| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רגל עץ |
נשלח - 13/12/2010 : 11:47:59 אני מת על הטוקבקים בגולר ובדאבל-פס (היו לינקים לסיקורים שלהם באשכול על מאהר). תמיד יש שם את אלה שיורדים על ליאור, אבל עם הזמן והצטברות הנצחונות קשה להם יותר ויותר למצוא עילות. הנסיון הפתטי האחרון נשמע ככה: "ליאור זדה למרות הכול אתה מאמן חלש מאוד!!! השחקנים עושים אותך מלך אין לך מושג כל שבוע מחליף שחקנים!!! ליגה א כבר לא בשבילך תפרוש בשיא"
מעולה, לא?
בין הישגיו של ליאור עד כה העונה (ולא נשכח שאנחנו רק בתחילת הדרך והיא עוד ארוכה, ואת הסיכומים נעשה בסוף העונה!): 1. רכש מאוד מוצלח 2. גיבוש סגל של שחקנים מחוייבים שאיכפת להם 3. התגברות על פתיחת עונה חלשה בלי שום פאניקה 4. שינויי תיפקוד של שחקנים שהביאו למהפך ביכולת הקבוצה (עדי מרציאנו לקישור, ציון זקן למגן ימני, מאהר לכנף ימין) 5. חיתוך מהיר מאוד בעמדת השוער הבעייתית 6. משחק התקפי, נאה לעין ובעיקר מפרגן 7. שיתוף כל שחקני הסגל כדי למנוע עייפות ו/או תסכולים 8. חוץ מכל זה, האיש פשוט נחמד ונעים הליכות, מצהיר על נאמנותו לקבוצה ועל זה שהוא כבר שנה שניה "מאמן את הפועל ירושלים". ואני בטוח שתוכלו להוסיף עוד נקודות לזכותו.
כבר אמרנו את זה בעבר, אבל לא יזיק להודות שוב לנציגינו בהנהלה שאיתרו את ליאור ונתנו בו אמון.
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| גון מדלולה |
נשלח - 15/12/2010 : 19:16:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אולי יוסי עשה את זה באירוע אחר. אני זוכר את א.ב.ב צועק עליה ואחר כךך מבין מה הוא עשה, וגם דיברנו על זה אחרי רעננה. אם לא היינו עושים שם (בקרית גת) תיקו היינו עולים
אין כמו המכשפות של קריית גת. הן ידועות בכוחותיהן ברחבי חבל לכיש. בכל אופן זה היה משחק אכזרי במיוחד. גול של מוסא בתוספת זמן, ובעוד שחקנינו מתחבקים על הדשא החארות מחדשים את המשחק ומבקיעים. במחזור האחרון הם גם נתנו את המשחק לסכנין, וכל ההיסטוריה התהפכה עלינו (ובצורה הפוכה על סכנין).
לא רק זה, עוד באותה עונה הפסדנו להם בחוץ 2-0, במשחק מגעיל ביותר ששי החטיא פנדל (לדעתי היחיד באותה עונה), וגם עשינו איתם 0-0 נוראי בטדי,7 נקודות לקחו לנו, יימח שמם. |
| האחים מרילי |
נשלח - 15/12/2010 : 17:18:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אולי יוסי עשה את זה באירוע אחר. אני זוכר את א.ב.ב צועק עליה ואחר כךך מבין מה הוא עשה, וגם דיברנו על זה אחרי רעננה. אם לא היינו עושים שם (בקרית גת) תיקו היינו עולים
אין כמו המכשפות של קריית גת. הן ידועות בכוחותיהן ברחבי חבל לכיש. בכל אופן זה היה משחק אכזרי במיוחד. גול של מוסא בתוספת זמן, ובעוד שחקנינו מתחבקים על הדשא החארות מחדשים את המשחק ומבקיעים. במחזור האחרון הם גם נתנו את המשחק לסכנין, וכל ההיסטוריה התהפכה עלינו (ובצורה הפוכה על סכנין). |
| amos |
נשלח - 15/12/2010 : 17:12:22 את העובדה שאהרון ומלול, בכושרם הנוכחי, הם שחקנים של ליגות גבוהות יותר - ידענו. את זה שצבאג, מבחינת כשרון ופוטנציאל, הוא גם שחקן כזה - ידענו גם ידענו. מרשים ככל שיהיה התפקוד של שלושת אלה - והוא מרשים - אפשר היה להתעלם מחלקו של המאמן בכך...
