ס ק י ר ת נ ו ש א |
הנהלה |
נשלח - 10/01/2011 : 12:17:35 בואו וניתן כבוד למקום הזה, במשחק שהוא - כך כולנו מקווים - אחת ההופעות האחרונות שלנו בו, אולי אפילו האחרונה.
11:00 משחק נערים א' נגד הפועל אשקלון 13:15, הבוגרים נגד עירוני רמלה.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קלי |
נשלח - 05/02/2011 : 12:30:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
בואו וניתן כבוד למקום הזה, במשחק שהוא - כך כולנו מקווים - אחת ההופעות האחרונות שלנו בו, אולי אפילו האחרונה.
מנהלים-יש חדש בנושא של אירוח המשחקים שאמורים לפי התוכנית המקורית להיות בגבעת רם? לפי אותה תוכנית (למיטב הבנתי) ב 4.3 + 18.3 אנחנו אמורים לארח בגבעת רם (באר שבע ולוד )רק כי כך סוכם למרות שאין שום סיבה הגיונית לכך (המקורית במשחקי חוץ) אני מקווה שתנסו ותצליחו לבטל את רוע הגזירה |
אושר גדול |
נשלח - 18/01/2011 : 16:07:00 עכשיו שאנחנו משווים את קטמון לבארסה אני רגוע. |
ארמדיל |
נשלח - 17/01/2011 : 22:16:24 ראית כמה החמצות היו לבארסה מול מלאגה? תיכף תגיד לי שאתה חושב שגם הפירגון שם הורס להם? |
אושר גדול |
נשלח - 17/01/2011 : 21:44:40 מותר וצריך ללמוד גם כשמנצחים.אין להסתנוור מתוצאה כזו מול קבוצה קיקיונית כמו רמלה.היא לא שווה אפילו ליגה ג'.ההחמצות חוזרות על עצמן ולא צריך להתעלם מזה.מה פה לא בסדר? |
יפתחמ |
נשלח - 17/01/2011 : 19:55:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי we are top
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אנשים פה יוצאים מדעתם.. לאט, אבל בטוח... הלו!! ניצחנו! 7:0! יש לנו 12 ניצחונות, 2 תיקו והפסד, ההתקפה הכי טובה וההגנה הכי טובה. זה כמו פרופיל 97!
אתה צודק יפתח, אבל נדמה לי שמדובר רק בשני אנשים שיצאו מדעתם, שאחד מהם יצא מדעתו גם באשכול אחר.
תודה, נרגעתי. :) |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 17/01/2011 : 19:46:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אנשים פה יוצאים מדעתם.. לאט, אבל בטוח... הלו!! ניצחנו! 7:0! יש לנו 12 ניצחונות, 2 תיקו והפסד, ההתקפה הכי טובה וההגנה הכי טובה. זה כמו פרופיל 97!
אתה צודק יפתח, אבל נדמה לי שמדובר רק בשני אנשים שיצאו מדעתם, שאחד מהם יצא מדעתו גם באשכול אחר. |
יפתחמ |
נשלח - 17/01/2011 : 19:36:09 אנשים פה יוצאים מדעתם.. לאט, אבל בטוח... הלו!! ניצחנו! 7:0! יש לנו 12 ניצחונות, 2 תיקו והפסד, ההתקפה הכי טובה וההגנה הכי טובה. זה כמו פרופיל 97! |
אושר גדול |
נשלח - 17/01/2011 : 18:50:52 אני מוטרד יותר מההחמצות מאשר מקצב המשחק.במשחקים חשובים ובוודאי בליגה א' אין אפשרות שמחמיצים כל כך הרבה כי פשוט לא יהיו כל כך הרבה הזדמנויות.עקבים ופרגונים זה סבבה רק שזה יכול לגמור משחק.יש לטעמי יותר מדי פרגון וזה יכול להיות בעוכרינו. |
גלעד |
נשלח - 17/01/2011 : 16:09:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני מדבר על היכולת ב20 דקות הראשונות, לא על ההבקעה. כמו שהפרשנים אוהבים לאמר, שער משנה משחק. השער הראשון שלנו פתח את המשחק, הוריד לרמלה את הבטחון והמשחק השתנה לחלוטין. החלנו לשחק טוב ו70 הדקות שנותרו היו תענוג לעיניים. עד אז המשחק שלנו היה גרוע ביותר, בלי קשר אם הבקענו או לא.
