פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל - מ.ס שיכון המזרח

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
babiji נשלח - 12/10/2010 : 14:53:59
מחצית בגבעת רם, 1 - 0 לקבוצה אהורחת מפנדל בדקות הראשונות של המשחק.

שיכון המזרח ב-10 שחקנים, בנוסף לכך שי החטיא פנדל...

לפי העדכונים מהמגרש הקבוצה לא נראית משהו בלשון המעטה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אמיר גולה נשלח - 16/10/2010 : 15:39:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

תגידו אתם יודעים באיזה שעה ויום זה שודר בערוץ 1?
פשוט אני גר בחו"ל ואני יכול דרך האתר שלהם לראות אבל אני חייב את התאריך ושעה

יש איך להעלות את הכתבה לפורום או לאתר לטובת אלה שאין להם טלוויזיה בבית?
עוז לניצחון נשלח - 14/10/2010 : 10:40:31
עוד כתבה על המשחק. כאן כבר הגענו לאלף אוהדים....

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1881
אמיר גולה נשלח - 13/10/2010 : 21:35:05
הרבה מחמאות אפשר לתת, מוטי מזרחי- שהיה מעולה עד ההרחקה, ניצן- שהצליח להיכנס מעולה ולעצור את הפנדל, מוטי אוחיון- שהיה בכל מקום בהגנה, כפיר ואיתמר- שהיו מעולים, שי- ששיחק יותר כפליימיקר, וכמובן חזי עם שער הניצחון
yaron נשלח - 13/10/2010 : 21:00:25
כפי שנאמר, הנצחון שימח מאד ומבחן התוצאה הוא החשוב ביותר. על הדרך בה הנצחון הושג לא נכביר במילים ונקווה לשיפור בהמשך.

שמו של ציון זקן כמעט שלא הוזכר כאן, אך בעיני, בעייתי מאד ששחקן בינוני כ"כ מאייש עמדת מפתח כמו הקישור האחורי. הדבר גורם להרבה איבודי כדור ושליטה של היריב במרכז השדה. הדברים היו נאמרים גם לגבי עוז לולא היכולת המשופרת שלו בחצי השעה האחרונה.
גם מאהר איכזב אותי מאד אתמול, הוא בור רציני בהגנה וגם איבד הרבה כדורים בהתקפה אתמול (למעט המבצע היפה שהוביל לפנדל).

מחמאות ניתן לתת למוטי אוחיון שבלט, לאיתמר יחיא ממנו נפיק עוד הרבה העונה וכן ליניב אברהמי שנלחם (על אף האיטיות).
nadavlev נשלח - 13/10/2010 : 19:44:38
תגידו אתם יודעים באיזה שעה ויום זה שודר בערוץ 1?
פשוט אני גר בחו"ל ואני יכול דרך האתר שלהם לראות אבל אני חייב את התאריך ושעה
gideon נשלח - 13/10/2010 : 19:10:48
כתבה בגולר:

http://www.goler.co.il/article/1614
רגל עץ נשלח - 13/10/2010 : 17:06:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה
והיו הרבה יותר מ-200 אוהדים. רק בחוץ נמכרו כ-150 כרטיסים ומנויים - ועליהם תוסיפו את חברי העמותה והילדים.

אפשר לדעת כמה כרטיסים נמכרו אתמול וכמה מנויים? סתם מסקרן...
ועדה מסדרת נשלח - 13/10/2010 : 12:36:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מישהו ראה את הכתבה שעשו על המשחק לערוץ 1? יש איך להעלות אותה לפורום או לאתר?

הכתבה תשודר היום בערוץ 98(אחד מתחת לערוץ הכנסת) בחדשות המקומיות בשעה 18:00.
ועדה מסדרת נשלח - 13/10/2010 : 12:28:43
ציטוט:

המנחים הפגינו בורות מדהימה כאשר לא ידעו שזוזוט אינו כלול בסגל הקבוצה בעונה זו ולא התאמן בה כלל מאז שהחלו האימונים בקיץ.

