פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אלרואי כהן נמכר מק"ש להפועל ת"א

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מיכאל נשלח - 07/02/2011 : 15:26:26
בכפוף להסכמתו של אלי טביב.

אותי זה מדכא. קרית שמונה, קבוצה סימפטית, עושה עונה נהדרת, יכולה להתמודד על מקום באירופה, ואפילו תיאורטית עוד לא יצאה ממרוץ האליפות (עם הקיזוז הפער הוא רק שש נקודות – סיכוי קלוש אמנם, אבל עוד אפשרי). והנה, פתאום נמכר אחד השחקנים החשובים שלה ובכך מאותת ההנהלה שמבחינתה בעצם נגמרה העונה (וזה נכון גם אם הקבוצה תצליח להסתדר בסופו של דבר גם בלעדיו).
ואיך זה קשור אלינו? כי זה חוזר לאותו עניין שעולה פה בפורום פעם בכמה שבועות – זהות הבעלים הרצויה. איזי שרצקי עושה רושם אחד מבעלי הקבוצות היותר חיוביים שיש בארץ – משקיע מיליונים לאורך שנים ומתוך ראיה של הטווח הרחוק, מוריד את מכירי הכרטיסים והמנויים לרצפה. והנה, גם הוא בסופו של דבר קיבל החלטה שנראית בעיני כאנטי-ספורטיבית בעליל.
במידה מסוימת, אני אפילו לא בהכרח מאשים אותו. הוא באמת שם הרבה כסף, ויכול להיות שזו זכותו לנסות להכניס קצת (הרבה) כסף לקופה. אבל נראה לי שאם הייתי אוהד ק"ש זה היה מבאס אותי ברמה העמוקה ביותר. ואני חושב שבהחלט יכול להיות שיותר כיף להיות אוהד של קבוצה בליגות הנמוכות שהשיקולים שלה הם אך ורק ספורטיביים, מאשר אוהד של קבוצת צמרת בליגת העל שמוותרת על העקרון הכל כך בסיסי של הישגיות.

הערה(1): אם יסתבר שאיזי שרצקי ישתמש בכסף שיתקבל עבור אלרואי כהן בשביל לבנות בשנה הבאה קבוצה חזקה יותר משל השנה, שתשאף באופן מוצהר להתמודד על האליפות, אז כל מה שכתבתי פה לא נכון. אבל העניין הוא שאני מאוד בספק אם ק"ש תמצא את עצמה בשנה הבאה בעמדה טובה יותר מאשר היא נמצאת בה השנה, ולכן ויתור על העונה הוא מעשה כל כך לא ספורטיבי בעיני.

הערה(2): תכל'ס לא יצא לי לראות את אלרואי כהן משחק כל כך הרבה, כך שאני לא יודע אם הוא באמת כל כך טוב. אבל נראה שיש מי שחושב שכן.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 16/12/2011 : 11:00:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

זה קצת נעלם מאיתנו כי אנחנו כבר הרבה זמן מחוץ לליגת העל, אבל הרושם שלי הוא שביטר היא מוקצה בכל רחבי הליגה. כל קבוצה שבאה במגע עם ביטר מפתחת אליה בוז. גם עם ק"ש זה עניין של זמן.

וחוץ מזה - משחק עונה.

כמו שאמר לי הנהג הבדואי במילואים (אוהד מכבי חיפה, בן דוד של מוחמד גאדיר) אחרי שאמרתי לו בנסיעת לילה באזור רמאללה שהלוואי שבית"ר ירדו ליגה - "מה פתאום, בלי בית"ר אין ליגה"

גם אני נהג בדואי במילואים, ואני אומר לך - רק ניצחון בכפר יונה.
babiji נשלח - 16/12/2011 : 10:24:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

זה קצת נעלם מאיתנו כי אנחנו כבר הרבה זמן מחוץ לליגת העל, אבל הרושם שלי הוא שביטר היא מוקצה בכל רחבי הליגה. כל קבוצה שבאה במגע עם ביטר מפתחת אליה בוז. גם עם ק"ש זה עניין של זמן.

