פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
yarond נשלח - 07/11/2010 : 11:26:59
יש הודעה באתר
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=768

אחנו מתארגנים על חלוקת הזמנות ותליית פוסטרים בבתי ספר
דרושים עוד מתנדבים

פרחים מהאוהדים לשקד ? קיפוד - באחריותך הפעם ?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
האחים מרילי נשלח - 16/11/2010 : 16:12:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מישל דיין הוא גם מאתמול חבר עמותה בהפועל קטמון ירושלים

הרסת לנו את הסיפור. בכל אופן, אנחנו קורבנות רדיפה של התשקורת ולא תבלבל אותנו עם עובדות.
בקשר למשחק בלוד - מה יש להגיד עליו? הדבר היחיד שאני יכול להגיד לגביו יעיף עלי את כת המנחוס, ולא בא לי לחטוף עוד כרטיס אדום
אמיר גולה נשלח - 16/11/2010 : 15:45:49
רדיו ירושלים כבר היה, המשחק עוד לא, אנחנו נראים הפועל קטמון ירושלים, על שם המגרש המיתולוגי של הקבוצה שלנו, משמע, אנחנו חיים בעבר ואוהבים להתעסק במה שכבר היה ואין לנו שום השפעה עליו
avitemkin נשלח - 16/11/2010 : 15:13:35
שלום. הצטרפתי עכשיו לעמותה ויש לי שאלה שהייתי רוצה תשובה עליה. איך זה שבעניין רדיו ירושלים הגיעו המון הודעות ותגובות (הת'רד כבר בעמוד 8) ועל משחק של הקבוצה בעוד 3 ימים בלבד יש בינתיים 4 הודעות בקושי?
קובקוב נשלח - 16/11/2010 : 14:34:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

מישל דיין סמל גדול בתולדות הפועל ירושלים.

יחד עם זה מישל דיין, בתוך עצמו, (ושמישהו יגיד אחרת) היה שמח לכל כשלון של קבוצת הכדורגל שלכם.
אני לא יגן על "איש התקשורת" מישל דיין שמעביר ביקורת על קטמון (וזה לגיטימי ביותר), אבל לעולם לא יעביר ביקורת על יוסי סאסי הפושע וויקטור יונה הגנב שהרסו והורסים את הפועל ירושלים כבר יותר מ-15 שנה.
אחרי הכל מישל הוא גם כמו 99% מתקשורת הספורט המקומית. כולם חברים של כולם ובחיים לא ייתנו ביקורת נוקבת על ירושלמים חזקים-חבריהם.
על שלומי עמר זה קלי קלות, אבל נראה אותם על סאסי, יונה, קורנפיין, אלי אוחנה ועוד כמה.

לגבי כמות קהל, כמעט כמו תמיד- האמת באמצע (אבל זה לא באמת קריטי).

אני לוקח את המילה שלך שברדיו הוא לא מדבר עליהם (למרות שעל ויקטור אין מה לדבר היום, נגמר הסיפור שלו), וחבל. אבל בתור מרואיין הוא העביר עליהם ביקורת יותר מפעם אחת, כולל דרישה להניח את המפתחות וללכת הביתה.
yarond נשלח - 16/11/2010 : 14:23:46

מאז שמישל הפך להיות כמונו - חבר עמותה
הרי שמותר לו לפתוח את הפה כמו כל אחד אחר

אחד הדברים הכי מהנים בחרות העמותה היא הזכות לשחרר את הלשון בכל רגע
קלי נשלח - 16/11/2010 : 14:01:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

עזוב גולה.למה להרוס את תחושת הרדיפה עם זוטות לא חשובות?
אמיר גולה נשלח - 16/11/2010 : 13:58:24
משה גרטל לעולם נשלח - 16/11/2010 : 13:40:11
מישל דיין סמל גדול בתולדות הפועל ירושלים.

