פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שי קרויף

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 26/11/2010 : 16:33:48
רגע לפני כולם ,לפני גולר ולפני דאבל פס להלן הפנדל החוקי של שי שהשופט הבור פסל
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=471806724661&comments

מילא להיות בור בחוקים ,אבל האמת כל מי שקצת מתעניין בכדורגל זוכר את הדיון מאותו שער של קרויף.
ישנה רק אפשרות אחת שבעטיה יש לפסול את השער(או בעיטה חוזרת אני לא בטוח) אילו כפיר היה נכנס לרחבה לפני ששי נגע בכדור,אבל עצירת התמונה מראה בבירור שזה לא המקרה.

מצד שני כדי להיות הוגנים...לא הגיע פנדל (אבל למי אכפת?)
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עדו האדום נשלח - 01/12/2010 : 00:51:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הפנדל של שי הגיע לתוכנית "ליגה משלנו " וכמובן שהראו את הפנדל של קרויף,כך ששי הביא אותנו לבמה המרכזית .......אם כי אני מניח שזהותו של המנחה השפיעה לא פחות

איך אפשר לראות את הקטע מ"ליגה משלנו"?
tampopo נשלח - 30/11/2010 : 20:24:35
השבוע המופלא של קרויף.
לשי עלה הקרויף לראש ואתמול ברצלונה בהשראת הקרויף שלה הביסה את השרמוטות של פרנקו.
חבל שלא שברו לכריסטיאנו רונאלדו איזה רגל ,אבל אני לא יכול להגיד שאני לא מרוצה.

יאלה הפועלללל

אלי בן רימוז נשלח - 28/11/2010 : 21:14:47
אני מקווה שעיתונאי חרוץ יוציא הודעה מהתאחדות השופטים. מעניין אותי לדעת לפי איזה סעיף פסלו את השער.
קלי נשלח - 28/11/2010 : 20:29:02
הפנדל של שי הגיע לתוכנית "ליגה משלנו " וכמובן שהראו את הפנדל של קרויף,כך ששי הביא אותנו לבמה המרכזית .......אם כי אני מניח שזהותו של המנחה השפיעה לא פחות
קטמון ותיק נשלח - 28/11/2010 : 12:10:29
מזל שדבר כזה לא קרה לנו - ושימו לב לתוצאה לפני הבעיטה:
http://www.youtube.com/watch?v=4F8e6mq3yqs
babiji נשלח - 27/11/2010 : 18:53:06
שופט דביל, ולי זה נראה היה שהקוון הוא זה ששיכנע אותו בסוף. בכל מקרה, לא הבנתי איך הוא הגיע לכדור עובר ולא לבעיטה חוזרת.

לגבי הפנדל, זה אולי נראה לא בקום, אבל כמו שרואים בפנדל של קרויף, אם התרגיל מבוצע נכון זה גול יותר קל מפנדל.
אלי בן רימוז נשלח - 27/11/2010 : 15:03:10
הסתכלתי שוב על הסרטון. עצרתי את הוידיו כששי עומד לגעת בכדור. צבאג נמצא לפחות מטר מחוץ לרחבה. פשוט שופט שלא מכיר את החוקים. שופט שלא מכיר את החוקים אבל עם הגיון בריא היה נותן בעיטה חוזרת על כניסה מוקדמת של מספר שחקנים. אבל השופט הזה גם לא מכיר את החוקים וגם ללא הגיון. מאה אחוז גול.
אבו קלבצ'ה נשלח - 27/11/2010 : 14:02:03
לידיעת כולם, שי שוחח עם השופט על המקרה מיד לאחר סיום המשחק והשופט הודה שהוא טעה ושהוא היה צריך לאשר את השער.
רגל עץ נשלח - 27/11/2010 : 14:01:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
חוץ מזה שהפנדל הזה היה מהלך מחושב של שי לתת לעוז לכבוש: הוא רצה שעוז ירוץ לקהל אחרי כיבוש שער. כן, גם שי יודע שעוז טעה בשבוע שעבר, והוא רצה לעזור לו לתקן.

