| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 02/01/2011 : 12:17:51 חברים קצת הסקת מסקנות בעקבות הסיבוב השלישי ( שדרות ) של ההזמנות: 1. קשה להסיק מסקנות בגלל המיעוט הכללי של האוהדים עקב הגשם 2. חייבים להכניס להזמנה - גיל מקסימלי לכניסה, אחרת אנו מוצאים את עצמנו מזמינים מבוגרים וזו לא היתה הכוונה 3. צריך להתארגן לפיזור ההזמנות ליום ראשון כי אחרת האפקטיביות שלנו יורדת פלאים וזה גוזר: יום ראשון צהריים - עמרי מאשר שעת משחק לאדם יום ראשון צהריים - אדם עיצב ושלח לעמרי להגהה יום ראשון צהריים - עמרי העביר לדפוס לאחר הגהה יום ראשון ערב - הדפוס סיים הדפסה יום ראשון ערב - ירון אוסף מהדפוס/עמרי/אור יום ראשון לילה - ירון מפזר למתנדבים ובכלל - האם הרעיון נכון ? יש בזה המון מאמץ של כולנו ומידת האפקטיביות לא כל כך ברורה לי יש דעה מאוד מגובשת בנושא הזה ואני חושב שכדי לייצר מהלך רציני בירושלים - צריך לפעול בקרב בתי הספר - כי בגילאים הבוגרים - הצהוב שולט ומהפכה צריך לבנות לאורך זמן כמו כן אני חושב שלאורך זמן הילדים יביאו את ההורים אבל בכל מקרה - תנו את דעתכם על פני התרד הזה ונחליט ביחד אם ממשיכים והאם אפשר לשפר כל הזמן את המודל
|
| 11 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| elads |
נשלח - 04/01/2011 : 17:22:13 אני אדבר איתו |
| yarond |
נשלח - 04/01/2011 : 17:08:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי elads
אני גר בשכונת גבעת משואה ואין לנו פוסטרים בכלל בשכונה או בשכונות ליד (עיר גנים קריית מנחם) אני חושב שבשכונות האלו יש קהל פוטנציאלי אשמח לתלות כרזות אם זה יעזור או שמישו אחר יתלה
אלעד - דניאל מהשרשור הקודם יהיה על הציר שלי בחלוקה הבאה והוא גר לידך בגבעת משואה החל מהמשחק הבא אני אעבור דרך דניאל שיחלק כרטסים בבית ספר בעיר ואתן לו גם את הכרזות עבורך - אנא תאם מולו את לקיחת הכרזות ממנו |
| elads |
נשלח - 04/01/2011 : 16:17:11 אני גר בשכונת גבעת משואה ואין לנו פוסטרים בכלל בשכונה או בשכונות ליד (עיר גנים קריית מנחם) אני חושב שבשכונות האלו יש קהל פוטנציאלי אשמח לתלות כרזות אם זה יעזור או שמישו אחר יתלה |
| שומר החומות |
נשלח - 03/01/2011 : 19:13:04 יאללה אז תשלח מייל לירון ותהיה זה שמחלק בבית הספר שלך. אלא אם גם לך יש בעיות עם השומר? מוות לשומרים |
| daniels |
נשלח - 03/01/2011 : 19:09:08 אני בה גם בלי הזמנות, אבל אני יודע שאם היה משהוא בבית ספר שלי שהיה מחלק הזמנות הייתי יכול להביא הרבה נערים איתי! יש גם תבעיה שכניסה השומר לפעמים עושה בעיות לאנשים עם הזמנות. |
| yarond |
נשלח - 03/01/2011 : 08:53:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי KOBYHAZAN
חבל כשפונים לבני נוער ועד שהם מגיעים דורשים מהם תשלום
ביום שישי הגעתי למגרש עם 4 צעירים בני 14 2 בנים ו2 בנות והם נידרשו לשלם !! חבל מאוד
בפעם הבאה הם לא יבואו וכך הפסדנו אותם !!!
מצד אחד הקבוצה מחלקת הזמנות .מדפיסה פוסטרים ובסוף מפספסת את הצעירים !!!
יש אצלנו הרגשה ש 20 שח זה כלום אבל יש הרבה נערים שזה הרבה בשבילם (הוצאות נוםפות .הגעה . אוכל .....)
