פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אוטובוס קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 29/11/2010 : 21:12:15
היום ראיתי אוטובוס שמרוח עליו "מכבי קבליו יפו". קינאתי. אולי בשנה הבאה נקנה לעצמנו מתנה ?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 24/06/2015 : 20:26:21
מקפיץ.
שימו לב לתאריך של הפוסט הזה...
davidkipod נשלח - 07/12/2010 : 23:55:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני אבדוק, ברגע שהצעת המחיר שלך תהיה מוכנה. וגם אבדוק עם גרשון טורס.

איזה הצעת מחיר ? אני יכול לשאול את מנכ"ל קביליו יפו מי צבע להם ולקבל הצעת מחיר. אם אתה מתכוון לזה אז בסדר. אבל אם בליליוס מוכן שיצבעו לו אוטובוס אז הוא בטח יודע מי עושה זאת. ואולי הוא מוכן לקחת על עצמו גם את הוצאות הצביעה ? בקיצור, תשאל אותו.

gideon נשלח - 07/12/2010 : 18:17:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ישר כח!

רק אבקש לא לבדוק עם הורן את לייבוביץ. יש לי חשבון פתוח איתם מאז שנטשו אותי ועוד 4 חיילים ירושלמים באיזה חור בבקעה בשישי בצהרים כי לנהג שלהם לא התאים לנסוע מהבקעה (יריחו) לתל אביב דרך ירושלים.

חוץ מזה שומר, אני מודה שיש לי נטייה להציג אמיתות בצורה מכוערת למדי.
שומר החומות נשלח - 07/12/2010 : 17:54:10
davidkipod נשלח - 07/12/2010 : 17:26:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod
נאלץ כנראה לחכות קצת עם החלום הזה. אלא אם כן אתם מכירים בעל חברת נסיעות שהוא גם אוהד שלנו ?!

יש את בליליוס, הבעלים של סופרבוס, שתומך בכדורסל וניראה לי שגם עוזר (או לפחות עזר) במימון ההסעות לאוהדים. שווה לבדוק אם יש לו קשר לכדורגל ואם הוא יהיה מוכן לעזור גם לנו.

תבדוק איתו ?
עוז לניצחון נשלח - 07/12/2010 : 15:30:45
ולי ברור שהשנאה היא בגלל העובדה שאנחנו נקראים "קבצותם של העיתונאים". לכן אני אתרום לאוטובוס בתנאי אחד: שיהיה כתוב עליו באותיות גדולות "הפועל קטמון ירושלים, קבוצת הבית של כל נהגי המשאית,פועלי הבנין ומכבסי הבגדים במדינה ".
lazy נשלח - 07/12/2010 : 15:30:27
ציטוט:
נאלץ כנראה לחכות קצת עם החלום הזה. אלא אם כן אתם מכירים בעל חברת נסיעות שהוא גם אוהד שלנו ?!

יש את בליליוס, הבעלים של סופרבוס, שתומך בכדורסל וניראה לי שגם עוזר (או לפחות עזר) במימון ההסעות לאוהדים. שווה לבדוק אם יש לו קשר לכדורגל ואם הוא יהיה מוכן לעזור גם לנו.
קלי נשלח - 07/12/2010 : 14:12:31
טוטח,הבהרה קטנה לגבי המונח מתנשא ושחצן.גם מי שמרעיף על על עצמו מחמאות נכונות נחשב לשחצן אם 1)זה נאמר בכמויות מוגזמות 2)אם זה נאמר לא בפורום המתאים (לאזני "הנחותים")

קל וחומר שמרוב סגידה עצמית נאמרים גם דברים מוגזמים.

כמו שאמרתי זה לא סותר את הצורך להגיע למקסימום תקציב,קהל,הרכב שחקנים וניסיון להגיע לליגות גבוהות שזה מהות הספורט וגם זה גורר קנאה מובנת שצריך לחיות אתה
שומר החומות נשלח - 07/12/2010 : 13:33:24
לא מסכים עם גדעון, כן מסכים עם טוטח, אבל צריך להוסיף - מקומנו הטבעי בעיני עצמנו. אי אפשר להתעלם מהאנטגוניזם שמתעורר מול זה שיש לנו שאיפות גבוהות, יש לנו אוהדים מפורסמים, וים של אוהדים הם שכנזים. ועם כל אלה, לדעתי הרבה מהשנאה אלינו היא המצאה ותחושת רדיפה שלנו, שמהולה בתחשות אשמה מההרגשה שגדעון הצליח לתאר בצורה כל כך מכוערת.
בשורה התחתונה, אם האוטובוס יצליח לגייס עוד 9 אנשים שיצטרפו לעמותה בשנה הבאה, מבחינתי שיגרום לבעיות אונות וקנאה חמורה אצל כל האוהדים של הקבוצות האחרות שניסע איתו אליהן. יש גבול לכמה שצריך להתנצל.
טוטח נשלח - 07/12/2010 : 13:23:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ההתנשאות של קבוצות כקטמון/קביליו בעיני אוהדים של קבוצות אחרות היא עובדה ברורה.
האחת אינה באשמה של אף אחד -אבל העובדה שמדובר בקבוצות בעלות תקציב גדול (יחסית לליגות) ושיכולות לקחת שחקנים של קבוצות אחרות בקלות יחסית.מה לעשות העובדה שמדובר בחלקו בכספי אוהדים "פשוטים" לא מקלה על התחושה של העניים מול העשירים.
השנייה קשורה לכמות קהל שהיא חסרת פרופורציה לליגה, וגם כאן אין "אשמה"

