| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אריאל |
נשלח - 23/11/2010 : 23:28:11 אני מחפש חנות בירושלים שיכולה להדפיס לוגו של הקבוצה על כובע קסקט. מכירים? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| Offside |
נשלח - 25/11/2010 : 19:30:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אתם תצחקו אבל אני חושב שאולי הגיע זמן להקים חנות הלא ורטאלית....ואולי למכור מוצרים -כל העולם שואל אותי איפה השגתי מחזיק מפתחות קטמוני....עולי באמת כדי לחשוב על חנות קטנה וחביבה שכזו
אני מניח שחנות פיזית תגרום לקבוצה ליותר הפסדים מאשר הכנסות, לעומת חנות וירטואלית שהעלות שלה קטנה מאוד, אם בכלל (הרבה בזכות המתנדב שהקים אותה. מישהו שכבר הגיב בת'רד הזה אגב..).
|
| אלי בן רימוז |
נשלח - 24/11/2010 : 21:48:40 אני מקווה שיהיו הרבה מרצ'נדייז ביום שישי בעיקר לילדים כדיי שאמלא את המכונית. |
| אריאל |
נשלח - 24/11/2010 : 21:26:57 ברוכים הנמצאים. וואלה מרגיש שהשתלבתי :) ועכשיו ברצינות- אני מוכן לעזור לקחת על עצמי את נושא המרצ'נדייז המקוון. דרך אגב- מה קורה עם אוהדת ליום שני לשיחה? |
| מחאיי |
נשלח - 24/11/2010 : 20:51:39 אריאל, זה שהצלחת לריב עם אנשים על כובע קסקט זו עדות שאתה משתלב היטב בפורום. ברוך הבא.
המרצ'נדייז שלנו עוד מהמשחק הראשון הסתמן כשוס רציני. גם במשחק מול דימונה הדוכן נראה לי די פופולרי. אין ספק שצריך מישהו או שניים (עם הבנה בעיצוב וסגנון) שיורידו את זה מההנהלה. אפשר להגיע רחוק. |
| אליה |
נשלח - 24/11/2010 : 18:23:56 אתם תצחקו אבל אני חושב שאולי הגיע זמן להקים חנות הלא ורטאלית....ואולי למכור מוצרים -כל העולם שואל אותי איפה השגתי מחזיק מפתחות קטמוני....עולי באמת כדי לחשוב על חנות קטנה וחביבה שכזו |
| lazy |
נשלח - 24/11/2010 : 18:08:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לייזי, אל תוציא את הרוח מהמפרשים, ותקרא לילד בשמו. אתה לא מחכה לתשובות מההנהלה, אתה מחכה למתדב שיקח את זה על עצמו וינדנד לההנהלה - ויחילף אותה בבוא העת, ויארגן את המרצ'נדייס. החנות הווירטואלית זה שלב שלוש.
הסדר לא חשוב וזה לא סותר. כמובן שזה יעזור אם מישהו יקח על עצמו את כל נושא המרצנדייז. יחד עם זאת, לדעתי כבר עכשיו יש לנו מספיק מוצרים כדי לפתוח חנות אם אנחנו רוצים. יש לזה גם חשיבות סמלית-עקרונית ולא רק כלכלית. |
| שומר החומות |
נשלח - 24/11/2010 : 17:30:16 לייזי, אל תוציא את הרוח מהמפרשים, ותקרא לילד בשמו. אתה לא מחכה לתשובות מההנהלה, אתה מחכה למתדב שיקח את זה על עצמו וינדנד לההנהלה - ויחילף אותה בבוא העת, ויארגן את המרצ'נדייס. החנות הווירטואלית זה שלב שלוש. |
| אריאל |
נשלח - 24/11/2010 : 17:25:15 אין לי בעייה! בכיף |
| lazy |
נשלח - 24/11/2010 : 17:24:36 בעקרון, מבחינה טכנית החנות מוכנה, אבל אנחנו ממתינים לתשובות מנציגנו בהנהלה לגבי כל מיני נושאים פרוצדורליים (משלוחים, גביה, חשבוניות וכו'). אם וכאשר היא תקום יכול להיות שנצטרך מישהו שיהיה אחראי עליה, יארוז מוצרים, ישלח אותם בדואר וכו'. אבל עוד חזון למועד. |
