ס ק י ר ת נ ו ש א |
הסלע האדום |
נשלח - 24/09/2009 : 13:22:04 לפני שמתחילה העונה מישהו מוכן לתת סקירה כללית על השחקנים שלנו ,היכן שיחקו שנים קודמות וכו'?זה לא נעים לאהוד קבוצה שאתה לא יודע עליה כלום  |
2 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
subcomendante |
נשלח - 24/09/2009 : 20:59:39 הנה כמה תוספות: החלוץ החדש שקד בוארון שיחק בקריירה בהמון קבוצות בליגות הנמוכות בהם רמלה, אופקים ערד ומכבי באר שבע. שנה שעברה בשגב שלום בליה א דרום:) שמאז התפרקה ורוב שחקניה נדדו ליריבתינו השנה מכבי שגב שלום. בן 31.
זוזוט לירן: גדל בנוער של רמה"ש ואף עלה שם לבוגרים ושיחק בכמה משחקים בליגה הלאומית. שנה שעברה במעלה אדומים בליגה ב דרום ב. (ואפילו כבש לא מעט). בן 21.
ניסים אזרזר: הגיע מבקעת הירדן. בן 19.
גור גלעד: בן 28. בעונה הקודמת במעלה אדומים.
שימי דוידיאן: בן 31. בוגר הפועל של סוף שנות ה-90 תחילת האלפיים. בכונה הקודמת בגבעת זאב ובבקעת הירדן.
דניאל אביטל: ידוע בתור "זריר כשד" אצל בלאש יקירי. בן 21 השד, בוגר הפועל.
בנתיים זהו...
|
katamon25 |
נשלח - 24/09/2009 : 15:22:46 אני אתן מידע על כמה שחקנים שאני יודע פחות או יותר. סאלם סלאמה-מגן ימני נוער הפועל בעונת העלייה ,שיחק בבית צפפה בעונה הקודמת מלך השערים. עמרי זכאי-קשר שיחק בנוער של הפועל ירושלים בעונת העלייה. גילי גור-גבעת זאב,קשר אחורי ניסים המגן השמאלי שיחק בבקעת הירדן+נוער הפועל דניאל אביטל-קשר ,שיחק בנוער של הפועל. אלון סגיר-חלוץ שיחק כמה שנים בגבעת זאב. כמו כן יש את זוזוט ומנצורי שאין לי מושג איפה שיחקו וכמובן את השחקנים המוכרים אברהמי,גולה ושימי דוידיאן.
 |
|
|