פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שיכון -קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
gideon נשלח - 04/02/2011 : 14:20:38
כרגע 1 לנו משער של כפיר

שעריים ניצחו בחוץ 3:2 את דימונה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עדו האדום נשלח - 09/02/2011 : 00:02:45
הנה התקצירון מהמשחק של רוני בראון: http://www.doublepass.co.il/
פועל ותיק נשלח - 05/02/2011 : 22:05:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

יכול להיות שכל אחד רשאי להגיד מה שבא לו בפורום, אז לי בא להגיד ש"אוהד" שמוצא לנכון להציא דברי הבל על שחקן הקבוצה שלו, בזמו שאותו שחקן שוכב עם רגל שבורה ובטח שרוי בדיכאון על חלומות מוחמצים, מקומו של אותו אוהד לא רק שלא בפורום של קבוצה עם ערכים כמו שלנו, אלא שילך לחפש את החברה מ"לה פמיליה" שגם מחפש את הרע בכל מה שזז, כולל השחקנים שלהם!

עוז, אוהבים אותך ואת כל החברה שליאור נותן בהם אמון וחולצה אדום\שחור

קראתי את ההתבטאות של בן רימוז' והיא סבירה ביותר
אני מציע שתקרא את כל הדיון סביב אלי אוחנה ותקבל תמונת ערכים חדשה
לא מקור לגאווה גדולה.
אגב,התגובות שלו שם היו מהיותר מכובדות.
Tziki נשלח - 05/02/2011 : 22:04:57
יש הבדל גדול בין חופש הביטוי בפורום לבין להשתין מהמקפצה.
מילא להגיד מה שאתה חושב, אפילו שזה מעוות, וזה "מייצג רק את מה שאתה חושב". אני מאמין שהפורום הוא יותר מתגובות של טרולים ב ynet.

שתהיה לעוז החלמה מהירה ושישוב למגרשים הכי מהר שאפשר.

על איכות המשחק היום מגיע קודם כל שאפו ענק להנהלה ולצוות המקצועי.
כמה שקט, כמה סדר, קשה להאמין שזה קורה בליגה ב.

איזה כיף להיות אוהד של הקבוצה הזאת וכמה כיף היה בקהל.
קטמוני נשלח - 05/02/2011 : 21:20:08
יכול להיות שכל אחד רשאי להגיד מה שבא לו בפורום, אז לי בא להגיד ש"אוהד" שמוצא לנכון להציא דברי הבל על שחקן הקבוצה שלו, בזמו שאותו שחקן שוכב עם רגל שבורה ובטח שרוי בדיכאון על חלומות מוחמצים, מקומו של אותו אוהד לא רק שלא בפורום של קבוצה עם ערכים כמו שלנו, אלא שילך לחפש את החברה מ"לה פמיליה" שגם מחפש את הרע בכל מה שזז, כולל השחקנים שלהם!

עוז, אוהבים אותך ואת כל החברה שליאור נותן בהם אמון וחולצה אדום\שחור
עוגן ק. נשלח - 05/02/2011 : 21:06:26
שני הפני שלי על עוז - שחקן בעל יכולת אישית ברמת ליגת העל, שעבר השנה שינוי חיובי בכל הנוגע למשחק קבוצתי וגישה למשחק בכלל. לא האמנתי שהוא יכול לעשות את השינוי הזה אבל הוא עשה אותו. בתור שכזה הוא נכס לקבוצה בכל ליגה אליה אינשאללה נעלה, אם וכאשר.
yarond נשלח - 05/02/2011 : 21:02:35
שיכון ניצחה את שעריים ברחובות 2:0 במחזור 7
הם ייפגשו שוב במחזור 22 ב 11/03 ואנו נעודד את השיכון
אריאל נשלח - 05/02/2011 : 20:52:33
שלוש שנים שאני קשור בקבוצה בצורה זאת או אחרת. רק השנה התחלתי לבוא לכל (!!) משחק. האווירה מדהימה ואתמול הרגשתי כמו אחרי שעריים... לדעתי שיכון טובים משעריים, מישהו יודע מתי משחק ביניהן? מה היה בסיבוב הראשון? בכל מקרה, פשוט מדהים להיות חלק מהקהל, הקבוצה, היוזמה החברתית ובכלל...
פועל ותיק נשלח - 05/02/2011 : 20:10:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי we are top

המשתמש אלי בן רימוז', כל ההודעות שלך בפורום (בכל הנושאים) מגעילות, מטומטמות ומרגיזות. מישהו כאן כבר אמר לך שאינך ראוי לשאת את השם בן רימוז'. אני נוטה להסכים איתו. קודם צעקת על זה שניצחנו "רק" 0:7, אחר כך כתבת דברי הבל על אוחנה, עכשיו על עוז... מה יהיה אתך? אולי באמת תחזור לסאדר ברגע שסאסי יעזוב/ ימכור לאגיאר. תעשה לנו טובה.