וחוץ מזה - משחק עונה.

כמו שאמר לי הנהג הבדואי במילואים (אוהד מכבי חיפה, בן דוד של מוחמד גאדיר) אחרי שאמרתי לו בנסיעת לילה באזור רמאללה שהלוואי שבית"ר ירדו ליגה - "מה פתאום, בלי בית"ר אין ליגה"
מחאיי נשלח - 16/12/2011 : 09:48:26

וחוץ מזה - משחק עונה.
אוריה נשלח - 16/12/2011 : 02:06:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

קפטן ערבי?
כדאי שתבדוק את מקורותיך כי אדריאן רוצ'ט הוא הכי קרוב לארגנטינאי/שכן שלי . בן אדם עלאכיפאק ושחקן טניס לא רע בכלל .
כרטיס מוזל של שרצקי ?
נסה אולי 80 שקל לכרטיס .
קומץ ? זה לא
אני אשאל מאיפה לך לדעת ? זו שאלה לגיטימית בהסתמך על העובדה שאולי היית במשחק של ק"ש פעם בחייך .

למרות זאת אני מסכים איתך שזה קהל בבניה, כמו שכבר אמרתי לך . לעומת התמיכה בדברייך אלו אני חושב שרוב הסיכויים שבשנים הקרובות כששרצקי יעזוב את ק"ש הקבוצה, והאוהדים עם הפוטנציאל החיובי לא ייראו יותר מדי . ובכלל, זה שיש אופציה שהם יפתחו יריבות עם ביתר זה לא אומר שצריך לקבל עד אז את האהדה הזאת והניפנוף בדגל המנורה לכיוון כל מי ששונא אותה . זה גורם לי בחילה, צר לי . זה כמו שאוהדי ביתר כפ"ס עשו לנו במשחק הנוראי 4-2.
אני תומך ברפורמה רחבה בליגה הישראלית , כלומר אי-השתתה על אוליגרך או כל אדם המעוניין לעשות לביתו ע"ח קבוצת כדורגל ואוהדיה .

אתה יכול להריץ את קרית שמונה לאליפות ואפילו יש מצב שאני גם אשמח בגלל הכח שזה ייתן לפריפריה .
אני רק מקווה שמה שאתה אומר ייקרה ושבעוד 10 שנים תהיה לקבוצה מספיק מסורת בשביל לפתח אהדה עצמית ולא תלויה בביתר .

כמה ששילמת נגד הפועל ת"א זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל, אם אתה אכן מעורה אתה ודאי יודע זאת.

זו טעות שלי שלא רשמתי שהוא רק קפטן מחליף אבל סאלח חסארמה הותיק כן ערבי לדעתי ואינו היחיד ששיחק בקבוצה כמה וכמה שנים, בהינתן הזיקה העמוקה של יותר מקומץ אוהדים למה שבית"ר מייצגת היחס האנושי אליהם משונה מאוד.

ויקטוריה הסודית נשלח - 15/12/2011 : 22:23:34
ק"ש, אלרואי כהן והפועל ת"א על הזין שלי!

שמנהל הפורום יוריד כבר את הנושא המטומטם הזה. לא יודע מה כל הקליים והזוזוים רוצים מאיתנו אבל לנו יש משחק עונה מחר.

יפתחמ נשלח - 15/12/2011 : 22:09:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אוריה

כאמור לאורך זמן ככל שהם יצליחו ויתחרו הם ישתחררו מהציפורניים של הקבוצה הגדולה, האוהדים יפתחו גאוות מועדון ואולי אפילו יפתחו יריבות עם בית"ר , קבוצות שמתחרות באותו הליגה מטבע הדברים זה יכול לקרות.

