פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אורתודוקסים לוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אמיר גולה נשלח - 16/11/2010 : 09:04:47
אחרי שהגענו ליעד החברויות בעמותה, עכשיו הגיע הזמן לשכוח מהמשחק הקודם ולהתרכז בדבר הכי חשוב, המשחק בלוד. שעריים מארחת במשחק קשה את שדרות, הפועל רהט בדרבי, זאת ההזדמנות. חייבים לצאת עם תוצאה טובה
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רגל עץ נשלח - 23/11/2010 : 17:15:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=780

הסיקור סבבה אבל אני חולק על חשיבותו "האסטרונומית" של המשחק בין מעלה אדומים לשעריים. תכניסו לעצמכם לראש שאנחנו תלויים רק בעצמנו, ואם כבר מסתכלים על קבוצות אחרות אז בודאי לא על שתי אלה, אשר אינן מהוות סכנה משמעותית, למרות מיקומן המקרי בצמרת.
החולצה האדומה נשלח - 23/11/2010 : 00:07:27
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=780
davidkipod נשלח - 21/11/2010 : 21:54:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Tziki

ההתעקשות על יד לקהל מזכירה לי את ה "....בוא לפה .... בוא לפה.....הוא יבוא עד הגדר...." ממקום אחר.
חבר שאוהד קבוצה אחרת אמר לי, שאותו לא מעניין מה קורה בין השחקן לאוהדים אלא, מה קורה בין השחקנים כשחקן מחטיא, או כמה שחקנים רצים לשמוח עם שחקן גם כשזה הגול הרביעי או החמישי.
אני מסכים איתו לחלוטין. זה נחמד כשהשחקנים מחוברים לקהל, אבל מה שחשוב זה שיהיו מחוברים אחד לשני.
לעניין עוז:כמו כל השחקנים ,מהיציע נראה שמתחילת העונה החיבור שלו עם השחקנים רק הולך ומתחזק, רק שאצלו הפער היה גדול יותר.

חבל שאנחנו לא מחלקים ל"אוהב יותר" ו"אוהב פחות" ובשביל להציג עמדות חוטאים בקיצוניות.

מסכים. ואם כבר, על פי הסולם שלך - אני את עוז אוהב יותר...
ולגבי הקיצוניות, היא לעיתים קרובות מופנת לצערי לא רק כלפי שחקנים אלא גם כלפי אוהדים אחרים. וגם זה ממש לא לטעמי, אבל נראה שאין מה לעשות בנדון.
וזה בדיוק הרגע המתאים לעזוב הכל מאחור, להביט קדימה ולהתכוונן ליום שישי הגדול. אבל זה כבר בת'רד המקביל...
Tziki נשלח - 21/11/2010 : 20:50:32
ההתעקשות על יד לקהל מזכירה לי את ה "....בוא לפה .... בוא לפה.....הוא יבוא עד הגדר...." ממקום אחר.
חבר שאוהד קבוצה אחרת אמר לי, שאותו לא מעניין מה קורה בין השחקן לאוהדים אלא, מה קורה בין השחקנים כשחקן מחטיא, או כמה שחקנים רצים לשמוח עם שחקן גם כשזה הגול הרביעי או החמישי.
אני מסכים איתו לחלוטין. זה נחמד כשהשחקנים מחוברים לקהל, אבל מה שחשוב זה שיהיו מחוברים אחד לשני.
לעניין עוז:כמו כל השחקנים ,מהיציע נראה שמתחילת העונה החיבור שלו עם השחקנים רק הולך ומתחזק, רק שאצלו הפער היה גדול יותר.

