פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 השעה המאוחרת של המשחק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
elads נשלח - 24/01/2011 : 21:33:27
אני חושב שדחו את השמחקים לשעה מאוחרת מוקדם מידיי השנה, אנו רוצים שכמה שיותר בני נוער יגיעו למשחקים ואם אנו עושים את המשחקים בשעה יחסית מאוחרת אין תחבורה ציבורית ורוב בני הנוער נוסעים באוטובוסים
אני חושב שכדי להחזיר את המשחקים לשעה מוקדמת יותר או לפחות שעה קדימה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
daniels נשלח - 31/01/2011 : 18:43:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

יש במגרש 1200 איש שחוזרים לכל מקום שאפשר לדמיין בירושלים. עדיף, מכל הבחינות, לעשות בדיוק את מה שהחברה' הדתיים עושים ולתפוס טרמפ. הכוונה היא לא לעמוד עם חצאית ליד הקניון ולחכות שסוברו מצ'וקמקת מכיוון וולג'ה תאסוף אותך. אלא לשאול בקהל מי נוסע לכיוון שלך ולתאם איתו. זה חסכוני, סביבתי, וגורם לך להכיר אוהדים אחרים. כדי לעשות את זה גם שיש אוטובוסים. אני ורבים אחרים עשו את זה כל הנעורים שלהם וזה לא כזו משימה קשה. זה אפילו די מתאים לקטע של קבוצת אוהדים.

בהצלחה

זה רעיון טוב מאוד אבל אני יודע עובדתית שהרבה פחות הגיעו בגלל השעה המאוחרת. אפילו אם יש לך טרמפ' עד הבית אתה בקושי מספיק להגיע.
והרבה מהאנשים ובמיוחד בני נוער הם בישנים מלבקש מכולם טרמפים.
אני יעשה את כל יכלתי לבא ואף להביא אחרים למשחקים ואני ממש לא רוצה לגרום צרות, רק רציתי שיקירו בבעיה!
ויקטוריה הסודית נשלח - 30/01/2011 : 17:52:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי daniels

אני מחלק את ההזמנות בבית ספר דתי ואני יכול להגיד לא ספק שהרבה מאוד מהילדים שהיו מגיעים למשחק נגד רהט לא הגיעו בגלל השעה המאוחרת, זה לא פשות לא אפשרי ברוב המקרים לחזור הביתה!!
מה שעוד יותר גרוע זה שהייתי עם כמה בני נוער בתחנה ופשוט נגמרו האוטובוסים אחרי המשחק!! הם הצליחו להגיע לבית רק בזכות שהשגתי טרמפ לאזור שלהם!
זה לא בעיה אם אנחנו מוכנים לוותר לגמרי על הציבור הדתי עד שיהיה שעות כניסת שבת מאוחרות יותר!!
אם זה מה שההנהלה מחילטה אז אני מקבל אני רק רוצה לעורר את תשומת הלב!!
זה לא רק הדתיים זה כל בני הנוער שמסתמכים על וטובוסים כדי לחזור לבית!

יש במגרש 1200 איש שחוזרים לכל מקום שאפשר לדמיין בירושלים. עדיף, מכל הבחינות, לעשות בדיוק את מה שהחברה' הדתיים עושים ולתפוס טרמפ. הכוונה היא לא לעמוד עם חצאית ליד הקניון ולחכות שסוברו מצ'וקמקת מכיוון וולג'ה תאסוף אותך. אלא לשאול בקהל מי נוסע לכיוון שלך ולתאם איתו. זה חסכוני, סביבתי, וגורם לך להכיר אוהדים אחרים. כדי לעשות את זה גם שיש אוטובוסים. אני ורבים אחרים עשו את זה כל הנעורים שלהם וזה לא כזו משימה קשה. זה אפילו די מתאים לקטע של קבוצת אוהדים.

בהצלחה
אדום עולה נשלח - 30/01/2011 : 16:09:32
אני זוכר שנגד כפר יונה (במוצאי שבת)לפני שנתיים ראיתי המון ילדים ביציע כולל אחותי שהייתה אז בת 4
daniels נשלח - 30/01/2011 : 14:38:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אני חושב שאם כבר יש משחק ביום שישי הוא צריך להיות בשעה 13:00 בדיוק(האמצע של 12:00 ו14:00).אבל.למה לא לתאם מראש עם ההתאחדות בשנה הבאה שמתי שיש לצהובים משחק בית לנו יהיה חוץ והפוף ונשחק במוצאי שבת.במוצאי שבת גם דתיים יכולים להגיע גם אנשים שלא יכולים לבוא בשעה מוקדמת בימי שישי ושלא תעזו להגיד שילדים קטנים לא יגיעו.