אם כך, אז לא יותר פשוט לתת לעוז לבעוט את הפנדל?
שלומי מלכה נשלח - 27/11/2010 : 13:41:39
מצד אחד אתם רוצים איזה קמע אמריקני עלוב (מה נגמר עם הכרובית?), מצד שני בא השחקן הכי גדול שלנו, ב3:0 לנו, ורוצה לעשות קצת שואו לקהל (או לעשות מהלך שיכניס אותו ליוטיוב, לא משנה). יאללה כבר - היו אתמול עשרות מהלכים מזלזלים (עקבים, סתם אקסטרה מסירות לא טובות ועוד) אז דווקא על הפנדל החביב הזה אתם נופלים?

חוץ מזה שהפנדל הזה היה מהלך מחושב של שי לתת לעוז לכבוש: הוא רצה שעוז ירוץ לקהל אחרי כיבוש שער. כן, גם שי יודע שעוז טעה בשבוע שעבר, והוא רצה לעזור לו לתקן.
עדו האדום נשלח - 27/11/2010 : 12:59:42
אני נגד מעשה הפנדל מסיבה אחת: זה מעשה שחצני ואני לא אוהב שחצנות
mookie נשלח - 27/11/2010 : 12:53:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגלעוד משהו שלא שמת לב: שי נוגע בכדור כבר בשנייה ה-24. אבל לא רואים את ההתחלה של העיגול ולכן לא ניתן לדעת האם עוזנכנס לשם קודם, או לפני שחקני ההגנה

קודם כל, שי בטוח לא נגע בכדור לפני השנייה ה-25.
אבל מה שבאמת יפה פה בסרטון זה המהלך של מס' 13 של רהט,
זה לא שהוא סתם נכנס לרחבה לפני הזמן, מדובר פה במלאכת מחשבת.
תראו איך הוא הולך אחורה במקביל לשופט ואז עוקף אותו בתנועה נהדרת בלי כדור
עופר ליברגל נשלח - 27/11/2010 : 10:35:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה
לפי הלינק ששומר החומות שם פה קודם במקרה ששחקני מ2 הקבוצות נכנסים לרחבה לפני הבעיטה יש בעיטה חוזרת, כך שבמקרה הכי גרוע היה צריך להיות בעיטה חוזרת, אין שום סיטואציה שהשופט צדק.

יפהֱ! מרוב שהייתי מרוכז בעוז, לא התייחסתי לשחקני ההגנה וגם לא עברתי לעמוד הבא בלינק של חוקי המשחק. מסכים איתך שלפי זה השופט היה צריך לתת בעיטה חוזרת. עכשיו אני יכול לחזור לגדף אותו?

עוד משהו שלא שמת לב: שי נוגע בכדור כבר בשנייה ה-24. אבל לא רואים את ההתחלה של העיגול ולכן לא ניתן לדעת האם עוזנכנס לשם קודם, או לפני שחקני ההגנה
קלי נשלח - 27/11/2010 : 07:47:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

קלי, תמיד אהבתי בידור, וההתגלמות שלו עבורי הוא כדור ברשת, או כפי שמנחם בגין היה אולי אומר, גשם של גולים.
מצד שני, גם עוז סיפק המון הנאה היום, למרות שלא הבקיע. יש כאן כישרון עצום שכמעט שהלך לאיבוד, עד שעוז נקלע לחברתם של שי, כפיר וליאור (כל השלושה יחדיו).

כמו שאמרתי -לשמוע ממך "העיקר כדור ברשת" מפתיע ומאכזב ממי ששונא גישות שרובינו מחזיקים(כולל אני) ,"העיקר הנקודות" ,"העיקר הניצחון" וכו'. בציניות אגיד שאני מסיק שלדעתך הרבה שערים של בן רימוז שבהם עבר את השוער ונכנס לשער היו מיותרים,"שעשועים" בנוסח מסי ,עקבים במקום מסירות פשוטות -כל זה חלק מיותר בכדורגל.
כמובן שאם זה היה בשלב שהניצחון מוטל בספק היה צריך לתלות את שי בשער העיר,אבל בזמן שזה נעשה זה היה רגע מבדר ,רגע של פירגון מצד שי שוויתר על שער שלו,רגע של יצירתיות.
אלי בן רימוז נשלח - 27/11/2010 : 07:06:06
גול חוקי. שופט שלא שולט בחוקים ופסל את הגול בלי בכלל לראות את צבאג, רואים שהוא מסתכל על שי בלבד ובגללו פוסל את הגול. זה בסדר גמור לעשות לייצנות ב3-0 וחבל שהשופט לא מכיר את החוקים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07