פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שחקן חדש בקבוצה - קבלו בתשואות את שי אהרן

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קראנקו נשלח - 11/10/2010 : 11:56:38
http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=13331

תתעוררו, יא רדומים.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אמיר גולה נשלח - 13/10/2010 : 08:56:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

להנהלה שלום
שימו לב כמה שטויות, ספקולציות, השערות והאשמות נכתבות בגלל חוסר הבהירות. מי האמין שדווקא קבוצת אוהדים מתנהלת עם כל המסתוריות הזו. האם אתם מפחדים שאם תגידו לנו כמה כסף ירד מתקציב הקבוצה על העברה אחת תקבלו ביקורת< האם אתם מפחדים שנשמע שאנחנו ממנים את סאדר ודוחים את הקריסה הכלכלית שלהם בעוד יום?

אתם יוצרים נזק הרבה ותר גדול מהאמת. ידוע שהפחד הכי גדול זה מהבלתי נודע. תעשו לעצמכם טובה ותסבירו את הדברים ותעצרו את הגל שמועות המיותר הזה.

ובסוף השבוע יגיעו גם הספקולציות של המקומונים, שאני מוכן לנחש שגם הם יהיו רחוקים מהאמת...

בכל מקרה, ממש לא מעניין אותי כמה שולם על שי אהרון, העיקר שהוא איתנו ושהסאגה הזאת מאחורינו. בשביל הדברים האלו יש את נציגינו בהנהלה. וזה בהחלט במסגרת המנדט שלהם לקבל החלטה שלא מוסרים כרגע פרטים מדויקים על העסקה. מן הסתם, יש לכך סיבות טובות.

lazy נשלח - 13/10/2010 : 08:36:48
ציטוט:

להנהלה שלום
שימו לב כמה שטויות, ספקולציות, השערות והאשמות נכתבות בגלל חוסר הבהירות. מי האמין שדווקא קבוצת אוהדים מתנהלת עם כל המסתוריות הזו. האם אתם מפחדים שאם תגידו לנו כמה כסף ירד מתקציב הקבוצה על העברה אחת תקבלו ביקורת< האם אתם מפחדים שנשמע שאנחנו ממנים את סאדר ודוחים את הקריסה הכלכלית שלהם בעוד יום?

אתם יוצרים נזק הרבה ותר גדול מהאמת. ידוע שהפחד הכי גדול זה מהבלתי נודע. תעשו לעצמכם טובה ותסבירו את הדברים ותעצרו את הגל שמועות המיותר הזה.

ובסוף השבוע יגיעו גם הספקולציות של המקומונים, שאני מוכן לנחש שגם הם יהיו רחוקים מהאמת...

בכל מקרה, ממש לא מעניין אותי כמה שולם על שי אהרון, העיקר שהוא איתנו ושהסאגה הזאת מאחורינו. בשביל הדברים האלו יש את נציגינו בהנהלה. וזה בהחלט במסגרת המנדט שלהם לקבל החלטה שלא מוסרים כרגע פרטים מדויקים על העסקה. מן הסתם, יש לכך סיבות טובות.
אמיר גולה נשלח - 13/10/2010 : 00:17:48
אם הייתה בקשה שהדברים לא ייחשפו בינתיים אין סיבה לא לכבד את זה. צריך לנסות לשמור על יחסים טובים עם כל הקבוצות
אלי בן רימוז נשלח - 12/10/2010 : 23:18:35
להנהלה שלום

גון מדלולה נשלח - 12/10/2010 : 20:24:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אמיר גולה ידידי, אל תכתוב דברים בביטחון כזה.מאיפה המידע השגוי? זה ממש חוסר אחריות לכתוב עובדות כל כך לא נכונות.

מדברים ששי אמר לנו ביום כיפור במושבה

תעשה טובה, תמחוק את התגובה הזאת, גם כי היא לא מדויקת, וגם כי אם היא מדויקת אז היא לא ראויה להיכתב פה, לא כל דבר צריך להגיע לפורום, לא מתאים.
אמיר גולה נשלח - 12/10/2010 : 19:59:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אמיר גולה ידידי, אל תכתוב דברים בביטחון כזה.מאיפה המידע השגוי? זה ממש חוסר אחריות לכתוב עובדות כל כך לא נכונות.

מדברים ששי אמר לנו ביום כיפור במושבה
amos נשלח - 12/10/2010 : 10:00:08
אני סומך על ההנהלה שלנו שיש לה אופי יותר רגוע ואחראי ממני. אני לא הייתי משלם לסאדר אןו לאיזו שהיא קבוצה גרוש על "דמי השבחה" לשחקן חופשי בן 32 שיורד לליגה ב'. מצד שני, אני כבר מזמן הייתי מתלונן על עו"ד חנוך קינן בלשכת עורכי הדין, אם לא תובע אותו אישית. במחשבה שנייה, גם הייתי מתקשר למשרד שלו פעם ביום בתור אוהד קטמון ושואל איך הוא לא התבייש. במחשבה שלישית, זה רעיון לא רע ואני הולך לעשות את זה עכשו

בקיצור, לי יש אופי של עבריין, מזל שלהנהלה יש אופי של הנהלה
הנהלה נשלח - 12/10/2010 : 09:52:04
חבר'ה, להרגיע.
ברור שיש עלויות לקבוצה במעבר הזה, הם נלקחו בחשבון, הן ניתנות לכיסוי, אבל זה דורש מכולם לשים גז.והרבה.
יש פה צעד שלקחנו עם לא מעט חששות, עם סיכוי וסיכון, נקווה שנעמוד בו.
תעזרו.
אמיר גולה נשלח - 12/10/2010 : 08:26:45
ציטוט:

סליחה שאני לא מצטרף לחגיגה ואני לא מכתוון להשבית שום שימחה.
הלב לא שלם עם החגיגה מכיוון שלא הבנתי כלום. אף אחד לא אמר לי מה הוחלט. להגיד ששי הולך לשחק במשחק הבא זה לא אומר כלום. אולי החליטו שיאפשרו לו לשחק אבל זה רק זמני עד לבורר. במקרה כזה בהחלט אפשר לשמוח אבל לא בלב שלם, מכיוון שזה זמני. אולי החליטו שקטמון תשלם לסאדר 400 אלף שח בתמורה לשי. במקרה כזה זה מאד משמח אבל אני לא חושב שהוא שווה את הסכום הזה. אולי החליטו שזה 400 אלף אבל לא מתקציבי קטמון. גם זה נקודה שראויה לתגובה וקצת שונה מאשר אם זה מתקציב קטמון, אבל באופן שונה. אולי הגיעו להסכם ששי ישחק אבל שמעתה אסור לנו לקחת שחקנים נוספים מסאדר או שאסור לנו לעבור אותם בליגות.

בקיצור, השמחה שלי תהיה שלמה כשאקרא את כל הפרטים. אני מקווה שהבורר יפסוק שעל פי חוק בוסמן שחקן שאינו נמצא בחוזה הוא חופשי לעבור לכל קבוצה אחרת כפי שנהוג כבר שנים רבות ושסאדר היתקפלו. אני מקווה מאד שלא שילמנו גרוש על זה.

לא משנה כמה, אם בכלל, נצטרך לשלם על שי, זה לא יורד מהתקציב של הקבוצה. כל השכר שלו ועלויות ההעברה שלו אלינו יורדים מספונסרים שהוא בעצמו הביא במיוחד בשביל זה. שקל מתקציב הקבוצה לא יירד על שי
גלעד נשלח - 12/10/2010 : 07:22:58
ציטוט:

הלב לא שלם עם החגיגה מכיוון שלא הבנתי כלום. אף אחד לא אמר לי מה הוחלט. להגיד ששי הולך לשחק במשחק הבא זה לא אומר כלום. אולי החליטו שיאפשרו לו לשחק אבל זה רק זמני עד לבורר. במקרה כזה בהחלט אפשר לשמוח אבל לא בלב שלם, מכיוון שזה זמני. אולי החליטו שקטמון תשלם לסאדר 400 אלף שח בתמורה לשי. במקרה כזה זה מאד משמח אבל אני לא חושב שהוא שווה את הסכום הזה. אולי החליטו שזה 400 אלף אבל לא מתקציבי קטמון. גם זה נקודה שראויה לתגובה וקצת שונה מאשר אם זה מתקציב קטמון, אבל באופן שונה. אולי הגיעו להסכם ששי ישחק אבל שמעתה אסור לנו לקחת שחקנים נוספים מסאדר או שאסור לנו לעבור אותם בליגות.

בקיצור, השמחה שלי תהיה שלמה כשאקרא את כל הפרטים. אני מקווה שהבורר יפסוק שעל פי חוק בוסמן שחקן שאינו נמצא בחוזה הוא חופשי לעבור לכל קבוצה אחרת כפי שנהוג כבר שנים רבות ושסאדר היתקפלו. אני מקווה מאד שלא שילמנו גרוש על זה.

למרות שההודעה היתה קצת מסתורית, בהחלט כתוב שההעברה הושלמה. כלומר זה לא עניין זמני לאיזה משחק-שניים. לגבי המחיר אתה צודק, זה באמת פרט חשוב. עם זאת אני סומך על נציגינו שעשו החלטה שקולה וטובה. כנראה שנגלה את הפרטים המדוייקים בכנס חברי עמותה.
עדו האדום נשלח - 11/10/2010 : 23:40:52
ציטוט:

זה ממש להשבית שימחה. יש התרגשות גדולה מכך ששי אהרון ישחק מחר למרות שאף אחד לא ציפה שביום אחד סאדר יתקפלו והבורר יהיה הגון וההתאחדות תעשה צדק די ברור שזה לא קרה אבל זה לא מוריד בכלום מהשימחה הגדולה מכך שיהיה לנו את שי אהרון מחר, שלא לדבר על החיזוק מבחינה מקצועית שזה ייתן לנו.
אלי בן רימוז נשלח - 11/10/2010 : 22:08:28

davidkipod נשלח - 11/10/2010 : 20:21:46
באחד ממוספי העיתונים בחגים התבקשו העיתונאים לכתוב על שימחה. סעיד קשוע כתב על כך שבכל פעם ששמח לו מדי הוא מתחיל להיות מודאג.
חברים. המשחק מחר סופר-חשוב, ואסור שקרנבל שי (מוצדק ככל שיהיה) יבלבל אותנו. שיכון המזרח יבואו מחר עוד יותר נחושים וחדים, וברור שעצם נוכחותו של שי על המגרש לא נותנת אוטומטית 3 נקודות.
בואו נשמח, מגיע לנו. אבל לכבוד מחר - בואו ננמיך טיפה את האופוריה ונתרכז.
ויומהולדת שמח לשי כבר אמרתי ?
Dr. Pangloss נשלח - 11/10/2010 : 19:08:27
יש!
רגל עץ נשלח - 11/10/2010 : 15:59:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
רגל, שי עוד לא עשה הרבה לקטמון. עשה המון להפועל ירושלים. נא לא להתמם.

נו באמת...
אני מקווה שאתה היחיד שלא הבין שאני צוחק.
חוץ מזה ששי, בצעד שעשה ועוד לפני ששיחק משחק אחד, כבר קידם את הפרויקט שלנו כברת דרך.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07