ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 31/01/2011 : 20:44:39 28.01.11 שחקני מבשרת ציון ממשו את איומם. הקבוצה הודיעה כי לא תופיע למשחק הבית עם שדרות. מה המשמעות לגבינו?
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2166 |
14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אסי טובי |
נשלח - 05/02/2011 : 23:01:27 ובינתיים יצ'אלאל מפסידים כנראה טכני לרהט בגלל שיתוף שחקן שלא כחוק. חובבנות, מה יש לומר.. |
רגל עץ |
נשלח - 05/02/2011 : 12:26:50 מנפלאות ליגה ב': מבבשרת אכן הופיעה למשחק במעלה אדומים אתמול וחטפה שישייה. ההרכב הפותח של מבשרת כלל את שני השוערים(!), את אלון אסרף שלא שיחק מאז המשחק נגדנו במחזור החמישי ומן הסתם גם לא התאמן מאז, ועוד ילד בן 17 שכנראה הוזעק מהנוער. המחליפים היו עוד שני ילדים בני 17, ושחקן בן 30 שלא שותף במשחק רשמי מאז 2006. דווקא מוטי מנחם וברוך ויצמן רשומים כמחליפים שלא שותפו. מעניין אם הם יתמידו עד המשחק מולנו בעוד שלושה שבועות...
ועוד מאירועי אתמול: לניצן גולן בגבעת זאב היה הכבוד המפוקפק לחטוף רביעייה מעירוני רמלה (תיקו 4-4) שזכתה בנקודה ראשונה מאז המחזור הראשון אחרי 15 הפסדים רצופים. ובני יצ'אלאל מנצחת את צעירי רהט 0-2 במשחק חוץ שנערך ב... רחובות. המגרשים ברהט לא מאושרים ע"י המשטרה, אז הם אירחו במגרש של שעריים. |
אדום עולה |
נשלח - 01/02/2011 : 19:12:52 זה אומר שמיקי רנדי יחזור בעונה הבאה? אמן אמן ואמן. |
גלעד |
נשלח - 01/02/2011 : 18:30:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אנחנו חייבים להם כסף ?
תלוי את מי אתה שואל... |
yarond |
נשלח - 01/02/2011 : 18:02:56 אנחנו חייבים להם כסף ? |
amos |
נשלח - 01/02/2011 : 16:34:59 תודה! זה הותיק שלו יחלנו!
|
קטמון ותיק |
נשלח - 01/02/2011 : 15:55:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ותיק! ציפינו ממך ליותר! גם זמן תגובה ממושך וגם לא ענית לשאלות מהותיות שעלו כאן! מה קורה?!
עמוס יקירי - איך נאמר בקהלת - "לַכֹּל, זְמָן; וְעֵת לְכָל-חֵפֶץ". אז הנה כמה תשובות, וצר לי על הפירוט, אבל לעניין יש כמה חלופות. א. תוצאות משחקים - בשל עונש של הפסקת פעילות בדין משמעתי: 1. אם משמעות העונש היא ביטול תוצאות של משחק אחד עד חמישה יחשבו המשחקים שהיה על הקבוצה הנענשת לשחק בתקופת הפסקת הפעילות כנצחון 3:0 של הקבוצה היריבה והפסד נקודות של המוענשת. 2. אם משמעות עונש הפסקת הפעילות הוא ביטול של 6 משחקים או יותר יבוטלו כל תוצאות המשחקים בהם השתתפה הקבוצה מתחילת העונה, כאילו לא שותפה כלל במשחקי הליגה. ב. תוצאות משחקים בשל פירוק הקבוצה מרצון - אם עד למועד הפירוק שיחקה הקבוצה במסגרת סיבוב משחקים אשר לא הושלם עד למועד הפירוק, יישארו על כנן רק תוצאות המשחקים ששיחקה הקבוצה במסגרת סיבוב משחקים שהושלם. תוצאות יתר המשחקים שבהם שיחקה הקבוצה המתפרקת תמחקנה כאילו לא שוחקו כלל. ג.מעמד שחקן שפעילות קבוצתו הופסקה בדין משמעתי: בית הדין של ההתאחדות יקבע את מעמדו הרישומי של השחקן. ד. מעמד שחקן של קבוצה שפורקה מרצון: יהיה משוחרר אוטומטית ויהיה רשאי להרשם בכל קבוצה החברה בהתאחדות בכפוף להוראות רישום שחקן חדש. ה. מעמד שחקן שקבוצתו לא חידשה את רישומה: הקבוצה חייבת להשאיל כל שחקן עד לתום עונת המשחקים מיד עם בקשתו ולקבוצה שבשמה נקב. אם אין הסכמה על תנאי ההשאלה, ההכרעה תועבר למוסד למעמד השחקן.
