, כמובן, בכך שצווי סגירה מפוקפקים התבררו, מספר פעמים, כמוצדקים ביותר. כמו בהתראות פיגועים.

אולי מצדיק פנייה לאבי לוי - למען המשחקים שיבואו.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 25/02/2011 : 09:26:43
אוף עד שיש לי הזדמנות להגיע למישחק (חצי) חוץ הזבלים האלה הורסים.
a.c.a.b.
סוף שבוע רגוע

נ.ב.
לאנשים שאין תוכניות לצהרים אפשר להגיע ב15 לשכונת שיח ג'ראח להביע סולידריות
קטמון ותיק נשלח - 25/02/2011 : 06:51:34
כשקראתי את ההודעה על דחיית המשחק "בגלל המשטרה" נזכרתי מיד בסיפור שהיה בשנה שעברה בקשר למשחק נגד שגב שלום, שגם אז החלטת המשטרה שלא לאשר את קיום המשחק במגרש בשגב שלום "התקבלה" ערב המשחק.
כולנו זוכרים לאן ובאיזה שעה היינו צריכים לסוע לאותו משחק.
ואולי כדי לרצות את משטרת מבשרת ציון ואת המארח, יש לקבוע "משחק וארוחת בראנץ" - משחק בשעה עשר בבוקר ולאחריו בראנץ בקניון הראל. לא יהיו עומסי יתר

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07