פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ליגה א דרום

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 29/01/2011 : 22:42:34
סאדר איבדו נקודות לעמישב. קרית מלאכי צמודה אליהם בפסגה.
שבוע הבא - קביליו בטדי...
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
טוטח נשלח - 06/02/2011 : 09:08:56

קלי, בכדורסל אני אוהד הפועל, אבל אחרת...

קלי נשלח - 06/02/2011 : 09:04:27
מאד מרגש אותי שנכנסת לצ'ה -עכשיו תוכל להשתתף בדיון יש או אין הפועל כדורסל,עוד סכסוך פנימי שבוודאי יש לך דעה חשובה כואהד הפועל ותיק.
וכן -כל חיי הלכתי לדרבי .דרבי זה מהות גיבוש האהדה שלי.ילדות,נערות,בגרות רק חלמתי ואכלתי דרבי,זה מה ששימח אותי,זה מה שהעציב אותי,רבתי עם חברים בגלל זה.בעידן ההסתדרות הכושלת,בעידן יואב דוגה ועוד אלפי בעלים מוזרים ומושחתים.אני מאד מקווה שלא יהיה בגביע דרבי,אבל אם יהיה חו"ח כנראה אלך .

סביר להניח שרבים מחבריי לקטמון ייתנגדו,יתקפו ,יגידו צביעות ,יגידו הרס המאבק וכו'-אקשיב לכל מה שיאמרו,אחשוב ובסוף אעשה מה שארגיש.לגבי דעתך בנושא?...למי אכפת?

אם הייתי כמוך-הייתי נכנס לפורום שלכם ומתערב בהרבה ויכוחים פנימיים שיש אצלכם (גם ויכוחים אישיים נגדך יש לא מעט) אבל לא כל דבר ענייני -קשה להבין את זה כשאתה מלא בעצמך
טוטח נשלח - 06/02/2011 : 08:40:43

קלי, איתך כבר אין לי ויכוח. בצ'ה כבר הצהרת שתבוא לעודד את ס.א.ד.ר בדרבי גביע כי האויב משותף.
לפי איך שס.א.ד.ר מתנהלת ופועלת (ואני חייב להחמיא לעמוס סאסי וגיל רז), הפילוג יימשך הרבה שנים, עד שאחת הקבוצות תתפרק. דרבי גביע זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לכם - לקטמון...
אנחנו מבינים כבר שאין אחיות ואין תאומות. הבחור שנכנס לפורום שלנו והבטיח אירוח למופת בעונה הבאה שכח שאנחנו עדיין יכולים לעלות לליגה הלאומית ואתם עדיין יכולים להישאר בליגה ב'. אפרופו היבריס...
קלי נשלח - 06/02/2011 : 07:19:39
טוטח מדבר על... צניעות -כמה אירוני.עכשיו אני רק מצפה ממך כמי שכל כך בקי בסכסוך הפנימי שלנו ולקח עליו פטרונות, עד כדי הגדרת המשחק בין המקורית לקביליו "כמשחק העונה" שלנו שבו אנחנו צריכים לבוא לעודד אתכם בשבילנו,לא לשכוח לקרוא לנו לעודד את קרית מלאכי במשחקים מול המקורית ומול קביליו.אתה יודע ...זה משחקי העונה שלנו.
amos נשלח - 06/02/2011 : 06:27:44
לא הבנתי מה הקשר של שחקני עבר של הפועל ירושלים המשחקים היום בקבוצה הסינתטית הנקראת "סאדר" להפועל ירושלים הנוכחית, ולמה הם הופכים את הקבוצה הנוכחית שלהם ל"בשר מבשרנו". כשדן רומן שיחק במכבי ת"א אולי פירגנתי לו אישית, אבל לא שיניתי את יחסי למכבי תל אביב. כנ"ל רם סטי בקרית שמונה. האמת היא, שכפיר מלול ועוז צבאג הם שחקני הפועל ירושלים בהווה, וסטי ועזו ופסו הם שחקני עבר שעברו לקבוצה אחרת, ולכן לא מעיינים אותי.

הקשר היחיד של השחקנים האלה להפועל קטמון ירושלים הוא, שהם מקבלים משכורת יחסית בזמן רק בגלל שקטמון קיימת. את זה כל אחד יודע, ועל זה הם צריכים להגיד תודה לקטמון כל בוקר בתפילה... אם לה היתה קטמון אולי סאדר לא היתה, בטוח שהיא לא היתה מחתימה את סטי או מתנהלת סביר
eyal נשלח - 06/02/2011 : 00:11:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

אני מתנחם בכך שלפי היחס, צורת היציע, ההתגרות של אופיר עזו והשופט החד צדדי, אני עדיין לא מבין נגד מי שיחקנו היום. הפועל ירושלים היתה פעם אגודה מפוארת. לא ברור לי מי המתחזים האלה שלבשו אדום-שחור.

רון אתה טועה וגם מטעה כי הפועל ירושלים שניצחה אתכם אתמול מורכבת משחקני הפועל ירושלים שהם הערך המוסף של הקבוצה לעומת הקבוצה שלכם שהם ברובם שכירי חרב - בדומה למה שקרה בקטמון בשתי העונות הראשונות.
איך שלא נהפוך את זה הפועל סאדר היא חלק מהפועל ירושלים לא פחות מאשר קטמון. חשוב לזכור שהבעיה היא לא בשחקנים אלה בבעלים של הקבוצה. אני יכול להגיד שאני באופן אישי הייתי מאוד מאוד שמח אם מוסה, אסף, פסו והאחרים שגדלו בקריית היובל היו באים לקטמון.