אני מקווה שקיבלת תשובות. |
amos |
נשלח - 01/02/2011 : 14:17:54 ותיק! ציפינו ממך ליותר! גם זמן תגובה ממושך וגם לא ענית לשאלות מהותיות שעלו כאן! מה קורה?! |
קטמון ותיק |
נשלח - 01/02/2011 : 11:49:55 אתמול נערך הדיון המשמעתי של מבשרת בשל אי ההופעה למשחק נגד שדרות. 1. נצחון טכני 3:0 לשדרות - זה העונש התקני. 2. לגבי מבשרת: אם עד סוף העונה לא תתייצב עוד פעמיים - פעילות הקבוצה תופסק. |
lazy |
נשלח - 01/02/2011 : 09:21:17 זה לא הגיוני שקבוצה שלא עומדת בהתחיוביותיה ומחליטה להתפרק, יכולה להחזיק את השחקנים שלה כבני ערובה. ההגיון אומר שאם הקבוצה מחליטה להפסיק את פעילותה, אז כל כרטיסי השחקן שברשותה אמורים לעבור לשחקנים, שיכולים ללכת לאן שהם יחפצו.
אבל מהצד השני, מדובר כאן בלוזונלנד, ולא בהכרח ההגיון הוא מה שקובע (כמו שראינו לדוגמה במקרה של שי) |
רגל עץ |
נשלח - 31/01/2011 : 21:10:58 בינתיים הם קיבלו הפסד טכני 3-0 על המשחק מול שדרות. השאלה היא מה קורה אם קבוצה מתפרקת במהלך הסיבוב השני, לאחר שכבר שיחקה מול כל יתר הקבוצות? האם כל תוצאותיה מתבטלות? או רק אלו של הסיבוב השני? המשמעות היחידה מבחינתנו זה שאם כל התוצאות של מבשרת מתבטלות, אז שיכון המזרח מרוויחה 2 נקודות, כי היא היחידה מקבוצות הצמרת שאיבדה נקודות מול מבשרת (תיקו 1-1). לגבי הבוררויות, לא הייתי בונה על זה, כי גם אם הקבוצה מתפרקת השנה, זה לא בהכרח אומר שהמועדון מפסיק להתקיים. אבל אני סתם מנחש, כי אין לי מושג מה אומר התקנון.
|
גלעד |
נשלח - 31/01/2011 : 21:06:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אני אחדד את השאלה: האם אנחנו נפגע או נרוויח ממבשרת שמתפרקת? מה עם מרציאנו וורנר שנמצאים איתם בבוררות, מה עם המשחקים שכבר שיחקה מבשרת, מה עם המשחק שנשאר לנו נגדם?
לפי מה שאני זוכר (אבל בטח ותיק תיכף יביא את הלינק הרלוונטי מאתר ההתאחדות) אם קבוצה שמתפרקת משלימה סיבוב אז התוצאות מהסיבוב הנ"ל נשמרות. תוצאות מסיבוב של הושלם נמחקות. לגבי הבוררות - נראה לי הגיוני שאין סיבה להמשיך לברור. לגבי המשחק שלנו נגדם - כמובן שלא יתקיים. חבל רצית לשחק נגדם במבשרת .
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 31/01/2011 : 20:59:20 אני אחדד את השאלה: האם אנחנו נפגע או נרוויח ממבשרת שמתפרקת? מה עם מרציאנו וורנר שנמצאים איתם בבוררות, מה עם המשחקים שכבר שיחקה מבשרת, מה עם המשחק שנשאר לנו נגדם? |
אדום עולה |
נשלח - 31/01/2011 : 20:48:57 ואיך זה קשור אלינו? |