ס ק י ר ת נ ו ש א |
אסי טובי |
נשלח - 02/01/2011 : 11:50:32 כי גם אני רוצה לפתוח ת'רד.. משחק חשוב וקשה ביותר. ושאף אחד לא יזכיר את המילה המאוסה "מוקש".. מישהו יודע באיזו שעה המשחק? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
amos |
נשלח - 09/01/2011 : 16:12:24 ומה שאני לא מבין זה שכולם אומרים שזה חשוב שלא הפסדנו בשניה המשחקים האלה!
אולי יש לזה משמעות פסיכולוגית, אבל כדאי להזכיר שזה שטות במבחן התוצאה - ניצחון והפסד היה עדיף על שני תיקו! בנקודה! |
מחאיי |
נשלח - 09/01/2011 : 15:18:39 אה, ואני לא מבין את הקטע של להוציא את איתמר כשהוא אולי משחק הכי טוב אצלנו, ורואים שכפיר לא ביום גדול. בחייאת ליאור, בלי ראש בקיר. |
מחאיי |
נשלח - 09/01/2011 : 15:07:09 איכשהו יצאתי אופטימי מהסופ"ש. שדרות מפסידים ליצ'לאל, שיכון המזרח בבית ללוד.. הליגה די פתוחה, והעסק הזה תלוי בנו.
מצד שני, אני לא חושב שאנחנו מעל הליגה. הכוח של הקבוצה הוא ברצון האדיר של השחקנים (בחיזוק הקהל), ואיך הם משחקים יחד. ביום שישי חילצנו נקודה במגרש קשה מול קבוצה טובה. בקלות זה יכול היה להיגמר בהפסד.
כמו שכתבו בזמנו - המבחן העיקרי של הקבוצה יהיה בהתמודדות עם קשיים. זה המצב שלנו כרגע. חובה לנצח את רמלה. |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 09/01/2011 : 00:09:34 משחק שני ברציפות שמשחקים גרוע. בקלות שני המשחקים האלה יכלו גם להיגמר בהפסדים, ולמזלנו שחקני היריבות החמיצו מצבים מעולים מול השוער. בקיצור, לפטר את כולם (חוץ מיבגני, מאהר ואולי עוד כמה). ולהביא את יהודה ג'נשווילי ודודי ביטרן. שניהם פנויים עכשיו. |
אדיר |
נשלח - 08/01/2011 : 23:51:35 למיטב הבנתי, מבשוב הגיע כדי להעשיר את סגל הקבוצה באימונים בלבד, ולא צפוי לשחק ולו דקה במשחק רשמי. חוצמזה א', אני מקווה שהשחקנים מבינים שהגיע הזמן להתעורר. נכון שאחרי 9 נצחונות מותר לעשות 2 תיקו, במיוחד שמדובר על קבוצות לא רעות בכלל, אבל אם לא מנצחים את רמלה שבוע הבא, צריך לערוף ראשים. חומצזה ב', רפואה שלמה לעוז צבאג. אף ע"פ שיתמהמה אחכה לו בכל יום שיבוא. קריטי לקבוצה. וראינו את שבועיים רצוף. חוצמזה ג', מה שקלי אמר. |
רגל עץ |
נשלח - 08/01/2011 : 18:25:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
רגל עץ, עם כל הכבוד ליוסי תא שמע ולהודעות הרהוטות, אתה תופס אט אט את תפקיד החופר והמנחוס של הפורום - מי יתאים לליגה א', עדכוני סא.ד.ר, מבשוב - תרגיע, תן קודם לעלות.
נניח שאקח על עצמי את התואר הנכבד שאתה מעניק לי, אבל מה הקשר למבשוב? תהיתי מה הוא נותן לנו עכשיו, בעת הזאת, במאבקי העליה הנוכחיים (אם זה נכון מה שכתוב ב"כל העיר"), ולא הייתי היחיד שתהה. חוץ מזה, אתה מוזמן לדלג על הודעותיי אם הן לא לרוחך. |
סלאמה |
נשלח - 08/01/2011 : 18:01:11 רגל עץ, עם כל הכבוד ליוסי תא שמע ולהודעות הרהוטות, אתה תופס אט אט את תפקיד החופר והמנחוס של הפורום - מי יתאים לליגה א', עדכוני סא.ד.ר, מבשוב - תרגיע, תן קודם לעלות. |
מר בחור |
נשלח - 08/01/2011 : 16:48:46 אם עוד פעם מישהו מדבר על עלייה וכמה קשה הולך להיות נגד יפו... אני הולך להתעצבן! |
tampopo |
נשלח - 08/01/2011 : 12:41:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
למרות היותי פסימיסט ידוע ,אני מתעקש בדומה לזהר להיות אופטימי השנה.זה מזכיר לי את עונת קטמון הראשונה רק הפוך.אנשים זילזלו בבת-ים וטענו שקטמון עדיפה רק בגלל 2 המשחקים נגדה.אבל מה לעשות שעלית ליגה זה יציבות לאורך עונה שלמה ואת העונה איבדנו בכל המשחקים האחרים.אז שיכון,שדרות,מעלה,יצלאל מצליחות להתעלות מולנו במשחק חד פעמי אבל מועדות ומאבדות הרבה נקודות במשחקים "רגילים". תכלס,שליאור ידאג שניקח ברצינות וננצח את רמלה וצעירי רהט והכל יחזור לרגיעה(במקביל שעריים יוצאת כעת ל 4 משחקי חוץ רצופים !!! )
מה שהוא אמר.
|
רגל עץ |
נשלח - 08/01/2011 : 12:23:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי [br(במקביל שעריים יוצאת כעת ל 4 משחקי חוץ רצופים !!! )
מעניין באמת איך שעריים תשרוד את רצף משחקי החוץ האלה, שכולם "מוקשים" נגד קבוצות חלשות יותר על הנייר (מבשרת, ב"ש, דימונה, לוד). בסה"כ יש להם מאזן טוב בחוץ עד עכשיו - 4 נצחונות (פעמיים רהט, קרית גת, יצ'לאל) ותיקו (מעלה אדומים).