הסיבות האחרות הם כן לדעתי "באשמת" הקבוצות וזה הסגנון דיבור של "אנחנו לא שייכים לכאן","רק עוברים כאן אצל הילידים בדרך לליגת העל" ,והדבר הנוסף הוא דיבורי המהפכה הכלל ארצית (או בסגנון הקטמוני המאוס "המותג" וכו')

מה אתה רוצה? שאני אשתקע בקרית מלאכי ביום שישי?
שיגידו מתנשא, אנחנו בסך הכל מפלסים דרכנו בצורה חוקית חזרה למקומנו הטבעי, גם אתם.
מיכאל נשלח - 07/12/2010 : 13:03:34
מסכים עם גדעון - גם לי נראה שעיקר השנאה אלינו נובעת מזה שאנחנו שונאים את בית"ר..
gideon נשלח - 07/12/2010 : 13:00:12
ציטוט:
[i]
הסיבות האחרות הם כן לדעתי "באשמת" הקבוצות וזה הסגנון דיבור של "אנחנו לא שייכים לכאן","רק עוברים כאן אצל הילידים בדרך לליגת העל" ,והדבר הנוסף הוא דיבורי המהפכה הכלל ארצית (או בסגנון הקטמוני המאוס "המותג" וכו')

אני בהחלט חושב שאנחנו להלן הפועל ירושלים כדורגל, לא שייכים לכאן, ואכן עוברים אצל הילידים בדרך לליגה גבוהה יותר.
זה לא קשור לסגנון דיבור....זו מהות.
מה שכן....אני לא חושב שאנו מתבטאים כך בפני הילידים, כך שהטיעון הזה לא ממש רלוונטי. אלא אם כן הם טורחים לקרוא את הפורום שלנו על בסיס קבוע.

לדעתי זה הרבה יותר מרגיז אותם שאנחנו שרים "אני שונא אותך בית"ר" מאשר כל דבר אחר.
לראייה, הקרשים בחדרה התחילו לעוף בעקבות השיר הזה....כמו כן נרשמה אי נוחות רבה בקרב הילידים ביבנה בעקבות אותו השיר.

שורה תחתונה - שישנאו אותנו ככל שירצו....כל עוד נמשיך לנצח ולטפס בטבלה לא מעניין אותי.
קלי נשלח - 07/12/2010 : 12:24:47
ההתנשאות של קבוצות כקטמון/קביליו בעיני אוהדים של קבוצות אחרות היא עובדה ברורה.
האחת אינה באשמה של אף אחד -אבל העובדה שמדובר בקבוצות בעלות תקציב גדול (יחסית לליגות) ושיכולות לקחת שחקנים של קבוצות אחרות בקלות יחסית.מה לעשות העובדה שמדובר בחלקו בכספי אוהדים "פשוטים" לא מקלה על התחושה של העניים מול העשירים.
השנייה קשורה לכמות קהל שהיא חסרת פרופורציה לליגה, וגם כאן אין "אשמה"

טוטח נשלח - 07/12/2010 : 12:09:27

מה הקשר למתנשאים?

האוטובוס הזו זה פרסומת, לוח פרסומי מיתוגי.

אם האוטובוס ערום זו לא התנשאות? לא כל הקבוצות נוסעות באוטובוס
gideon נשלח - 07/12/2010 : 10:12:52
ציטוט:

מסתבר כך: קביליו עובדים קבוע עם אותה חברת נסיעות, אז יכלו לסגור אתם עסקה שכוללת 15 הסעות של הקבוצה למשחקי חוץ. בתמורה יכלו לעטר את האוטובוס כרצונם. (כמובן שההדבקה או הצביעה - על חשבון הקבוצה, וזה יכול להיות כמה אלפים טובים, תלוי מה בדיוק עושים). אצלנו המצב שונה. דווקא מטעמי חסכון - לא נוסעים קבוע באותה חברה. לא משנה כרגע למה. אבל בגלל זה אין לנו מנוף כלכלי מול חברת הנסיעות. נאלץ כנראה לחכות קצת עם החלום הזה. אלא אם כן אתם מכירים בעל חברת נסיעות שהוא גם אוהד שלנו ?!
חשבתי שיש בכ"ז צד חיובי בכל הסיטואציה. גם כך יש שרואים בנו בליגה ב' סוג של עשירים, שלא נאמר - מתנשאים. זה יוצר אנטגוניזם. אז לא יזיק לנו להיות לעת עתה כמו כולם.

תודה על הפרטים.

לצערי המקום היחידי שבו אולי לא יראו בנו סוג של מתנשאים\סנובים\ מליאנים
\ השלם את החסר...... זה בליגת האלופות ולזה נאלץ לחכות 5 שנים תמימות לצערי

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07