| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| nadavlev |
נשלח - 16/10/2010 : 19:15:14 ידוע לי שיש את טדי וגבעת רם בירושלים ובסביבה, אבל שתיהם לא תואמים את הדרישות של הקבוצה שלנו. אתם מכירים עוד אצטדיונים באזור ירושלים כי יום יבוא ונעזוב את גבעת רם. האם יש אצטדיון במעלה אדומים\מבשרת\אבו גוש או כל מקום אחר באזור שיוכל להוות לנו בית? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| החולצה האדומה |
נשלח - 17/10/2010 : 17:10:03 יוסה יקר, לא יעלה על הדעת שאקבל הבטחה לראות את הגברת המדוברת במשחק הבית הראשון ושדבר כזה לא יקרה. אין תירוצים, מאכזב  |
| דוד יוסה |
נשלח - 17/10/2010 : 17:07:30 זה נפלא,באמת. לי ודומני שלעוד מספר חברים זה לא היה ידוע. תודה . |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 17/10/2010 : 16:55:45 שתי התגובות מעליי קצת מוזרות לי.
ותיק: שאמרתי שהנושא בטיפול, התכוונתי שהנושא בטיפול, כמו שהקדשת.
דוד יוסה: אין על מה להצביע במליאה. השיקול הניהולי והמקצועי מכריעים ואנחנו רוצים לשחק בטדי. אנחנו עובדים מזה חודשיים על זה שזה יקרה.
והבהרה נוספת: לא היה ניתן לשחק בטדי השבוע בגלל שזרוע. |
| דוד יוסה |
נשלח - 17/10/2010 : 16:45:43 חברים יקרים.אני אוהב את רוח הוועדה המסדרת ומקווה שזה ייצא מחדרי חדרים למליאה שם נצביע על החזרה למקום בו אוכל לבוא עם הזאטוטה שלי בת 4 החודשים .מבטיח לקנות כרטיס גם לה תמיד הפועל. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 17/10/2010 : 12:05:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
מבחינתנו אין פה הרבה שאלות. אנחנו רוצים את טדי ועושים את כל שביכולתנו כדי שכמה שיותר משחקים יהיו בטדי העונה. הבעיה נמצאת בעיקר מול הנהלת האצטדיון והנושא בטיפול. נרחיב בנושא בדיווח השבועי הקרוב לחברי העמותה.
להנהלת האצטדיון [קוקו?] יש ממונים, יש ראש עיריה שיכול ואולי צריך להתערב כדי שנוכל לשחק [יותר] בטדי. |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 17/10/2010 : 11:51:20 מבחינתנו אין פה הרבה שאלות. אנחנו רוצים את טדי ועושים את כל שביכולתנו כדי שכמה שיותר משחקים יהיו בטדי העונה. הבעיה נמצאת בעיקר מול הנהלת האצטדיון והנושא בטיפול. נרחיב בנושא בדיווח השבועי הקרוב לחברי העמותה. |
| הסלע האדום |
נשלח - 17/10/2010 : 10:21:55 כדאי שמישהו מההנהלה יגיב כדי שנדע אם הדיון הזה בכלל בעל משמעות או תיאורטי.
|
| orky |
נשלח - 17/10/2010 : 09:44:14 טדי - רואים יותר טוב טדי - שומעים אותנו יותר טוב טדי - מלבד הלחץ שיהיה על השחקנים בהתחלה, אחרי כמה זמן של הסתגלות - המגרש משדר רצינות, מקצועיות ומקום לשחק כדורגל טוב.
