פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מדהים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רוברט נסטה מארלי נשלח - 28/01/2011 : 16:11:30
פשוט מדהים לראות איך באמצע מישחק של הפועל לעיני 2000 אדומים חימשה אוהדי המחלה פורסים שלט.
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רוברט נסטה מארלי נשלח - 29/01/2011 : 11:28:03
מענין מה שאתה אומר כי אני לא ניתקלטי בגזענות ביציע שלנו לפחות שלוש שנים, לסטום להם את הפה באותו רגע היה דבר הכרחי ויפה שעשיתה את זה, אבל לדעתי זה לא מספיק גזענות זה דבר שצריך לעקור מהשורש ולחנך נגדו.
אני חושב שבמסגרת השיעורים שמעבירים חברי הבריגדה אפשר להכניס תכנים של סובלנות ואנטי גזעניות, היתי מתנדב להעביר שיעורים כאלה בעצמי אבל אני פשות גר רחוק עכשו ומגיע לעיר בערך פעם בשבועים ולכן אני מכווה שאם מישהוא מהבריגדה קורה את התגובה הוא יקדם משהוא בנוסה.
פלוני בן אלמוני נשלח - 29/01/2011 : 00:00:06
היום נוכחתי לראות שהמחלה אכן עוברת בתורשה וכבר מגיל צעיר. בשורה לפניי ישבו כמה זאטוטים ולפתע קלטתי אותם נוהמים וצועקים "כושי" למאמן האורחים מרהט. השתקתי אותם כמובן, אבל בהמשך הבנתי מתגובותיהם לעידוד שלנו לאיזה מחנה הם באמת שייכים.
את ההגעה של הדור הבא של פרחחי "לה פמיליה" המשוקצת למשחקי קטמון נצטרך לסבול במסגרת הכניסה חינם (המבורכת) לילדים, אבל לסתום להם את הפה הגזעני - חייבים!
קטמון ותיק נשלח - 28/01/2011 : 19:31:55
ודני נוימן צרח למיקרופון: ואהבת לרעך כמוך
חיים ברעם נשלח - 28/01/2011 : 18:15:41
חבל שלא שמתם לב: ביציע המזרחי עמד אברהם הירשזון עם שלט גדול נגד השחיתות ובעד טוהר המידות, וכמה מטרים לידו ניצב משה קצב, עטור בסיסמה ענקית בזכות שמירת כבוד הנשים באשר הן
OrenDf נשלח - 28/01/2011 : 17:38:37
מה היה כתוב בשלט?
לדעתי מדהים איך שהגבנו
בא לי דרבי!!!
אנגלס את מרקס נשלח - 28/01/2011 : 16:37:43
בני זונות..
h.k.j.f.c נשלח - 28/01/2011 : 16:26:22
ועוד שלט נגד גזענות ואלימות...

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07