אי אפשר להתעלם מתרומתו של המאמן לקפיצה הדרמטית - והמפתיעה (אותי) - אצל ציון זקן. מגיע לו כל הכבוד על הרמות האיכותיות אליהם מגיעים צעירים אלמוניים יחסית כמו יבגני, מאהר, איתמר, ארטום (כולם בעצם!!!). הדרך שבה הם לוקחים הזדמנויות בשתי ידיים ולא מאכזבים - זו תעודת ההצטיינות של ליאור!
כי המבחן של מאמן (ושל מנהל טוב ושל מנהיג טוב) הוא לא רק ביכולת להשתמש בכשרון מוכח ומוכר (לא שזה תמיד קל) - אלא לפתח, להרחיב, ללמד ולשלב כוחות צעירים חדשים. כשהשלם גדול מסכום חלקיו - זה הזמן להסיר את הכובע בפני המאמן
ואישית אני חותם על תיקו ביום ששי
|
| רגל עץ |
נשלח - 15/12/2010 : 16:28:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הוא עזב אותנו לטובת המחאה בשייח ג'ראח. עם סיום הכיבוש הוא יחזור ב"ה בדיוק בזמן כדי לכתוב סקירות של קבוצות בשלבים המוקדמים של הליגה האירופית.
שילך לשייח ג'ראח וגם לנעלין ובילעין מבחינתי, ושלא יבוא למשחקים אם הוא לא יכול, אבל לפחות שיכתוב לנו פריוויואים! |
| שומר החומות |
נשלח - 15/12/2010 : 13:58:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הוא עזב אותנו לטובת המחאה בשייח ג'ראח. עם סיום הכיבוש הוא יחזור ב"ה בדיוק בזמן כדי לכתוב סקירות של קבוצות בשלבים המוקדמים של הליגה האירופית.
הפריוויו שאני יכול לספק על קרית גת היא שכשאשר שיחקנו שם בעונת רעננה נגד מכבי, אחד החבר'ה, כמדומני האח הצעיר במשפחת ב.ב. דיבר בצורה לא מכובדת לאיזו זקנה מקומית שדיברה בגסות, והיא בתמורה קיללה אותנו והבטיחה שבגלל זה לא נעלה ליגה: הם גם השוו ל3:3 בדקה ה94 ובסוף גם לא עלינו ליגה, אבל זה שייך לשירשור השני.
ליאור מאמן ענק, זה שהוא הציא את יבגני והכניס את אורי וורנר כשהובלנו 3 על רהט היה אחד המהלכים המרגשים ביותר שראיתי ממאמן ישראלי בכל הזמנים, ואני לא מגזים.
2:2 מול קרית גת לא 3:3, וזה לא היה הצעיר ב.ב. אלא יוסי פסיכולוג, שאח"כ התחרט ונתן 20 ש"ח לנרקומנית לא לזקנה. ואאל"ט הסיפור של הנרקומנית קרה בב"ש לא בקרית גת ובכ"ז הפסדנו. חוצמזה כל מילה. ליאור מאמן ענק. 
אולי יוסי עשה את זה באירוע אחר. אני זוכר את א.ב.ב צועק עליה ואחר כךך מבין מה הוא עשה, וגם דיברנו על זה אחרי רעננה. אם לא היינו עושים שם (בקרית גת) תיקו היינו עולים |
| lazy |
נשלח - 15/12/2010 : 10:07:00 לי קרית גת זכורה כמקום הראשון שבו חטפתי אבנים במשחק כדורגל... (אל דאגה, לא אני אישית אלא האוטובוס של האוהדים) |
| גלעד |
נשלח - 15/12/2010 : 08:00:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הפריוויו שאני יכול לספק על קרית גת היא שכשאשר שיחקנו שם בעונת רעננה נגד מכבי, אחד החבר'ה, כמדומני האח הצעיר במשפחת ב.ב. דיבר בצורה לא מכובדת לאיזו זקנה מקומית שדיברה בגסות, והיא בתמורה קיללה אותנו והבטיחה שבגלל זה לא נעלה ליגה: הם גם השוו ל3:3 בדקה ה94 ובסוף גם לא עלינו ליגה, אבל זה שייך לשירשור השני.