חבל שאנחנו לא מחלקים ל"אוהב יותר" ו"אוהב פחות" ובשביל להציג עמדות חוטאים בקיצוניות.
אלי בן רימוז נשלח - 21/11/2010 : 20:05:33
מותר לשחקן לא לנפנף לקהל, לא להתחנף ולא להשתחוות. מצידי שהשחקנים יתעלמו מהקהל לחלוטין רק שיתנהגו כמו בני אדם לשחקנים האחרים ולמאמן. אני לא סובל את הקהלצנטריות שהתנחלה לה כאן. אנחנו באים לשמחקי כדורגל כי זה התחביב שלנו וכי אנחנו חולים. אנחנו לא עושים טובה לאף אחד. זה נחמד לבהצגה הזו יש קשר בין הקהל לשחקנים, אבל אנחנו לא עושים טובה. תפסיקו לבקש מהשחקנים להתייחס אליכם,זה ילדותי.
מה שכן, שחקנים מהסוג של עוז אני מעדיף לא לראות בקטמון, לא בגלל שהם לא מנפנפים לקהל, אלא כי הוא אגואיסט. אני לא סובל שחקנים שאוהבים את עצמם יותר מידי. הוא שחקן כשרוני ויכול לשחק בכל קבוצה אחרת, אבל הוא לא מתאים לנו. גם עשרה שערי סולו לא יגרמו לי לאהוב אותו. אני מעדיף שחקן שמעדיף את המסירה
רגל עץ נשלח - 20/11/2010 : 19:31:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

לאחר משחק בלוד נסענו לשעריים לראות את מכבי אך לא נכנסנו כי מחיר היה 20 ש"ח.ראינו חלק מהמשחק דרך החלון בחומה של המגרש וראינו שליטה מוחלטת של שעריים במשחק לעיני כ200 אוהדים די נהלבים תוצאה הסופית 4-1 אם אינטרנת סלולרי לא טעה

אליה, אם מה שראיתם דרך החלון היה במחצית השניה, אז שעריים שיחקה נגד עשרה שחקנים, כי שחקן של שדרות הורחק עוד לפני ההפסקה.
ובלי קשר, אתם שמים לב כמה אנרגיות אתם מבזבזים על שטויות? עשה יד או לא עשה יד? נו באמת.
ולענייננו... אני הייתי בין מבקריו הגדולים של עוז במשחקים הראשונים של העונה, אבל מאז הוא התחיל להתחבר לקבוצה והפך להיות בורג מאוד חשוב. נכון, לפעמים הוא עדיין לא משחרר כדור בזמן, אבל הוא במגמת שיפור מאוד ברורה.
רגל עץ נשלח - 20/11/2010 : 19:31:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

לאחר משחק בלוד נסענו לשעריים לראות את מכבי אך לא נכנסנו כי מחיר היה 20 ש"ח.ראינו חלק מהמשחק דרך החלון בחומה של המגרש וראינו שליטה מוחלטת של שעריים במשחק לעיני כ200 אוהדים די נהלבים תוצאה הסופית 4-1 אם אינטרנת סלולרי לא טעה

אליה, אם מה שראיתם דרך החלון היה במחצית השניה, אז שעריים שיחקה נגד עשרה שחקנים, כי שחקן של שדרות הורחק עוד לפני ההפסקה.
ובלי קשר, אתם שמים לב כמה אנרגיות אתם מבזבזים על שטויות? עשה יד או לא עשה יד? נו באמת.
ולענייננו... אני הייתי בין מבקריו הגדולים של עוז במשחקים הראשונים של העונה, אבל מאז הוא התחיל להתחבר לקבוצה והפך להיות בורג מאוד חשוב. נכון, לפעמים הוא עדיין לא משחרר כדור בזמן, אבל הוא במגמת שיפור מאוד ברורה.
קובקוב נשלח - 20/11/2010 : 18:25:30
עוז צאבג נותן תפוקה העונה, אין פה בכלל ויכוח.

זהו, אפשר להמשיך לדבר על היד.
מחאיי נשלח - 20/11/2010 : 15:43:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

אולי תקרא את כל ההודעה, נשבר הזין מההסתה שלך. באשר לעוז: אני לא מבקש ממנו להתאמץ, להוריד במשקל או למסור. כלומר, אני כן מבקש, אבל זה באמת רק המאמן יכול להגיד לו. מה שאני דורש ממנו זה לעשות יד לקהל כשהוא מוחלף.

שלומי, היד לקהל חשובה גם לי. אתה יודע אבל שזה לא עוז התחיל את התופעה. היה לנו את זה עם אסרף, עם אזרזר בשנה שעברה, עם וורנר השנה. מן הסתם היה לנו את זה אפילו עם שי וסלי פעם, פעמיים או עשר (אנשים נוטים לשכוח שהתכסחויות מביכות עם שחקנים היו עניין שבשגרה תחת משטר סאסיונה). למה אתה זורק את זה על עוז?

