| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| davidkipod |
נשלח - 12/10/2010 : 22:55:36 טווחי הזמן קצרים, חייבים להסתכל קדימה. יום שישי בצהרים - לפי התחזית - יהיה חם איימים. ליצ'לאלים יתרון יחסי כשחם, ממילא יש להם כושר טבעי של אתיופים. חייבים לשים דגש על שחקנים מהירים בהגנה !! ולהשתמש בכל החילופים מוקדם יחסית. מי שוער מחליף ? ועוד סיבה קטנה לחגיגה - סוף סוף חצינו את קו 370 חברי עמותה, כן ירבו. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 15/10/2010 : 12:47:16 באופן אישי אני מעדיף להביא בת זוג וילדים לטדי. מקבלים תנאי אירוח נעימים יותר בעיקר עבור אנשים שלא מסתכלים 90 דקות על המגרש עצמו. אני מוכן לשלם יותר ולקבל תנאים טובים יותר עבור הנלווים. ברור שלאלו שרואים כדורגל זה פחות חשוב, למרות שבטדי רואים יותר טוב וגם עבור זה שווה לשלם. |
| lazy |
נשלח - 15/10/2010 : 12:30:54 "שום דבר אותנו לא ישבור, כי הפועל שלנו היא האור"...
קצת משעשע אותי איך אפשר להיות חזאי רק על פי המשחקים של הפועל. ביום של משחק או שיהיה שרבי וחם מאוד (בקיץ/סתיו), או שיהיה גשום ומגעיל. כמעט ואין באמצע... |
| רגל עץ |
נשלח - 15/10/2010 : 12:08:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי רגל-אני מזכיר לך שאתה שאלת בעבר מה יש לנו לחפש בטדי.אז מה היה לנו עד עכשיו?משחק ביום חול בצהריים כי אין אפשרות לחשמל,אח"כ אמירות שקל לסגור אותנו במגרש הצר (אבל זה עניין מקצועי של ליאור) ועכשיו שרב שבטוח מקטין כמויות לאנשי המעגל השני/שלישי. אתה בטוח עדיין שואל?
קלי, אני עדיין חושב, למרות כל המגבלות והקשיים של גבעת רם, שטדי הוא קטסטרופה עבורנו. נכון, אני לא נהנה להיות חשוף לשמש (או לגשם), גם לא להיות כל כך רחוק מהמגרש ולא לזהות מי המגן השמאלי בצד הרחוק, וכמובן אני לא שוכח את העמוד המעצבן באמצע היציע. אבל לשחק בטדי מול 17000 מושבים ריקים ויריבה שחושבת שהיא בגמר הגביע שלה זה גם היה זוועה. מעבר לזה, אני חושב שמבחינה תקציבית הנושא לא פתוח לדיון כרגע, אז הויכוח הוא עקר. אז נתראה היום בשיא החום. לא לשכוח כובעים, מים (בשקיות, כי אסור להכניס בקבוקים) וקרם הגנה... |
| דוד יוסה |
נשלח - 15/10/2010 : 12:05:34 אני עם קלי.לצערי לא נגיע למשחק למרות שנהיה בירושלים ,אנחנו חובקים גורה בת 4 חודשים וקצת מלחיץ להגיע איתה לגבעת רם בחום הזה.בפעם הבאה ויאללה הפועל!!! |
| קלי |
נשלח - 15/10/2010 : 11:47:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
טיפים לקהל : שכל אחד ישגע כל אוהד שהוא מכיר. היום זה מיני- משחק עונה, מזג אויר אידאלי לכדורגל, אין סיבה שלא נביא לפחות 1000 לגבעת רם.
אני בעד לשגע, אבל להגיד ש-34 מעלות בצל (ובגבעת רם אין אפילו טיפת צל) זה מזג אויר אידאלי לכדורגל זה אולי לא כל כך מדויק...
רגל-אני מזכיר לך שאתה שאלת בעבר מה יש לנו לחפש בטדי.אז מה היה לנו עד עכשיו?משחק ביום חול בצהריים כי אין אפשרות לחשמל,אח"כ אמירות שקל לסגור אותנו במגרש הצר (אבל זה עניין מקצועי של ליאור) ועכשיו שרב שבטוח מקטין כמויות לאנשי המעגל השני/שלישי. אתה בטוח עדיין שואל? |
| רגל עץ |
נשלח - 15/10/2010 : 11:39:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
טיפים לקהל : שכל אחד ישגע כל אוהד שהוא מכיר. היום זה מיני- משחק עונה, מזג אויר אידאלי לכדורגל, אין סיבה שלא נביא לפחות 1000 לגבעת רם.
