| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מחאיי |
נשלח - 27/11/2010 : 00:16:49 זה יהיה בטדי? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| davidkipod |
נשלח - 19/12/2010 : 18:06:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
שמתי לב שמאז שארטום טרטיאק הצטרף להרכב ספגנו רק גול אחד.
מוטי אוחיון היה לא פחות טוב לאורך תחילת העונה. שניהם אלכיפק, צרות של עשירים. |
| אדום עולה |
נשלח - 19/12/2010 : 17:19:14 היה אחד המשחקים הקלים שראיתי בחיים שלי.לקרית גת יש חלוצים של ליגה א' ולא הצליחו לתת גול אחד לפחות.שמתי לב שמאז שארטום טרטיאק הצטרף להרכב ספגנו רק גול אחד.כמות הקהל היום הייתה יחסית נמוכה,אבל בכל זאת הצלחתי להביא איתי 3 חברים. |
| גון מדלולה |
נשלח - 19/12/2010 : 16:59:32 לדעתי מי שהכי בולט בתקציר זה איתמר.
לא מעט חילוצי כדור, הרבה מסירות מדויקות וגם גרם לשני שערים (בשער הראשון מהלך ענק שלו) |
| yarond |
נשלח - 19/12/2010 : 16:10:49 בתקציר רואים הרבה דברים שלא רואים במשחק מהטריבונה ואני כל כך נהנה לראות את המהלכים של עוז למעשה ליאור בנה באמצעות עוז ועדי ומאהר קישור אימתני שמעביר את המשחק מהצד שלנו לצד היריב באלגנטיות בחוכמה ובקטלניות לעוז יש תפקיד מהותי במהירות שנוצרת במרכז המגרש |
| רגל עץ |
נשלח - 19/12/2010 : 09:32:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2306
כתבה בדאבל-פס. טוענים שם שיעלה תקציר בקרוב.
שזה לא יצטייר כירידה על דאבלפס, שהוא באמת אחלה אתר שנותן שרות ייחודי, אבל לא יכולתי שלא להשתעשע מהמחליף "פיני יחזקאל".
עריכה: התקציר עלה. תקציר מצוין, אם כי באופן אישי הייתי מוותר על המוזיקה. מאוד בולטת לעין המעורבות של עוז ברוב המהלכים ההתקפיים. וגם מיעוט הקהל בתחילת המשחק. |
| האחים מרילי |
נשלח - 19/12/2010 : 09:01:14 הבעיה בנוכחותם של סלסבז כדורגל מסוג רן בן שמעון, היא שהם עלולים לחמוד שחקנים שנזדקק להם בשנים הקרובות  אני באמת חושב שהקבוצה מציגה יכולת שכמוה לא ראינו מקבוצות בליגה א'. יש לנו בסיס מצויין לשנה הבאה.
אבל לפני שמדברים על העונות הקרובות צריך רק לנצח בשעריים. זה לא יהיה קל. |
| גלעד |
נשלח - 19/12/2010 : 07:44:21 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2306
כתבה בדאבל-פס. טוענים שם שיעלה תקציר בקרוב.
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 18/12/2010 : 14:13:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אחרי שליאור הרס לי את הקמפיין למען דקות משחק לחנוכייב, הגיע הזמן לפתוח בקמפיין חדש למען ג'וני. מאוד התרשמתי ממנו בעונה שעברה, ויש סיכוי טוב שמדובר באחד משחקני העתיד שלנו. אני מקווה שימצא הזמן והמקום לתת לו דקות משחק.
ג'וני נמצא בעיצומו של תהליך החלמה מפגיעה במיניסקוס שאירעה לו באחד ממשחקי האימון של הקבוצה. אני יודע שהוא ממש "מת" לחזור למגרש. לא בכדי ליאור השאיר אותו בסגל השחקנים, גם כאשר הגיע קצת באיחור לאימוני הקבוצה בשל הטיול בדרום אמריקה. |
| lazy |
נשלח - 18/12/2010 : 13:56:53 אחרי שליאור הרס לי את הקמפיין למען דקות משחק לחנוכייב, הגיע הזמן לפתוח בקמפיין חדש למען ג'וני. מאוד התרשמתי ממנו בעונה שעברה, ויש סיכוי טוב שמדובר באחד משחקני העתיד שלנו. אני מקווה שימצא הזמן והמקום לתת לו דקות משחק. |
| ילוביץ |
נשלח - 18/12/2010 : 13:47:53 יש צדק בעולם
תודה לך הפועל קטמון-כל המיזם הזה מפרק לי את הלב מאושר.