רעיון מעולה!!!
רגל עץ נשלח - 29/01/2011 : 22:48:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה
ושלא תעזו להגיד שילדים קטנים לא יגיעו.

אבל אז ילדים קטנים לא יגיעו...
אדום עולה נשלח - 29/01/2011 : 22:15:47
אני חושב שאם כבר יש משחק ביום שישי הוא צריך להיות בשעה 13:00 בדיוק(האמצע של 12:00 ו14:00).אבל.למה לא לתאם מראש עם ההתאחדות בשנה הבאה שמתי שיש לצהובים משחק בית לנו יהיה חוץ והפוף ונשחק במוצאי שבת.במוצאי שבת גם דתיים יכולים להגיע גם אנשים שלא יכולים לבוא בשעה מוקדמת בימי שישי ושלא תעזו להגיד שילדים קטנים לא יגיעו.
daniels נשלח - 29/01/2011 : 21:13:21
אני מחלק את ההזמנות בבית ספר דתי ואני יכול להגיד לא ספק שהרבה מאוד מהילדים שהיו מגיעים למשחק נגד רהט לא הגיעו בגלל השעה המאוחרת, זה לא פשות לא אפשרי ברוב המקרים לחזור הביתה!!
מה שעוד יותר גרוע זה שהייתי עם כמה בני נוער בתחנה ופשוט נגמרו האוטובוסים אחרי המשחק!! הם הצליחו להגיע לבית רק בזכות שהשגתי טרמפ לאזור שלהם!
זה לא בעיה אם אנחנו מוכנים לוותר לגמרי על הציבור הדתי עד שיהיה שעות כניסת שבת מאוחרות יותר!!
אם זה מה שההנהלה מחילטה אז אני מקבל אני רק רוצה לעורר את תשומת הלב!!
זה לא רק הדתיים זה כל בני הנוער שמסתמכים על וטובוסים כדי לחזור לבית!
פאנון נשלח - 28/01/2011 : 17:13:06
כמה נגמר המשחק?
ועדה מסדרת נשלח - 28/01/2011 : 17:10:17
השעה המועדפת היא תמיד 14:00. ממשחק הבית הבא זה יהיה סבבה גם לדתיים שגרים רחוק מטדי.
בכלל, כיף לראות שהקבוצה הולכת וצוברת פופולריות בקרב ציבור דתי.
אלי בן רימוז נשלח - 28/01/2011 : 12:35:22
אין הבדל בין צבור הדתיים לציבור העובדים והלומדים בשישי בבוקר. בכל מקרה צריך לוותר על אחד מהם בחורף.
פועל ותיק נשלח - 28/01/2011 : 09:51:29
שעה 14:00 בחורף לא נוחה לציבור דתי זאת עובדה.
יכול להיות שלא מדובר בקהל גדול יכול להיות שמותרים
עליו אבל זה פשוט בלתי אפשרי לחזור לבית אחרי 16:00
כאשר ב 16:30 שבת.
יתכן שבאביב יהיה יותר קל , אך לא בטוח כי אז
המשחק יתחיל ב 16:00
משה גרטל לעולם נשלח - 28/01/2011 : 00:25:46
מתי סוגר שיקו מבאגט הפעמון?
חוץ מזה, איפה כדאי לקנות גרעיני אבטיח? במרכז בן זכאי או בסימטה אצל בהרי?
אלי בן רימוז נשלח - 27/01/2011 : 22:48:44
תמיד יהיה משהו שלא יהיה מרוצה, אי אפשר לרצות את כולם.
טוב שאנשים מתלוננים שהשעה לא נוחה.
לא שמעתי בשום מקום שכמות הדתייים יותר גדולה מאלו שעובדים או לומדים בשישי בבוקר. לא ברור מה יותר גרוע.
ארמדיל נשלח - 26/01/2011 : 09:12:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

13:30 זה בדיוק מתי שהפלאפל התימני גומר למכור לחוח

לצערי בזמן האחרון הלחוח נגמר הרבה יותר מוקדם. לתשומת לב ההנהלה.
לשמור קצת לחוח לשעות מאוחרות! להבא...
amos נשלח - 25/01/2011 : 18:06:55
לא צריך כל כך לכעוס על משהו שולי. יש דברים יותר רציניים להתעצבן בשבילם

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07