פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 כל העיר 22 בספטמבר 2010

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 22/09/2010 : 22:44:39
כעס בקטמון- פנימה והחוצה:
http://www11.speedyshare.com/files/24368869/download/%D7%91%D7%A7%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%9F%20%D7%9B%D7%95%D7%A2%D7%A1%D7%99%D7%9D%20%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A6%D7%94%20%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%94%200001.jpg

ברעם מנדל ועוד קצת
http://www13.speedyshare.com/files/24368938/download/%D7%91%D7%A8%D7%A2%D7%9D%20%D7%9E%D7%A0%D7%93%D7%9C%20%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93%200001.jpg

כפיר מלול מדבר:
http://www14.speedyshare.com/files/24368964/download/%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8%20%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9C%20%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A8%200001.jpg
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
בלאש ביקו נשלח - 27/11/2010 : 16:30:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

קלי, אתה נראה קצת רדוף בנושא הזה. בחיי שאני לא מבין למה.

עלית עליי-בילדותי הוריי אימצו ילדה, והאחות המאומצת הזו התערבה כל הזמן בסכסוכים ביני לבין אחי האמיתי.מאז אני רדוף ואבססיבי בנושא

בבקשה, ידעתי.
קלי נשלח - 27/11/2010 : 16:24:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

עלית עליי-בילדותי הוריי אימצו ילדה, והאחות המאומצת הזו התערבה כל הזמן בסכסוכים ביני לבין אחי האמיתי.מאז אני רדוף ואבססיבי בנושא
בלאש ביקו נשלח - 27/11/2010 : 15:48:29
הלוואי שיפו ייצלחו את המשבר הזה ושיהיה להם רק טוב.
avitemkin נשלח - 27/11/2010 : 13:34:52
ראשית, בכדורגל המקומי אין לנו עודף ידידים, ואם יש מישהו שתמך בנו וראה בנו בני ברית, אני אחרון שאחמיץ פנים. מכבי קביליו יפו היא קבוצת אוהדים, וגם זה נימוק להביע קצת סולידריות איתם. הם עושים טעויות, אבל אם נודה לאמת, אנו טעינו לא פחות.
הבעיה של עמיקם, ושל קביליו כולה, הייתה באיוש עמדת המאמן, את זה אני אמרתי לידיד שלי חבר עמותה ביפו ("בעל זכות" בלשונם) עוד ביום שהם הודיעו על החתמתו. שום דבר טוב לא יוכל לצאת ממישהו שבא מממלכת לוזון. אבל גם זה לא ממש סיבה להתחיל לזרות מלח על הפצעים.
קלי נשלח - 27/11/2010 : 13:22:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
מה שכן, קלי, בניגוד לרגיל, הפעם אני לא מת על הגישה שלך. זה נכון שמכבי יפו החדשה שונה מהישנה מהותית בגישה (החדשה יותר מזכירה את מכבי ת"א בגישה), אבל בוא רגע נהיה אנושיים - היה להם קל מאד להתנער מאיתנו, לא לתת קרדיט ולהתבשם בריח הצלחותיהם. והם לא, הם דאגו לפרגן ולתת קרדיט תמיד לקטמון. תמיד.
ותשים רגע בצד את זה שאוהד של קבוצה אחרת נכנס לפינה של הגדרות משחק עונה עבורנו או לא - עובדתית יש הרבה בדבריו. אם הסאסיונות עולים השנה אנחנו תקועים עם עוד שנתיים של פיצול. מינימום.
אז אני אאחל ליפואים בהצלחה, והיידה.

רק שאתה מוסיף בהרבה על הגישה שלי ,כי בדומה לך 1) אני מפרגן ליפו ואשמח בהצלחתה 2)אל תספר לאף אחד אבל אני מעדיף(מהסיבות הברורות) שהם יעלו(או קבוצה אחרת) ולא הפועל המקורית (מה שיקרב את האיחוד/השתלטות לטעמי).
ביקשתי ממנו בסך הכל בקשה צנועה (כפי שהוא ביקש ) ,שעניינים וויכוחים פנימיים שלנו ישאיר לנו וקצת טאקט לא לדבר בשמנו,נראה לי בקשה לגיטימית.מעבר לזה הוא יותר מאורח מכובד ורצוי.

