ס ק י ר ת נ ו ש א |
גלעד |
נשלח - 18/01/2011 : 11:28:22 עוד טור מצויין! http://www.katamon.co.il/news.asp?id=821
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 20/01/2011 : 10:54:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הכי גרוע, באותו חורף, לרדת שבוז מהטיולית, כשמודיעים לי שהפסדנו בגביע לביטר. איזו דרך מעפנה להתחיל תרג"ד של לילה ובוקר.
איזה אוהד מעאפן שהעביר דרבי כאילו לא התרחש ונשאר לעשות "תרג"ד". מה אתה אוכל בתחת? מה אתה מרחם על עצמך בכלל?
אלו היו זמנים שונים. דרבי לא היה כזה מחזה נדיר, ואני הייתי חייל ממושמע ודי מורעל. |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 19/01/2011 : 20:57:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
קלי, איך מחזיקים גם מערכת זוגית יציבה עם האישה וגם מצליחים להגיע לכל המשחקים?
אז ככה- מסבירים לה שכמו שאתה מתחשב באילוצים שלה כשלה יש מחזור ,שהיא תתחשב באילוצים שלך כשלך יש מחזור
אבל ברצינות צריך מזל עם בת זוג שמבינה ומעורבת ואפילו נהנית קצת וזה נדיר -לרוב שילוב של נשים וספורט יוצרות בעיות מניסיון עבר כפי שסופר בפורום הישן http://www.hapoelk.net/index.php?s=&showtopic=3367&view=findpost&p=33855
הסתקרנו, נכנסנו, ונותרנו עם שאלה בלתי פתורה - איפה באמת נוי אוף בודום?? |
tampopo |
נשלח - 19/01/2011 : 20:17:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
פספסתי את המשחק מול רמלה בגלל סופ"ש עם האישה.. משחק הבא אני מתייצב בדום מתוח כמו חייל טוב! קלי, איך מחזיקים גם מערכת זוגית יציבה עם האישה וגם מצליחים להגיע לכל המשחקים?
אם אתה מצליח להגיע לכל המשחקים,אז המערכת ה"זוגית" היציבה,היא עם הקבוצה שלך.לא עם האשה.
|
RedBoy |
נשלח - 19/01/2011 : 19:48:39 טור מצויין!! |
רגל עץ |
נשלח - 19/01/2011 : 16:51:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום קלי, איך מחזיקים גם מערכת זוגית יציבה עם האישה וגם מצליחים להגיע לכל המשחקים?
פתחת פה פתח נרחב להתדיינות... כמה הצעות אפשריות: 1. תביא אותה איתך. 2. יש ילדים גם? אם כן אז אתה לוקח אותם למשחק כדי לאפשר לאישה קצת שקט ושלווה לבד בבית. זה מאוד מתחשב מצידך וראוי לתגמול מצידה. 3. תכנן סופי שבוע הרבה זמן מראש לאחר עיון בלוח המשחקים. למשל, סוף השבוע הקרוב הוא קלאסי לבילוי זוגי או משפחתחי וראוי לנצלו. תכנון סופ"ש זוגי דווקא שבוע לפני פגרה מעיד על נאיוויות. 4. תכנן סופשבוע רומנטי בנגב שלגמרי במקרה נופל באותו תאריך כמו משחק ברהט/מרחבים/דימונה, ואם אתם כבר שם ממילא אז היא תבין שחבל לא לקפוץ לראות מה קורה במשחק. 5. מה בכלל הטעם במערכת זוגית יציבה? אני בטוח שקלי ואחרים יוכלו להציע לך מגוון עשיר של רעיונות נוספים. |
קלי |
נשלח - 19/01/2011 : 16:36:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אז ככה- מסבירים לה שכמו שאתה מתחשב באילוצים שלה כשלה יש מחזור ,שהיא תתחשב באילוצים שלך כשלך יש מחזור
אבל ברצינות צריך מזל עם בת זוג שמבינה ומעורבת ואפילו נהנית קצת וזה נדיר -לרוב שילוב של נשים וספורט יוצרות בעיות מניסיון עבר כפי שסופר בפורום הישן http://www.hapoelk.net/index.php?s=&showtopic=3367&view=findpost&p=33855
|
גאסטון |
נשלח - 19/01/2011 : 16:01:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הכי גרוע, באותו חורף, לרדת שבוז מהטיולית, כשמודיעים לי שהפסדנו בגביע לביטר. איזו דרך מעפנה להתחיל תרג"ד של לילה ובוקר.
