| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| שמעון גרשון |
נשלח - 30/10/2010 : 17:16:20 כאחד שסיים את תפקידו כנער(לפחות מבחינה חוקית) חורה לי שאין מספיק בני נוער ביציע, אין צורך להסביר את חשיבותם ובייחוד את כוחם. חשבתי על תוכנית שדורשת המון עבודה והשקעה אבל לפי דעתי תוכל להניב פירות: הפועל מייצגת כדורגל נטול אלימות ומלא בערכים, אני חושב שחיבור עם תנועות נוער ובתי הספר הוא דבר טבעי, כל מוסד חינוכי ירושלמי ירצה וישמח להציג אלטרנטיבה שפויה ובריאה למחלה הצהובה בירושלים אשר דוגלת באלימות ובגעזנות, תופעות שאנו בתור חברה מתוקנת מנסים למגר. בשלב הראשון, עוברים בין בתי הספר ובתנועות הנוער נכנסים לכיתות ויוצרים רשימת תפוצה שתקבל כל שבוע עידכון באיימיל. הפיתיון יהיה כמו שעשינו לפני מספר שנים, חלוקת כרטים חינם לתלמידים. אז יוצרים גרעין בכל בית ספר שיהיה אחראי על החולקה ועל העידכון במייל, הגרעין יצ'ופר בהתאם לכמות הקהל שיביא(עלייה לדשא, יום כיף עם שי, נסייעה ללונה-גל עם כפיר וכו'..) השלב הבא , ביחד עם בתי הספר ותנועת הנוער לבנות תוכנית התנדבותית.
כמובן שהתוכנית צריכה לעבור עוד שיפורים רציינים, אבל זה הרעיון הבסיסי. מה אתם אומרים?
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| ילוביץ |
נשלח - 03/11/2010 : 00:18:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
צריך לבנות צוות שמטפל בנושא אני מוכן לקחת אחריות על הדפסת ההזמנות למשחקי הבית שלנו עד סוף העונה הזו כולל מימון ההדפסה אבל הנכונות הזו מותנית בכך שיש לנו לפחות 8 בתי ספר שאנו פוקדים וזו משימה שצריכה ליפול על כאלה שחיים בעיר והם תלמידי תיכון שמקבלים את ההזמנות ביום רביעי בערב ומפזרים בחמישי בבתי הספר בהם הם לומדים ובבתי ספר יסודיים שצמודים
מתנדבים ?
אני יכול להגיע לתיכון בויאר,זיו,בית ספר ארגנטינה בקיירת יובל ואגרון שגם בשכונה ובין היתר גם לשבט היובל שגם הוא בקריית יובל. |
| yarond |
נשלח - 02/11/2010 : 17:06:25 מחאיי - אין חוסמים שור בדישו
הכדור אצלי ואני מדבר עם ההנהלה מה מותר ומה אסור וכמה אפשר תהיינה לי תשובות הערב
אני מבקש מתנדבים סופיים ומוחלטים ל כמה שיותר בתי ספר אבל לא פחות משלושה !!!
מי מאיתנו שהוא תלמיד תיכון שלידו יש בית ספר יסודי - אתה האיש
בהתאם לאישורים מהבוס - אעביר ביום שני הקרוב לכל המתנדבים את ההזמנות לחלוקה בבתי הספר בימים חמישי וששי הקרובים
כל המתנדבים מעבר להודעה בפורום - אנא תנו לי בפרטי את הפרטים שלכם ואני אחראי על יצירת קשר
|
| מחאיי |
נשלח - 01/11/2010 : 23:23:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
הנכונות הזו מותנית בכך שיש לנו לפחות 8 בתי ספר שאנו פוקדים
לאט לך. תתחיל עם שניים, ועשית מצווה גדולה. |
| גיא ברוכים |
נשלח - 01/11/2010 : 15:24:48 אני מוכן לדאוג לדברים כאלה בבית ספר זיו ואני מכיר אוהד שלא בפורום שאולי יוכל לעשות את זה בבויאר |
| lazy |
נשלח - 01/11/2010 : 14:23:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי נדב
חברי הבריגדה - איפה כולם? אי אפשר לעשות מהלך של לנסות להביא אותם?
