פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל - מבשרת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 29/10/2010 : 15:00:41
לפי מה שכתוב כרגע 0-1 משער של יחיא. שרוק שופט.

במשחק אחר מרחבים מביסה את שעריים בביתה. מעניין.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אלי בן רימוז נשלח - 31/10/2010 : 06:16:18
אשר בהחלט צודק.
צריך להחליט על מדיניות של מי נכנס למגרש ולא להכנס למצב של המאמן ביקש ממני אז הכנסתי. אח"כ רואים התחנפות בכתבה וכל העיתונאות הזו שווה לגרוש. צריכה להיות מדיניות אחת ולהקפיד עליה.

לגבי המדיניות, אני לא חושב שתעודת צלם זה מה שכל כך חשוב. עצם העובדה ששני אתרים שולחים כתב לסקר את המשחק זה מדהים. שמתי לב שבאחד מהם הכתב והצלם הם בעלי אותו שם משפחה אז כנראה אחים, שיטה מצוינת לסיקור. באתר השני הכתב והצלם זה אותו אדם. כנראה יש גבול כמה אנשים האתר יכול לשלוח לליגה ב'. גם אם לכתב אין תעודת צלם, לדעתי צריך לאפשר לו לרדת לתוך המגרש. התמונות באתר חשובות מאד.

יש הרבה מאד פתרונות טכניים לאיך עושים זאת ואני בטוח שאשר וההנהלה ימצאו דרך להחליט בתחילת העונה מי זה כתב ומי זה צלם. לא צריך תעודות ולא צריך נוקשות. מה שכן צריך זה שאשר יחליט לבד ושהמאמן לא יתערב.
אושר גדול נשלח - 30/10/2010 : 19:27:03
טוב שאנו מתעסקים בקטנות.אין סיבה שנריב עם עיתונאי שבא לסקר את המשחק.צריך ללמוד את הכללים וכך לנהוג.
המשחק היה חוויה גדולה.רצוי לשכפל את המחצית השניה להמשיך לדרוס.
מדהים לראות איך קבוצה מפסיקה לתפקד אחרי פיגור.צריך ללמוד מזה.
הקהל היה עירני ושמח ולא חשוב אם היו אלף או אלף ומאתיים.עם ההצלחות יבואו הרבה יותר.
שבוע טוב
davidkipod נשלח - 30/10/2010 : 18:02:52
פרשת אלחנני - אם כבר - טוב עשה אשר. דווקא ליאור וקורץ לא היו צריכים להתערב. בכל מקרה, כל הצוות הניהולי והמקצועי שלנו כולל השלושה הללו - ענקים, עושים את עבודתם מעולה.
כדורגל נטו - גם אני חושב שיש לעשות התאמות בהגנה שלנו (עם חומר השחקנים הקיים!) בהתאם ליריב הספציפי. אני מניח שחזרתו של אזרזר תרמה לייצוב ההגנה במשחקים האחרונים. וחשוב מאוד שמאהר (או מאייר לפי גולר) חזר לשחק. הוא אנרגטי וטכני ורעב למשחק, ומיקומו לטעמי - לאו דווקא בהגנה.
מחאיי נשלח - 30/10/2010 : 17:08:30
מצטרף למברכים מת'רד אחר את גולר ודאבלפאס. כיף שיש מי שמתייחס אליך, ומשקיע בך. כיף להיות בחו"ל ועדיין לראות תקציר של המשחק, לפני שנה מי בכלל חשב על זה. ותכל'ס? לא רק לנו מגיע, אין סיבה שחבר'ה מקריית-גת או שעריים לא יוכלו לקבל קצת סיקור ברשת על הקבוצות המקומיות שלהם.

חשוב גם לשמור על קשר טוב ומכבד עם האתרים האלה, ועם התקשורת בכלל.
babiji נשלח - 30/10/2010 : 14:52:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

באביג'י, כמה קהל לפי הערכה שלך? 300-500?
היו בסביבות ה1,000-1,200

בערך 3,000, התקשורת מזדיינת!

בכל מקרה, אם היו 1,500 צופים (ואני אשמח לגלות שכך היה), זה אומר שהיו צריכים להימכר מעל 1,000 כרטיסים - בנזונה!

לא רואה סיבה שלא לפרסם את מספר הכרטיסים שאנחנו מוכרים, גם אם זה יהיה רק בפורום חברי עמותה.
רגל עץ נשלח - 30/10/2010 : 14:42:06
כמו שאמרתי בשבוע שעבר, עדי נראה כפתרון טוב לבעיית הקישור האחורי במשחקים נגד קבוצות חלשות יחסית. לגבי יריבות חזקות ומהירות יותר זה עדיין טעון הוכחה.
מצטרף לקראנקו בפירגון ליבגני גופמן. יופי של בלם. רק שליאור לא ישים אותו שוב כמגן שמאלי...
עילי נשלח - 30/10/2010 : 14:36:45
ועכשיו שמישהו יסקר את המשחק לטובת החיילים בחברון...
yarond נשלח - 30/10/2010 : 14:08:32
יום ששי הבא
נוסעים לבאר שבע נגד מ.ס. המקומית
amos נשלח - 30/10/2010 : 13:43:14
קודם כל, אשר גולה נשמה ואני אתו באש ובמים (לא רציתי להזכיר את זה אבל גם איזה מקומון נטפל אליו וידע לספר על עימותים שלו עם "אוהדי הפועל ירושלים"). ובכלל - לא צריך לקפוץ מכל שטות

בואו נדבר על המשחק. בתוספת לדברי מדלולה וקרנקו, אני בהרגשה שמבשרת לא העמידה את ההגנה שלנו במבחן רציני (ובמבחן הרציני היחיד היא היתה טיפה מבולבלת, ההגנה), ובכל זאת - עדי מרציאנו המצטיין בשדה הוא כנראה פיתרון לבעית הקישור האחורי, ציון זקן (שממציא את עצמו מחדש לנגד עינינו המשתאות בתור אינייסטה!) ונסים אזרזר טובים באגפים - וחשוב מאוד, השוער החדש השרה בטחון בהגנה וביציעים!