כדי להגדיל את מצבת הקהל הצעיר צריך לפרסם באתר ו בהזמנות שהם מיועדות לצעירים עד גיל 18 !!!
רק כך בונים קהל חדש !
יום מוצלח
ההערה במקום וכבר התייחסנו לכך שעל הכרטיסים צריך לכתוב גיל מקסימלי וזה יבוצע בסיבוב הבא
בכל מקרה צריך לתקן את התחושה אצל החברה שהבאת לשדרות
אבקש מההנהלה שהכניסה למשחק מול רמלה תהיה חופשית עבורם |
| אדיר |
נשלח - 02/01/2011 : 23:56:08 בתור אחד ממחלקי ההזמנות מעולם לא ידעתי לענות על השאלה לאיזה גיל העניין מיועד. בכל מקרה, זה חשוב ומביא הרבה אנשים |
| KOBYHAZAN |
נשלח - 02/01/2011 : 16:44:01 חבל כשפונים לבני נוער ועד שהם מגיעים דורשים מהם תשלום
ביום שישי הגעתי למגרש עם 4 צעירים בני 14 2 בנים ו2 בנות והם נידרשו לשלם !! חבל מאוד
בפעם הבאה הם לא יבואו וכך הפסדנו אותם !!!
מצד אחד הקבוצה מחלקת הזמנות .מדפיסה פוסטרים ובסוף מפספסת את הצעירים !!!
יש אצלנו הרגשה ש 20 שח זה כלום אבל יש הרבה נערים שזה הרבה בשבילם (הוצאות נוםפות .הגעה . אוכל .....)
כדי להגדיל את מצבת הקהל הצעיר צריך לפרסם באתר ו בהזמנות שהם מיועדות לצעירים עד גיל 18 !!!
רק כך בונים קהל חדש !
יום מוצלח |
| yarond |
נשלח - 02/01/2011 : 14:24:58 אמנם זה דיון נפרד - אבל מיש מגיב שייתן התייחסות לפייסבוק כאמצעי גיוס למשחקים אני מזמין לכל משחק ביתי איזה 100 חברים שמוכנים לי כבר ברשימה
וחמישה כבר מגיעים באופן שוטף
האם צריך להכין כלים חזקים יותר בפייסבוק ? מכל הכנופיה הצעירה שיש לנו - האם יש אחד לפחות שיודע לבנות מהלכים שיווקים מסודרים בסביבה של הפייסבוק ? |
| barakby |
נשלח - 02/01/2011 : 14:11:22 פוסטרים זה חשוב מאוד! זה טוב לפזר את המודעות על המשחקים בכל ירושלים. אני חושב שזה חיוני מאוד! בקשר להזמנות.. לפחות אצלי כשאני מחלק אז רוב האנשים שאני נותן להם את ההזמנה הם אנשים שהיו באים בכל מקרה גם אם זה היה עולה 20 ש"ח... אוהדים חדשים שאין להם שום זיקה לקטמון או להפועל קשה להביא. אבל כאלה שאני מספר להם על המשחקים בעל פה וחופר להם בפייסבוק - רובם יבואו גם עם תשלום. ככה שזה אולי אפילו לוקח כסף מהמועדון :) אבל עדיין בשביל השניים שלושה שלא באים במחיר מלא כל משחק אולי זה שווה.
ובלי קשר.. ואת זה רציתי להגיד מזמן! כל הכבוד לך על כל העבודה הזו! זה פשוט מדהים כמה מאמץ והשקעה אתה וכל החבר'ה שקשורים בזה עושים! חשוב מאוד להרחבת כמות הקהל ביציעים והמודעות בירושלים כלפי הצד האדום! ת-ו-ד-ה |
| שומר החומות |
נשלח - 02/01/2011 : 12:29:18 הפוסטרים חשובים מאוד בעיני, גם בהר הצופים וגם בעיר, אני מקבל עליהם הרבה פידבקים בהר הצופים, אם אפשר לתת לי יותר מ-15 זה יהיה מעולה, אם לא אני אדפיס כמה אקסטרה לבד או עם אורקי ויהיה בסדר.
לגבי ההזמנות - גם חשוב מאוד, אולי צריך נערים שיהיו אנשי הקשר בתיכונים שלהם, וכמובן לתלות כמה פוסטרים גם שם.
|