ס ק י ר ת נ ו ש א |
עוז לניצחון |
נשלח - 25/12/2010 : 13:51:58 חזרתי עכשיו מהמגרש. החדשות הטובות-הוא מוכן. הרעות-כבר יש חבלה. כפי שרואים בצילום, יש כרגע עשרות צעירים בפנים. הם חתכו את הגדר במכשיר חיתוך. יש חשש גדול שזה רק ההתחלה. אדם אחד חמוש בסכין יכול בקלות לחתוך את רשתות השערים וגם את משטח הדשא. זה יהרוס לחלוטין את המגרש. לכן חייבים כבר ביום ראשון ליצור קשר עם העירייה. אני זוכר שהיה אוהד כאן בפורום שדאג "להטריד" אותם לזרז את הבנייה. נא לפרסם כאן את האי-מייל ואולי גם את הטלפון של המדור המתאים בעירייה. בואו נודיע להם שכל השקעתם עלולה לרדת לטמיון אם לא יקימו מיידית גדר אמיתית ממתכת יותר עבה ועוד שיפורים נחוצים.

|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
yarond |
נשלח - 12/01/2011 : 22:37:40 שיעלו מולי בפרטי ואארגן את זה |
אמיר גולה |
נשלח - 12/01/2011 : 21:53:52 החבר'ה עם הניסיון עייפו מארגון האירוע. אני בטוח שהם ישמחו לעזור ולתרום מניסיונם, אבל מישהו אחר יצטרך להיות המוביל והמושך |
yarond |
נשלח - 12/01/2011 : 21:23:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
הייתי אתמול בשבע בערב אימון בוגרים יפה יפה יפה
לא רק איש ביטוח, אלא גם משורר. סחתיין.
אני חושב שאת טורניר כובשי קטמון הקרוב - חייבים לערוך במבט ולא בקראפט עם כל הכבוד למסורת !!!
זה יחזק את הקשר בין האוהדים למגרש הזה
אתה מארגן?
לא אכפת לי לארגן אבל יש מומחים ונסיון אני אשמח לסייע לכל מי שיוביל את הטורניר
|
אמיר גולה |
נשלח - 12/01/2011 : 15:57:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
אני חושב שאת טורניר כובשי קטמון הקרוב - חייבים לערוך במבט ולא בקראפט עם כל הכבוד למסורת !!!
אתה מארגן? |
yarond |
נשלח - 12/01/2011 : 15:39:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
|
הנהלה |
נשלח - 12/01/2011 : 15:33:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
לא רק איש ביטוח, אלא גם משורר. סחתיין. |
yarond |
נשלח - 11/01/2011 : 15:19:22 הייתי אתמול בשבע בערב אימון בוגרים יפה יפה יפה |
רגל עץ |
נשלח - 11/01/2011 : 14:26:21 האם הבעיות נפתרו? האם האימונים מתקיימים כסדרם במגרש החדש?
|
קראנקו |
נשלח - 05/01/2011 : 17:37:25 בהשוואה לנפשות העוסקות בניהול אתרי ספורט בארץ - פרצלינה הוא ללא ספק רמה מעל, אבל מדובר בניהול, לא הקמה מהיסודות. הוא קיבל את 2 המתקנים הטובים בארץ, נוקיה ובלומפילד, 2 מתקנים שהתכנון שלהם טוב לפני הכל. לגבי התכנית של הארנה, לא יודע אם היא טובה או לא, לא יודע מה מנסים למכור לנו, ולא הבנתי אם בסוף יקימו 5600 מקומות או 11000. |
amos |
נשלח - 05/01/2011 : 17:09:24 כשפרצלינה קיבל את המכרז התבאסתי (מאוד) - גם תל-אביבי וגם מכביסט. כשחשבתי על האלטרנטיבות הירושלמיות קצת נרגעתי. כולם חרה
|
קראנקו |
נשלח - 05/01/2011 : 17:07:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
ומאז כבר התגלתה בעיה בטיחותית עם התאורה, ועד להודעה חדשה לא ניתן להתאמן לאור זרקורים.
פשוט לא נתפס.
איך חברת מוריה תבנה את הארינה, רק אלוהים יודע.
ניר ברקת הולך להתבזות בעניין הזה, זה די ברור. במיקרה הכי טוב, יחנכו את הארנה הזאת בשבוע של הבחירות הבאות, כשהיא לא מושלמת. הפעם נראה באמת אם פרצלינה שווה משהו, או שהכל קשקושים. |
נדב |
נשלח - 05/01/2011 : 16:44:11 לדעתי דניה-סיבוס בכלל תבנה את הארנה. לא שזה יותר טוב, רק ברוסית. |
קטמון ותיק |
נשלח - 05/01/2011 : 16:09:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
בדיוק כמו שבנו את הקפיטריה בטבריה: "קודם כל יבנו את הקפיטריה למעלה, אחר כך יבנו בהדרגה למטה" כמובן בעזרת ה"אוירון דוד".
|
חזום חזום |
נשלח - 05/01/2011 : 16:03:14 כנראה שהיא תבנה את הארינה בדיוק כמו שהיא עשתה את עבודות ההכנה לרכבת הקלה, באיחור של כמה שנים ובחריגה של מאות מיליוני שקלים. |
הנהלה |
נשלח - 05/01/2011 : 16:00:24 ומאז כבר התגלתה בעיה בטיחותית עם התאורה, ועד להודעה חדשה לא ניתן להתאמן לאור זרקורים.
פשוט לא נתפס.
|