יש משהו בדבריו של אוריה. בשנות ה-70 וה-80 (חלקנו זוכרים אותן...) כולם תמכו במכבי תל-אביב בכדורסל, בגביע אירופה ובכלל. רק כשהתחילה להיווצר איזושהי יריבות בין הפועל ירושלים לבינה (ב-1990, כשהפועל עלתה לראשונה לפליי-אוף וניצחה משחק ביד אליהו), היא הפכה להיות המחלה הצהובה השנואה והמתועבת. עד אז הפועל היתה סתם קבוצה פרובינציאלית, כמו קרית-שמונה בכדורגל, אבל משם והלאה החלה להתפתח היריבות.

הדוגמא של מכבי-הפועל לא הכי מדויקת למצב של ק"ש. התחושה בישראל באותן שנים היתה של מדינה מנותקת מהעולם ומכבי נחוותה כנבחרת ישראל כי היא שיחקה באירופה.
בק"ש אוהדים את בית"ר כי מבחינתם היא עדיין מייצגת את הדפוקים ואת המזרחים. מה שכן, אני יכול לנחש שאם ק"ש תצליח ממש אז לאורך שנים אולי יתחילו לאהוד אותה ממש. אולי.
zozo נשלח - 15/12/2011 : 21:58:53
קפטן ערבי?
כדאי שתבדוק את מקורותיך כי אדריאן רוצ'ט הוא הכי קרוב לארגנטינאי/שכן שלי . בן אדם עלאכיפאק ושחקן טניס לא רע בכלל .
כרטיס מוזל של שרצקי ?
נסה אולי 80 שקל לכרטיס .
קומץ ? זה לא
אני אשאל מאיפה לך לדעת ? זו שאלה לגיטימית בהסתמך על העובדה שאולי היית במשחק של ק"ש פעם בחייך .

למרות זאת אני מסכים איתך שזה קהל בבניה, כמו שכבר אמרתי לך . לעומת התמיכה בדברייך אלו אני חושב שרוב הסיכויים שבשנים הקרובות כששרצקי יעזוב את ק"ש הקבוצה, והאוהדים עם הפוטנציאל החיובי לא ייראו יותר מדי . ובכלל, זה שיש אופציה שהם יפתחו יריבות עם ביתר זה לא אומר שצריך לקבל עד אז את האהדה הזאת והניפנוף בדגל המנורה לכיוון כל מי ששונא אותה . זה גורם לי בחילה, צר לי . זה כמו שאוהדי ביתר כפ"ס עשו לנו במשחק הנוראי 4-2.
אני תומך ברפורמה רחבה בליגה הישראלית , כלומר אי-השתתה על אוליגרך או כל אדם המעוניין לעשות לביתו ע"ח קבוצת כדורגל ואוהדיה .

אתה יכול להריץ את קרית שמונה לאליפות ואפילו יש מצב שאני גם אשמח בגלל הכח שזה ייתן לפריפריה .
אני רק מקווה שמה שאתה אומר ייקרה ושבעוד 10 שנים תהיה לקבוצה מספיק מסורת בשביל לפתח אהדה עצמית ולא תלויה בביתר .
רגל עץ נשלח - 15/12/2011 : 20:53:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אוריה

כאמור לאורך זמן ככל שהם יצליחו ויתחרו הם ישתחררו מהציפורניים של הקבוצה הגדולה, האוהדים יפתחו גאוות מועדון ואולי אפילו יפתחו יריבות עם בית"ר , קבוצות שמתחרות באותו הליגה מטבע הדברים זה יכול לקרות.

יש משהו בדבריו של אוריה. בשנות ה-70 וה-80 (חלקנו זוכרים אותן...) כולם תמכו במכבי תל-אביב בכדורסל, בגביע אירופה ובכלל. רק כשהתחילה להיווצר איזושהי יריבות בין הפועל ירושלים לבינה (ב-1990, כשהפועל עלתה לראשונה לפליי-אוף וניצחה משחק ביד אליהו), היא הפכה להיות המחלה הצהובה השנואה והמתועבת. עד אז הפועל היתה סתם קבוצה פרובינציאלית, כמו קרית-שמונה בכדורגל, אבל משם והלאה החלה להתפתח היריבות.
אוריה נשלח - 15/12/2011 : 20:19:56
לא הבנתי מה הבעיה עם ת"א עולה באש ואני דווקא אוהב את העיר, ביחס לחלק מהשירים שלנו זה לא נשמע כ"כ חריף, מהיכרות עם אוהדי הפועל ת"א אני גם בטוח שהם לא טמנו ידם בצלחת , כל עוד זה בגבולות הלגיטמיים אני לא מבין מה הבעיה.

