פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שירים חדשים לעונה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 16/09/2010 : 16:52:00
האינטרנציונל וספרות זולה של עונת ההקמה.
אהבה בשחקים של העונה השנייה (חוץ מהפרידה ממבשרת, אולי הדבר הטוב היחיד שיצא ממנה).
בלה צ'או של עונה ג'.
והשנה?

נראה לי נקדיש לזה פודקסטמון. מי שיש לו שירים להציע, שישלח לי (רצוי מוקלט עם שירה) למייל.
zohar_mil@yahoo.co.uk
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 19/09/2010 : 10:01:10
בואו נסכים על כך שליניב אברהמי, אוטוטו השחקן הראשון בהיסטוריה שהולך עם הפועל ירושלים לכל הליגות, מגיעה אקסטרה שירה, ואולי אפילו שיר חדש.
אמיר גולה נשלח - 19/09/2010 : 08:25:19
אם לא נשיר לשחקנים זה לא ייצר תיסכול, פשוט כי רובם לא רגילים לזה, וזאת גם בדיוק הסיבה שעדיף לא לשיר להם. שרים לשחקנים כמו גולה או אברהמי, לא בגלל שהם שיחקו בליגת העל, זה לא רלוונטי, אלא בגלל שהם הוכיחו את המחוייבות שלהם לקבוצה, והם מסוגלים להתמודד עם סוג כזה של תמיכה. אם עוד 5-6 שנים אחד מהשחקנים עדיין ישחק אצלנו, ויוכיח את עצמו לא תהיה בעיה שיהיה עליו שיר. בינתיים שיסתפקו במחיאות כפיים
אדיר נשלח - 19/09/2010 : 08:21:55
היינו פעם אוהדים מאוד חמים...
חבל שאנחנו מאבדים את זה.
שחקנים דיברו על זה שהשירים עושים להם טוב על הלב..
קרוב משפחה של וורנר באנגליה נתן לי פאונד כדי שאשיר לו את השיר על אורי..
בא נעשה עוד פשרות..
אם שחקן עושה שלושער, אפשר לשיר לו?
גלעד נשלח - 19/09/2010 : 08:08:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

אני לא רואה בעיה לשיר לשחקן שיר עידוד כאשר הוא טוב ועושה פעולה טובה.
אולי צריך לא לשיר לשחקנים בתחילת משחק או בסופו לשווא.
אך, אם ניצן נותן הצלה גדולה אפשר להראות לו שמעריכים אותו.
קראנקו, אתה חבר יקר לי כאח ואתה צודק על שתן שעולה לראש אך לא לשיר בכלל אלא רק למעט שחקנים יכול לעשות את ההיפך ולייצר תסכול ומרמור שגם לא יועיל לקבוצה או לנו.

לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני מסכים עם דנינו.
(דיסקליימר - לגבי ההודעה הזאת בלבד ולא באופן כללי, ואי אפשר להסיק מכאן שום דבר מעבר לזה... )
שלומי דנינו נשלח - 19/09/2010 : 01:40:07
כרגיל מגיע הצנזור ומשתיק דעות שהוא לא אוהב.
טוריה, כאן זה לא רוסיה!!!
אנחנו לא ניכנע לבולשביקים.
סתם, אני אומר את דעתי. אם דעת הרוב היא נגד לשיר אז לא נשיר.
לא אלך על זה לרבנות.
דמוקרטיה במיטבה..
החולצה האדומה נשלח - 19/09/2010 : 01:34:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

קראנקו, אתה חבר יקר לי כאח ואתה צודק על שתן שעולה לראש אך לא לשיר בכלל אלא רק למעט שחקנים יכול לעשות את ההיפך ולייצר תסכול ומרמור שגם לא יועיל לקבוצה או לנו.

