ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 11/02/2011 : 17:40:26 א. איכס על אוהדי שעריים היום. הייתי מאחל להם רק רע, אבל נראה לי שהעולם כבר דפק אותם מספיק, והשאיר אותם מכוערים וגלמודים ותאבי-דם. אז אני מאחל להם שלא יעלו גם עוד חמישים שנה.
ב. אני מניח שמי שהיה היום קרוב להתרחשות (והיו הרבה כאלה) הבין את הסכנה ברומנטיזציה של אלימות. לראות את החבר שלך חוטף אגרוף מבהמה זה עצוב. אלימות זה לא יפה, זה מכוער, ומסוכן, ועצוב. ממש כמו אוהדי שעריים שבאו עלינו, כשהם יודעים שרק לנו יש מה להפסיד מהסיפור הזה.
ג. אפשר להאשים את אוהדי שעריים, אפשר גם להאשים את האוהדים שלנו ש(אולי, יש שמועות) התגרו בהם, או חשבו שאפשר לדבר איתם. אבל האשמים האמיתיים הם יצ'לאל וההתאחדות הבזיונית. איזה הסבר יש לזה שזורקים מאות אוהדים בבוץ מחוץ לגדר, לראות משחק מזוית מינוס? רק שמישהו בהתאחדות נרדם ושהגיע הזמן לספר לו שבליגות הנמוכות יש גם משחקים עם יותר משני אוהדים. באיצטדיון סביר, שבו צריך לשלם כניסה ויש אבטחה סבירה, זה לא היה קורה. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
lazy |
נשלח - 13/02/2011 : 12:56:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ירון, ההערה שלי התייחסה למה שאודי ארנון כתב בקשר לכך שהפועל רהט נאלצה "לארח" את קרית גת במגרש בקרית משה. טענתי פשוטה: אם המגרשים שם אינם מאושרים מסיבות של בטיחות, ובכלל זה הבטיחות של האוהדים[וזאת בלי כל קשר לעניין המכות], הרי שספק אם המגרש שבו יצ'לאל מארחת, יכול להיות כשיר. הזכות של יצ'לאל לארח במגרש הביתי אינה פחותה מהזכות של הקבוצות מרהט. בשבוע שעבר, למשל, בני רהט "אירחו" במגרש בשעריים!
אני לא מבין למה אתה מופתע. מן הסתם זה גזענות של המשטרה. ברור שמה שמותר לקבוצה ישראלית, לא בהכרח מותר לקבוצה בדואית/ערבית. |
קטמון ותיק |
נשלח - 13/02/2011 : 11:13:47 ירון, ההערה שלי התייחסה למה שאודי ארנון כתב בקשר לכך שהפועל רהט נאלצה "לארח" את קרית גת במגרש בקרית משה. טענתי פשוטה: אם המגרשים שם אינם מאושרים מסיבות של בטיחות, ובכלל זה הבטיחות של האוהדים[וזאת בלי כל קשר לעניין המכות], הרי שספק אם המגרש שבו יצ'לאל מארחת, יכול להיות כשיר. הזכות של יצ'לאל לארח במגרש הביתי אינה פחותה מהזכות של הקבוצות מרהט. בשבוע שעבר, למשל, בני רהט "אירחו" במגרש בשעריים! |
yarond |
נשלח - 13/02/2011 : 08:22:08 ותיק בכל הדיון הזה על המגרש ומבלי שאני יודע מה רצתה יצלאל צריך לזכור שקבוצות בליגות נמוכות נהנות מיתרון במשחקים במגרשים ביתיים כמו בקרית משה מרחבים שיכון המזרח ועוד כדי להקשות על קבוצות טכניות כך שאני יכול להבין למה הם לא מוכנים לעבור למשחק במגרש סמוך
|
קטמון ותיק |
נשלח - 13/02/2011 : 06:47:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי אודי ארנון
כמובן, האשמים הם אלה שהתחילו באלימות.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמגרש לא היה צריך להיות מאושר למשחק אליו מגיעים אוהדים (ועוד, למעשה, משלוש קבוצות). כמו שכולנו יודעים, לפני המשחק שלנו היה באותו מגרש משחק בין רהט לקרית גת. המשחק נערך ברחובות כיוון שאין ברהט אף מגרש מאושר ע"י המשטרה, ואני שואל אם המשטרה ברהט היא אותה משטרה הפועלת ברחובות. לנו אי אפשר למכור סיפורים, כיוון שראינו מגרשים ברהט, ועם כל הבעיתיות גם בליגה ג' לא היו מגרשים גרועים כמו זה שבו ביקרנו ברחובות (נקווה בפעם האחרונה).