מגוכח לומר שלקריית שמונה יש זיקה למה שבית"ר מייצגת כשיש לה קפטן ערבי. הם תינוקות שנשבו לא יותר, זה יכול להיות בית"ר ובאותה מידה מכבי, הפועל או חיפה.

קומץ אוהדים עם צעיפי בית"ר זה צפרדע שאפשר לבלוע בינתיים . צריך לזכור שכרגע אין להם מסורת ותרבות אהדה מפותחת, הרבה אוהדים מהעיירה הקטנה מגיעים בגלל הכרטיסים המוזלים של שרצקי, זאת קבוצה וקהל אוהדים בבנייה.

וזה לגיטימי לתמוך בהם במאבק לאליפות בדיוק כמו לתמוך בהפועל ת"א.
zozo נשלח - 15/12/2011 : 18:25:49
אוקיי,
אני לא חושב שיש פה שמץ של טרור מחשבתי זה אפילו קצת מצחיק להגדיר זאת כך.
אני נכחתי במשחק ואומר כזה דבר: יש משהו יפה ורומנטי בקרית שמונה. יש, לא אתכחש.
פריפריה זה מרגש , עניים שמצליחים זה מאוד מרגש. ואני כולי כזה.
אבל , ואני אומר את החוויה האישית שלי בתור אדם שהתלבט קשות את מי לעודד ולבסוף החליט לשבת ביציע של ק״ש כי הוא גר באיזור וזיקתו לקבוצה כאילו ברורה, הזיקה המקומית לביתר ומה שהיא מייצגת כולל הנפת צעיפים(זה קרה) לנגד השיר בכל העולם ועוד כמה שירי הפועל שאנו חולקים עם הקבוצה מתל אביב עושה משהו. התבאסתי כל המשחק לשבת ביציע שרק שר תל אביב עולה באש בלה בלה בלה ואני דוקא סולד מהעיר הזאת. ביציאה ראו מאיפה באים אוהדי ק״ש: הם נופפו אל עבר אוהדי הפועל תלאביב בצעיפי..... ביתר. הלוואי היו מנופפים בצעיפים המקומיים.

אני לא תומך באהדה לקבוצות הגדולות, אם הייתי כנראה שלא הייתי כאן.
הפועל חיפה - הפועל תא? כנראה שאני בעד חיפה.
ואני יוצא נגד אהדה לקבוצות מסויימות שמבחינתי מסמלות דברים בעייתיים.

עניין טביב , מסכים איתך בהחלט.
אוריה נשלח - 15/12/2011 : 17:59:04
אני חושב שאין צורך להטיל עלינו טרור מחשבתי, התיאורים המוגזמים של דגלי בית"ר לא מפחידים את כולנו, שכל אחד יהיה בעד מי שהוא רוצה אנחנו עדיין לא חיים בצפון קוריאה.

לדעתי אתה וכל מי שתומך בגדולות, והפועל ת"א בינהם, תומך בשיטה שפוגעת בכדורגל הישראלי בכלל ובהפועל קטמון בפרט.
ככל שהם יצליחו יבנה סביבם מעגל אוהדים רחב יותר, ככל שהם יתחרו בקבוצות הגדולות הם יפתחו נאמנות בלעדית לקבוצה המקומית שלהם.