לעניין עצמו -יפו תימדד אם וכאשר תיכשל.במובן הזה לטעמי יכולתה של קטמון לשרוד אחרי שנתיים של כישלון(אחד מהם צורב מאד) היא דבר מופלא שמלמד על עמוד שידרה לא פחות משנה מוצלחת(אם כי אוותר על ניסיון נוסף )
קראנקו נשלח - 27/11/2010 : 12:58:33
הו, יפו יפו, אני אמשיך לא להבין אותם.
אם יש לך מאמן מצליח (עופר ראובן), שדרס את הליגה ועלה בפור גדול עם כדורגל טוב, והוא גם בעל עבר כשחקן בליגת העל, ראה דברים ויודע דבר או שניים, למה להביא מאמן אחר, בונקריסט (בונקריסטים לא עולים ליגה, ע"ע מירו), ללא רקורד מוכח בעליות ליגה, ורק עם יותר פוזה של "מאמן יסודי ורציני" (בא לי להקיא כל פעם שאני שומע את הקלישאה הזאת, במדינה של חלטוריסטים שבקושי מעבירים יחידת אימון אחת של שעה וחצי ליום בכל הליגות המקצועניות שלה) ? כאן הטיפשות חוגגת, כי את הטעות של להביא מאמן רק לפי שם כבר אנחנו עשינו והם היו צריכים ללמוד ממנה.

מה שכן, קלי, בניגוד לרגיל, הפעם אני לא מת על הגישה שלך. זה נכון שמכבי יפו החדשה שונה מהישנה מהותית בגישה (החדשה יותר מזכירה את מכבי ת"א בגישה), אבל בוא רגע נהיה אנושיים - היה להם קל מאד להתנער מאיתנו, לא לתת קרדיט ולהתבשם בריח הצלחותיהם. והם לא, הם דאגו לפרגן ולתת קרדיט תמיד לקטמון. תמיד.
ותשים רגע בצד את זה שאוהד של קבוצה אחרת נכנס לפינה של הגדרות משחק עונה עבורנו או לא - עובדתית יש הרבה בדבריו. אם הסאסיונות עולים השנה אנחנו תקועים עם עוד שנתיים של פיצול. מינימום.
אז אני אאחל ליפואים בהצלחה, והיידה.
רגל עץ נשלח - 27/11/2010 : 12:18:10
דווקא עמיקם מתייחס שם בצורה מאוד אדיבה לבחור שבא מבחוץ, ובסה"כ מבקש שלא ידרוך להם על הפצעים ויחכה כמה ימים עד שיירגעו. לגיטימי.
אבל באשכול אחר בפורום שלהם הוא כותב דברים כואבים, שאולי כדאי שנשים אליהם לב:

"המיזם הזה על סף קריסה!!!

איבדנו את התמימות, את השפיות, את הסובלנות והסבלנות.
איבדנו את הממון ואת התמיכה הציבורית
איבדנו את זה"

