פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אני רק שאלה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
סלאמה נשלח - 26/09/2009 : 10:37:20
"בשיא המשבר הכלכלי", מדגיש קלר, "בין יוני 2008 לפברואר 2009, החתמנו כספונסרים בנק גדול ("ברקלי'ס") וחברת תעופה ("וירג'ין"). ואלה התעשיות שהכי נפגעו מהמיתון. קשה למצוא הוכחה יותר טובה שחברות מוכנות להשקיע בספורט קהילתי. אם החברה משתתפת, נניח, בקבוצת כדורגל שיש לה תוכנית חברתית, היא יוצרת תחושת מעורבות, הזדהות, מסורת. אם מנהל מזמין לקוח, 'בוא תראה את הילדים האלה, שהיו מנותקים חברתית, נהנים בפרויקט שלנו', זה משפיע רגשית הרבה יותר מעוד ארוחה. זה נכנס עמוק ללב".

מישהו יודע מה בדיוק מצבנו בתחום?

מתוך כתבה במוסף הארץ. אתמול.
3   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גלעד נשלח - 26/09/2009 : 14:32:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

גילעד, שמרכז את הפעילות בירושלים, יוכל לענות על השאלה הזאת טוב ממני. אני כן יכול להגיד שיש נסיון לבצע פרוייקט חשוב בעתיד הקרוב שנוכל לדבר עליו כשהדברים יתבררו. מה שכדאי כבר עכשיו לעשות זה לעשות מחדש רשימה של אנשים נספים שמוכנים להשקיע קצת זמן ומאמץ לטובת היוזמה החברתית, אפילו לאירועים חד פעמיים. אפשר לעשות את זה בפרטיות ואפשר כאן.

בתפריט של האתר אפשר להיכנס ל--> היוזמה החברתית --> פעילויות בקהילה
או ללינק http://www.katamon.co.il/Archive.asp?id=15
ולראות את כל הכתבות שהתפרסמו באתר לגבי פעילויות שעשינו.
בימים אלה אנחנו עובדים על פרויקט רציני שאנו מקווים מאוד שיצא לפועל השנה יחד עם דניאל לירן קרן ואוהדים נוספים רבים וטובים. לשאלתו של עמוס קיימים מספר מסמכים העוסקים בפעילויות שעשינו ובאלו המתוכננות לעתיד. מי שחושב שמסמך כזה יכול לעזור לו בגיוס ספונסרים מוזמן לפנות אלינו כאן. בנוסף, מעבר לפרויקט הגדול, אנחנו ממשיכים בפעילויות נוספות בקהילה. אוהדים שמעוניינים להשתתף או כאלו שיש להם רעיונות לפרויקטים נוספים מוזמנים לדבר איתי.
בלאש ביקו נשלח - 26/09/2009 : 13:22:17
גילעד, שמרכז את הפעילות בירושלים, יוכל לענות על השאלה הזאת טוב ממני. אני כן יכול להגיד שיש נסיון לבצע פרוייקט חשוב בעתיד הקרוב שנוכל לדבר עליו כשהדברים יתבררו. מה שכדאי כבר עכשיו לעשות זה לעשות מחדש רשימה של אנשים נספים שמוכנים להשקיע קצת זמן ומאמץ לטובת היוזמה החברתית, אפילו לאירועים חד פעמיים. אפשר לעשות את זה בפרטיות ואפשר כאן.
amos נשלח - 26/09/2009 : 13:17:15
נכון, זה המקום לשאול - מה עם היוזמה החברתית השנה?

אני בדיעה שהיוזמה הזו, ומסמך מוצלח שמתאר אותה, יכולים להיות מכשיר גיוס ספונסורים עם מודעות חברתית בדיוק כמו שצוטט למעלה - או סיוע ישירות ליוזנה, או, למשל, אכישת מנויים ל-נגיד-שלושים נערים הזקוקים לכך וכו

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07