ליאור מאמן ענק, זה שהוא הציא את יבגני והכניס את אורי וורנר כשהובלנו 3 על רהט היה אחד המהלכים המרגשים ביותר שראיתי ממאמן ישראלי בכל הזמנים, ואני לא מגזים.
2:2 מול קרית גת לא 3:3, וזה לא היה הצעיר ב.ב. אלא יוסי פסיכולוג, שאח"כ התחרט ונתן 20 ש"ח לנרקומנית לא לזקנה. ואאל"ט הסיפור של הנרקומנית קרה בב"ש לא בקרית גת ובכ"ז הפסדנו. חוצמזה כל מילה. ליאור מאמן ענק.  |
| גון מדלולה |
נשלח - 15/12/2010 : 00:11:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
2-2 לדעתי, אחרי שמוסא העלה אותנו ל2-1 בדקה 91
וכל מה שנכתב על ליאור נכון. |
| שומר החומות |
נשלח - 14/12/2010 : 23:47:11 הוא עזב אותנו לטובת המחאה בשייח ג'ראח. עם סיום הכיבוש הוא יחזור ב"ה בדיוק בזמן כדי לכתוב סקירות של קבוצות בשלבים המוקדמים של הליגה האירופית.
ליאור מאמן ענק, זה שהוא הציא את יבגני והכניס את אורי וורנר כשהובלנו 3 על רהט היה אחד המהלכים המרגשים ביותר שראיתי ממאמן ישראלי בכל הזמנים, ואני לא מגזים. |
| רגל עץ |
נשלח - 14/12/2010 : 22:42:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod אפשר לקבל פריוויו רציני על מועדון ספורט קרית גת ?
מי היה כותב הפריוויוים בליגה א'? זה היה סאבקומנדנטה? איפה הוא? אי אפשר להחזיר אותו?
|
| davidkipod |
נשלח - 14/12/2010 : 22:11:13 מגיע לנו ציון שליש - טוב מאוד. אין כמו ליאור. אפשר לקבל פריוויו רציני על מועדון ספורט קרית גת ? |
| yarond |
נשלח - 14/12/2010 : 16:32:22 נתונים שליאור מביא:
קטמון הבקיעה 30 שערים בעשרת המשחקים הראשונים של הליגה. ממוצע - 3 למשחק את הגולים הבקיעו 11 שחקנים שונים כשכפיר -8 ושי - 6 הבולטים ביניהם. קטמון הבקיעה - 10 שערים במחצית הראשונה ו - 20 בשנייה . 12 שערים הובקעו ברבע האחרון של המשחקים ולזה כנראה כמה סיבות: כושר גופני עדיף ,
הכבוד שהשחקנים נותנים לאלה שמגיעים מאוחר אני חותם על אחד אפס קטן מול קרית גת מגול בדקה התשעים מי יכול לחכות עוד 49 שעות ?! |
| האחים מרילי |
נשלח - 14/12/2010 : 04:45:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
אגב, הטוקבקים, לא אתפלא אם את חלקם כותב חגי קול המקורי.
אז מה גרטל, במקום להיות בדרך לדובאי אתה מעביר את הזמן בלהפריח ספקולציות בפורום?  http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3998637,00.html |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 14/12/2010 : 03:04:16 אגב, הטוקבקים, לא אתפלא אם את חלקם כותב חגי קול המקורי. |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 14/12/2010 : 03:03:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ליאור מאמן ענק!!! אוהד הפועל בכל רמ"ח איבריו. מקווה שילך איתנו תקופה ארוכה. מי זה מוריניו?
לשאלתך, אני חושב שמוריניו זה המאמן של גבעת זאב.

|
|
|