מה יש לנו מחזור הבא? (טוב, אני יודע שאחרי שאלה כזו תהיה הצפה של הפניות אזוטריות לאתרי שכוחי אל - וגם לאתר האיכותי של קטמון - שבהם הכל כתוב...)

האחים מרילי נשלח - 30/10/2010 : 13:32:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אשר גולה

שלום לכולם קצת נסחפתם ...

תודה על ההבהרה, אשר.
מבחינתי הנושא סגור.
חיים ברעם נשלח - 30/10/2010 : 13:28:36
ראשית, קצת כבוד לעיתון שאני כותב בו כבר זמן רב מאוד, והתרומה רבת השנים שלו לכדורגל האדום בעיר.
שנית, עבור 99 אחוז מכלל האוהדים, אשר גולה הוא קטמון. הוא איש טוב ונעים הליכות, בצד מסירותו האדירה לאגודה. נדמה לי שאחרי הסערה בשלולית שפקדה אותנו, חשוב לציין זאת שוב. כולנו מודים לך ולשאר חברי ההנהלה. זכינו לקבוצה היחידה שאני מכיר, שבה רוב האוהדים אוהבים את ההנהלה. תאמינו לי שמעולם לא תמכתי בשום מימסד, אבל קטמון היא מקרה מיוחד בכל המובנים.
אשר גולה נשלח - 30/10/2010 : 12:54:30
שלום לכולם קצת נסחפתם
ראשית אין לאף אחד מה לעשות בתחומי המגרש אלא אם הוא שחקן או צוות מקצועי או רופא חובש .
לעניננו במשחקים מענינים תקשורתית מתיר מנהל הארוע לצלמי סטילס להיכנס לתחומי המגרש ולצלם מקרוב.
"העיתונאי" אלחנני נמצא בתחומי המגרש וחדרי ההלבשה 15 דק' לפני תחילת המשחק ביקשתי ממנו לצאת לכיון היציעים כי אין לו מה לעשות באזור זה והוא סירב בטענה שהוא עיתונאי, אמרתי לו שעיתונאים מקומם ביציע .בתחומי המגרש החוק מתיר רק לצלמי סטילס ורק באישור מנהל הארוע אז הוא הוציא תעודת עיתונאי והחזיק אותה חזק בידו ביקשתי ממנו לראות את התעודה והוא סירב , רצית לראות את השם על התעודה וכן אם היא של צלם אך הוא סירב , לא רציתי להפעיל כח למרות שחוק הספורט מתיר לי את זה קראתי לקצין המשטרה שחונך אותי והקצין אמר לו מפורשות "אם מנהל הארוע לא מתיר לך להיות באזור זה תעוף מפה" לערכתי אין לאלחנני תעודת צלם . כאן נכנסו ליאור ואופיר קורץ ובקשו ממני לוותר לו, כנראה הוא יתבכיין להם , אני מהכבוד לליאור ואופיר וכדי לא לעורר פרובוקציות מיותרת נעתרתי לבקשה ובכך סימתי את הפרשה.
גון מדלולה נשלח - 30/10/2010 : 12:38:38
משחק מצוין של כל הקבוצה, כמעט מושלם.

יבגני עם עבודה מצוינת בהגנה (כרגיל), עדי עושה סדר כקשר אחורי ואיתמר תותח על.

חוץ מזה, אני עדיין חושב שתהיה לנו בעיה עם ההגנה מול קבוצות עם התקפה מהירה, גם לגבעת זאב וגם למבשרת התקפה דיי כבדה וככה בעצם ניטרלנו אותם, מול הקבוצות המהירות יהיה לנו מאד קשה לדעתי.

באביג'י, כמה קהל לפי הערכה שלך? 300-500?
היו בסביבות ה1,000-1,200
babiji נשלח - 30/10/2010 : 12:15:49
אפשר לפתוח נושא "רועי אלחנני" בעופטופיק ולבלבל ת'מוח שם כמה שרוצים - זה בטח לא שייך לנושא המשחק (בכל מקרה - לא מעניין).

משחק מעולה שלנו, היה יכול להיות הרבה יותר נוח עם קצת יותר חדות/מזל ליד השער ב - 75 הדקות הראשונות, אבל ברגע שהסכר נפרץ אז הוא נפרץ...

נראית לי קצת מוגזמת הערכת ה - 1,500 מהאתר, אולי כדאי לעדכן למשהו יותר סביר. מישהו יכול לרמוז כמה כרטיסים נמכרו?
האחים מרילי נשלח - 30/10/2010 : 12:13:46
אוקיי. אני חושב שדי יש פה הסכמה לגבי אשר ופועלו (בלי ציניות!). ונניח שהוא טעה. נניח. מותר לטעות וגם מותר למתוח ביקורת בלי התלהמות.
אני עדיין חושב שמרגע שזה יצא החוצה יש מקום לדיון, בלי שום וועדות חקירה ועריפות ראשים.

ואם פגעתי במישהו אני מוכן לשלם קנס בצורת רכישה נאה של מרצ'נדייז במשחק הבא.

ובקשר למה שקרנקו אמר, אני מסכים שכמו שנפלנו בהגנה במשחקים הראשונים, ניצחנו עם ההגנה בשני האחרונים.
ואסור להתעלם מהמנהיגות, האחריות, והשקט ששי משרה על כל הקבוצה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07