אני בעד לשגע, אבל להגיד ש-34 מעלות בצל (ובגבעת רם אין אפילו טיפת צל) זה מזג אויר אידאלי לכדורגל זה אולי לא כל כך מדויק...
|
| קראנקו |
נשלח - 15/10/2010 : 11:12:39 טיפים לקהל : שכל אחד ישגע כל אוהד שהוא מכיר. היום זה מיני- משחק עונה, מזג אויר אידאלי לכדורגל, אין סיבה שלא נביא לפחות 1000 לגבעת רם. |
| tampopo |
נשלח - 15/10/2010 : 01:04:42 ילה טיפים לליאור למחר: תעביר את ציון זקן לעמדת המגן הימני ,תציב את שרון סבג במקום עוז צבאג(לא נורא ,מהספסל הוא יהיה יותר אפקטיבי),תעביר את מאהר לעמדת הקשר הימני ,איתמר יחיא גם בקישור כמובן ,שי וכפיר בחוד. ויאללה 
|
| מחאיי |
נשלח - 15/10/2010 : 00:35:34 בפודקסט איתו אמר גולה שאחד הדברים הכי חשובים להצלחה של קבוצה זה שכל השחקנים, כולל הספסל, מעורבים בסיפור. מעודד לראות את ג'וני ואיתמר חוגגים את הגול, ואת כולם חוגגים בסוף המשחק.
יאללה, מלחמה מול יצ'לאל. אני באמת מקנא בכל מי שיכול להגיע. אין מצב שברמן-פרייבורג יתקרב לזה. |
| קראנקו |
נשלח - 14/10/2010 : 23:30:28 לא נמאס לטרחן ? שיפסק כרצונו, הדוידקיפוד, העיקר שנפרק אותם מחר. ליאור מאמן מצוין, זה לא חדש.זה לא אומר שבגלל זה כל דיון מקצועי כאן צריך לעבור עיקור. היום זה מה שקורה. או שכותבים שששחקנים קוראים כאן אז אי אפשר לכתוב (כאילו ששחקן לא אמור לדעת להתמודד עם ביקורת מקצועית. ברור שזה עניין מידתי, אבל כרגע נוהגים בהם בכפפות משי), או שמבטלים דעות של אנשים כי ליאור כבר יידע. בכל מצב - שיהיה לנו בהצלחה ! |
| nadavlev |
נשלח - 14/10/2010 : 22:00:56 יובל אתה יובלהפועל מredworkers? |
| tampopo |
נשלח - 13/10/2010 : 18:10:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
בבקשה שים לב גם לשימוש שעשית בפסיק הראשון, עושה רושם שהוא מתריס כנגדם בחריפות לשון ועלול לעורר יצרים עזים.
 |
| קובקוב |
נשלח - 13/10/2010 : 10:04:10 בבקשה שים לב גם לשימוש שעשית בפסיק הראשון, עושה רושם שהוא מתריס כנגדם בחריפות לשון ועלול לעורר יצרים עזים. |
| davidkipod |
נשלח - 13/10/2010 : 09:44:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ליאור לא צריך את הטיפים שלי, ברור. הוא מאמן מצויין אין לי ולא יהיו לי שום השגות על כך. הפורום נועד בין היתר להוציא קיטור ולהעלות מחשבות שלנו האוהדים, וסביר בעיניי שליאור בכלל לא טורח לקרוא כל שירשור, בטח שלא לקחת את הטיפים של אחד דודקיפוד ברצינות...
סבבה, תמיד אפשר להעלות מחשבות ורעיונות ולהוציא קיטור. סתם קצת הציק לי השימוש שלך בשני סימני קריאה. וכפי שאתה וודאי יודע שחקנים ניכנסים לכאן ועלולים לפעמים להיפגע ממה שכותבים כאן. אז עדיף אם אפשר להשקיע מחשבה בניסוח.
צודק, צודק, מקבל עלי. |
| lazy |
נשלח - 13/10/2010 : 09:29:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ליאור לא צריך את הטיפים שלי, ברור. הוא מאמן מצויין אין לי ולא יהיו לי שום השגות על כך. הפורום נועד בין היתר להוציא קיטור ולהעלות מחשבות שלנו האוהדים, וסביר בעיניי שליאור בכלל לא טורח לקרוא כל שירשור, בטח שלא לקחת את הטיפים של אחד דודקיפוד ברצינות...
סבבה, תמיד אפשר להעלות מחשבות ורעיונות ולהוציא קיטור. סתם קצת הציק לי השימוש שלך בשני סימני קריאה. וכפי שאתה וודאי יודע שחקנים ניכנסים לכאן ועלולים לפעמים להיפגע ממה שכותבים כאן. אז עדיף אם אפשר להשקיע מחשבה בניסוח. |