ראו הכתבה הזו: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2482
ובהמשך למה שאודי כתב: אם המגרשים ברהט אינם מאושרים מסיבות של בטיחות, כולל בטיחות לקהל, אי אפשר להבין כיצד המגרש בקרית משה מאושר לקיום משחקים. מוזר עוד יותר כיצד ההתאחדות אישרה קיום שני משחקים ברצף במגרש זה - וזאת מבין כל המגרשים באזור רחובות. המגרשים בשעריים ובמרמורק היו פנויים. אם הבעייה היתה כספית - הסכומים שדרשו הקבוצות בעלות המגרשים, הרי שעל ההתאחדות היה להתערב, כולל השתתפות במימון. אני בטוח שאוהדי קטמון היו מוכנים לשלם 20 ש"ח כדי לשבת ביציע נורמאלי. |
פלמחניק |
נשלח - 13/02/2011 : 03:16:22 ככה זה ערסוותים הם לא בידיוק אנשים אינטלגנטיים, ולרוב צריך לדעת עד מתי להבליג,אבל לפעמים הבלגה לא עובדת ואז צריך לדעת לתת בראש פן יראו וייראו. חוץ מזה הנקמה הכי מתוקה היא על המגרש |
אודי ארנון |
נשלח - 13/02/2011 : 01:11:12 כמובן, האשמים הם אלה שהתחילו באלימות.
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמגרש לא היה צריך להיות מאושר למשחק אליו מגיעים אוהדים (ועוד, למעשה, משלוש קבוצות). כמו שכולנו יודעים, לפני המשחק שלנו היה באותו מגרש משחק בין רהט לקרית גת. המשחק נערך ברחובות כיוון שאין ברהט אף מגרש מאושר ע"י המשטרה, ואני שואל אם המשטרה ברהט היא אותה משטרה הפועלת ברחובות. לנו אי אפשר למכור סיפורים, כיוון שראינו מגרשים ברהט, ועם כל הבעיתיות גם בליגה ג' לא היו מגרשים גרועים כמו זה שבו ביקרנו ברחובות (נקווה בפעם האחרונה). |
babiji |
נשלח - 12/02/2011 : 22:52:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אין לי מושג על איזה התגרויות מצידנו אתם מדברים, זה מבוסס או שזה רפלקס הלקאה עצמית? כי אם לא, אז אני לא מבין למה אנשים מתעקשים לצייר תמונה מורכבת. ממה שאני יודע, באו לתקוף אותנו והחזרנו. מה יותר לגיטימי מזה?
לא יודע מי הזכיר התגרויות מצידנו, אבל כשבא לכיוונך קוף ונוהם "קטמון, אתם לא יהודים" (או משהו כזה, מודה שלא הייתי שם), אתה יכול להמשיך בשלך ולהתעלם, או שאתה יכול להגיב בצורה קצת יותר מרגיזה שתגרום לקוף להמשיך לנהום.
יש מצבים שצריך לדעת להגיב להם בצורה קצת יותר מושכלת ובוגרת.
כל זה בלי קשר כמובן לצורך להגיב כשמישהו תוקף אותך וכו' וכו'
|
lazy |
נשלח - 12/02/2011 : 21:43:36 וסופ"ש הקשה של הבבונים משעריים נמשך. לאחר אובדן הנקודות היקרות בלוד, והנצחון של הקבוצה השנואה מי-ם, מגיע גם ההפסד הכואב לסכנין.
שנאמר: "תודה רבה לבני סכנין..." |
עילי |
נשלח - 12/02/2011 : 20:41:00 הגיע הזמן- הגבנו כמו שצריך. כולם אחד מאחורי השני, נותנים גב. רק ככה מגיבים לקופים האלה כי אם לא הם ימשיכו. לצערי לא יצא לי להעיף שם איזה סנוקרת למרות שהייתי שמח אם זה היה קורה |
מחאיי |
נשלח - 12/02/2011 : 17:07:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
אני רוצה לראות הגאונים הגדולים פה מתלהבים ככה אחרי שאחד מהחיות הלא מפותחות שנתקלנו בהם היום היה מרים אבן ושולח את אחד האוהדים שלנו למיון.
למען הסר ספק, אם באים להרביץ לך סתם, יש שתי אופציות, או לעוף אחורה, או לתקוף חזרה, וטוב שהייתה תגובה היום.
יש עוד אופציה: להתייצב בחומה אחת ולעצור את הבהמות. כמו שבלאש כתב, עשינו נכון אתמול - ברכות לבביג'י, לרלר, הלוחם ה"מסתורי" וכל מי שהתייצב מקדימה - וזה מה שצריך לעשות גם פעם הבאה.