ליאור זדה רוצה שנשחק כמה משחקים בטדי השנה, אני מקווה שזה יקרה - גם שי יהיה יותר אפקטיבי במגרש כמו טדי, ולדעתי גם יחיא ועוז |
| עוז לניצחון |
נשלח - 17/10/2010 : 09:00:33 לא ידוע לי אם יש אפשרות לעבור לטדי. אבל אם זה אפשרי וזה חשוב לנו אז יש לי הצעה.אני מציע לבטל את ההחלטה שחברי עמותה לא ישלמו דמי כניסה. אם נביא אלף אוהדים בממוצע שישלמו 20 שקל לכל משחק אולי זה יעזור לכסות את ההוצאות. בכל אופן אסור לדעתי לקחת יותר מ20 שקל למשחק בליגה ב'. |
| אדיר |
נשלח - 16/10/2010 : 23:49:57 טדי, בגלל כל מה שאמרו קודם לפני... גבעת רם מסריח |
| RedBoy |
נשלח - 16/10/2010 : 23:28:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
לדעתי עדיף בהרבה לשחק באצטדיון לא בתוך ירושלים ממאשר בטדי. אתה מביא בלחץ 5,000 אוהדים לאצטדיון של 20 אלף, מפלצת בטון שמשרת גם את אוהדי ביטר. כשקבוצה כמו קטמון עוברת לטדי זה הופך אותנו לקבוצה קטנה כמו בני יהודה או הפועל רמת גן. נכון שיש פוטנציאל אוהדים אבל אם משחקים באצטדיון גדול וחדור נשמה זה משפיע על הקהל. כחו לדוגמא את המכתש והפועל רמת גן. זה היה השחקן ה-12 שלהם בנוסף לאוהדים. זה מה שהפיל קבוצות גדולות כי זה היה אצטדיון ביתי. עכשיו שהם משחקים בוינטר אז אין ערך לקהל, כמו בני יהודה בבלומפילד. אם היה לנו אצטדיון ביתי קטן כמו בשכונת התקווה יכלנו בקלות ליהיות הקבוצה הכי ביתית בארץ
|
| lazy |
נשלח - 16/10/2010 : 22:36:12 ראשית, ללא קשר לשאלה לגבי המגרש, אני חושב שאי אפשר להשתמש בו בתור תירוץ. לכל אחד מהמגרשים יש את היתרונות והחסרונות שלו.
אני בעד להמשיך לשחק העונה בגבעת רם ובסוף העונה לחשוב ולשקול לעבור לטדי לקראת העונה הבאה. השיקול הכלכלי הוא לא סתם שיקול, הוא שיקול משמעותי ביותר. אף אחד כאן לא מעוניין שניכנס לגרעונות ולא נוכל לעמוד בהסכמים שלנו עם השחקנים. בנוסף, יש גם את העניין של הקשרים שלנו עם העיריה. ניראה לי שהעיריה השקיעה לא מעט בשיפוצים במגרש בגבעת רם, ואי אפשר סתם ככה להחליט באמצע העונה שעוברים מגרש. עניניי תנאי הצפיה, כמות הקהל, והבעיות עם אוהדים לא שרופים שלא יגיעו למגרש, נלקחו בחשבון וזאת ההחלטה שהתקבלה.
ולגבי מגרש מחוץ לעיר, לא רואה שום הגיון לעבור או אפילו לדון בזה. אם יבוא היום ונעזוב את גבעת רם אז או שנשחק בטדי, או שנמצא מקום אחר בתוך ירושלים שיוכל להיות לנו בית, בעזרת העיריה או בעזרת ספונסר נדיב. |
| קלי |
נשלח - 16/10/2010 : 22:24:11 הבעתי את דעתי בעבר ואגיד שוב.לא מסוגל להבין איזה טיעון נורמאלי מלבד כלכלי יכול לגרום למישהו להעדיף את הזוועה של האוניברסיטה.אומרים שבטדי נראה הרבה מושבים ריקים .ומה בדיוק רואים מולנו בגבעת רם?אומרים שקבוצות יתאבדו בטדי ולכן כדאי מגרש עלוב.נו אז מה?קבוצות גם מתאבדות כי אנחנו קבוצה עם תקציב יחסית גדול,קהל גדול וכו'-אולי נבטל את כל זה? בשורה התחתונה טדי עם כל המפלצתיות שבו נותן אווירה יותר ביתית לקבוצה שלנו ויותר לחץ ליריב ,לא מאפשר ליריבות נחותות לסגור משחק ,וודאי שלא מבריח את הקהל הפחות שרוף(שהוא חלק גדול מקהל של קבוצה)
נשאר רק ההיבט הכלכלי שלגביו באמת אין לי מושג.אבל גם אותי היה מסקרן לדעת מה באמת ס.א.ד.ר משלמים.וההיבט של אישור העירייה -אבל אם ס.א.ד.ר שבליגה חובבנית משחקת שם אין סיבה שלנו לא יינתן.
אגב-מבחינת לוח המשחקים כמעט בכולם אנחנו בבית כשס.א.ד.ר בחוץ |
| קראנקו |
נשלח - 16/10/2010 : 22:11:29 מה עמדת ההנהלה בנושא ? והאם הפועל סאד"ר ובית"ר משלמות גם הן את ה 15 אלף ש"ח למשחק ? |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 16/10/2010 : 21:28:13 ההבדל בין גבעת רם לטדי הוא שלטדי אביא גם בנות זוג וחברים שפחות מתעניינים בכדורגל ולגבעת רם לא. |