אתמול שיחק בטדי בחור בשם שימי ביטון, שחקן מקבוצת הנוער שלנו. בשבילך, שחקן בית. דודו ביטון, מלך השערים שלנו בכל הזמנים, כבר שנה שלישית בקבוצה, כך גם כפיר אגסי. לקבוצות שקיימות שנתיים וחצי אין הרבה שחקני בית, אז אל תעביר על כך ביקורת. בשביל זה יש לנו מחלקת נוער של חמש קבוצות שכל הקבוצות בה ניצחו היום, ואחת אף מוליכה את הטבלה.
קצת צניעות לא תזיק.

רון אני לא נכנס לויכוחים ואני מאוד אוהב את קביליו והרעיון מאחוריה אבל אתה תוקף פה נקודה שלא נכונה: הבעיה של קטמון מול סאדר היא לא השחקנים אלה הבעלים. (לגבי אופיר עזו הוא היה ויהיה טמבל)
לגבי הצניעות זה לא אתה שכתבת על חטא ההיבריס לפני כמה חודשים...
אני לא דיברתי על הנוער שלכם אלה על בחירת מאמנים/שחקנים שהבאתם. זרקתם את מי שהאמין בפרויקט לטובת כוכבים ופה נפלתם.
רק לדוגמא שים לב להבדל בין מאמן שמכיר את הקבוצה ומודע לנסיבות שבעטיין נוצרה (ליאור זאדה) לבין כזה שהגיע מליגת העל וחשב ששמות של שחקנים יספיקו לו (מירו בן שמעון) זה לדעתי ההבדל בין קטמון מודל 2008 לקטמון מודל 2010.

לילה טוב
בעניין הזה שווה לקרוא את הטור של טל שורר
קובקוב נשלח - 05/02/2011 : 23:24:16
מצחיק שאתה מדבר על צניעות. באתם לעונה הזאת שחצנים, עם האף למעלה, וקיבלתם כאפה מקבוצה טובה יותר, תפסיק להתבכיין. ואם אפשר להפסיק לקטר וללכלך על הפועל בפורום שלנו (בטח על השחקנים שלה שרובם בשר מבשרנו), לא הרווחת את הפריבלגיה הזאת כאוהד הקבוצה ואותי באופן אישי זה מתחיל לעצבן.
טוטח נשלח - 05/02/2011 : 23:12:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

אני מתנחם בכך שלפי היחס, צורת היציע, ההתגרות של אופיר עזו והשופט החד צדדי, אני עדיין לא מבין נגד מי שיחקנו היום. הפועל ירושלים היתה פעם אגודה מפוארת. לא ברור לי מי המתחזים האלה שלבשו אדום-שחור.

רון אתה טועה וגם מטעה כי הפועל ירושלים שניצחה אתכם אתמול מורכבת משחקני הפועל ירושלים שהם הערך המוסף של הקבוצה לעומת הקבוצה שלכם שהם ברובם שכירי חרב - בדומה למה שקרה בקטמון בשתי העונות הראשונות.
איך שלא נהפוך את זה הפועל סאדר היא חלק מהפועל ירושלים לא פחות מאשר קטמון. חשוב לזכור שהבעיה היא לא בשחקנים אלה בבעלים של הקבוצה. אני יכול להגיד שאני באופן אישי הייתי מאוד מאוד שמח אם מוסה, אסף, פסו והאחרים שגדלו בקריית היובל היו באים לקטמון.

אתמול שיחק בטדי בחור בשם שימי ביטון, שחקן מקבוצת הנוער שלנו. בשבילך, שחקן בית. דודו ביטון, מלך השערים שלנו בכל הזמנים, כבר שנה שלישית בקבוצה, כך גם כפיר אגסי. לקבוצות שקיימות שנתיים וחצי אין הרבה שחקני בית, אז אל תעביר על כך ביקורת. בשביל זה יש לנו מחלקת נוער של חמש קבוצות שכל הקבוצות בה ניצחו היום, ואחת אף מוליכה את הטבלה.
קצת צניעות לא תזיק.
eyal נשלח - 05/02/2011 : 22:31:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

טוטח נשלח - 04/02/2011 : 18:40:44

פועל ותיק נשלח - 04/02/2011 : 16:03:43
הצער ביחס ליפו הוא כפול, גם עבור העונה הזאת וגם עבור ההעונה הבאה
amos נשלח - 04/02/2011 : 15:34:29
אנשים פה מחכים במתח לתוצאות מהשיכון ואתה מביא שטויות על קבוצות חסרות אוהדים מהפריפריה? חבל על יפו
gideon נשלח - 04/02/2011 : 15:19:16
2:1 סאדר
עזו בפנדל
gideon נשלח - 04/02/2011 : 15:05:25
1:1

דקה 60

תיקון
gideon נשלח - 04/02/2011 : 14:26:38
לקראת מחצית סאדר -יפו 1:1

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07