| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| האחים מרילי |
נשלח - 13/11/2010 : 14:04:22 נעילת השירשור "1,2,3,4,5" כאן מעוררת הרבה שאלות. האם היא מעידה על כך שאמונה בנאחס לצורותיו היא חלק מעקרונות קטמון, כמו אנטי-גזענות? או אולי הנעילה מעידה על כך שמי ש"מנהל" את הפורום כופה את אמונותיו (התפלות) על כל הפורום?
וסתם מתוך סקרנות יש לי גם כמה שאלות תאולוגיות למאמינים: - האם נעילת השירשור מונעת את הנזק? אולי מחיקה היתה מועילה יותר? או אולי הנזק כבר נגרם וכלום לא יתקן אותו? - אם ננצח במשחק הבא, נניח 6:3, האם זה יוכיח שאין מנחוס, או אולי זה רק יגדיל את הנזק בהמשך? - אם יפתח כאן שירשור על תבוסה בטוחה במשחק הקרוב, האם זה יבטיח נצחון (נאחס הפוך)? ואם כן , למה אין מנחוסאי שיעשה מעשה לטובת הקבוצה? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| פועל ותיק |
נשלח - 18/11/2010 : 00:43:56 הקמת קטמון -הפועל החדשה בסיסה הוא שאיפה לשינוי תורת המנחוס |
| קטמון ותיק |
נשלח - 14/11/2010 : 10:24:48 החוק היסודי של מרפי הוא: If something can go wrong - it will! למשל: אם חלוץ הפועל קטמון יעמוד לבדו עם הכדור במרחק 5 מטר משער ריק של הקבוצה היריבה ויבעט את הכדור - הכדור יפגע בקורה או במשקוף. |
| האחים מרילי |
נשלח - 14/11/2010 : 09:28:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
קודם כל לעובדות כפי שהציג אותם בבהירות בלאש היקר אדום על גבי שחור,אלוהי המנחוס קיים ומרפי נביאו חי וקיים.אבל אין מה לעשות,בכל דור קמים כופרים .קוים לדמותם-אנשים שאינם מאמינים בתורת המנחוס ובאלוהיה רק בגלל שלא ראו אותו בעיינים ,אך מצד שני הם מאמינים בשטויות כמו:גלי אור וקול,גרביטציה,ניוטונים, פרוטונים,הרכבת הקלה, ושאר השטויות שהמדע מנסה להאכיל אותנו.
קלי, אתה מבלבל בין שתי תורות שונות לחלוטין. לפי מרפי, אם אתה מאמין במנחוס, המנחוס לא עובד, ואם אתה כופר במנחוס, הוא עובד בגדול. אסור לערבב.
ותודה על ההגנה האמיצה. מאז ימי גלילאו לא היתה רדיפה כזאת. אני מקווה שלא תואשם בשחצנות בסגנון גאידמק. אבל הזכרת הרכבת הקלה בהקשר הזה היא מכה מתחית לחגורה. |
| קלי |
נשלח - 14/11/2010 : 08:52:35 קודם כל לעובדות כפי שהציג אותם בבהירות בלאש היקר אדום על גבי שחור,אלוהי המנחוס קיים ומרפי נביאו חי וקיים.אבל אין מה לעשות,בכל דור קמים כופרים .קוים לדמותם-אנשים שאינם מאמינים בתורת המנחוס ובאלוהיה רק בגלל שלא ראו אותו בעיינים ,אך מצד שני הם מאמינים בשטויות כמו:גלי אור וקול,גרביטציה,ניוטונים, פרוטונים,הרכבת הקלה, ושאר השטויות שהמדע מנסה להאכיל אותנו. |
| אדיר |
נשלח - 14/11/2010 : 00:02:15 מסכים עם מדלולה. שחצן זה מכבי של מזרחי. שחצן זה בית"ר של גאידמק. שחצן זה סאד"ר שהיו בטוחים שהם הולכים לבלוע את ליגה א' דרום בלי מלח. בואו לא נהיה כאלה.
|
| אלי בן רימוז |
נשלח - 13/11/2010 : 22:15:30 מי שפיספס את ההומור בתמונה של יבגני רץ לקהל במשחק הבא ובשישיה שתבוא איתה, באמת צריך לנסוע לאיזה חור באנגליה כמו ניוקאסל או לוטון לשנה ולחזור עם חוש הומור המתאים ל"אבל בהסתדרות" הנהדר.
אין כאן שחצנות ולמרות שידוע לכולנו שנאחס זה מדע מדויק ביותר, מי שמנסה להתערב בגורל סופו שהגורל והנאחס ירדפו אחריו.