כל מילה בסלע
אמיר גולה נשלח - 13/10/2010 : 12:15:14
מישהו ראה את הכתבה שעשו על המשחק לערוץ 1? יש איך להעלות אותה לפורום או לאתר?
קטמון ותיק נשלח - 13/10/2010 : 11:26:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגל
אחרי דקה על ספסל הקבוצה, הוא לבש חולצת אימון והלך ליציע ממול. נראה לי שזה בסדר (התנועה המגונה זה הדבר הבעייתי היחיד שהוא עשה, חוץ ממה שהוביל לאדום).

תיקנתי בהודעה שלי. עם זאת, הוא היה צריך לעזוב מיד את תחומי המגרש וללכת ישר לחדר ההלבשה, בדיוק כמו שמוטי מזרחי עשה אחרי ההרחקה.
עופר ליברגל נשלח - 13/10/2010 : 11:08:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

גם אני שמעתי את הדברים שנאמרו על ידי אסף אפל. ניסיתי להתקשר מיד לאחר שהדברים נאמרו, אך לא עלה בידי.
לא היה ולא נברא!
כאשר השחקן המורחק הואיל בטובו לרדת מהמגרש [ואגב הוא נשאר לשבת על ספסל הקבוצה, וזאת בניגוד להוראות התקנון המחייב אותו לצאת מתחומי המגרש], נקראו לעברו קריאות בוז ואולי גם שריקות בוז. בתגובה השחקן עשה תנועה מגונה כלפי הקהל. לא נקראו כל קריאות גזעניות ו/נהמות כפי שנטען בשידור.
לדעתי על הנהלת הקבוצה לפנות לאפל כדי שיחזור בו, או שלכל הפחות תהיה הכחשה שלנו.

ובעניין תוכנית המאזינים, התקשר מאן דהוא ושאל מדוע לירן זוזוט אינו זוכה לשחק במדי קטמון, ו"נאלץ" להתאמן במעלה אדומים.
המנחים הפגינו בורות מדהימה כאשר לא ידעו שזוזוט אינו כלול בסגל הקבוצה בעונה זו ולא התאמן בה כלל מאז שהחלו האימונים בקיץ.

אחרי דקה על ספסל הקבוצה, הוא לבש חולצת אימון והלך ליציע ממול. נראה לי שזה בסדר (התנועה המגונה זה הדבר הבעייתי היחיד שהוא עשה, חוץ ממה שהוביל לאדום).
קטמון ותיק נשלח - 13/10/2010 : 10:03:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

גם אני שמעתי את הדברים שנאמרו על ידי אסף אפל. ניסיתי להתקשר מיד לאחר שהדברים נאמרו, אך לא עלה בידי.
לא היה ולא נברא!
כאשר השחקן המורחק הואיל בטובו לרדת מהמגרש נקראו לעברו קריאות בוז ואולי גם שריקות בוז. בתגובה השחקן עשה תנועה מגונה כלפי הקהל. לא נקראו כל קריאות גזעניות ו/נהמות כפי שנטען בשידור.
לדעתי על הנהלת הקבוצה לפנות לאפל כדי שיחזור בו, או שלכל הפחות תהיה הכחשה שלנו.

ובעניין תוכנית המאזינים, התקשר מאן דהוא ושאל מדוע לירן זוזוט אינו זוכה לשחק במדי קטמון, ו"נאלץ" להתאמן במעלה אדומים.
עופר ליברגל נשלח - 13/10/2010 : 09:56:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

פעם ראשונה במשחק. היה כיף לנצח. מספר 10 {עוז} לדעתי היה מצויין ועשה דברים יפים. שני השוערים מצויינים. שי נראה שהתרגש.יניב כמו פעם נלחם.הקבוצה נלחמה ונראתה מגובשת. הכי כיף לנצח ככה, בעבר לא היינו רגילים לנצח דקה 90.אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

שרקו לו בוז ולך הביתה. לדעתי זה לא היה ממש במקום, אבל לא גזעני. אבל אולי יכול להתפרש ככזה, איני יודע למה.
סאריץ נשלח - 13/10/2010 : 09:50:21
פעם ראשונה במשחק. היה כיף לנצח. מספר 10 {עוז} לדעתי היה מצויין ועשה דברים יפים. שני השוערים מצויינים. שי נראה שהתרגש.יניב כמו פעם נלחם.הקבוצה נלחמה ונראתה מגובשת. הכי כיף לנצח ככה, בעבר לא היינו רגילים לנצח דקה 90.אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07