תמיד אפשר לעשות מהלך של לנסות ולהביא יותר חברי בריגדה, אבל כניראה שזה לא כל כך פשוט. מדובר בנערים מבוגרים יחסית שכבר צריכים לשלם על כרטיס. אפשר להוסיף לכך את קשיי ההגעה בימי שישי בגלל העדר תחבורה ציבורית. וכמובן, קיים גם חוסר אטרקטיביות יחסי של ליגה ב'. בכל מקרה, אם יש מצב לנסות ולהביא יותר, כמובן שאני בעד. זה חשוב להגיע למשחקים ולבטא במעשים את הקשר שהבריגדה שואפים לבסס בין הכדורסל לכדורגל. |
| yarond |
נשלח - 01/11/2010 : 14:22:15 צריכים עוד 7 באיזה בית ספר תחלק ? |
| barakby |
נשלח - 01/11/2010 : 14:09:06 אני מוכן לקחת הזמנות ולחלק בבית ספר שלי ולחברים בסביבה כל שבוע :)  |
| נדב |
נשלח - 01/11/2010 : 13:21:11 בעניין הזה תהיתי לאחרונה איפה הבריגדה? מדובר בקומץ אוהדים צעיר ונמרץ, שאני יודע שיש לו זיקה להפועל קטמון. אני רואה במשחקים את השלטים והציוד ואת ההתגייסות שלהם. ממה שהבנתי בפורום של הכדורסל הם גם רואים את עצמם אוהדים של הפועל ירושלים על כלל מחלקותיה (כדורסל, קטמון וכו'). יחד עם זאת רואים רק מעטים מהם במשחקים של קטמון, בטח ובטח בהשוואה לכמויות שרואים ביציע אלעד. חברי הבריגדה - איפה כולם? אי אפשר לעשות מהלך של לנסות להביא אותם? |
| yarond |
נשלח - 01/11/2010 : 09:48:35 צריך לבנות צוות שמטפל בנושא אני מוכן לקחת אחריות על הדפסת ההזמנות למשחקי הבית שלנו עד סוף העונה הזו כולל מימון ההדפסה אבל הנכונות הזו מותנית בכך שיש לנו לפחות 8 בתי ספר שאנו פוקדים וזו משימה שצריכה ליפול על כאלה שחיים בעיר והם תלמידי תיכון שמקבלים את ההזמנות ביום רביעי בערב ומפזרים בחמישי בבתי הספר בהם הם לומדים ובבתי ספר יסודיים שצמודים
מתנדבים ? |
| רגל עץ |
נשלח - 31/10/2010 : 23:40:06 ספטמבר 2008: http://www.katamon.co.il/News.asp?id=460
|
| מחאיי |
נשלח - 31/10/2010 : 23:23:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כמובן בזמנו, היה פרוייקט של חלוקת הזמנות בבתי הספר. אין לי מושג עד כמה הפרוייקט הזה גרם לילדים ולנערים להגיע. ניראה לי שלא במיוחד, אבל ללא ספק הוא גרם להתגברות ההתעניינות בקבוצה, גם אם במידה לא גדולה. לדעתי, שווה להמשיך את הפרוייקט, לכל הפחות לפני המשחקים שיערכו בטדי.
דווקא היה לא רע בכלל. ראינו הרבה ילדים שמגיעים בעקבות ההזמנות. בהחלט שווה להמשיך
אכן.פעם ראשונה מקבלים אותך בחשדות, פעם שנייה מסתכלים עליך מוזר, ופעם שלישית כבר כולם צועקים לך "הפועל קטמון!" כשאתה מגיע. זה עד כדי כך פשוט
הדו-לשוני הפך לבית הספר האדום הראשון בעיר, וזכינו גם לאזכור מסייד קשוע. שנה שעברה זה נחלש, אבל הייתה להם קבוצה בליגת השכונות ואין סיבה שלא נחדש את זה.
ילדים הם חבר'ה כיפים, הם אוהבים כדורגל ואת כל החוויה שסביבו, הם הראשונים להעריך אותה, והאחרונים שיתבכיינו על זה שמדובר בליגה נמוכה או ששרצקי לא מספיק נחמד. תביא להם את שי אהרון או ליאור זאדה שידברו מול השכבה על כדורגל ועל הפועל, וסיפקת להם (ולעצמך) חוויה שלא ישכחו לעולם. |
| מחאיי |
נשלח - 31/10/2010 : 23:04:39 אלו רעיונות טובים, אבל כדאי להתחיל בדברים הפשוטים והסופר-חשובים שאין לנו כרגע. לחזור להרים חלוקות, לתלות שלטים. בתקווה שעם האוכל יבוא התיאבון.
זה לא יכול אבל לקרות באופן פרטיזני. צריך ליצור מאגר מסודר של אוהדים, וגם לגייס חבר'ה של קבוצת הנערים ושל ליגת השכונות. לצערי לא אוכל לקחת את זה על עצמי, אבל אשמח לחבור לחלוקות. |
| פועל ותיק |
נשלח - 31/10/2010 : 00:27:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
למה קוראים לך שמעון גרשון?
|
| איתמר |
נשלח - 30/10/2010 : 20:46:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
למה קוראים לך שמעון גרשון?
|
| חזום חזום |
נשלח - 30/10/2010 : 20:37:05 למה קוראים לך שמעון גרשון?
|