ס ק י ר ת נ ו ש א |
גון מדלולה |
נשלח - 22/01/2011 : 15:31:33 עוז גמר את העונה שרון גם גמר כנראה (?) ארטיום בחוץ לחודש בערך מה קורה עם הפציעות של גולה ויניב?
יוסי אבולעפיה חתם סופית?
וחרא על הפגרה הזאת ועל נבחרת ישראל. |
6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אדום עולה |
נשלח - 23/01/2011 : 20:18:35 http://doublepass.co.il/story.php?id=2518 כאשר שאלו את ליאור זאדה על יוסי אבולעפיה הוא אמר שזה לא סגור כי הוא צריך להביא את טפסי ההשאלה.ואת האמת,אני רוצה שנה הבאה דרבי,ואני רוצה להשפיל אותם שנה הבאה.לא אכפת לי בלי איתמר ויבגני אני רוצה שסאדר לא יעלו ונכסח אותם בדרבי. |
רגל עץ |
נשלח - 23/01/2011 : 15:24:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
יוסי אבולעפיה מושאל מצפרירים חולון.אם כבר מדברים על מושאלים אז איתמר יחיא כנראה לא יהיה אצלנו בעונה הבאה (ברור שסאדר לא יתנו אותו שוב-הם מרוויחים שחקן בכושר מצוין) ולא נראה לי שנתיבות ירצו לתת לנו את יבגני(אותה הסיבה).בכל מקרה מדובר בשני שחקנים חשובים מאוד במערך.
אדום עולה, למה אתה סבור שאבולפיה מושאל מצפרירים? כמו שאמר ותיק, זה לא מופיע באתר ההתאחדות. לגבי יחיא וגופמן - לך תדע. סאדר כנראה יהיו שוב בלאומית, ואם הם לא רצו את יחיא בליגה א' למה שירצו אותו שם? ונתיבות משאילים את יבגני כבר שלוש שנים, כולל ליריבה שלהם במחוז (ערד), וזה בטח מכסה להם עלות של כמה נסיעות למשחקי חוץ, אז בהחלט יתכן שיסכימו להמשיך להשאילו. |
אדום עולה |
נשלח - 23/01/2011 : 15:15:04 יוסי אבולעפיה מושאל מצפרירים חולון.אם כבר מדברים על מושאלים אז איתמר יחיא כנראה לא יהיה אצלנו בעונה הבאה (ברור שסאדר לא יתנו אותו שוב-הם מרוויחים שחקן בכושר מצוין) ולא נראה לי שנתיבות ירצו לתת לנו את יבגני(אותה הסיבה).בכל מקרה מדובר בשני שחקנים חשובים מאוד במערך. |
קטמון ותיק |
נשלח - 23/01/2011 : 13:46:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לפי אתר ההתאחדות, יוסי אבולפיה כבר רשום אצלנו. מישהו יודע אם כרטיס השחקן שלו עכשיו שלנו, או שהוא מוגדר כמושאל מקבוצה כלשהי?
בדקתי באתר ההתאחדות. הוא לא מושאל מצפרירים, לא מושאל מסאדר, לא מושאל מבני לוד. בעבר הוא שיחק ב"מקסים לוד" שהתפרקה בשעתו. ייתכן שבשל כך הוא שחקן חופשי, שכרטיסו בידו. |
רגל עץ |
נשלח - 23/01/2011 : 13:31:24 לפי אתר ההתאחדות, יוסי אבולפיה כבר רשום אצלנו. מישהו יודע אם כרטיס השחקן שלו עכשיו שלנו, או שהוא מוגדר כמושאל מקבוצה כלשהי? |
ben_g |
נשלח - 23/01/2011 : 01:01:50 לגבי יניב אני לא יודע, אבל ראיתי את אמיר ביום שישי ועושה רושם שהוא בסדר.. |