פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עמית שמש?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רגל עץ נשלח - 17/10/2010 : 18:41:41
על-פי רדיו ירושלים הוא בדרך אלינו ואולי כבר מתאמן היום.
אין לי מושג אם הוא שוער טוב, או לפחות טוב יותר מהשוערים שכבר יש לנו. אני רק יודע שהוא בן 23 וירד ליגה עם מבשרת בשנה שעברה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שלומי מלכה נשלח - 28/10/2010 : 22:03:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי may1234mz

שומר החומות לא הבנתי מה רשמתה ולא אני לא אותו איש יש לי דעה מישלי וכן מה שאני חושב שמיותר היה להביא עוד שוער ולבזבז כסף כי מוטי מזרחי טוב מספיק לליגה ואפשר היה לישמור את הכסף למישהו שיכל לעזור אים תהייה בעייה בעתיד

מוטי, די. לא מכובד. יש משחק מחר, צריך לחיות חיים ספורטיביים. לילה טוב
h.k.j.f.c נשלח - 28/10/2010 : 22:00:41
צודקים עמיתי המלומדים, והתכוונתי למוטי מזרחי. ועכשיו, כשאני יודע ששמו של היצור שבשער היה ברבוסה, אני יכול לישון בשקט ולחלום על שחר שמש!
:)
may1234mz נשלח - 28/10/2010 : 20:25:15
שומר החומות לא הבנתי מה רשמתה ולא אני לא אותו איש יש לי דעה מישלי וכן מה שאני חושב שמיותר היה להביא עוד שוער ולבזבז כסף כי מוטי מזרחי טוב מספיק לליגה ואפשר היה לישמור את הכסף למישהו שיכל לעזור אים תהייה בעייה בעתיד
אמיר גולה נשלח - 28/10/2010 : 19:53:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מפורטוגל בא אלינו פדרו ברבוסה. במנג'ר הוא היה מעולה.

אדוארדו בארבוסה הוא השוער הפורטוגלי המדובר. כשהוא הגיע טענו שהוא השוער השלישי של פורטו, אבל יצא מזה רק בדיחות
שומר החומות נשלח - 28/10/2010 : 18:16:41
הלוואי שחזום חזום ומאי1234מז הם אותו איש
may1234mz נשלח - 28/10/2010 : 16:45:18
אני חושב שמהר מאוד הספדתם את מוטי מזרחי הוא שוער טוב עים נסיון בליגות הנמוכות וחוץ מיזה הוא קיבל רק גול אחד ב 2 וחצי משחקים וגם גול בפנדל אז חברה בואו ניתן צאנס לשוערים גם למוטי וגם לעמית כי העונה ארוכה
חזום חזום נשלח - 28/10/2010 : 16:43:30
יוסי מזרחי הוא גדול מאמני הפועל ירושלים בעת החדשה.

כל אלה שקראו להדחתו ועדיין מתהלכים בינינו צריכים להלך כפופים ולקוות שההיסטוריה תמשיך לשכוח איזה חלק יש להם בנפילתה של הפועל ירושלים עד לליגה ג'.

אך אנו לא נשכח. וגם לא נסלח.
יפתחמ נשלח - 28/10/2010 : 15:48:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מוטי מנחם? אפילו יוסי מזרחי ימ"ש, ששם את מוטי בכל מקום במגרש לא חשב לשים אותו שוער. מאיפה הבאת לנו את מוטי מנחם?

לא רוצה לריב עם שלומי מלכה שידוע כבחור עצבני במיוחד אבל מזרחי היה המאמן הכי טוב שהיה לנו ב-30 השנים האחרונות ועליי אישית היה אהוב במיוחד.
חוץ מזה - אני לא מבין איך עמית שמש הוא השוער שלנו אחרי שההנהלה טרחה וחזרה ואמרה שניצן גולן ומוטי מזרחי הם השוערים שלנו.
רגל עץ נשלח - 28/10/2010 : 15:17:46
האמת ששני השוערים ששייכים לנו (ניצן גולן, עידן ישראל) מושאלים כעת לגבעת זאב, ואילו השניים שמשחקים אצלנו (עמית שמש, מוטי מזרחי) מושאלים אלינו (מבית"ר י-ם ו... גבעת זאב, בהתאמה).
כדי להשלים את התמונה לא נשכח שגיא גריף, מאמן השוערים, גם רשום אצלנו כשוער שלישי למקרה הצורך.

גון מדלולה נשלח - 28/10/2010 : 15:09:23
נו, זה בעצם הכלאה של מוטי מנחם ויוסי מזרחי.

אבל מילא זה, איך הגעת לעידן ישראל? הוא שיחק נגדנו בשישי האחרון!
שלומי מלכה נשלח - 28/10/2010 : 14:56:23
מוטי מנחם? אפילו יוסי מזרחי ימ"ש, ששם את מוטי בכל מקום במגרש לא חשב לשים אותו שוער. מאיפה הבאת לנו את מוטי מנחם?

h.k.j.f.c נשלח - 28/10/2010 : 14:40:16
ניצן גולן, מוטי מנחם, עידן ישראל,עמית שמש- כמה שוערים יש לנו??? אולי מארבעתם ביחד נרכיב איזה איקר קסיאס או פיטר שמייכל אחד?
אגב, איך קראו לחייזר הזה ששיחק אצלנו כשוער גרוע במיוחד בעשור שעבר, ואמרו עליו שהיה שוער של פורטו? אני לא מצליח להיזכר...
עדו האדום נשלח - 28/10/2010 : 13:32:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי 22t_s_c22

עמית שמש שוער תותח! אני אומר לכם מנסיון הוא היה בנוער של בית"ר ירושלים והכרטיס שחקן שלו עדיין בבית"ר ירושלים הוא שוער טוב מאוד והוא יכול להוביל את קטמון לעלייה לליגה א' ודרך אגב ניצן שוער טוב רק יש לו בעיה בכדורי גובה אתם מורידים לו את הביטחון!!! הוא שוער לא רע בכלל קורה שלשוערים יש תקופות לא טובות גם לקסיאס יש תקופות לא טובות מה לעשות זה התפקיד!

אנחנו הורדנו לו את הביטחון???
רגל עץ נשלח - 28/10/2010 : 12:17:01
לפי אתר ההתאחדות המעודכן במיוחד, ניצן גולן הושאל לבית"ר גבעת זאב. האמת שלפי תצוגת הנפל של עידן ישראל (גם מושאל מאיתנו) ביום ששי, הם בהחלט זקוקים לשוער חדש.

22t_s_c22 נשלח - 27/10/2010 : 21:57:13
עמית שמש שוער תותח! אני אומר לכם מנסיון הוא היה בנוער של בית"ר ירושלים והכרטיס שחקן שלו עדיין בבית"ר ירושלים הוא שוער טוב מאוד והוא יכול להוביל את קטמון לעלייה לליגה א' ודרך אגב ניצן שוער טוב רק יש לו בעיה בכדורי גובה אתם מורידים לו את הביטחון!!! הוא שוער לא רע בכלל קורה שלשוערים יש תקופות לא טובות גם לקסיאס יש תקופות לא טובות מה לעשות זה התפקיד!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07