בדיוק בשביל זה יש מנגינות/מקצבים כלליים. אני לא צריך להסביר לך את זה שוב, נכון?
שלומי דנינו נשלח - 19/09/2010 : 01:18:16
קראנקו נשלח - 18/09/2010 : 23:48:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

איפי
הניסוח של קראנקו אולי חריף.אבל ביננו ,אפילו כשהיינו בליגת העל בימים טובים יותר בצעירותנו-תזכיר לי כמה שחקנים זכו לשירים אישיים?ע"פ זיכרוני ספורים.תמיד רק הקבוצה זכתה לשירים.

אני לא טוב בדברים האלו.. בוא נראה: "מי-של דיין, מי-של דיין, אין כמוך בעולם" (ע"פ ברבאבא). למיקי בן שטרית היה שיר (!), השיר עם מסובי וחרא על בית"ר מהדרבי האחרון שניצחנו. לקראנקו (השחקן!) חיברו קריאה מיוחדת. בגדול אתה צודק, פשוט כל דבר פה נהיה קצת פנאטי. או שמחברים לכל דרדק זב חוטם שיר עם הקדמה, בית, פזמון, סולו גיטרה, גשר ופזמון או שלא שרים כלום לאף אחד.. אפשר לשיר למי שמגיע לו..

השיר שאתה מייחס למישל הושר לרוני ג'רבי.
למישל זה היה "מישל דיין, מישל דיין" (עם ניגון).
פרננדו פסואה נשלח - 18/09/2010 : 23:09:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

יפתח, הדברים הם גם לקח מהעבר.
שרנו לשחקנים בליגה א', עלה להם השתן לראש.
אלון אסרף הרים טלפון לזה שחיבר לו את השיר וביקש להחליף. אתה בכלל קולט את זה ?
אח של שחקן אחר השתולל מסריח מאלכוהול בדרישה שנשיר את השיר של אחיו באחד המשחקים.
אבא של שחקן נוסף שאל אותי למה מגינים לא קיבלו שיר.
שחקנים חובבנים במהות קיבלו שירים של ליגת על, וכשהדברים היו קשים אותם שחקנים היו הראשונים להתפרק ולשכוח ממחוייבות.
"ולא איכפת לי שאומרים הוא לא מהיר מבחינתי הוא הקשר הטוב בעיר" - עונה בדיוק להגדרה שלך - שיר אהבה דביק שחובר מיד.
אז נכון שבימים כסידרם ובעולם אידאלי כמו עולם הכדורגל האנגלי הטיעון שלי מגעיל, טיעון של אוהד הצלחות, אבל בקבוצה שחלק מאוהדיה העלו את ההפסד לרמת מעמד קדוש ושחקניה הם שחקני כדורגל ישראלים שאידאליזם ומלחמה עבור הסמל לא בדיוק נר לרגליהם, כדאי שיהיו גם אנשים רעים ומגעילים כמוני שיזכירו שהמטרה היא ליגות יותר גבוהות ושם הפריבילגיות תגענה.

הכל טוב ויפה, אבל לא שיכנעת בכלל לגבי הקשר בין הליגה לבין כל העניינים האלו. שחקנים ששוכחים מחוייבות, ושאחים שלהם משתוללים ביציע, ושאבא שלהם עושה בלגן, ושאי אפשר לסמוך עליהם בכלל- זה יש גם בשפע בליגת העל, וברור לי שאתה יודע את זה. ומצד שני לא כל שחקן בליגה ב הוא אלון אסרף ויש מצב שמדי פעם כן יהיה שחקן שנותן הכל בשביל הקבוצה, וגם את זה אתה יודע. ואתה גם יודע שאין לדיון הזה שום קשר למטרה שלנו- כולם רוצים להגיע לליגות גבוהות, כולנו יודעים שבלי זה לא נשרוד.