אני אומר: כמו שלנו מותר להתעצבן על שחקנים, מותר לשחקנים להתעצבן עלינו. ככה גם עם חילופי תודות. שחקן לא רוצה להודות לי, שלא יודה לי. זה מעצבן, זה מעליב, אבל זה לא סוף העולם.

אבל זו בדיוק הנקודה. זה היה עם אסרף ודיברנו על זה. זה קרה עם לא משנה מי, העלינו את הנקודה. מנסים פה לסתום פיות כי יש אנשים שלא אוהבים ביקורת. העובדה היא שהעונה עוז הוא הראשון שלא עשה יד לקהל, לי זה מפריע, אז צעקתי את זה בזמן המשחק ואכתוב את זה גם כאן.
אמת, זה לא סוף העולם. הרבה דברים הם לא סוף העולם. עדיין, אנחנו נתבטא ונאמר דברים גם אם הם אינם סוף העולם.
עכשיו, יש את יד לקהל, ויש את זה שלדעתי הוא שחקן שרק מפריע למשחק שלנו. אז גם את זה אני אכתוב כאן. הוא יעלב? וואלכ, ישתה כוס מים וירגע.
אני חושב שליאור צריך לספסל אותו לא כי הוא לא עשה יד לקהל, פשוט כי הוא לועס את הכדור.

ואל תגיד סתם שגם לשי זה קרה. זה לא קרה.

חוץ מזה שאני נגד לספסל את עוז, אני מסכים איתך, ואני מסכים שצריך להתייחס לזה בפורום.

אגב, הוא לא הראשון השנה, וורנר עשה את זה לפחות מול יצ'לאל בגביע, ואולי גם בבאר-שבע. במקרה של יצ'לאל זה הרבה יותר גרוע לדעתי, כי הוא לא הרים יד פשוט כי הוא היה עצבני שהחליפו אותו או משהו. במקרה של עוז, הוא לפחות הפגין רגישות, ולא סתם אגואיזם.

בנוגע לשי - אם אתה אומר שזה לא קרה, אני מאמין לך. אין על הבן-אדם הזה.
lazy נשלח - 20/11/2010 : 15:38:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

גולה ולייזי - ראו מה כתבתי לעיל. עוז רוצה להעלב או להתעצבן? זכותו המלאה (בעיקרון, לא בטוח שהוא באמת לקח את זה ללב).

אבל אתם - עזבו אותנו בשקט. אף אחד לא קילל אותו, אף אחד לא השפיל אותו, בסה"כ שרו לו בקצב את מה שלרוב צועקים לו בנפרד. אני אולי שרתי, לא זוכר אפילו, אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אותו.

עוז שחקן טוב, עם פוטנציאל להיות גדול, בטח שתחת ליאור זאדה. הוא יכול להתמודד עם קצת צעקות חצי-מתבדחות מהקהל.

אני לא מצדיק את ההתנהגות של עוז, ואני חושב שזה לא כ"כ קשה להרים את היד שהוא מוחלף, גם אם לא בא לו. וכבר אמרתי את דעתי בת'רדים אחרים שעסקו בתופעה. אבל בדיוק כמו שזכותם של אנשים מהקהל לשיר לעוז מה שבא להם, זכותי לחשוב שזה מגעיל ולכתוב את זה בפורום. זה לא שבאתי ואמרתי שהם לא אוהדים טובים (אם כי זכותי להגיד את זה אם אני חושב ככה) או שקראתי להחרים אותם ולמנוע מהם את הכניסה לגבעת רם או לטדי. בסה"כ טענתי שנגעלתי מהומור הציני והדלוח שבא על חשבון שחקן מהקבוצה. רוצים להתבדח, סבבה, יש דרכים טובות יותר לעשות את זה.
אמיר גולה נשלח - 20/11/2010 : 15:31:07
אני לא יודע במשחקים של איזה קבוצה היית העונה, אבל עוז אחרי לחצי מהשערים שלך העונה
מחאיי נשלח - 20/11/2010 : 15:30:47
גולה ולייזי - ראו מה כתבתי לעיל. עוז רוצה להעלב או להתעצבן? זכותו המלאה (בעיקרון, לא בטוח שהוא באמת לקח את זה ללב).