השאלה כאן איננה האם אנחנו צנועים או שחצנים אלא האם כדאי לנו לנהל פורום שבו על דבר כזה נועלים אשכול. אני חושב שלמעט מנהל הפורום ומספר אנשים ספורים ביותר יתברר שכל בעלי הפורום חושבים שבלי קשר לנאחס, זה לא גישה נכונה. נראה לי שהגישה הנכונה היא שמשהו עם הטלפון של מנהל הפורום יתקשר ויסביר את אי ההבנה ושלום על ישראל.
|
| עוגן ק. |
נשלח - 13/11/2010 : 21:18:23 זה היה אשכול מצחיק. לא שחצני. חבל, אפשר לפתוח. מודה ועוזב ירוחם. |
| מחאיי |
נשלח - 13/11/2010 : 18:48:25 עזבו אתכם נאחס. אין מקום לסתימת פיות, וכמו שמדלולה כתב - איש באמונתו יחיא. |
| Offside |
נשלח - 13/11/2010 : 18:38:30 אני חושב שנתנאל התכוון ללייזי, גם הוא ירון.
|
| yarond |
נשלח - 13/11/2010 : 18:21:44 נתנאל
אם פנית אלי - תשכח מזה לא רק שאני לא מנהל את הפורום אני בקושי יודע להשתמש בו
מנהל הפורום זה מישהו אחר |
| בלאש ביקו |
נשלח - 13/11/2010 : 18:18:57 הנאחס, כמו חוקי מרפי, קיים. למה, איך,האם הוא חלק מעולם הפסיכולוגיה או שהוא פועל יוצא של חוקים מטאפיזיים על אנושיים, לא לנו הפתרונים. ולראיה (מדעית לגמרי): לפני כחודש ציינתי באזני חבריי בתמימות את העובדה שאני היחיד, מקרב משתתפי משחקי הכדורגל השבועיים שלנו, שטרם נפצע. לא צריך להמשיך את הסיפור אני מקווה (קהל אינטלגנטי מספרים). |
| אבו קלבצ'ה |
נשלח - 13/11/2010 : 18:14:35 ירון, בגלל שני אנשים שהתנגדו לנאמר בת'רד (המשתמשים אמיר גולה וג'ון מדלולה) החלטת לנעול את הת'רד?! מוזר מאוד ומרגיז. אני מסכים מאוד עם דבריו של המשתמש האחים מרילי. פתח את הת'רד! |
| האחים מרילי |
נשלח - 13/11/2010 : 18:13:52 הנה ההתיחסות האחרונה שלי לנושא הזה - דיוני המנחוס לדורותיהם היו תמיד חביבים ומשעשעים משהו. אני עדיין מאמין שרוב דוברי האמונה מתייחסים אליה בהומור, אבל כנראה לא כולם. אין לי בעיה עם זה כל עוד לא משתמשים בזה כדי לסתום פיות. זה כבר הרבה פחות מצחיק.
מישהו באמת חושב שבאמירה שנבקיע שישיה ושיבגני ירוץ לקהל יש שחצנות? על חוש הומור כנראה אין טעם להתווכח. השחקנים יכנסו לפורום וישתכנעו שאין טעם להתאמץ? give me a break.
אני אישית חותם על אחד אפס קטן נגד האורתודוקסים, אז מה? אולי כדאי לצנזר גם את זה, כי זה מוריד את הבטחון של השחקנים?
זהו זה |
| גון מדלולה |
נשלח - 13/11/2010 : 17:32:58 להגיד "צילום של יבגני אחרי השער שיכבוש בשבוע הבא" זה שחצנות, לא משנה מה תגידו, באשר לנושא עצמו (הרצף) אני מסכים שזה לא שחצנות אלא סתם נאחס או לא נאחס (תלוי אם מאמינים)
ובתור אוהדים שראו מה זה עושה ששחקן של היריבה אומר "למה מי זה קטמון" ו "אנחנו יותר טובים" וכו' וכו' לא הייתי מצפה ממכם להגיד "יבגני בטוח יכבוש בשבוע הבא" וכדומה.
אבל מה אני אגיד לכם, איש באמונתו יחיה... |
| Offside |
נשלח - 13/11/2010 : 17:26:45 שחצנות? 
כמו שכתבו מעלי, ציינתי את רצף ההבקעות שלנו העונה ואת הסדר המתמטי המעניין שיש בו. מתמטיקה זה מדע מדויק!
ולא הצבעתי על זה שננצח במחזור הבא, רק על זה שנבקיע שישיה. צריך להבדיל בין הדברים..
הת'רד ההוא כבר ננעל ומה שנעשה נעשה. אני מציע שהוא יפתח מחדש רק אם הקבוצה אכן תבקיע שישיה במחזור הבא. |