פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 נערים - דרבי מול בית"ר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
Offside נשלח - 04/11/2010 : 21:32:08
המשחק הבא של הנערים: שבוע הבא, יום שלישי בשעות הערב (עדיין לא ידוע אם יתחיל ב 18:00 או 19:00) בבית וגן, יתקיים דרבי ליגה.

ביום שבת (או ראשון) שלאחר מכן, דהיינו 13 או 14 בנובמבר, ייערך משחק בסיבוב ב' של הגביע, בגבעת רם מול נערים א' של הפועל ראשל"צ.

עדכונים לגבי שעות סופיות ויום המשחק של הגביע יגיעו בימים הקרובים.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
האחים מרילי נשלח - 18/11/2010 : 11:06:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

שוב אתם מחפשים את ההכרה והאהדה וה"אמפתיה" (מה המילה הזו?), די כבר! - האיש מלכלך על קטמון בכל מקום אפשרי, אבל משום מה בקיץ הסכים להתמזמז עם אופיר כורץ כשזה ניסה להביא אותו לקטמון. ערבי ערבי, תאמינו לי שאני נותן לו נקודות זכות וחג שמח על זה שבאנו מאותו הכפר, אבל בכל מה שנוגע לקבוצה שלכם מדובר באדם מגעיל, דו פרצופי ואפילו רע.

והוא בכלל לא מצליח - הנוער זה וואחד כשלון, למרות הפוקס בגביע.

מה לעשות שאכן הייתי שמח לקבל אמפתיה (רק) ממישהו שאני אוהב ומעריך. כנראה חסכים מהילדות. אבל זה לא העניין. העניין הוא שהאמפתיה של שי היא זאת שגרמה לו לעשות את המעבר. ומאוד הייתי רוצה לראות את סלי אצלנו, למרות שזה נראה לא ריאלי.
סאריץ נשלח - 18/11/2010 : 08:45:39
סלי מתעב את קטמון זה בודאות. לא פעם שמעתי והוא לא הסתיר את רצונו שקטמון תמחק. אבל הוא לא אדם מגעיל בכלל. איש יקר. הנוער כישלון השנה אגב.
סלאמה נשלח - 18/11/2010 : 08:27:30
שוב אתם מחפשים את ההכרה והאהדה וה"אמפתיה" (מה המילה הזו?), די כבר! - האיש מלכלך על קטמון בכל מקום אפשרי, אבל משום מה בקיץ הסכים להתמזמז עם אופיר כורץ כשזה ניסה להביא אותו לקטמון. ערבי ערבי, תאמינו לי שאני נותן לו נקודות זכות וחג שמח על זה שבאנו מאותו הכפר, אבל בכל מה שנוגע לקבוצה שלכם מדובר באדם מגעיל, דו פרצופי ואפילו רע.

והוא בכלל לא מצליח - הנוער זה וואחד כשלון, למרות הפוקס בגביע.
האחים מרילי נשלח - 18/11/2010 : 08:10:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
אגב נוער -כתבות כאלה עדיין עושות טוב על הנשמה
http://www.goler.co.il/article/1750
בסופו של דבר זה יהיה הנוער שלנו ,או דרך האיחוד המיוחל או כדרכו של איתמר יחיא שיחיה.

כיף לראות את סלי מצליח!
הלואי שהוא היה מגלה קצת יותר אמפטיה כלפינו, בניגוד לשי שתמיד שידר אהדה. אולי גם זה יקרה פעם...
Offside נשלח - 17/11/2010 : 23:15:31
זה משהו שיכול לקרות (הצגה כפולה), אבל זה לא משהו שאפשר כל כך לתכנן מראש במצב הנוכחי.
הרי גם אצל הבוגרים שעות וימים של משחקים נקבעים לפעמים מאוד קרוב למשחק, וגם אצל הנערים כבר לא פעם ולא פעמיים משחקים הוזזו מיום ליום ומשעה לשעה.

ככה שצריך תיאום מוצלח בצורה יוצאת דופן, אבל עקרונית זה יכול לקרות.

ביום שלישי ב 14:20 משחק השלמה מול בארי במגרש במרחבים.
קלי נשלח - 17/11/2010 : 11:26:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

יש מצב לארגן שמשחק נוער ישוחק לפני משחק בוגרים, או שהשעה בלתי אפשרית?
זה עשוי לעשות משהו טוב לנערים ובכלל למועדון.