מה עובר עליכם? |
סאריץ הגדול מכולם |
נשלח - 17/01/2011 : 16:02:33 תחילת המשחק הייתה חלשה מאוד, אבל ככה זה רמלה נשברים אחרי הגול הראשון זה היה ידוע, לא כל משחק חייבים להבקיע בהתחלה החוכמה היא לנצח גם שלא משחקים מדהים |
אלי בן רימוז |
נשלח - 17/01/2011 : 14:57:13 אני מדבר על היכולת ב20 דקות הראשונות, לא על ההבקעה. כמו שהפרשנים אוהבים לאמר, שער משנה משחק. השער הראשון שלנו פתח את המשחק, הוריד לרמלה את הבטחון והמשחק השתנה לחלוטין. החלנו לשחק טוב ו70 הדקות שנותרו היו תענוג לעיניים. עד אז המשחק שלנו היה גרוע ביותר, בלי קשר אם הבקענו או לא. |
סלאמה |
נשלח - 17/01/2011 : 12:12:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
מדהים איך כשקבוצה נשברת כולם שוכחים את ה20 דקות הראשונות. היה בהחלט כיף והגולים היו יפיפיים. אבל הם הגיעו אחרי שרמלה נשברו. כל עוד רמלה ניסו לשחק כדורגל היה משחק שקול ביותר ולא הגענו כלל למצבים. המשחק ב20 קדות הראשונות היה נורא. זאת אומרת שכל עוד הכל הולך חלק אז אנחנו תענוג לצפיה. אבל כשקשה אין הרבה תכניות מגרה. חסר לי פריצה של איזה קיצוני מהיר, הרמה ונגיחה של איזה חלוץ. הדאבל פס דרך האמצע מענג לעיניים, אבל קצת שבלוני וצפוי. מצד שני כל הכבוד על זה שלמרות היכולת החלשה שלנו החברה המשיכו ללחוץ עד שהגיע תמורה. יבגני לא היה מדהים בקישור הדפנסיבי. לא ברור לי למה צבאג ועמשה לא מחליפים מקומות. צבאג איטי מידי להיות קיצוני. אגב הוידיו ממש מאכזב. יותר אומנות סוריליסטית ומקבץ נערים, אבל אי אפשר לראות את הגולים כמו שצריך. למה זה באתר הרשמי שלנו? שיהיה ביוטיוב או משהו אומנותי.
כמה דקות יספקו אותך, עד שהקבוצה תבקיע שער ראשון? אפשר לסגור איתך על 6 דקות, נגיד? מנצחים 7:0 ואתה כותב על ה-20 דקות הראשונות? ממתי מחלקים משחק לרבעים? ומה רצית, שרמלה יעלו ומיד ייפתחו רגליים? יש כושר גופני, התשת היריב, סף שבירה - הכל בתשעים דקות, לא ב-20. לא משנה, העיקר שנהנית. עכשיו כולנו רגועים. |
lazy |
נשלח - 16/01/2011 : 20:07:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז אגב הוידיו ממש מאכזב. יותר אומנות סוריליסטית ומקבץ נערים, אבל אי אפשר לראות את הגולים כמו שצריך. למה זה באתר הרשמי שלנו? שיהיה ביוטיוב או משהו אומנותי.
צודק. אתה מוזמן פעם הבאה לקחת מצלמה, לצלם את המשחק בעצמך וכמובן לערוך את הסרטון. אני משוכנע שהתוצאה תצא הרבה יותר טובה. |
אמיר גולה |
נשלח - 16/01/2011 : 19:56:13 לא שיחקנו גרוע. לא כל משחק חייבים להבקיע אחרי שלוש דקות. שיחקנו, תקפנו, אבל הבקענו רק אחרי 20 דק'. אני חושב שאני אסלח לשחקנים הפעם. רמלה לא נשברו מכלום ואז התחלנו להבקיע. הבקענו ושברנו אותם, ולכן מגיעות כל המחמאות לקבוצה |
אלי בן רימוז |
נשלח - 16/01/2011 : 19:27:23 מדהים איך כשקבוצה נשברת כולם שוכחים את ה20 דקות הראשונות. היה בהחלט כיף והגולים היו יפיפיים. אבל הם הגיעו אחרי שרמלה נשברו. כל עוד רמלה ניסו לשחק כדורגל היה משחק שקול ביותר ולא הגענו כלל למצבים. המשחק ב20 קדות הראשונות היה נורא. זאת אומרת שכל עוד הכל הולך חלק אז אנחנו תענוג לצפיה. אבל כשקשה אין הרבה תכניות מגרה. חסר לי פריצה של איזה קיצוני מהיר, הרמה ונגיחה של איזה חלוץ. הדאבל פס דרך האמצע מענג לעיניים, אבל קצת שבלוני וצפוי. מצד שני כל הכבוד על זה שלמרות היכולת החלשה שלנו החברה המשיכו ללחוץ עד שהגיע תמורה. יבגני לא היה מדהים בקישור הדפנסיבי. לא ברור לי למה צבאג ועמשה לא מחליפים מקומות. צבאג איטי מידי להיות קיצוני. אגב הוידיו ממש מאכזב. יותר אומנות סוריליסטית ומקבץ נערים, אבל אי אפשר לראות את הגולים כמו שצריך. למה זה באתר הרשמי שלנו? שיהיה ביוטיוב או משהו אומנותי. |