| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| iddo |
נשלח - 15/10/2010 : 16:28:19 המשחק הסתיים ב4-2 לטובת האורחת מרחובות. משחק רע מאוד של קטמון. שי היה רע, היו לו הברקות לפעמים אך ברוב המשחק לא לקח מנהיגות נראה מעופף והחמיץ כמה החמצות שלא מתאימות לו. כפיגם היה רע ואם יש נקודת אור מהמשחק הזה זה אולי עוז שהיה היחיד שניסה לעשות משהו.כמה החלטות שערורתיות מאוד של השופט לא- התייחס לכדור שלנו שעבר את קו השער בוודאות, נבדלים שלא היוועבירות שלא נשרקו-גרמו לנו לצאת מהריכוז. הובלנו 1-0 משער של כפיר מלול אני חושב אבל אז בני יצאלאל עשו מהפך ל2-1 ו3-1 במחצית. עדי צימק ל3-2 ודווקא בלחץ שלנו אחרי כמה הזדמנויות קורצות מאוד יצאלאל כבשו ועלו ל4-2 שגמר את המשחק. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| amos |
נשלח - 22/10/2010 : 20:14:57 לא יודע בלגיה (מדינה שהשמידה בשמחה כ 96% מיהודיה בעזרת ממשלה נבחרת, גסטפו ומשטרה מקומיות) ואיך נראים הנאצים המקומיים, בטוח שהם בלונדינים ושאינם אלז'יראים או מרוקאים חלילה
יש אוהדי רוטרדם (ששרים על תאי הגזים), לאציו (שמצדיעים במועל יד), וכו וכו וכו ודומיהם בכל רחבי אירופה המערבית
ויש כמובן סתם חוליגנים (שזה אולי הדבר הכי קרוב לערסים אם נתעלם מהגינוי האתני שקשור למלה)
כל זה גרוע בהרבה מגניבת טלפון. אבל אני בכל מקרה מתנצל בשם המרוקאים על המעשה הזה ומבטיח שלא נעשה זאת שוב
|
| nadavlev |
נשלח - 22/10/2010 : 19:25:34 נאצים גלוחי ראש יש במזרח אירופה: פולין רוסיה וכדומה 3 שנים אני בבלגיה ולא ראיתי גלוח ראש אחד. אם זאת מהגרים ערבים שגנבו לי את הפלאפון פעמיים ראיתי ועוד איך, גם בכדרוגל |
| חיים ברעם |
נשלח - 22/10/2010 : 19:23:37 כל הכבוד, עמוס. דיברת גם בשמי. יאללה קטמון |
| amos |
נשלח - 22/10/2010 : 18:54:15 סליחה? סליחה??? המהגרים ממרוקו ואלז'יריה (שלא הולכים לכדורגל) הם הערסים? לא גלוחי הראש המקוקעקעים והפשיסטים הלומי הבירות שרודפים אותם ומתכננים להם שואה ב'? יש איזה חוק שערס לא יכול להיות בלונדיני או אירופי?
|
| nadavlev |
נשלח - 22/10/2010 : 13:29:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
מסיבה לא ברורה כלשהי בארץ אוהדים חושבים שככל שהקהל מקלל יותר הוא יותר טוב כמו שירי המשרפות של הפועל ו"חיפה חמאס" של הבריונים מאולטראס מכבי. למרבה ההפתעה בארגנטינה,צרפת,גרמניה,בלגיה ברזיל ועוד מדינות רבות אחרות משתמשים בקללות קצת יותר הדדיות, כמעט ואין שירי נאצה והקהל משוגע פי כמה מבארץ אני גר בבלגיה עכשיו ומרבה ללכת למשחקים של ליאז'. הקהל פה זה משהו נדיר לפחות חצי מהאנשים באולטראס שלהם זה בנות, ונדיר למצוא שם ערסים בני 14 על הגדרות. אז כן, אם שופט טועה צריך ואפשר לשרוק לו בוז ולצעוק לו זבל, אבל אם נציב כמה חברה על הגדרות שיקללו זה לא יפהוך אותנו לקהל טוב
מאיפה אתה רוצה שיגיעו ערסים לאצטדיון בליאז'?