אבל כאמור, אני מתוכח איתך רק לגבי טיעון הליגות, לא לגבי העניין העקרוני. זו אכן טעות קשה לשיר שירי הלל לשחקן שעוד לא הוכיח את עצמו בכלל, וגם מרגיש די פתטי.
יפתחמ נשלח - 18/09/2010 : 23:02:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

איפי
הניסוח של קראנקו אולי חריף.אבל ביננו ,אפילו כשהיינו בליגת העל בימים טובים יותר בצעירותנו-תזכיר לי כמה שחקנים זכו לשירים אישיים?ע"פ זיכרוני ספורים.תמיד רק הקבוצה זכתה לשירים.

אני לא טוב בדברים האלו.. בוא נראה: "מי-של דיין, מי-של דיין, אין כמוך בעולם" (ע"פ ברבאבא). למיקי בן שטרית היה שיר (!), השיר עם מסובי וחרא על בית"ר מהדרבי האחרון שניצחנו. לקראנקו (השחקן!) חיברו קריאה מיוחדת. בגדול אתה צודק, פשוט כל דבר פה נהיה קצת פנאטי. או שמחברים לכל דרדק זב חוטם שיר עם הקדמה, בית, פזמון, סולו גיטרה, גשר ופזמון או שלא שרים כלום לאף אחד.. אפשר לשיר למי שמגיע לו..
גון מדלולה נשלח - 18/09/2010 : 22:28:27
מה שקראנקו אמר
יפתחמ נשלח - 18/09/2010 : 22:20:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לדעתי, השירים שיש לשיר הם עבור הקבוצה כולה.
לגבי שחקנים בודדים, הרי שבמגרשים בהם נשחק, פרט אולי לגבעת רם, ניתן בקלות לומר/לקרוא לשחקן דברי שבח שיישמעו על ידו לאחר מבצע יפה כמו גם מילות ביקורת במקרה הפוך.

זו נראית לי פשרה סבירה.. אבל לא תמיד צריך לדקדק. אם יש שחקן שרואים שהוא רציני ולוחמני, אפשר לשיר לו שהוא הכסחן הטוב בעיר.
קראנקו - אתה אכן מכיר את הנפשות הפועלות טוב ממני אבל לא נראה לי שכולם מקשה אחת. אסרף היה בעייתי מההתחלה, אבל לא כולם אסרף.
קלי נשלח - 18/09/2010 : 22:16:07
איפי
שומר החומות נשלח - 18/09/2010 : 22:06:45
מסכים עם קראנקו.
אוהב את השחקנים, יותר את הקבוצה. לא לשירי שחקנים פעילים.
קראנקו נשלח - 18/09/2010 : 21:03:50
יפתח, הדברים הם גם לקח מהעבר.
שרנו לשחקנים בליגה א', עלה להם השתן לראש.
אלון אסרף הרים טלפון לזה שחיבר לו את השיר וביקש להחליף. אתה בכלל קולט את זה ?
אח של שחקן אחר השתולל מסריח מאלכוהול בדרישה שנשיר את השיר של אחיו באחד המשחקים.
אבא של שחקן נוסף שאל אותי למה מגינים לא קיבלו שיר.
שחקנים חובבנים במהות קיבלו שירים של ליגת על, וכשהדברים היו קשים אותם שחקנים היו הראשונים להתפרק ולשכוח ממחוייבות.
"ולא איכפת לי שאומרים הוא לא מהיר מבחינתי הוא הקשר הטוב בעיר" - עונה בדיוק להגדרה שלך - שיר אהבה דביק שחובר מיד.
אז נכון שבימים כסידרם ובעולם אידאלי כמו עולם הכדורגל האנגלי הטיעון שלי מגעיל, טיעון של אוהד הצלחות, אבל בקבוצה שחלק מאוהדיה העלו את ההפסד לרמת מעמד קדוש ושחקניה הם שחקני כדורגל ישראלים שאידאליזם ומלחמה עבור הסמל לא בדיוק נר לרגליהם, כדאי שיהיו גם אנשים רעים ומגעילים כמוני שיזכירו שהמטרה היא ליגות יותר גבוהות ושם הפריבילגיות תגענה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07