פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הקוד האתי של הפורום

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
שומר החומות נשלח - 07/12/2010 : 13:23:19
נראה לי שהגיע הזמן: המון שירשורים עניניים מאבדים את התוכן והערך שלהם כי כולם משתלחים אחד בשני, נעלבים בפומבי, מוחלים או לא מוחלים על כבודם וכו'.

זה גם מעצבן כי זה מרדד את התוכן, ובעיקר אני חושב שיש לזה השפעה על מידת הלכידות והקרבה שאנחנו מרגישים זה כלפי זה באופן טבעי וזה קצת חבל. המסגרת של קבוצת אוהדים (לא המיזם, תרגע קראנקו) - קבוצה שמורכבת מאוהדים שהמכנה המשותף שלהם הוא האהבה לקבוצה היא מעורערת ממילא. הסכמה על קווים כלליים - לפחות מבחינת כיבוד הגבול של איך מדברים אחד לשני - חשובה כדי לעזור לשמור על הלכידות של המבנה השברירי באופן מיוחד של הקבוצה שלנו (דווקא כן בתור מיזם).
קהל שאין לו השפעה על מה שקורה בקבוצה שלו יכול להיות מפורק מבפנים, ושנאה ארוכת שנים לא תשפיע על חווית הכדורגל בין שני אוהדים שיושבים בשני קצוות היציע. מה לעשות שאנחנו צריכים להחליט ביחד - ונראה לי שכדי לשמור על מסגרת לדיון הזה.

5   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אלי בן רימוז נשלח - 10/12/2010 : 10:05:58
אני בעד בתנאי שהקוד הראשון יהיה שאם משהו מביא את הנאחס מיד חייבים לנעול את האשכול כדיי שלא באמת יבוא נאחס והקבוצה תפסיד.
אבו אדהם נשלח - 07/12/2010 : 17:28:19
האם הבחירה בשם "אתי" לקוד מרמזת משהו?
lazy נשלח - 07/12/2010 : 15:53:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

הכל נכון
אבל מה כל כך מסובך לשאוף לזה שבפורום לא משתלחים ולא פוסלים דעות ?
ושזה חלק מהכללים של הפורום ?
ושמי שלא עומד בזה - יורחק לתקופת זמן מוגדרת ?

עולים פה אנשים עם רעיונות ומחשבות ותמיד יש מי שמדכא להם את היצירתיות ואת הרצון לתרום - למה צריך לקבל את זה ?

הקבוצה הזו בנויה מזימות והתנדבות של אוהדיה והמעדל הזה צריך הלתרחב ולא להיות מדוכא על ידי כאלה שכנראה גם לא תורמים אלא רק את הדברים שלהם בפורום ?

זה תמיד טוב לשאוף לשפר את האווירה בפורום. השאלה היא איך עושים את זה בפועל?
לדעתי, להרחיק אנשים מהפורום לא ישפר את האווירה.
yarond נשלח - 07/12/2010 : 15:47:06
הכל נכון
אבל מה כל כך מסובך לשאוף לזה שבפורום לא משתלחים ולא פוסלים דעות ?
ושזה חלק מהכללים של הפורום ?
ושמי שלא עומד בזה - יורחק לתקופת זמן מוגדרת ?

עולים פה אנשים עם רעיונות ומחשבות ותמיד יש מי שמדכא להם את היצירתיות ואת הרצון לתרום - למה צריך לקבל את זה ?

הקבוצה הזו בנויה מזימות והתנדבות של אוהדיה והמעדל הזה צריך הלתרחב ולא להיות מדוכא על ידי כאלה שכנראה גם לא תורמים אלא רק את הדברים שלהם בפורום ?

lazy נשלח - 07/12/2010 : 15:08:39
ניראה לי שזה המחיר של חופש הביטוי. אולי אני טועה, אבל אני לא חושב שאפשר להגיע להסכמה על "קוד אתי" כי יש כאן אנשים מסוגים שונים ועם דעות שונות. ואני מניח שגם אתה לא היית רוצה התערבות יותר תכופה של המנהלים שיכפו איזשהו "קוד אותי".

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07