מלבד זאת אינני מבין את ההתנשאות , אינני משוכנע שיש לנו יותר קהל מחלק מהקבוצות האלה, גם אנחנו קבוצה קטנה ובדומה להם גם לנו יש אוהדים שמלבד האהדה המקומית אוהדים גם את הקבוצה הגדולה כמו הבחור הנחמד כמה הודעות מעלי.

כמובן שלא נשכח שאת ההצלחה הנוכחית של הפועל ת"א הם קנו בדם של הפועל כפר סבא, רק עוד סיבה להיות בעד קריית שמונה ושות'.
zozo נשלח - 15/12/2011 : 16:52:38
נחמד מאוד שיש פה אנשים שאינם מגיבים לגופו של עניין.
קלי ״האהבה העיוורת ״ שלי להפועל ת״א היא כמו ״השנאה העיוורת״ שלך להפועל ת״א?

הפסים האישיים שנורו כאן אינם אישיים. כתופעה אני רואה את זה כך , פשע.
יש הבדל עצום בין הכלל אל הפרט ואין להקיש על הפרט מן הכלל לפחות במקרה זה.
אם מישהו נפגע, אני מצטער.

התופעה הנקראת ק״ש היא בהחלט מרעננת כקבוצה, ואני מדגיש זאת.
שחקנים סימפטיים ומאמן שעושה עבודה טובה, בהחלט.
הבעיה נעוצה בשיטה,בכך שאין באמת המשכיות לדברים הללו בגלל בסיסי אוהדים צרים מאוד שבד״כ אוהדים את אחת הקבוצות הגדולות , ביטר או מכבי.

האם אנחנו באמת מעודדים קבוצה עם אוהדים שמניפים דגלי ביטר למרות שהיא משחקת נגד קבוצה שהזיקה בינה לבינינו ברורה?
אוריה נשלח - 15/12/2011 : 15:18:20
הזיקה השבטית שלכם היא מן הטבע האנושי אבל לי יש חיבה טבעית לאנדרדוג בין אם הוא מקריית שמונה, עכו, סכנין, אשדוד או כל קבוצה קטנה אחרת.

אני בהחלט בעד שחלוקת התארים תצא מגבולות חיפה-ת"א ואני בוודאי לא מוכן להיקרא פושע בשל כך! כמו שאני לעולם לא אקרא לכם בשמות גנאי המתבקשים לתומכים בעשירים , החזקים והכוחניים.

וזה לא אומר שאני שונא את הפועל ת"א כפי שנאמר כאן, למרות שהפועל מב"ש וחיפה תמיד היו הפועל היותר חביבות עלי, כנראה בגלל שתמיד הייתי יותר רגיש חברתית מרוב האנשים.
davidkipod נשלח - 15/12/2011 : 14:46:22
מחר - משחק סופר חשוב בכפר יונה. אני אישית מפסיק לעסוק בעניינים שוטפים, וחשובים כשלעצמם (כמו למשל הזיקה שלי להפועל ת"א, הפועל חיפה, הפועל כפר סבא וכיו"ב הפועליות), ומנסה להתרכז במה שלפנינו. ואם תגידו שממילא אין לי מי יודע מה השפעה על המשחק, אזי אני מפנה אותכם לכל המחזיקים בתורת ה"נאחס" ושאר אמונות טפלות. אני מציע גירסה קצת יותר מתקבלת על הדעת שאומרת שאם נתרכז כולנו, שחקנים, מאמן, הנהלה ואוהדים בהכרח שלנו לנצח מחר - זה עשוי לעזור.
בקיצור, מארלי וכולם, תכתבו על מה שאתם רוצים מתי שאתם רוצים ואיך שאתם רוצים... אני אישית נכנס מרגע זה ל"כוננות ראבכ".

לאסלו צה נשלח - 15/12/2011 : 14:16:47
אוהדי הפועל י-ם לנצח יתחלקו בין אוהדי הכדורגל שסוגדים לכתר ת"א ואוהדי הכדורסל ששונאים אותה. זה לא הולך להשתנות ולא נראה לי שיש טעם לפתוח דיון של 20 עמודים על זה כל פעם.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07