אני דוקא חושב שהתגובה הזאת לא במקום.
כל משתמש יביע את דעתו בצורה שהוא מוצא לנכון ובלבד שלא תפגע
בטעם הטוב.
אסי טובי נשלח - 05/02/2011 : 19:31:44
באמת משחק מרגש. משמעת טקטית, מחויבות, לחימה,קבוצתיות. הכל.
ומילה על עוז צבאג. אנחנו אוהבים אותך. מאוד. אתה בכל מקרה חלק אינטגרלי מאיתנו ושום דבר לא ישנה את זה. הלוואי שאורי ימשיך להיות מצוין, והלוואי שתחזור אתה כמה שיותר מהר.
אבו קלבצ'ה נשלח - 05/02/2011 : 16:47:19
המשתמש אלי בן רימוז', כל ההודעות שלך בפורום (בכל הנושאים) מגעילות, מטומטמות ומרגיזות. מישהו כאן כבר אמר לך שאינך ראוי לשאת את השם בן רימוז'. אני נוטה להסכים איתו. קודם צעקת על זה שניצחנו "רק" 0:7, אחר כך כתבת דברי הבל על אוחנה, עכשיו על עוז... מה יהיה אתך? אולי באמת תחזור לסאדר ברגע שסאסי יעזוב/ ימכור לאגיאר. תעשה לנו טובה.
אדום עולה נשלח - 05/02/2011 : 14:36:21
היה מרגש לראות את השחקנים שמחים בצורה כזאת.לשמוע את ג'וני אומר שאין על הקהל הזה,את עדי מרציאנו עם דגל,את שי אהרון מפרגן לאמיר גולה ושר לו"ואמיר גולה ה'",לראות את ארטום שמח בעצמו,לראות את יבגני הגרזן הזה מחבק את האוהדים.מיום ליום הקבוצה הזאת מרגשת אותי יותר ויותר.
מחאיי נשלח - 05/02/2011 : 14:09:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יש לי רק דבר אחד שממש שווה להגיד על המשחק, ולא קיבל התייחסות עדיין, יש לנו פשוט קבוצה מרגשת. חבר שלי שלא הגיע מאז ליגה א' הגיע שוב היום, ובסוף המשחק הוא סיכם: איזה כיף, מה זה משנה באיזה ליגה אתה? העיקר שבסוף המשחק חוגגים ככה.
מה יותר כיף משחקנים על הגדרות, עדי מרציאנו עם דגל, שחקנים שמפרגנים אחד לשני. תענוג. תודה לך הפועל

הערה חשובה. אני זוכר הרבה רגעים שמחים של שי ואמיר, אני זוכר את אמיר חוגג עליה לגמר גביע, את שי חוגג עליות ליגה (גם בלעדינו :).
ובכל זאת, אני לא זוכר אותם שמחים במקורית כמו שראיתי אותם שמחים אתמול בניצחון חוץ על שיכון המזרח.

תוסיפו לזה את עדי עם הדגל, ובאמת... מרגש.
אדום88 נשלח - 05/02/2011 : 12:31:52
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2622

בכתבה פה מציינים שרוני בראון עשה עלינו כתבה מטעם חדשות HOT של ירושלים והסביבה.

מישהו יודע מתי תשודר הכתבה, באיזה ערוץ ובאיזו שעה?
רגל עץ נשלח - 05/02/2011 : 11:55:07
ההשתלחות (האמנם עדינה) הזו בעוז ממש מיותרת כרגע. עוז התחיל את העונה חלש, אבל ברגע ששי נכנס לעניינים הוא הפך להיות בורג מרכזי במשחק ההתקפי (הקבוצתי!) שלנו. השילוב שלו עם שי ובעיקר עם כפיר היה קטלני. אז זה נהדר שוורנר סוף סוף צובר בטחון ומראה שהוא יכול לרתום את היכולת שלו לטובת הקבוצה, אבל עוז עדיין חסר ויחסר לנו בהמשך, בעיקר כשצריך לפצח הגנות עקשניות.
yarond נשלח - 05/02/2011 : 10:31:40

http://www.goler.co.il/article/2058

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2622

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07