היה משחק מדהים.אנחנו מפרקים הגנות בצורה מושלמת.. כולם נתנו מעצמם במחצית הראשונה 100% שמרנו על שער נקי-השוער שלנו חתול!הוא נותן הרבה ביטחון ההגנה חזקה המעבר לקישור והחוד הקטלני.
עוז צאבג שחקן מבריק.שמח לראות אותו בקטמון - שיתן כבר גול.
מחכה בקוצר רוח לשעריים. יאלה הפועל. |
| רגל עץ |
נשלח - 18/12/2010 : 13:38:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי גיא230
איך בדיוק עובד הפלייאוף?
זה פלייאוף שאין כמעט סיכוי לעלות ממנו. מקום שני במחוז נגד מקום חמישי ומקום שלישי נגד מקום רביעי. המנצחות משחקות זו נגד זו בגמר הפלייאוף של המחוז. המנצחת משחקת נגד מנצחת גמר הפלייאוף של המחוז המקביל (דרום א'). המנצחת משחקת נגד הקבוצה שסיימה במקום ה-14 בליגה א' דרום על הזכות לשחק בליגה א' דרום בעונה הבאה.
כלומר, מתוך 8 הקבוצות שסיימו במקומות 2-5 בשני המחוזות הדרומיים של ליגה ב', האחת שתעבור שלושה שלבים תשחק במשחק מכריע נגד קבוצה מליגה א'.
|
| אנדראס גורסקי |
נשלח - 18/12/2010 : 13:01:51
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי רק 5 נקודות מפרידות בין מקום 4 (יצ'לאל) ומקום 11 (מרחבים). אולי לצד המאבק על המקום הראשון, יתפתח גם מאבק רציני על כניסה לפליי-אוף.
בשביל זה בדיוק עשו את הפליאוף העליון והתחתון,מה שמגדיל את הסיכוי שקבוצות ימשיכו להתאמץ.אחלה דבר ונקווה שלא יהיה קשור אלינו
איך בדיוק עובד הפלייאוף? |
| אושר גדול |
נשלח - 18/12/2010 : 11:11:12 אי אפשר שלא להתפעל מהאוירה שישנה באצטדיון במשחקי קטמון. אני מגיע ממושב מולדת שבצפון (מרחק שעתיים נסיעה) ומדי פעם אני מביא איתי אנשים שאינם קשורים.גם לא לכדורגל.תמיד הם מציינים את הקהל המסור, האוירה הטובה ותחושת הכיף של להיות ביחד.זה משמח אותי מאוד. מצער אותי שאיני יכול לעזור לחבר'ה הנפלאים שלנו שלוקחים אחריות ותורמים לכל מה שמסביב למשחק.אם הייתי גר בעיר , הייתי בוודאי נרתם לעניין.זה כל כך חשוב. אנשים במקום שאני גר לא מבינים את הנסיעה שלי למשחק ליגה ב'.גם אשתי לא. רון עמיקם הבהיר את העניין בצורה הטובה ביותר.המשחק יכול להיות שכונתי וברמה לא גבוהה,אלא שהשמחה במשחק כנראה נמצאת בליגות הנמוכות. שלא ייגמר לעולם |
| הסלע האדום |
נשלח - 18/12/2010 : 09:31:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי רק 5 נקודות מפרידות בין מקום 4 (יצ'לאל) ומקום 11 (מרחבים). אולי לצד המאבק על המקום הראשון, יתפתח גם מאבק רציני על כניסה לפליי-אוף.
בשביל זה בדיוק עשו את הפליאוף העליון והתחתון,מה שמגדיל את הסיכוי שקבוצות ימשיכו להתאמץ.אחלה דבר ונקווה שלא יהיה קשור אלינו |
| מחאיי |
נשלח - 18/12/2010 : 09:25:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
איזה מזל שאני לא בבית מחכה לעידכונים! ניצחנו 5-0! טקס מרגש ביותר! שעריים מובילה 2-0 שיכון המזרח הביסה את מעלה אדומים 3-0 שדרות נצחו 2-0
רק 5 נקודות מפרידות בין מקום 4 (יצ'לאל) ומקום 11 (מרחבים). אולי לצד המאבק על המקום הראשון, יתפתח גם מאבק רציני על כניסה לפליי-אוף. |