הצחקת אותי.אנשי ההנהלה שלנו צריכים להילחם מלחמות עקובות מדם מול קיקו הצורר (מנהל האצטדיון) כדי שיסכים שקבוצת הבוגרים שלנו תשחק שם(למעשה הוא לא מסכים רק מנחיתים עליו)................עכשיו לך תבקש גם את קבוצת הנוער
אולי במשחקים שאנחנו אמורים לשחק בגבעת רם (4 כאלה כמדומני) שווה לבדוק הצגה כפולה.
אגב נוער -כתבות כאלה עדיין עושות טוב על הנשמה
http://www.goler.co.il/article/1750
בסופו של דבר זה יהיה הנוער שלנו ,או דרך האיחוד המיוחל או כדרכו של איתמר יחיא שיחיה.
עוגן ק. נשלח - 17/11/2010 : 11:17:02
יש מצב לארגן שמשחק נוער ישוחק לפני משחק בוגרים, או שהשעה בלתי אפשרית?
זה עשוי לעשות משהו טוב לנערים ובכלל למועדון.
RedBoy נשלח - 17/11/2010 : 00:10:39
לא הייתי במשחק אבל הבנתי מאחד ההורים שהיה שהנערים שיחקו טוב מאוד למשחק נגד קבוצה שבמקום הרביעי בליגה הבכירה..(בחודש האחרון הם ניצחו את ביתר והפועל ת"א)
הנערים עלו ל1-0 אחרי שאבירן כהן שלח כדור לחיבורים, הילד הזה פשוט תותח!!
החזיקו מעמד יפה עד דקה 50 בערך וקיבלו את השיוויון..בדקה האחרונה הנערים הגיעו למצב מדהים שנעצר על קו השער של ראשון
בהארכה הבחורים כבר התעייפו ולאחר 10 דקות קיבלו את הגול השני.
כל הכבוד לנערים האלה! שימשיכו ככה!!
davidkipod נשלח - 16/11/2010 : 23:51:57
איזה יופי. גאים בכם מאוד מאוד. מעניין מי יהיה הראשון מהחבר'ה האלו שיגיע לבוגרים ? ולעתיד קרוב יותר - מה קורה איתם בשנה הבאה ?
הנהלה נשלח - 16/11/2010 : 22:54:21
המשחק הכי מרשים של הנערים שלנו עד היום, נגד קבוצה מהמקום הרביעי ב"ליגת העל" של בני גילם. אם הילדים האלו היו יכולים להתאמן באופן סדיר ובשעות סבירות, הם היו עולים ליגה. בכל אופן, גם ככה מתגבשת שם חבורה מרתקת, מגוונת, מכל קצוות העיר. אחלה קבוצה. אנחנו מאד מרוצים.
yoavb22 נשלח - 16/11/2010 : 21:53:42
הפסידו בהארכה 2-1 אחרי שהובילו אחד אפס(נאמר לי על ידיד אחד השחקנים)
מחאיי נשלח - 16/11/2010 : 19:12:28
עדכון?
Offside נשלח - 16/11/2010 : 10:21:31
תזכורת: היום בגביע מול הפועל ראשון לציון.
שעה 14:00, גבעת רם.

ראשל"צ משחקת בליגה נערים א' ארצית מחוז דרום (כרגע מקום רביעי), לפי דיווח של מאמן הנערים שלנו, בשורותיהם משחקים שלושה שחקני נבחרת.

לא יהיה פשוט, אבל בכל זאת אפשרי.

יאללה הפועל
Offside נשלח - 13/11/2010 : 12:03:26
עדכון לגבי משחק הגביע מול הפועל ראשל"צ:
יום שלישי, 16/11, שעה 14:00 במגרש בגבעת רם.
Offside נשלח - 10/11/2010 : 23:12:48
הנערים שלנו שיחקו טוב יותר במחצית הראשונה, אך ספגו שער מטעות קשה אחת בהגנה.
הגיעו להזדמנויות טובות אך לא השכילו לנצל אותן.
במחצית השנייה הייתה יותר מדי כדררת ופחות מדי מסירות.

על הגבעה היו כמה אוהדים וכמה הורים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07