ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 11/02/2011 : 17:49:39 מתי המשחק? מי מארגן את ההזמנות? מי מביא לי שלטים לתלות בת"א? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 21/02/2011 : 23:29:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
הדבר הכי מצחיק במשחק בלי ספק, ריצת האמוק של השחקן שכבש לגבעת זאב - חשבתי לרגע שהם עלו ליגה מרב שהוא היה שמח - מגוחך.
עושים לך כבוד, קבל אותו. |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 21/02/2011 : 01:03:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי we are top
אפשר לדעת למה שלום עליכם הרוש נראה בתחומי המגרש מחלק הוראות ומכוון אנשים?
!? |
orky |
נשלח - 20/02/2011 : 23:47:35 כולם פה נהנים לשכוח שאנחנו בליגה ב'.. אי אפשר לצפות למשחקים של מאה אחוז - כמו שאמרו קודם, כפיר שחקן ענק וטכני - אין ספק שהתקציר של גולר מראה כמות לא קטנה של החמצות, אבל - ניצחנו וזה מה שחשוב.
אני מאוד מרוצה מההשתלבות של אבולעפיה, נראה שהוא נהנה ומנסה לתת המון - משחק באמת חזק ומת לכבוש, וזה חשוב!
הדבר הכי מצחיק במשחק בלי ספק, ריצת האמוק של השחקן שכבש לגבעת זאב - חשבתי לרגע שהם עלו ליגה מרב שהוא היה שמח - מגוחך. |
אושר גדול |
נשלח - 20/02/2011 : 23:08:40 ההחמצות באופן כללי עושות רע לקבוצה גם אם היא מנצחת. אנחנו עוברים על כך לסדר היום כי המשחקים מסתיימים בדרך כלל בנצחון ואז כולם מבסוטים. בליגה גבוהה יותר,אם אחוז ניצול המצבים ליד השער לא ישתפר, אני לא בטוח שיהיו נצחונות.וזה לא רק כפיר.גם עוז החמיץ כמו משוגע מול שוערים וגם לשי לא חסר. כנראה שיש עבודה למאמן,כי זה לא חשוב מה התוצאה,להבקיע צריך בכל הזדמנות.דמיינו לכם שחלק מהמשחקים לא היו מסתיימים בנצחון.חלק מהחברים לא היה כזה סלחן. |
מחאיי |
נשלח - 20/02/2011 : 22:44:43 א. הייתה כמות קהל נחמדה, אבל בואו לא נעבוד על עצמנו. כמו שרגל עץ כותב, לא היו 2500 וכנראה גם לא 2000.
ב. עדיין אנחנו צריכים להיות מבסוטים על עצמנו, כולם עושים מאמץ ומביאים אנשים חדשים, ואחוז הילדים בקהל זה משהו שלא נראה לדעתי בירושלים. רק עוד 5 משחקי בית, זה הזמן להביא עוד אנשים.
ג. כפיר מלול שאנן?! שטויות. שחקן גדול, תפס יום חלש. סה טו.
ד. למרות כל הנצחונות שלנו, שעריים רק 6 נקודות מרחק. גם אם נגדנו הם לא הרשימו, נראה שזו קבוצה חזקה, כזו שהייתה עולה בהליכה אלמלא אנחנו. העונה רחוקה מלהגמר. |
רגל עץ |
נשלח - 20/02/2011 : 21:54:00 בגולר העלו את תקציר המשחק, תקציר טוב שמראה כמה ההצלה של טרטיאק מהקו היתה מופלאה, ומצד שני איזו נירפות הגנתית שלנו איפשרה את השער המצמק. גם ראיון מאוד נחמד של ליאור בסוף. |
דוד655 |
נשלח - 20/02/2011 : 21:47:14 אני לא מבין למה אף אחד בהנהלה לא מסביר מה עושה שלום עליכם על הקווים זה מסוכן .הגבתי למשהו שהעלה את הנושא בתגובות של המשחק,באתר גולר/או דאבל פס אם אני לא מקבל תשובה מה עושה שלום עליכם במגרש אשכול לא להגיע למשחקים ולא עוזר יותר בגיוס תרומות ,או שגם אני יורד למגרש. |
אלי בן רימוז |
נשלח - 20/02/2011 : 21:30:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כפיר מלול בעונות הראשונות שלנו הייתי מלא ביקורת כלפיו מאז חזר אלינו בליגה ג - אין לי מילה רעה להגיד עליו
כפיר כבש 16 שערים ובישל עוד 13 - זה אומר שהוא אחראי על חצי משערי הקבוצה אז אם במשחק אחד הוא החמיץ כמה הזדמנויות זה לא הופך אותו לקטסטרופה
יש לו סגנון מיוחד והוא לא חלוץ מרכזי טבעי שי אהרון וכפיר עושים דברים דומים ויותר קל לבקר את כפיר מאשר את שי וזו טעות גדולה שי בעט 3 בעיטות לשער אתמול אחת בבעיטה חופשית אחת נבלמה על ידי המגן ולא הגיעה לשער והשלישית יצאה לחוץ
כפיר מצויין נקודה
אתה מדבר בלשון הווה מתמשך ואני מדבר על משחק אחד. מה איכפת לי מה כפיר עשה בעונה הראשונה ? לא אמרתי לזרוק אותו ולא אמרתי שאין לו מקום בהרכב. אמרתי שבמשחק ביום שישי האחרון נגד גבעת זאב הוא הראה שאננות ואפטיות, או מה שנראה כך והיה קטסטרופה. זו לא אבחנה של האופי שלו או של היכולת שלו, רק על המשחק שלו ביום שישי. תפסיקו להפוך כל דבר למי נגד ומי בעד שחקן מסוים. אפשר להגיב על כל שחקן באופן ספציפי. למשל וורנר שאני מעדיף אותו על צבאג, היה גם נורא ואיום בעיקר בקבלת החלטות ובמשחק קבוצתי. |
yarond |
נשלח - 20/02/2011 : 20:51:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני לא אוהב להיות זה שמצנן התלהבות, אבל בואו נהיה ריאליים. לצערנו לא היו בטדי 2500 איש ביום ששי, אפילו אם באיזשהו אתר סברו שכן, וכנראה גם לא 2000. היתה כמות קהל בהחלט חביבה עבור משחק בליגה ב׳, והיתה אחלה אוירה, אבל אין טעם לחיות באשליות.