הרעיון אינו לשמור על הכבוד או לפגוע באוהדים מתקיפים (גם אם מגיע להם), אלא להגן על האוהדים שלנו ועלינו כיציע. ילדים וששים למכות אחורה, אחראים ונחושים להרגיע קדימה.
והכי חשוב - אפס אינטראקציה עם המיץ של הזבל. שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה. |
האחים מרילי |
נשלח - 12/02/2011 : 16:00:11 זה התחיל ב-"אתם לא יהודים" ומי שהגיב (לא באלימות) נשאר עם משקפיים מנופצים. חוסר התגובה שלנו הביאה התפרש כחולשה והביא לאלימות הפיזית בהמשך. לא צריך לחפש אלימות, אבל אי אפשר לא להגיב עליה (לא שאני כזה גיבור, אבל יש אצלנו כמה כאלה, למזלנו). זה רק מעודד את הבבונים לתקוף. ומגיעה תודה לסדרן הקבוע שלנו מגבעת רם שהתערב, הזעיק את המשטרה, וזיהה את התוקפים |
דרעי |
נשלח - 12/02/2011 : 14:23:10 זרוע אלימה הינה כוח סופר חשוב בקיומו של מועדון כדורגל. לא חלילה כגוף יוזם ותוקף, אלא כזה שמהווה כוח הרתעה. מעתה בבונים מן היציע המזרחי ושאר בהמות ידעו שאיתנו לא מתעסקים. מכאן אני מצטרף לדברים ששוסטר אמרה: ברוך אתה לוחם אדום ונערץ, על גירוש הפורעים יימח שמם. |
יפתחמ |
נשלח - 12/02/2011 : 13:58:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
מספיק עם הקשקושים הקוקסינליים הפסאודו רומנטיים על הפיכתנו לקהל בגלל כמה אגרופים.
אני רוצה לראות הגאונים הגדולים פה מתלהבים ככה אחרי שאחד מהחיות הלא מפותחות שנתקלנו בהם היום היה מרים אבן ושולח את אחד האוהדים שלנו למיון.
חבר אוהד שעריים שהיה שם אמר לי שהחבר'ה האלה (שאני באמת מאחל להם רק רע) לא מהססים להרים בלוקים כשהפיוז שלהם קופץ, והמליץ בחום לא להתעסק איתם.
למען הסר ספק, אם באים להרביץ לך סתם, יש שתי אופציות, או לעוף אחורה, או לתקוף חזרה, וטוב שהייתה תגובה היום.
אבל בשורה התחתונה, ואני מודה שלא ברור לי בדיוק מה היה שם ואין ספק שהבהמות חיפשו מכות, נראה לי שחלק מהאוהדים שלנו ענו להתגרויות שלהם בתחילת המשחק ומזה הכל התחיל - צריך ללמוד לשתוק לפעמים, גם אם איזה ערס עם איי קיו של מכונת כביסה דופק לך איזו הערה מרגיזה.
די מסכים עם בביג'י. אין ספק - מי שהחזיר להם - כל הכבוד. אבל אני גם מזכיר שהרצח היחידי בכדורגל הישראלי התרחש ברחובות בין בני גבירול (די קרוב לאיפה שהיינו) למכבי (או הפועל) רחובות. ולא - לא היתה שום התגרות מצידנו. הם התחילו להגיד "אתם לא יהודים" וכל מיני חרא כזה.. |
בלאש ביקו |
נשלח - 12/02/2011 : 07:42:40 אין לי מושג על איזה התגרויות מצידנו אתם מדברים, זה מבוסס או שזה רפלקס הלקאה עצמית? כי אם לא, אז אני לא מבין למה אנשים מתעקשים לצייר תמונה מורכבת. ממה שאני יודע, באו לתקוף אותנו והחזרנו. מה יותר לגיטימי מזה? |
babiji |
נשלח - 12/02/2011 : 01:59:30 מספיק עם הקשקושים הקוקסינליים הפסאודו רומנטיים על הפיכתנו לקהל בגלל כמה אגרופים.
חבר אוהד שעריים שהיה שם אמר לי שהחבר'ה האלה (שאני באמת מאחל להם רק רע) לא מהססים להרים בלוקים כשהפיוז שלהם קופץ, והמליץ בחום לא להתעסק איתם.
אבל בשורה התחתונה, ואני מודה שלא ברור לי בדיוק מה היה שם ואין ספק שהבהמות חיפשו מכות, נראה לי שחלק מהאוהדים שלנו ענו להתגרויות שלהם בתחילת המשחק ומזה הכל התחיל - צריך ללמוד לשתוק לפעמים, גם אם איזה ערס עם איי קיו של מכונת כביסה דופק לך איזו הערה מרגיזה.
|
|
|