פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל - שדרות

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 24/12/2010 : 16:45:19
ליאור, השחקנים ואנחנו כולם יודעים את זה: סוף השבוע חוגגים, יום ראשון הפנים לשדרות. חשוב מאוד לנצח אותם, וחשוב מאוד להביא כמות קהל גדולה.

איפה המשחק?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שומר החומות נשלח - 04/01/2011 : 20:04:25
אני חושב שאנחנו מאוד מאוד רחוקים מהתיאור הזה, למרות שיש כמה הבחנות מענינות, בעיקר סביב המהירות בה התנהגות רעה מקבלת לגיטימיות בשם קידוש הצפייה בספורט שמישהו פעם קבע שהיא סובלת כל דבר. בכל אופן הצעתי את זה לדיון באופטופיק אתמול או שלשום.
davidkipod נשלח - 04/01/2011 : 18:55:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

http://www.magnet-online.com/2010/12/blog-post_30.html

בינגו.
yarond נשלח - 04/01/2011 : 17:44:07

http://www.magnet-online.com/2010/12/blog-post_30.html
אמיר גולה נשלח - 03/01/2011 : 15:39:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתנאל

דווח שאתמול ירקו אוהדי הפועל סל על פניני. היורקים הם אותם יורקים? מושאי ההערצה של רגב ויוגי?

אני רוצה לציין את המקום הזה כדי להודות לילדים שהרביצו לפניני עם המקלות של התופים. מילא יריקות, מילא כאפות, אבל המקלות ריגשו אותי עד דמעות. כל הכבוד
קובקוב נשלח - 03/01/2011 : 15:08:28
ירון יקר, אני עונה להודעה שלך ואתה מוחק? לא מכובד.
קובקוב נשלח - 03/01/2011 : 15:07:18
מה קרה? לא ראית שפניני "הדף" את הכדור על הילדים באלעד? אם היה לי קשת ביריקה הייתי מנסה את מזלי מהעמידה אבל לא רציתי לפגוע בשחקנים על הספסל. מגיע לו הכל , וחבל שלא קיבל גם איזה מצית בראש. נוער נשמה זה
שלומי דנינו נשלח - 03/01/2011 : 14:42:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתנאל

דווח שאתמול ירקו אוהדי הפועל סל על פניני. היורקים הם אותם יורקים? מושאי ההערצה של רגב ויוגי?

מי זה רגב?
שם קוד למי?
אבו קלבצ'ה נשלח - 03/01/2011 : 14:40:56
davidkipod נשלח - 03/01/2011 : 12:47:07
צודק.
brothers in arms ?
שלומי דנינו נשלח - 03/01/2011 : 11:36:19
די קיפוד, לפעמים צריך לדעת לסגת ולתת לנושא לדעוך.
davidkipod נשלח - 03/01/2011 : 08:51:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.מי שהיה נכנס לפורום ולא היה חלק מהמשחקים היה חושב שמדובר באחת הקבוצות האלימות ,ושביום שישי הייתה התפרעות המונית.
העובדות הברורות לכולם
1)אין שום מגרש שיש בו אווירה יותר ספורטיבית מאשר בקטמון
2)מהראשון ועד האחרון כולנו אוסף של חנונים ,לפלפים עם עיגולדים וגם דנינו שמשתעשע אתכם פה ואתם עונים לו ברצינות תהומית,מזמינינים ישיבה דחופה לתקנון,מצמידים שומרי ראש להנהלה ואטמים לילדכם , כשהוא מתפרע זה שילוב של יוסי ביליין עם דן מרידור

ואנחנו רוצים להשאר כאלה.

דבר בשם עצמך, אני רוצה קהל הרבה יותר הטרוגני.

הטרוגני, אני מסכים לגמרי.
אבל מבקש שתסכים איתי שגם את גבולות ההטרוגניות יש להגדיר. לדוגמה, יריקות (על מי שלא יהיה) - זה מחוץ לגבול.
בבקשה, על תתפסו לכל יתר המלל, גם שלי, שבא להוכיח טענה ונמצא מסיט מהעיקר.
אלי בן רימוז נשלח - 02/01/2011 : 20:46:42
אם מישהו ירק זה לא כזה נורא. זה היה מרחוק, זה עניין של חיו ותנו לחיות! [/quote]

זה ממש מצחיק. קצת מוגזם להגיד שלירוק על משהו זה חיו ותן לחיות. יותר מתאים חיו ותן לחיות במוחטה.
כדאי להכנס (קצת) לפילוסופיה של חיו ותן לחיות. זה לא ממש כל אחד עושה מה שבא לו. זה כל אחד עושה מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע במשהו אחר....
קראנקו נשלח - 02/01/2011 : 16:44:49
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.מי שהיה נכנס לפורום ולא היה חלק מהמשחקים היה חושב שמדובר באחת הקבוצות האלימות ,ושביום שישי הייתה התפרעות המונית.
העובדות הברורות לכולם
1)אין שום מגרש שיש בו אווירה יותר ספורטיבית מאשר בקטמון
2)מהראשון ועד האחרון כולנו אוסף של חנונים ,לפלפים עם עיגולדים וגם דנינו שמשתעשע אתכם פה ואתם עונים לו ברצינות תהומית,מזמינינים ישיבה דחופה לתקנון,מצמידים שומרי ראש להנהלה ואטמים לילדכם , כשהוא מתפרע זה שילוב של יוסי ביליין עם דן מרידור

ואנחנו רוצים להשאר כאלה.

דבר בשם עצמך, אני רוצה קהל הרבה יותר הטרוגני.
רסקולניקוב נשלח - 02/01/2011 : 16:32:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדינמיקה של הדיון על היריקות מגוחכת וחסרת פרופורציות.

נכון - זה לא סיפור כזה גדול. אבל אם כולם היו מודים שכדורגל או לא, עדיף שלא ירקו, אני מאמין שהכל היה נשאר בפרופורציה.
גלעד נשלח - 02/01/2011 : 10:32:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אין לי שום דבר עקרוני נגד יריקה. אני רק חושב שבקבוצת אוהדים לא יתכן שכל אחד יירק מתי ואיך שבא לו (מה שנקרא "רוק מסביב לשעון"). אני חושב שחייבים לבחור בהצבעה בין האפשרויות:

א. ימונה יורק מקצועי וקבוע (בהתנדבות)
ב. ההגרלה המסורתית במחצית תבחר גם מי יתכבד ביריקות לעבר השופט
ג. מי שמעוניין לירוק יפנה לקבלת אישור בהפסקה מנציגי האוהדים בהנהלה
ד. רק מי שמחזיק מניות בשיעור של 2500 ש"ח יהיה זכאי ליריקה (כדי לכסות קנסות)
ה. אולי אפשר לשלב יריקה מאורגנת עם ה"אצבע"?

אני אישית תומך בסעיף ב. יש לי גם סיסמאות: "על הדשא של השכן יש רוק יותר" (סיסמא אנטי-ביתר חריפה ומשעשעת!!!), ו- "בואו לירוק לבאר ששתינו ממנה"!

רססיה המניאק!!!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07