יחד עם זה מישל דיין, בתוך עצמו, (ושמישהו יגיד אחרת) היה שמח לכל כשלון של קבוצת הכדורגל שלכם.
אני לא יגן על "איש התקשורת" מישל דיין שמעביר ביקורת על קטמון (וזה לגיטימי ביותר), אבל לעולם לא יעביר ביקורת על יוסי סאסי הפושע וויקטור יונה הגנב שהרסו והורסים את הפועל ירושלים כבר יותר מ-15 שנה.
אחרי הכל מישל הוא גם כמו 99% מתקשורת הספורט המקומית. כולם חברים של כולם ובחיים לא ייתנו ביקורת נוקבת על ירושלמים חזקים-חבריהם.
על שלומי עמר זה קלי קלות, אבל נראה אותם על סאסי, יונה, קורנפיין, אלי אוחנה ועוד כמה.

לגבי כמות קהל, כמעט כמו תמיד- האמת באמצע (אבל זה לא באמת קריטי).
מחאיי נשלח - 16/11/2010 : 07:46:19
להתקשר לתוכנית "אוהדים" זה רעיון מצוין, הנה המספר 050-8000101.

התקשרתי לפני כמה שבועות, היה נחמד, ומישל ואסף היה מפרגנים. אני ממליץ לכולם. רק עזבו אתכם ריבים והתבכיינויות. דברו איתם על קבוצה כיפית בניצוחו של מאמן מעולה, על שני מנהיגים כמו שי וגולה שמשחקים ביחד, על לוד עוד מעט ועל החגיגה מול רהט בטדי.
אמיר גולה נשלח - 16/11/2010 : 07:31:53
חבל
אליה נשלח - 15/11/2010 : 22:07:03
אמרתי, אבל מהשטויות שלך חזרתי בי. חוץ מזה נעים לי שאתה שם לב על מה שאני כותב.....
אמיר גולה נשלח - 15/11/2010 : 21:48:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אמיר גולה אתה חף מפשע אבל היום נראה לי לקחת סמים אתה כותב שטויות אבל אני לא אתווכח אתך (למרות שיש על מה).לא נתתי שום מידע הבאתי עובדות אבל אני כבר מזמן שמתי לב שאתה מת על וויכוחים סתמיים ולכן טוב מישל דיין הציל את קריית שמונה(כך יותר טוב?).אבל זה לא יעזור כי היו1700 צופים -תבין הכמות לא חשובה ...מישל דיין סמל אין לי בעיה עם זה יש לי בעיה אם התבטויות שלו וזה הכל וחוץ מזה סליחה הוא לא מאמן טוב(אל תכעס טוב?)

לא אמרת שאתה מפסיק לכתוב בפורום?
קלי נשלח - 15/11/2010 : 21:24:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

מה שמרגיז הוא שיש לחלק מאיתנו נטיה להצדיק כל דבר שנכתב נגדנו גם אם הוא לא קשור למציאות.

מרילי-אתה מערבב בין מצדיק לבין לא מתרגש.
ביום שישי הייתי במשחק כדורגל של קבוצתי האהובה, שסיפקה לי תצוגה וחמישייה ,העפילה למקום הראשון, וכל זה לעיני מול קהל שהקנה אחלה אווירת כדורגל.
כל כך טוב לי שממש אין לי צורך אח"כ לנבור באתר אחר אתר ,ולהקשיב לכל תוכנית מתחילתה עד סופה עד שייאמר משהו שלא יהיה לרוחי ואז להרגיש רדוף.
מישל ביום ראשון דיבר על הניהול המקצועי והשקט בקטמון,על בחירת השחקנים והעבודה הנכונה של המערכת -זה לא גרם לי לזקפה.
למחרת אמר מספר כזה או אחר על כמות הקהל ,ספר בהתחלה או ספר בסוף.שמע מכתב כזה או כתב אחר.למה זה עד כדי כך חשוב?הגיע הזמן להתקדם עם הצורך הזה להיות נאהבים ע"י כולם כל הזמן.
כמו שכתבתי לך בחיים לא ראיתי רגשי עליונות ותסביכי נחיתות שזורים כל כך כמו אצלנו.
גון מדלולה נשלח - 15/11/2010 : 21:19:22
תפסיקו כבר עם השטויות שלכם.

למי אכפת כמה צופים אמרו שהיו בדאבל פס או באיזה רדיו נידח שלא מעניין אף אחד?

יש לוד ביום שישי.
Offside נשלח - 15/11/2010 : 21:17:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ואסף אפל העויין שמעז לדווח על קריאות גזעניות שלנו, לא צריך להתקבל בהשלמה.

על מה מדובר? מה לטענתו קראנו במהלך המשחק?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07