פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 גיוס כספים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
גון מדלולה נשלח - 30/01/2011 : 13:41:34
כתבה ששווה קריאה.
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=173420&bz=5

לא יודע, העניין הזה עם הדמי חבר הזולים מאד נראה שעובד מצוין אבל גם נראה לי מסוכן מאד, מה אומרים?
4   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גלעד נשלח - 30/01/2011 : 19:44:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

כתבה ששווה קריאה.
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=173420&bz=5

לא יודע, העניין הזה עם הדמי חבר הזולים מאד נראה שעובד מצוין אבל גם נראה לי מסוכן מאד, מה אומרים?

הדברים נאמרו בהקשר של עמותות אוהדים ולא של קבוצות בבעלות\ניהול אוהדים. הרעיון היה שאפשר להשיג מנוף יותר משמעותי על בעלי הקבוצה אם יש לעמותה הרבה חברים, יותר מאשר אם יש לעמותה הרבה כסף.

זה נכון למכבי נתניה\הפועל פ"ת ולא לגבי הפועל קטמון ירושלים.

עם זאת שווה לשקול התפקדות אוהדים בנפרד מחברות בעמותה (אולי בעלות סימלית של כוס בירה) = הכנסה נוספת וגם נגישות שלנו אל כל מי שמגדיר את עצמו אוהד אפילו אם לא חבר עמותה.
אדום עולה נשלח - 30/01/2011 : 16:07:41
את האמת מבחינה כלכלית עד הליגה הלאומית נצליח לשרוד אבל בליגת העל אני חושב שנצטרך למכור 50 אחוז למישהו כי אני לא רואה אותנו מגייסים 12 מיליון.מה לעשות נכון שהרעיון של קבוצת אוהדים הוא יפה מאוד אבל לא נוכל להחזיק את הקבוצה מבחינה כלכלית(במיוחד בליגות הגבוהות)
Offside נשלח - 30/01/2011 : 14:58:11
אני חושב שה"כוס בירה" היה הקצנה.
אנחנו במצב קצת שונה מהמדינות הגדולות באירופה, וצריך להתחשב בזה.
אין מצב שנגיע בשנים הקרובות (אם בכלל) למצב של עשרות אלפי חברי עמותה כמו שבהחלט אפשרי במקומות כמו אנגליה, איטליה וכד'.
אז העלות להצטרף לעמותה צריכה להגיע לכמה מאות שקלים, אבל יתכן שכדאי לחשוב על הורדת העלות לשנים הבאות, או על רעיונות אחרים כמו "חבר מביא חבר" שהציע קלי, כדי להגדיל את מספר חברי העמותה גם על חשבון ההכנסה פר חבר.

ובעניין אחר בקשר לכתבה, ראיתי את התמונות האלו שבוע שעבר בפרופיל של "היציע" בפייסבוק.
אני חושב אפילו שהצילומים נלקחו מדפנה, ופה בכתבה הם מוצגים עם הסמל של ONE עליהם כאילו אלו תמונות של האתר.
קצת חוצפה מצידם לדעתי (אלא אם הם קיבלו אישור להשתמש בתמונות כשלהם)
lazy נשלח - 30/01/2011 : 14:07:26
צריך למצוא את האיזון בין הרצון להגדיל את מספר חברי העמותה, לבין הצורך לגייס כמות כספים מכובדת. אני לא רואה איך אפשר לגייס 400,000 ומעלה מאוהדים אם דמי החברות תהיה במחיר של כוס בירה. צריך גם להתחשב בפוטנציאל המוגבל יחסית של חברי העמותה. גם אם נניח שנאפשר חברות ב100 ש"ח, קשה לי להאמין שמספר חברי העמותה יגדל פי 7-8 ממה שיש לנו היום.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07