פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שעריים מתחמשת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רגל עץ נשלח - 25/01/2011 : 15:07:24
מהאתר שלהם: "ארבעה שחקנים הצטרפו לקבוצה יומיים לפני סיום מועד ההעברות, החלוץ יהודה חנדלי מהפועל מרמורק, הקשר ישראל גלאם ממכבי יבנה, המגן עידן כהן מעירוני אור יהודה והשוער יוני רובין ממ.ס אשדוד."
מעניין...
10   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
חזום חזום נשלח - 26/01/2011 : 16:06:45
מתוך דאבלפס: "אין ספק שעמדת המאמן במכבי שעריים היא קונצנזוס עבור רבים".

נפלא.

מתכתב היטב עם http://www.youtube.com/watch?v=RGJGARivP4w
טוטח נשלח - 26/01/2011 : 10:35:09

חברים, כאחד שעבר את ליגה ב', ראוי להזכיר שאת הסיבוב הראשון שלנו סיימנו עם איבוד של 8 נקודות (לעומת 7 שלכם) והיינו עם אותו מספר נקודות כמו הפועל אזור. סיימנו את העונה עם פלוס 10
4 הפרש זה המון בליגה ב'. אתם יכולים לנצח ללא הפסקה ולגלות שההפרש לא עלה, כיוון שגם שעריים ניצחה לכל אורך הדרך.זה לא אומר שהם יכולים לעבור אתכם.
אם אתם קבוצה טובה ותדעו לא להפסיד את משחק הבית שלכם נגד שעריים ולחזור עם 4 נקודות מהמשחקים בשיכון המזרח ורחובות - אתם תעלו.
האחים מרילי נשלח - 26/01/2011 : 10:08:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קלישאות כדורגל שנואות עלי נורא ואני גם לא תמיד מבין את הגיחוך שבהם.אחת השנואה עלי במיוחד ומשתמשים בה המון כאן זה "הכל תלוי רק בנו".
מה לעזאזל זה אומר? יש טבלה, ותחרות, ועוד קבוצות .אלא אם כן אתה מושלם ולא יכול לאבד בהגדרה נקודות ,אז דברים תלויים בך וביריבותיך וביתרון היחסי שלך עליהם.

למשל-בסיבוב הראשון איבדנו 6 נקודות -אז למה אנחנו בכ"ז ראשונים?כי אחרים איבדו יותר ,ואם לא כן היינו במקום נמוך יותר.גם בסיבוב השני בהנחה ונאבד נקודות נצטרך שאחרות יאבדו יותר.זה נקרא להיות תלויים גם באחרים.
טוב לפחות שבינתיים לא משתמשים בקלישאה של "המשחק הרגיל" -כידוע לכל קבוצה יש "משחק רגיל" שאם רק תשחק אותו תנצח ,ויש "משחק לא רגיל" ,זה שבו היא מפסידה.
ובשורה התחתונה -נא לקלשאה(להקליש?) פחות

איך "הרוב תלוי בנו" עומד במבחן קלי לקלישאות ?
מחכה במתח לתשובה.

ד"א, קלי זה קיצור של קלישאה?
קלי נשלח - 26/01/2011 : 10:01:22
קלישאות כדורגל שנואות עלי נורא ואני גם לא תמיד מבין את הגיחוך שבהם.אחת השנואה עלי במיוחד ומשתמשים בה המון כאן זה "הכל תלוי רק בנו".
מה לעזאזל זה אומר? יש טבלה, ותחרות, ועוד קבוצות .אלא אם כן אתה מושלם ולא יכול לאבד בהגדרה נקודות ,אז דברים תלויים בך וביריבותיך וביתרון היחסי שלך עליהם.

למשל-בסיבוב הראשון איבדנו 7 נקודות -אז למה אנחנו בכ"ז ראשונים?כי אחרים איבדו יותר ,ואם לא כן היינו במקום נמוך יותר.גם בסיבוב השני בהנחה ונאבד נקודות נצטרך שאחרות יאבדו יותר.זה נקרא להיות תלויים גם באחרים.
טוב לפחות שבינתיים לא משתמשים בקלישאה של "המשחק הרגיל" -כידוע לכל קבוצה יש "משחק רגיל" שאם רק תשחק אותו תנצח ,ויש "משחק לא רגיל" ,זה שבו היא מפסידה.
ובשורה התחתונה -נא לקלשאה(להקליש?) פחות
טוטח נשלח - 26/01/2011 : 09:54:15

עידן כהן (הבן של ג'אני)
האחים מרילי נשלח - 26/01/2011 : 07:13:23
הרוב תלוי בנו, אבל משחק המבחן של שעריים יהיה בקרוב נגד קבוצה לא פחות טובה מהם - אורתודוקסים לוד. אם הם לוקחים שם את הנקודות, זאת תהיה אינדיקציה שהעסק לא פשוט.
לא פשוט, אבל עדיין תלוי בנו...
הסלע האדום נשלח - 26/01/2011 : 07:07:28
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2551
רגל עץ נשלח - 26/01/2011 : 00:15:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר
אני מסופק אם כל הרביעייה ביחד מנצחת את שי בסטנגה.

אני נוטה להסכים איתך, אבל לא רוצה לפתוח פה לשטן. החנדלי הזה, למשל, שהם מגדירים כחלוץ, לא הבקיע כבר שנתיים, אז עכשיו בטח יתחיל לדפוק שלישיות. גלאם שיחק שש פעמים כמחליף ביבנה וזהו. עידן כהן קיבל אדום בשני המשחקים האחרונים שלו.
בעיקר אני מסכים איתך שאנחנו ממשיכים להיות תלויים בעצמנו וחייבים לבוא לכל משחק בריכוז מלא.
אדיר נשלח - 26/01/2011 : 00:11:14
הכל היה תלוי רק בנו, ויישאר תלוי רק בנו.
אני מסופק אם כל הרביעייה ביחד מנצחת את שי בסטנגה.
amos נשלח - 25/01/2011 : 16:34:53
יש חוק כזה בפיסיקה: בכל רגע נתון, יהיה שחקן בשם גלאם בקבוצה מליגה ב

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07