פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משימת "ריגול" בגבעת זאב

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 21/09/2009 : 18:29:09
ביום שישי הקרוב בשעה 1400 יתקיים המשחק בין בית צפפה לבין צעירי אלהוזייל, במסגרת מחוז דרום ליגה ג'.
שווה שיהיו אוהדים שלנו, שלא יוכלו להדרים לתל שבע, שם כדי לבחון, לבדוק ולהעביר את המידע הדרוש.
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גלעד נשלח - 22/09/2009 : 00:47:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ציטוט:
נשלח במקור על ידי subcomendante

ותיק רבאק ללכת לראות משחק בליגה ג שהוא לא שלנו הוא עונש קצת כבד, ואף אחד עוד לא חטא מספיק השנה שיהיה ראוי לזה....
וחוץ מזה די אפשר לנחש איך זה נראה גם בלי ללכת

ובכל זאת מישהו צריך לבדוק אם הקשר האימתני עושה כבתוך שלו ברחבת היריב תוך שהוא מפטם את החלוצים במסירות פז לשטח מת

וגם אם הם מגינים בשיטת הסגירה האלכסונית

לדעתי עמוס צודק, אפילו אם לא הייתי משתמש בשמות תואר ציניים.
אם יש הזדמנות לצפות בשתיים מהקבוצות שאיתן נתמודד בקרוב ולקבל מידע בדרך בלתי אמצעית - אז למה לזלזל?
אם אנו רציניים ברצון/שאיפה להצליח העונה - אסור לזלזל באפשרות הפשוטה והקרובה להשיג קצת מודיעין על הקבוצות היריבות.

כדאי גם לעשות וידאו של המשחק ולהעביר למאמן שלנו.
קטמון ותיק נשלח - 21/09/2009 : 22:16:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ציטוט:

ותיק רבאק ללכת לראות משחק בליגה ג שהוא לא שלנו הוא עונש קצת כבד, ואף אחד עוד לא חטא מספיק השנה שיהיה ראוי לזה....

ובכל זאת מישהו צריך לבדוק אם הקשר האימתני עושה כבתוך שלו ברחבת היריב תוך שהוא מפטם את החלוצים במסירות פז לשטח מת

לדעתי עמוס צודק, אפילו אם לא הייתי משתמש בשמות תואר ציניים.
אם יש הזדמנות לצפות בשתיים מהקבוצות שאיתן נתמודד בקרוב ולקבל מידע בדרך בלתי אמצעית - אז למה לזלזל?
אם אנו רציניים ברצון/שאיפה להצליח העונה - אסור לזלזל באפשרות הפשוטה והקרובה להשיג קצת מודיעין על הקבוצות היריבות.
הנהלה נשלח - 21/09/2009 : 21:31:04
בית צפפה עברה לגבעת זאב מכמה סיבות.
הראשונה היא הכסף - כדי לשחק באוניברסיטה צריך להסדיר ביטוח (13,000 ש"ח לעונה), להפקיד ערבות לשנה אם מישהו ישבור כסאות (7,500 ש"ח שנעלמים מחשבון הבנק שלנו) לשלם עבור המשחק (עדיין במו"מ - בערך 3,000 ש"ח) אבטחה לאונ' (כמה מאות שקלים) ובמקרה שלנו, גם כמה סדרנים. מדובר בעלויות מטורפות עבור קבוצה חובבנית מליגה ג', וגם עבורנו מדובר בתיק כבד ביותר, שיתקזז אולי רק במהלך השנים, כשנקבל הקצבות סדירות.אני בטוח שאין אף קבוצת ליגה ג' בארץ שמשלמת סכומים כאלה רק כדי לשחק במגרשה הביתי 10 משחקים בעונה. עלי עותמן החליט בשלב הזה להרים ידיים, ולשחק בגבעת זאב, בעיקר כי אין לו קהל ושום דרך לממן את התיק הכבד הזה.
מלבד זה, גם האישור הזמני מההתאחדות (עד שיבנו חדרי ההלבשה בתחילת נובמבר!) עדיין לא הגיע, לעותמן וחבורתו אין כח להתעסק עם זה. אנחנו עובדים קשה מאד כדי להשיג אותו עד ליום ג' הבא, ואני מעריך שנצליח. אם הוא לא יגיע נדרוש חד משמעית לשחק בטדי. לפחות בינתיים. אז אל תשכחו לתרום משהו בשערי הכניסה למגרש.
זה היה העדכון בנושא האיצטדיון.
להתראות בתל שבע.
אורי
amos נשלח - 21/09/2009 : 21:01:02
ציטוט:

subcomendante נשלח - 21/09/2009 : 20:55:03
קלי נשלח - 21/09/2009 : 19:44:38
מעבר לקוריוז שאין מי ששואל בפורום בית צפאפה "גבעת זאב -אנחנו?" מה שמדאיג אותי זה העובדה שבית צפאפה שאמורה לארח בגבעת רם צריכה לנדוד.
מה זה אומר לגבינו שבוע הבא?
עוגן ק. נשלח - 21/09/2009 : 19:09:01
אפילו לא עלה לי בראש כשכתבתי את ההודעה. ניחא.
Victor Paco נשלח - 21/09/2009 : 18:47:25
ממש פראפאפפפפפאפפה כיבוש
עוגן ק. נשלח - 21/09/2009 : 18:34:26
משחק בין צעירי אל הוזייל ובית צפאפא בגבעת זאב..
הזוי מעט.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07