אבל אתם - עזבו אותנו בשקט. אף אחד לא קילל אותו, אף אחד לא השפיל אותו, בסה"כ שרו לו בקצב את מה שלרוב צועקים לו בנפרד. אני אולי שרתי, לא זוכר אפילו, אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אותו.

עוז שחקן טוב, עם פוטנציאל להיות גדול, בטח שתחת ליאור זאדה. הוא יכול להתמודד עם קצת צעקות חצי-מתבדחות מהקהל.
שלומי מלכה נשלח - 20/11/2010 : 15:20:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

אולי תקרא את כל ההודעה, נשבר הזין מההסתה שלך. באשר לעוז: אני לא מבקש ממנו להתאמץ, להוריד במשקל או למסור. כלומר, אני כן מבקש, אבל זה באמת רק המאמן יכול להגיד לו. מה שאני דורש ממנו זה לעשות יד לקהל כשהוא מוחלף.

שלומי, היד לקהל חשובה גם לי. אתה יודע אבל שזה לא עוז התחיל את התופעה. היה לנו את זה עם אסרף, עם אזרזר בשנה שעברה, עם וורנר השנה. מן הסתם היה לנו את זה אפילו עם שי וסלי פעם, פעמיים או עשר (אנשים נוטים לשכוח שהתכסחויות מביכות עם שחקנים היו עניין שבשגרה תחת משטר סאסיונה). למה אתה זורק את זה על עוז?

אני אומר: כמו שלנו מותר להתעצבן על שחקנים, מותר לשחקנים להתעצבן עלינו. ככה גם עם חילופי תודות. שחקן לא רוצה להודות לי, שלא יודה לי. זה מעצבן, זה מעליב, אבל זה לא סוף העולם.

אבל זו בדיוק הנקודה. זה היה עם אסרף ודיברנו על זה. זה קרה עם לא משנה מי, העלינו את הנקודה. מנסים פה לסתום פיות כי יש אנשים שלא אוהבים ביקורת. העובדה היא שהעונה עוז הוא הראשון שלא עשה יד לקהל, לי זה מפריע, אז צעקתי את זה בזמן המשחק ואכתוב את זה גם כאן.
אמת, זה לא סוף העולם. הרבה דברים הם לא סוף העולם. עדיין, אנחנו נתבטא ונאמר דברים גם אם הם אינם סוף העולם.
עכשיו, יש את יד לקהל, ויש את זה שלדעתי הוא שחקן שרק מפריע למשחק שלנו. אז גם את זה אני אכתוב כאן. הוא יעלב? וואלכ, ישתה כוס מים וירגע.
אני חושב שליאור צריך לספסל אותו לא כי הוא לא עשה יד לקהל, פשוט כי הוא לועס את הכדור.

ואל תגיד סתם שגם לשי זה קרה. זה לא קרה.
lazy נשלח - 20/11/2010 : 14:31:23
לדעתי השיר לעוז, גם אם חלק חשבו שהוא היה חכם, משעשע או ציני, היה פשוט משופש ודוחה. זה ברור שאי אפשר לאהוב את כל השחקנים באותה המידה, ובטח לא להיות מרוצים מצורת המשחק של כולם, כל הזמן. אבל מי שרוצה מוזמן לכתוב את הביקורות כאן בפורום, או לדסקס אותם עם החברים שלו. יש מספיק דרכים להשתשעשע או להעביר את הזמן, גם במשחק משעמם שכזה, בלי להעליב ולפגוע בשחקן שלנו, ואפילו אם יש גרעין של אמת בביקורת. לא יקרה כלום אם תתאפקו בפעם הבאה.
אמיר גולה נשלח - 20/11/2010 : 14:00:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

בהתייחס לוויכוח בקשר לעוז צבאג:
לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות. לדעתי עוז מודע לבעיית כדרור היתר שלו.
באשר ל"שיר" שהושר בזמן המשחק: להבנתי זה היה בהומור, שבסה"כ נתן ביטוי למה שרבים אמרו וצעקו ביציע. מיד אחרי ה"שיר" נזכרתי בלהיט הידוע "קרן ארוכה".

גם השיר לעוז וגם "הלהיט הידוע קרן ארוכה" לא מצחיקים, מיותרים ומעצבנים

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07