אתה יודע, ערסים זה לא דבר המצוי רק בארצנו הקטנטונת גם באירופה יש, פשוט שם זה מהגרים ממרוקו ואלג'יריה ויש הרבה כאלה |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 22/10/2010 : 11:52:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
מסיבה לא ברורה כלשהי בארץ אוהדים חושבים שככל שהקהל מקלל יותר הוא יותר טוב כמו שירי המשרפות של הפועל ו"חיפה חמאס" של הבריונים מאולטראס מכבי. למרבה ההפתעה בארגנטינה,צרפת,גרמניה,בלגיה ברזיל ועוד מדינות רבות אחרות משתמשים בקללות קצת יותר הדדיות, כמעט ואין שירי נאצה והקהל משוגע פי כמה מבארץ אני גר בבלגיה עכשיו ומרבה ללכת למשחקים של ליאז'. הקהל פה זה משהו נדיר לפחות חצי מהאנשים באולטראס שלהם זה בנות, ונדיר למצוא שם ערסים בני 14 על הגדרות. אז כן, אם שופט טועה צריך ואפשר לשרוק לו בוז ולצעוק לו זבל, אבל אם נציב כמה חברה על הגדרות שיקללו זה לא יפהוך אותנו לקהל טוב
מאיפה אתה רוצה שיגיעו ערסים לאצטדיון בליאז'? |
| יפתחמ |
נשלח - 22/10/2010 : 11:33:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
מזל שיש דובר כמו השומר  
כל מילה בסלע (שישימו על הקבר של סאסיונה). אני בעד הקמת מועדון מעריצי שומר החומות. חוץ מזה - האוהדים האמיתיים היחידים הם אלו שהגיע בטרום עונה למשחק אימון נגד יצ'אלאל. |
| מחאיי |
נשלח - 20/10/2010 : 12:40:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
אגב, אני יודע מי זה דניאל, אני מגייס ממנו מנייה כבר 4 שנים - ולמען הסדר הטוב - ובאמת באמת שזה לא משנה כלום - הוא אוהד הפועל מימי קטמון, ימק"א וטדי.
זונות.
 |
| חתול פלוס 2 |
נשלח - 20/10/2010 : 00:20:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
מזל שיש דובר כמו השומר  
איזה קבלת פנים אתם חושבים תחכה לאלון אסרף שיגיע עם מבשרת בעוד עשרה ימים ? אגב במשחק האחרון הוא כבש צמד.
שילך לעזאזל הוא לא מעניין אותי. כמו שהוא לא עניין אותי כשהוא הגיע למשחקים שלנו אחרי תקופת מבשרת |
| אדיר |
נשלח - 19/10/2010 : 22:42:32 ברוך ה' אנחנו לא בבלגיה. הרבה יותר חם, השיפוט הרבה יותר גרוע, סאסי ויונה גרים פה וכו' פוטנציאל הקהל המקסימלי שלנו הוא 10,000 איש, בדרבי, בטדי, בליגת העל. צריך לצאת מהסרט. תעמיד קבוצת צמרת ל25 שנה, תתחיל לדבר על 20,000 למשחק. עד אז, תישאר בבלגיה. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 19/10/2010 : 22:32:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
למה הוא צריך לקבל איזשהי התייחסות? מי הוא? מה הוא?
הוא כלום ושום דבר. אמא שלו, לעומתו, זונה. |
| אמיר גולה |
נשלח - 19/10/2010 : 21:28:51 למה הוא צריך לקבל איזשהי התייחסות? מי הוא? מה הוא? |
| עדו האדום |
נשלח - 19/10/2010 : 19:08:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
מזל שיש דובר כמו השומר  
איזה קבלת פנים אתם חושבים תחכה לאלון אסרף שיגיע עם מבשרת בעוד עשרה ימים ? אגב במשחק האחרון הוא כבש צמד. |
| חתול פלוס 2 |
נשלח - 18/10/2010 : 21:30:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
מזל שיש דובר כמו השומר  
|
| nadavlev |
נשלח - 18/10/2010 : 20:42:20 מסיבה לא ברורה כלשהי בארץ אוהדים חושבים שככל שהקהל מקלל יותר הוא יותר טוב כמו שירי המשרפות של הפועל ו"חיפה חמאס" של הבריונים מאולטראס מכבי. למרבה ההפתעה בארגנטינה,צרפת,גרמניה,בלגיה ברזיל ועוד מדינות רבות אחרות משתמשים בקללות קצת יותר הדדיות, כמעט ואין שירי נאצה והקהל משוגע פי כמה מבארץ אני גר בבלגיה עכשיו ומרבה ללכת למשחקים של ליאז'. הקהל פה זה משהו נדיר הם ממלאים כל משחק, כן גם נגד קבוצות קטנות את האצטדיון שלהם שהוא קצת יותר מה14 אלף בקריית אליעזר או 8,000 בקופסא (35 אלף מקומות), לא מקללים אבל עידוד כזה לא ראיתי בשום קבוצה בארץ. האולטראס שלהם מונה לפחות רבע מהאצטדיון. יש תפאורה, רימונים דגלים ושירים שלרוב מתבססים על 4 מילים בהרבה מנגינות שונות. לפחות חצי מהאנשים באולטראס שלהם זה בנות, ונדיר למצוא שם ערסים בני 14 על הגדרות. אז כן, אם שופט טועה צריך ואפשר לשרוק לו בוז ולצעוק לו זבל, אבל אם נציב כמה חברה על הגדרות שיקללו זה לא יפהוך אותנו לקהל טוב |