יכול להיות אבלצזה אומר שגם בסכנין לא היו 3500 איש לכן יש בהחלט מה להיות מבסוטים מכמות הקהל שאנחנו מביאים
|
רגל עץ |
נשלח - 20/02/2011 : 20:15:59 אני לא אוהב להיות זה שמצנן התלהבות, אבל בואו נהיה ריאליים. לצערנו לא היו בטדי 2500 איש ביום ששי, אפילו אם באיזשהו אתר סברו שכן, וכנראה גם לא 2000. היתה כמות קהל בהחלט חביבה עבור משחק בליגה ב׳, והיתה אחלה אוירה, אבל אין טעם לחיות באשליות. |
yarond |
נשלח - 20/02/2011 : 19:57:53 קהל
בהנחה שהיו ביום ששי 2500 איש במלחה הרי ש רק 3 מגרשים בליגת העל הכילו יותר: באר שבע סכנין ובלומפילד בשאר השלושה היו פחות הרבה פחות מטדי ביום ששי
בכל חמשת המשחקים של הליגה הלאומית ביחד לא היו יותר מאלפיים צופים
יפו הביאה 1200 אוהדים |
yarond |
נשלח - 20/02/2011 : 19:55:06 כפיר מלול בעונות הראשונות שלנו הייתי מלא ביקורת כלפיו מאז חזר אלינו בליגה ג - אין לי מילה רעה להגיד עליו
כפיר כבש 16 שערים ובישל עוד 13 - זה אומר שהוא אחראי על חצי משערי הקבוצה אז אם במשחק אחד הוא החמיץ כמה הזדמנויות זה לא הופך אותו לקטסטרופה
יש לו סגנון מיוחד והוא לא חלוץ מרכזי טבעי שי אהרון וכפיר עושים דברים דומים ויותר קל לבקר את כפיר מאשר את שי וזו טעות גדולה שי בעט 3 בעיטות לשער אתמול אחת בבעיטה חופשית אחת נבלמה על ידי המגן ולא הגיעה לשער והשלישית יצאה לחוץ
כפיר מצויין נקודה |
גלעד |
נשלח - 20/02/2011 : 18:40:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי we are top
אפשר לדעת למה שלום עליכם הרוש נראה בתחומי המגרש מחלק הוראות ומכוון אנשים?
 |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 20/02/2011 : 17:36:21 אפשר לדעת למה שלום עליכם הרוש נראה בתחומי המגרש מחלק הוראות ומכוון אנשים?
|
אלי בן רימוז |
נשלח - 20/02/2011 : 15:14:38 קודם כל זכותנו להיות בעלי דיעות שונות על משחק של אותו שחקן באותו משחק. עברתי השבוע על ציונים ששחקני ארסנל קיבלו מול ברצלונה וחוץ מתמימות דיעים על השחקן המצטיין במשחק (ווילשייר) על כל השאר היו ציונים הפוכים לחלוטין. אז גם לנו מותר.
דעתי האישית היא שכפיר מלול היה קטסטרופה. בלי קשר ליכולת שלו במשחקים אחרים, ביום שישי הוא פשוט היה חושך. אני לא חושב שזה נובע מחוסר כשרון, איטיות או יכולת אחרת, אלא נובע מזילזול. זה היה נראה רע מאד. יכול להיות שזה לא זילזול, לפעמים למשל עצבים יכולים להראות כזלזול, אבל זה היה נראה איום ונורא. אני גם חושב שהחילופים היו מצוינים והעירו אותנו. הקבוצה כולה שיחקה באנמיות וחוסר חשק מעצבן. אולי זה שאננות, אולי עייפות, אבל זה היה משחק חלש של הקבוצה. דווקא המחליפים הערו את המשחק. שי אהרון היה בסדר גמור. הוא הבין שהנצחון לא בקיץ וניסה לבעוט ולהעיר את הקבוצה. גם לא אהבתי את המשחק של 2 קשרים דפנסיבים ב442, צריך עושה משחק. |