ד"א, ובלי שום קשר, החלפת המאמנים של קביליו לא הועילה להם ואולי אף הזיקה. היא הודחה מהגביע ע"י טמרה ביום שלישי, ואתמול נחלה הפסד ליגה ראשון מזה יותר משנתיים(!), לנתיבות. היא כעת במקום הרביעי, בפיגור שבע נקודות מהסאדרים. אם נעלה ליגה, עושה רושם שנימנע מהמפגש הלא-נעים עם קבוצת המקור, אבל ניאלץ להתמודד עם יפו. |
קלי |
נשלח - 08/01/2011 : 07:58:41 למרות היותי פסימיסט ידוע ,אני מתעקש בדומה לזהר להיות אופטימי השנה.זה מזכיר לי את עונת קטמון הראשונה רק הפוך.אנשים זילזלו בבת-ים וטענו שקטמון עדיפה רק בגלל 2 המשחקים נגדה.אבל מה לעשות שעלית ליגה זה יציבות לאורך עונה שלמה ואת העונה איבדנו בכל המשחקים האחרים.אז שיכון,שדרות,מעלה,יצלאל מצליחות להתעלות מולנו במשחק חד פעמי אבל מועדות ומאבדות הרבה נקודות במשחקים "רגילים". תכלס,שליאור ידאג שניקח ברצינות וננצח את רמלה וצעירי רהט והכל יחזור לרגיעה(במקביל שעריים יוצאת כעת ל 4 משחקי חוץ רצופים !!! ) |
gideon |
נשלח - 08/01/2011 : 07:41:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
יש עוד נקודת אור: שהזחיחות שפשטה כאן לאחרונה תיעלם. לא הצטיינו במבחן התוצאה מול קבוצות הצמרת, שיהיה לנו אותן שוב בסוף העונה. בניגוד ליריבותינו, אנחנו לא מעדנו מול קבוצות חלשות יותר. חשוב לשמור על זה
כדאי לזכור שגם מול שיכון המזרח לא ממש הצטיינו, ועל ההפסד היחיד שלנו העונה אין זה המקום להרחיב. אבל שתי יריבות הנל בהחלט בתמונה עדיין ואנחנו פוגשים אותן בקרוב בחוץ. לפחות את שעריים ומעלה נפגוש בבית. |
zozo |
נשלח - 08/01/2011 : 00:11:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
נא להצטייד בכדורי הרגעה, אמנם לא ניצחנו שני משחקים ואולי אנחנו מתקשים טיפה, אבל אין סיבה לפאניקה. שיחקנו לא טוב ועדיין לא הפסדנו? זה הישג. ועוד ,יש לנו את המרגיעה העונתית מחזור הבא בבית.
להזכירך אירחנו את המרגיעה העונתית לפני שנתיים בליגה א' כאשר גם אז היא היתה במקום האחרון בליגה. לפני המשחק בקטמון דיברו בחדר הלבשה על לשפר את מאזן השערים. זה נגמר בהפסד 3-2 משפיל
אם אני לא טועה אתה מדבר על העונה השניה שלנו במבשרת. אתה באמת יכול להשוות בין שתי הקבוצות? הדרך? המיקום בטבלה ? אני לא חושב. העונה יש לנו לא רק משחק יפה לעין ויעיל, אלא גם חוסן מנטלי. אמנם אוהדי הפועל למודי טראומות אבל אין סיבה לדאוג או להלחץ, צריך להמשיך באותה דרך ונגיע למטרה. |
yaron |
נשלח - 07/01/2011 : 23:27:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
מפריע לי שכל פעם שוורנר עולה ואין גול או מסירה יפה, "נופלים" עליו כאילו שעד אותו רגע הכל דפק כמו שעון. לא מכיר אותו או את החוסן הנפשי שלו, אבל אותי זה היה מלחיץ.
לטעמי וורנר, עם כל האהבה אליו, פשוט שחקן בינוני מאד. אני לא זוכר משחק אחד באמת טוב שלו מאז הקמת קטמון למעט משחק הבכורה, וראיתי אותו מספיק פעמים. הולך לבד יותר מדי, מחמיץ מצבים נוחים ומאבד המון כדורים. לכל אחד יש משחקים פחות טובים וזה בסדר, אבל לדעתי אצלו יוצא הדופן הוא כאשר הוא למעלה מבינוני. |
רגל עץ |
נשלח - 07/01/2011 : 23:01:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה [brסתם שאלה:למה צירפו את רן מבשוב?למה הוא יותר טוב מיבגני או ארטום או מוטי אוחיון?
זה באמת נכון שצירפנו את מבשוב? ראיתי שציינו את זה בכל העיר, אבל זה נשמע לי תמוה לגמרי. להזכירכם, הבחור הושאל אלינו בשנה שעברה, פתח פעם אחת בהרכב בתל-שבע, והוחלף אחרי 25 דקות כשפיגרנו 1-2 (בסוף ניצחנו 2-6). אח"כ שיחק רק בגארבג' טיים של כמה משחקים. גם השנה בגבעת זאב הוא לא משחק, אלא שלוש הופעות קצרות כמחליף. ומלבד כל זה, אנחנו באמת מכוסים לא רע בעמדות הבלמים עם גופמן, אוחיון וטרטיאק כשגם מרציאנו ויניב אברהמי יכולים לשחק שם במידת הצורך.
|
|
|