אני סקרן לדעת מה קרה. יפו עלתה לליגה א', היא עדיין בלתי מנוצחת אחרי 9 מחזורים, אבל עם 4 תוצאות תיקו רצופות. אני מבין שעבורם ליגה א' זו ממש לא המטרה, אלא רק עוד צעד בדרך לליגת העל. אבל משהו רע כנראה קורה שם מחוץ למגרש, וכדאי שגם אנחנו נהיה מודעים לזה, כדי שננסה להימנע מזה בעצמנו בעתיד. אם (טפו טפו טפו חמסה חמסה) נעלה לליגה א', זה כבר יהיה עולם אחר עבורנו וליגה הרבה יותר קשה. אולי מה שישחק לטובתנו זה שבכל זאת בילינו שנתיים בליגה הזו בגלגול הקודם, כך שהיא לא זרה לנו. אבל אם החבר עמיקם מוכן יהיה לשתף אותנו קצת בצרות שלהם, לאחר שיירגע, כדאי שנקבל אותו בסבר פנים יפות.
מחאיי נשלח - 27/11/2010 : 09:20:01
איזה שיעמום נהיה אחרי משחקים, יא אללה. והפעם צריך לחכות שבועיים.
קלי נשלח - 27/11/2010 : 09:00:01
ובינתיים צרות אצל "אחותכם" ולמרבה הפלא מסתבר שלמר טוטח היקר(רון עמיקם),עליו הגנתם בחום, ממש לא בא שאוהד קבוצה אחרת יבלבל עם תובנות ויחטט בפצעים שלהם
http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=8720.0
...אז נאה דורש נאה מקיים,תשאיר לנו את ענייני הפילוג הפועל י-ם/קטמון
ד"א -מכיוון שיפו נגד ס.א.ד.ר הוגדר אצל רון כמשחק עונה שלנו רק כדי שס.א.ד.ר לא תעלה וח"ח לא כאינטרס צר שלו,אני מניח ששבוע הבא יקרא לנו רון לעודד את קרית מלאכי נגד יפו מאותה סיבה (מלאכי מקום ראשון)
davidkipod נשלח - 29/09/2010 : 08:49:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

חבל שבמשחק הידידות בינינו אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות (כולל אנוכי) לא חצה, ולו לרגע, לטריבונה השכנה כדי ללחוץ יד ולאחל הצלחה מכל הלב בעונה הקרובה.

זה שאתה לא עשית את זה, לא אומר שזה לא קרה..

אה, עמיקם, מזל טוב..

אז כל הכבוד לכם. ומזל טוב לעמיקם על מה שזה לא יהיה.
כנ"ל

אז כל הכבוד לכם.
ומזל טוב לעמיקם על מה שזה לא יהיה.
גלעד נשלח - 28/09/2010 : 16:54:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:

חבל שבמשחק הידידות בינינו אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות (כולל אנוכי) לא חצה, ולו לרגע, לטריבונה השכנה כדי ללחוץ יד ולאחל הצלחה מכל הלב בעונה הקרובה.

אה, עמיקם, מזל טוב..

כנ"ל
החולצה האדומה נשלח - 28/09/2010 : 15:35:58
ציטוט:

אה, עמיקם, מזל טוב..
davidkipod נשלח - 28/09/2010 : 15:04:39
טוטח.
אני במקומך גם הייתי נעלב, ובצדק. אני לא רואה מה יכול להביא אותך לכתוב בפורום שלנו למעט תחושת סולידריות אמיתית. אתם לא צריכים אותנו ואנחנו לא צריכים אתכם, ובכ"ז חבל שבמשחק הידידות בינינו אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות (כולל אנוכי) לא חצה, ולו לרגע, לטריבונה השכנה כדי ללחוץ יד ולאחל הצלחה מכל הלב בעונה הקרובה. להבדיל, לא נשכח את אותו משחק בוינטר, כשביקשתם להכנס ולעודד אותנו, מה שעלה לנו בהתנגשות עם היס"מ.
אגב, אני קטמוני כמעט כמו ירון ולא מאמין כלל בעין הרע. טפו טפו טפו.
amos נשלח - 28/09/2010 : 11:11:28
אני סמולני רק בגלל שאני אוהב ערבים. מה לעשות, אין חוקים באהבה ואתה לא בוחר במי להתאהב. נפלתי
גלעד נשלח - 27/09/2010 : 21:01:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תשעים אחוז מהכתיבה בפורום היא של אנשים שאומרים לאנשים אחרים מה מותר להם לכתוב, מתי, ואיך. לא נראה לי כל כך מוצלח

כמעט לכל אוהד בארץ יש אינטרס שסאדר תיכשל ותיעלם כבר, והפורום הזה הוא מקום לגיטימי להגיד את זה כמו בכל מקום אחר

הכי מוצלח שתיפול פצצה על סאדר ותהרוג את כל העסקנים, השחקנים (ששותקים על פרשת שי אהרון, ששנים רץ בשבילם להנהלה ולהפך), ושנים וחצי האוהדים. זו עמדתי המתונה והסובלנית

אתה בטוח שאתה סמולני?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07