איזה אוהד מעאפן שהעביר דרבי כאילו לא התרחש ונשאר לעשות "תרג"ד". מה אתה אוכל בתחת? מה אתה מרחם על עצמך בכלל? |
מחאיי |
נשלח - 19/01/2011 : 15:08:31 עוד טור מעולה.
אוי, להיות גם סדירניק וגם אוהד הפועל זו שביזות. אני זוכר איך מודיעים לי שהפועל מובילה 1-0 מול חיפה בטדי (שידור חי, שגם לא הייתי יכול לראות), ואז מפסידה. הכי גרוע, באותו חורף, לרדת שבוז מהטיולית, כשמודיעים לי שהפסדנו בגביע לביטר. איזו דרך מעפנה להתחיל תרג"ד של לילה ובוקר. |
בלאש ביקו |
נשלח - 19/01/2011 : 08:39:15 באמת טור מצויין. |
lazy |
נשלח - 18/01/2011 : 22:30:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
פספסתי את המשחק מול רמלה בגלל סופ"ש עם האישה.. משחק הבא אני מתייצב בדום מתוח כמו חייל טוב!
אני לא רוצה להדלי אותך, אבל תנחש איזה שיר פספסת?
ואפילו יותר מפעם אחת....  |
אמיר גולה |
נשלח - 18/01/2011 : 21:33:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
פספסתי את המשחק מול רמלה בגלל סופ"ש עם האישה.. משחק הבא אני מתייצב בדום מתוח כמו חייל טוב!
אני לא רוצה להדלי אותך, אבל תנחש איזה שיר פספסת? |
חתול פלוס 2 |
נשלח - 18/01/2011 : 20:52:44 טור מצויין!!
והוכשטיין, סופ"שים זוגיים זה אכן לא פשוט. בפעם האחרונה שהפסדנו משחק לטובת צימר בצפון, גם הפסדנו 4-2 לכפ"ס אחרי שהובלנו במחצית. ביאס את השישי. מאז, אנחנו קצת חוששים, ראה הוזהרת |
הדוב האדום |
נשלח - 18/01/2011 : 17:37:11 פספסתי את המשחק מול רמלה בגלל סופ"ש עם האישה.. משחק הבא אני מתייצב בדום מתוח כמו חייל טוב!
|
החולצה האדומה |
נשלח - 18/01/2011 : 17:14:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אצלי בבסיס בקציעות האחראי מטבח דמה יותר ללילו עופר והיה אוהד מושבע של בני יהודה שמו היה יהודה והוא היה באמת איש יקר. עד שהגיעה ההפרטה לצבא, יהודה הועזב והוחלף בקייטרינג מעופש.. פעם אחרונה שראיתי את יהודה, הוא תיפעל את המזנון הזכור לטוב ברמלה והיה לו מבט עצוב בעיניים.
אגב, טור מעולה.
איפה אתה יא גנוב? |
הדוב האדום |
נשלח - 18/01/2011 : 16:13:11 אצלי בבסיס בקציעות האחראי מטבח דמה יותר ללילו עופר והיה אוהד מושבע של בני יהודה שמו היה יהודה והוא היה באמת איש יקר. עד שהגיעה ההפרטה לצבא, יהודה הועזב והוחלף בקייטרינג מעופש.. פעם אחרונה שראיתי את יהודה, הוא תיפעל את המזנון הזכור לטוב ברמלה והיה לו מבט עצוב בעיניים.
אגב, טור מעולה. |