| אריאל |
נשלח - 24/11/2010 : 17:20:56 אם הייתי יודע כיצד להרים חנות וירטואלית הייתי מתנדב. אני מוכן להתחייב ולהתנדב לעזור במרצ'נדייז. עם מי עליי לדבר? |
| lazy |
נשלח - 24/11/2010 : 17:15:28 כל הדיון הזה מזכיר לי שמישהו הבטיח להרים חנות וירטואלית של מרצ'נדייז לקבוצה כבר לפני שנה ועדיין לא עשה את זה... |
| yarond |
נשלח - 24/11/2010 : 17:13:40 עכשיו כשהכל נרגע בואו נתאמץ להביא עוד ועוד אוהדים ביום ששי הקרוב לטדי ב - 13:30 או קצת לפני
ירון |
| אריאל |
נשלח - 24/11/2010 : 17:11:36 טוב, ראשית אני רוצה להתנצל. באמת אני עצבני היום ובטח לא התכוונתי להוציא את זה על אוהד קבוצה יקר (גם אם איננו מכירים), שהרי אנו שותפים לאותו רעיון. בסה"כ זה לא שאני "רץ" במעין מעשה "דווקא" להדפיס מחוץ לקבוצה. בא לי לפנק את עצמי בחולצה שאינה בנמצא. זכויות היוצרים/ הקבוצה/ מחלקת הנוער חשובים לכל אוהד ואוהד במידה פחות או יותר דומה. לרגע לא אמרתי שזכויות היוצרים הן שלי ושלי לבד, אלא שייכות לכל הפחות לכל חבר עמותה באופן שוויוני. דרך אגב, אשמח לקנות פאצ' ולהתאימו לכובע משלי- אני לא חושב שאם אין בקבוצה קסקטים, אז צריך להיענות לכל גחמה של אדיוט כמוני ולהוציא קסקטים "כי ככה אני רוצה". הרי יש פה עניין של מה אנשים רוצים ולא מה מתאים לכל אחד. לכן הלכתי והתאמתי משהו ספציפי לי. ללא כל זלזול בקבוצה או בזכויות היוצרים של מאן דהוא. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 24/11/2010 : 16:47:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הפתרון הוא שמישהו מהחבר'ה יתנדב להיות אחראי מרצ'נדייז ויתעסק בזה פול טיים: ככה זה ירד מהגב של חברי ההנהלה וכולנו נוכל להתכסות בשמיכת פליז של הפועל קטמון מתחת לדגל עם הסמל שיהיה תלוי על הקיר בסלון, כשכל הכסף נשאר בקבוצה ועזר לבנות את מחלקת הנוער.
|
| שומר החומות |
נשלח - 24/11/2010 : 16:18:42 אין סיבה לריב חברים. הטענה של אריאל היא מקובלת והגיונית, והתשובה עליה היא גם כן מקובלת והגיונית.
אין מספיק מרצ'נדייז בצבעים גדלים וצורות, וזה חסר, גם לאריאל ולאחרים, וגם ככלי שיווקי להגדלת הניראות של קטמון.
הסיבה שהמרצ'נדייז חסר היא שכרגיל כל העול נופל על 3 חברי ההנהלה, שבמקביל למליון המשימות שלהם צריכים לדאוג גם לזה, וזה כנראה נפל בין הכיסאות.
הפתרון הוא לא לפנות לחאפרים ולעשות בעצמך חולצה: זה שהסמל גם שלך לא אומר שצריך שמישהו שלישי ירוויח מזה אם יש אופציה להשאיר את הכסף הזה בבית.
הפתרון הוא שמישהו מהחבר'ה יתנדב להיות אחראי מרצ'נדייז ויתעסק בזה פול טיים: ככה זה ירד מהגב של חברי ההנהלה וכולנו נוכל להתכסות בשמיכת פליז של הפועל קטמון מתחת לדגל עם הסמל שיהיה תלוי על הקיר בסלון, כשכל הכסף נשאר בקבוצה ועזר לבנות את מחלקת הנוער. |