| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 28/11/2010 : 08:32:41 לקראת משחקי הבית של קטמון אנו מפזרים ותולים מאה פוסטרים המודיעים על המשחק במקומות ציבוריים ברחבי העיר
לקראת המשחק מול רהט ביקשו רבים לקבל את הקובץ של הפוסטר כדי לתלות במקום העבודה ולהפיץ במייל
ראינו כי טוב והחלטנו למסד את התהליך כל מי שרוצה לקבל קובץ PDF במייל להדפיס אצלו לתלות במקום העבודה או במקומות אחרים וגם להפיץ במייל מתבקש לשלוח לי מייל או לשלוח בפרטי את המייל שלו והוא יצורף לרשימת התפוצה: yaron.dwek@marsh.com |
| 10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מחאיי |
נשלח - 29/11/2010 : 19:02:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
שמע שלומי, לא כולם אמיצים מספיק בשביל להישאר לגור בירושלים. אולי כמה עתיקים פתאום יתקלו בפוסטר עם המילים הפועל ירושלים בזמן שהם עושים טיול עם התינוק ברחוב לסקוב, ולחלוחית תעלה בעיניו של האבא, והוא יאמר לרעייתו, את יודעת, פעם, והם יחליטו שהם אורזים את העולל ובאים לטדי אחרי שנים שלא ראו משחק, כי מה ואיפה ותל אביב וזה, והופ- הרווחנו עוד משפחה אחת. לא שווה חמישה פוסטרים?
מצחיק. אבל השאלה היתה רצינית. כי אם יש פוטנציאל, אז שווה גם עשרים פוסטרים. אני אתלה את ה15 האחרים.
אני מאמין שיש פוטנציאל, ואם לא אז לפחות בשביל הלחלוחית מהסיפור של שומר החומות. אני תולה בקסבה ובהודנא - שני מקומות של אוהדי הפועל ירושלים. אולי גם במנזר, זה כל מה שאני מכיר מחוץ לפלורנטין. אם אתה מכיר פאבים של ירושלמים באיזורים אחרים, מה טוב.
בהנחה שהנדידה לגוש-דן לא תיפסק, שווה לחשוב איך משמרים את הקשר ואולי אפילו מרוויחים מהמרחק - הנוסטלגיה של אנשים לירושלים יכולה לשחק לטובתנו. |
| babiji |
נשלח - 29/11/2010 : 12:16:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אם ככה אז הייתי אומר שבמקומות שיש בהם ריכוזים גדולים של ירושלמים גולים: פאבים שמותר ללבוש בהם טרנינג, לשתות עראק ולא להשאיר טיפ, ליד ברכות שחייה, פלאפליות של תימנים, כאלה. אבל אולי זה רק הדימוי שלי של איך שאני אתנהג כשאעבור לשמה עוד שנתיים שלוש.
בתכל'ס - לדעתי: כמה בפלורנטין, כמה ליד הספורטק, כמה באוניברסיטה,כמה ליד הבארבי, וכמה איפה שאבו אדהם יגיד.
כמו נגיד, תל אביב? שמוצפת כולה בפזורה הירושלמית הגולה, דין שיכורי פלורנטין כדין מתמחי משפטים בבאזל.
בכל מקרה, יש אוהדים רדומים בתל אביב, כמו גם לא מעט חברי עמותה שפשוט לא מגיעים למשחקים.
לא חושב שהפוסטרים האלה יעוררו מישהו להגיע, אבל גם אם יבוא אוהד אחד וגו' |
| שומר החומות |
נשלח - 29/11/2010 : 10:36:32 אם ככה אז הייתי אומר שבמקומות שיש בהם ריכוזים גדולים של ירושלמים גולים: פאבים שמותר ללבוש בהם טרנינג, לשתות עראק ולא להשאיר טיפ, ליד ברכות שחייה, פלאפליות של תימנים, כאלה. אבל אולי זה רק הדימוי שלי של איך שאני אתנהג כשאעבור לשמה עוד שנתיים שלוש.
בתכל'ס - לדעתי: כמה בפלורנטין, כמה ליד הספורטק, כמה באוניברסיטה,כמה ליד הבארבי, וכמה איפה שאבו אדהם יגיד. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 29/11/2010 : 09:48:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
שמע שלומי, לא כולם אמיצים מספיק בשביל להישאר לגור בירושלים. אולי כמה עתיקים פתאום יתקלו בפוסטר עם המילים הפועל ירושלים בזמן שהם עושים טיול עם התינוק ברחוב לסקוב, ולחלוחית תעלה בעיניו של האבא, והוא יאמר לרעייתו, את יודעת, פעם, והם יחליטו שהם אורזים את העולל ובאים לטדי אחרי שנים שלא ראו משחק, כי מה ואיפה ותל אביב וזה, והופ- הרווחנו עוד משפחה אחת. לא שווה חמישה פוסטרים?
מצחיק. אבל השאלה היתה רצינית. כי אם יש פוטנציאל, אז שווה גם עשרים פוסטרים. אני אתלה את ה15 האחרים. |
| שומר החומות |
נשלח - 28/11/2010 : 23:23:30 שמע שלומי, לא כולם אמיצים מספיק בשביל להישאר לגור בירושלים. אולי כמה עתיקים פתאום יתקלו בפוסטר עם המילים הפועל ירושלים בזמן שהם עושים טיול עם התינוק ברחוב לסקוב, ולחלוחית תעלה בעיניו של האבא, והוא יאמר לרעייתו, את יודעת, פעם, והם יחליטו שהם אורזים את העולל ובאים לטדי אחרי שנים שלא ראו משחק, כי מה ואיפה ותל אביב וזה, והופ- הרווחנו עוד משפחה אחת. לא שווה חמישה פוסטרים? |
| שלומי מלכה |
נשלח - 28/11/2010 : 23:02:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ירון, תוכל לדאוג שיגיעו אליי פוסטרים לתלות בתל-אביב? 5 ככה.
איפה בתל אביב אתה תולה פוסטרים? יש מקומות מסוימים שמהם אפשר להביא קהל חדש? |
| yarond |
נשלח - 28/11/2010 : 22:47:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ירון, תוכל לדאוג שיגיעו אליי פוסטרים לתלות בתל-אביב? 5 ככה.
בשמחה |
| מחאיי |
נשלח - 28/11/2010 : 22:28:55 ירון, תוכל לדאוג שיגיעו אליי פוסטרים לתלות בתל-אביב? 5 ככה. |
| yarond |
נשלח - 28/11/2010 : 14:38:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
סתם שאלה קטנה: יש סיבה לא להעלות את הפוסטר לאתר הראשי, ולפרסם כאן (ואולי גם בכתבה באתר) קישור אליו?
1. יבוצע 2. זה לא סותר את רשימת התפוצה שדוחפת את החומר למתנדבים ולא מחכה שהם ייכנסו לאתר להוריד נכון לעכשיו הצטרפו 12 אדומים לרשימה |
| lazy |
נשלח - 28/11/2010 : 12:59:42 סתם שאלה קטנה: יש סיבה לא להעלות את הפוסטר לאתר הראשי, ולפרסם כאן (ואולי גם בכתבה באתר) קישור אליו? |
|
|