| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קטמון ותיק |
נשלח - 18/10/2010 : 06:55:03 נוכח הדיון המרתק המתפתח בפורום, להלן מבחר קללות שימושיות בשפה עברית נקייה, פרי עטם של דן בן אמוץ ונתן אלתרמן.
דן בן אמוץ: קללות לנהגים: ייקח אותך הטראפיק, נבלה קטנה שתירדם בקסטל ותתעורר בהדסה שייצא לך גריז מהאוזניים שתידלק על המקום בדלקת ריאות, טרנטה שכמוך שיעשו לך שלייף סופאפים במעיים, חתיכת טייאר מפונצ'ר שכמוך. שתעשה אקדסידנט בזמן הטסט ותשלם פיצויים כל ימי חייך לטסטר שתפוצץ את הראש אחרי הניקוי, ותשבור את רגל הברקס בירידה. חמור אחד, ווזווז. תסתלק מפה לפני שאני קורע לך את הטמבון. אידיוט! קללות לסופרים: שתמות מרעב כל ימי חייך, ורק אחרי מותך, שיוודע לכולם איזה מין גרפומן היית תמיד. שתזכה בפרס רמת-גן. פלאגיאטור עלוב שאינו מתבייש לגנוב מפלאגיאטורים. ששמך יילך לפניך, על קביים. שיישאו אותך על על כפיים לבית חולים. שתרד אל העם ושלא יעלו אותך משם יותר. משורר מפלגה, אני מזלזל בך. קללות לציירים: שתצמח לך עין במצח כמו בציורים שלך גאון בינוני, שתחתוך לעצמך אוזן בזמן הגילוח צבאי שכמוך, סייד נתלה, הלוואי שתקבל שיכון בחיפה, ושכל ימי חייך תצטרך לצייר פורטרטים של אבא חושי. תלך מפה או שאני מורח אותך לתוך ציור קיר. תסתלק לפני שאני עושה ממך פורטרט מודרני. קללות לרוקחים: שתבלע עשרה כדורי מרץ, ועשרה כדורי שינה, ושתהיה זקוק לעשרה כדורי פלגין כדי להפסיק את המלחמה הפנימית. שתזדקק לחצי ממה שאתה מוכר לאחרים. שבר חוקן שכמוך, שישימו לך תחבושת חרדל על הפרצוף האנטיביוטי שלך. שיצלצל לך כל היום בראש ותחשוב שזה הטלפון. ואני רוצה להגיד לך עוד דבר אחד, הלוואי שכולם יהיו בריאים.
אלתרמן: - ספחת מי? ספחת מי? נסי, מפלצת ממולחת, - הא,צרור שומים - הא, פירמידה - הא, שמן זך בסולת, - הא,דבש בנופת צוף - ואיזה ראש כרבולת, - ואיזה גוף שפוף, - פרצוף מלוח, - אף כפוף, - בצל קצוץ! - קליפה מובהקת! - חושחש חמוץ! - דבלה נדבקת! - אם מדברים על דחלילים שיש להם צורת מקל כדאי לך אם תקשיבי לי פשוט בראי להסתכל...
|
| 1 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 19/10/2010 : 14:38:43 הוא חזר. |
|
|